A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Most kari zenéket keresek a YouTube-on :D
Szilzi ettől tök kikészülne ha most olvasná :D

Kép
martik77

Ajándék??,Nos Döme megkapja a mi számítógép asztalunkat(ez nem ajándék),magunknak veszünk újat(ez a mi ajándékunk).
Dömének egy könyv meg pénz mert telefonra gyűjt.
L.szüleinek nem tom még majd kitalálom.
És Herkulesnek egy új kutyajáték. :D

Kép
martik77

Na, akkor mindenkinek megvan. :D

KépKép
benó

Nekem még kell ezen gondolkoznom. :wink:
Nő a hasam, a tiéd? :D

KépKép
benó

Az enyém a szokásos.Bár estére ha tele eszem magam mindig nagyobb :D

Tegnap mondtam L.nek,hogy egyszer olyan jó lenne meglepetés kari ajándékot kapni.Sál,sapka mit bánom én csak,hogy ott a fa alatt tudjuk meg.

Kép
martik77

Közös ajándékotok lesz vagy vesztek egymásnak?

Kép
martik77

Hát csináljatok egymásnak valami meglepit. :D

KépKép
benó

Még fogalmam sincs. :roll:
Mindjárt kicsöngetnek, aztán sajnos már csak 2-3 óra múlva tudok jönni, addig dumás/olvasós órám lesz most. :wink:

KépKép
benó

Jó de mit?Meg pénz is kell hozzá.Az meg most másra kell igazából :wink:

Kép
martik77

Látod, én a Gy. szülinapjára is egy lekvárt vettem. Az is valami.
Megyek, pussz :D

KépKép
benó

Csak szólj ha lépsz akkor én is lelépek.

Kép
martik77

Oké szia

Kép
martik77

Majd kitalálok valami olcsót, jó? :D

KépKép
benó

Na, tehát visszajöttem. Itt vagyok egy darabig most.

KépKép
benó

Oksa, majd kiabálj, ha jössz.

KépKép
benó

Egy kis szemelvény Libby Purves: Hogyan ne legyünk tökéletes anyák? c. könyvéből:

"Bűntudatot érezhetsz azért, mert nem használsz textilpelenkát, de azért is, ha használat közben, néhány mosás után megszürkül valamennyi. Bűntuda-tos lehetsz a tápszer és a szoptatás miatt is. („Szegény kisgyerek, biztos éhes, eleget kap enni?”) Bűntudat leselkedik rád a fürdőszobaajtó mögött. („Én min-dig langyos vizes vattával töröltem le szegény kis feneküket, nem ezekkel a szörnyű, vegyszeres törlőkendőkkel.”) Ott bujkál a fiókos szekrényben. („Ezek a modern ruhadarabok persze könnyen kezelhetők, de szegény kis fenekük leg-alább levegőzött a régi tiszta gyapjúholmikban.”) A bűntudat les rád, ha a baba sírva fakad, de ha megvigasztalod, akkor is lecsap. („Elrontod azt a gyereket drágám, hosszú távon neked lesz nehezebb.”) Bűntudat lapul a konyhában, míg keserves erőfeszítéssel próbálsz kinyitni egy bébiételt. („Hát nem nagyon ha-sonlít az igazi ételhez, vagy igen?”) Ha a baba nyugodtan szemlélődik a kosa-rában, akkor sem kímél („Szegény kisöreg, kicsit untat, ugye? Azt mondják, ingerszegény környezetben lelassul a fejlődés ritmusa”), de kajánul megnyalja a szája szélét, ha föltámasztod, hadd lássa, mit csinálsz. („Szegény kis hátának nem sok ez? Még olyan puhák a csontjai.”) Csak úgy száműzheted a bűntuda-tot, ha az anyaság John Wayne-jévé képezed át magad: megkeményedsz, hatá-rozottan, öntudatosan, némi megvetéssel szemléled a világot. Hagyod a mamát, hadd mondja a magáét. A másik lehetőség, hogy egyszerűen megnézed a gye-rekedet: mennyi mindent rosszul csinálsz, a gyerek mégis tökéletes. Szeret té-ged. Majdnem tiszta, és éppen nem is olyan éhes. Úgy veszi az életet, ahogy jön. Hogy papírpelenka van rajta, felemás zokni és a kétéves bátyja könyékig feltűrt pulóvere, nem érdekes. Hogy épp díványpárnákkal megtámasztva üldö-gél egy kartondobozban, és a Top of the Popsot nézi, és hetek óta nem vittem el súlyt mérni a kórházba, szintén nem érdekes."

KépKép
benó

A 25. oldalon tartok (a könyvben 54. oldal).
Lassan megyek haza, otthonról valószínűleg nem jövök.

KépKép
benó

Puszi nektek. :D

KépKép
benó

Megjöttem.Voltunk L-el bútorlapot nézni vagyis ajtónak való lapot a szekrény nyitott részéhez.De még előtte itthon beraktam még egy adag ruház mosni mert az már tegnap nem fért el.Azután átpakoltam a hatalmas konyhám hatalmas szekrényében az edényeket.Szóval mire elterveztük,hogy még pár bútorboltba bemegyünk,hogy fájjon a szívünket mi mindenre nem telik,addigra rám jött a hányinger és engem L.hazahozott mert ő még ment nézelődni.
Le se tudtam ülni,mert jött tesóm és most ment el.
Na ennyit a mai henyélésről. :?

Kép
martik77

Írtózatossan fáj a fejem, egész délelőtt kirugások voltak. Maradtam egy kollégával kettesben(4kollégát rúgtak ki) egyenlőre, de folytatják. Állandó délelőttős leszek, fele ennyi pénzért. Tehát igazából nem is tudom ki járt jobban.

Hazafelé jövet hívott a komaasszonyom, meghalt a férje. Kért segítsek intézkedni.

Közben küldött sms-t Flóra ,hogy rosszak a leletei.

Gyere Flóra, mesélj! Tudod ,mi jóban- rosszban..........

Kép
muzsuzska

Jaj, Zsuzsi! Ennyi rossz történt... :cry: :cry:

KépKép
benó

Flóra? :?

KépKép
benó

Itt vagyok, ha jönne valaki.

KépKép
benó

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D

Kép
martik77

Boccs, de ebédeltünk közben. Látom Flóra még sehol.

Kép
muzsuzska

Nahát ez nem egy jó nap :? :(

Sajnálom Zsuzsi,de lehet jobb lenne ha nem ott dolgoznál,vagyis már babázhatnál inkább. :wink:

Kép
martik77

Talán először magában akarja Flóra letisztázni úgy mint múltkor.Hagyunk neki időt szerintem.

Kép
martik77

Tudom, Márti ez lenne a legjobb megoldás, de sajna nem jön össze.Pedig esküszöm gyakoroljuk, rendesen. :wink:

Kép
muzsuzska

Tudod Zsuzsi jó munkához idő kell!És gyakorlat teszi a mestert :wink: :D

Kép
martik77

Benó azt írta itt van:Itt?De hol? :shock:

Megint kilökte magából a net? :D

Kép
martik77

Mindjárt jövök, Gy.-val megyek enni.

KépKép
benó

Jó étvágyat! :D

Kép
martik77

Megjöttem lányok, sziasztok! Van valaki?

Kép
flóra 11

Várunk téged Zsuzsi Benó meg én.

Kép
martik77

Aranyosak vagytok nagyon. Én csak most jöttem haza.

Kép
flóra 11

Na, gyorsan visszaolvastam, hogy képben legyek.
De először írom, hogy mi volt a dokinál.

Kép
flóra 11

Szal
1. a korom miatt már nagyon nehezen esek teherbe.
2. a pajzsmirigy gondok ezt még nehezítik.
3. a méhemen belül két mióma van
4. mindenütt gyulladást talált a dokinő
5. a petefészkem mellett egy hatalmas ciszta van
6. a petefészkeim picikék,egyáltalán nem dolgoznak, ez a Closti hatása a szervezetemre.

Kép
flóra 11

Ez egy se jó de valami biztatót csak mondott?

Kép
martik77

Itt vagyok én is.
És mi a teendő, Flóra?

KépKép
benó

Ugye állandóan mondogattam, hogy rám a Closti ellentétesen hat, de a dokim nem vette ezt figyelembe. Na tessék, most a doktornő saját maga mondta, hogy egyáltalán nem használt a Closti, inkább ártott. Mert ugye leállította a termelődést. A hormonszintemet lecsökkentette és minden leállt.

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Kép
flóra 11

Mi van, mész? Vagy jössz?

KépKép
benó

Most vett egy rakás törletet, mindent kivizsgáltat. Holnap pedig megyek reggel vérre, csinál egy teljes hormonképet, mondta,hogy biztos alacsonyak lesznek az eredmények a Closti miatt,de hogy akkor is csinál, mert minden nap fontos, nem lehet várni.

Kép
flóra 11

Jaj, csak nektek köszöntem. Üdvözöltelek benneteket. :wink:

Kép
flóra 11

Aztán tovább akar küldeni Pozsonyba egy rakás kivizsgálásra, amihez nem fűl a fogam. De azt mondja ott okosabb emberek vannak,mint ő, olyanok, akik csak ezzel foglalkoznak, hogyan lehet teherbe esni.

Kép
flóra 11

Oké, bocsánat, azt hittem, már le is maradok rólad, mikor most jöttem. :cry:
Na, hát akkor ez a nő haladás. Segítség. És ez a holnapi vérvétel az ő rendelőjében lesz? Elintézted a helyettesítést? Kér még ezért pluszban pénzt, vagy ez a maival együtt van? Flórián is volt veled? Akkor volt uh is, ezek szerint.

KépKép
benó

Pozsonyba... és oda mikor?

KépKép
benó

Szal a cisztámat ki akarja vizsgáltatni, hogy az mi is tulképpen, kapcsolatban van-e a petefészkemmel vagy sem, mert ezt nem látta,azt mondta, lehet köze, de az is lehet, hogy az egy különálló dolog. A miómákra nem mondott semmit.
Viszont átjárhatóságira is akar küldeni, ettől félek.

Kép
flóra 11

Vagyok,csak közbe kolleganőmmel msn-en beszélek. :D

Kép
martik77

Neked belül nekem kívűl, átkozott miómák!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: