Zita
Nem biztos, hogy mindig felidoben van ovulacio. Azert meg lehet ebben a honapbana is eselyetek. Nekem pl. ebben a ciklusban a 6. napon volt, ra is dolgoztunk, bar nem hiszem, hogy barmi is osszejonne, de ki tudja? Ugye mint tudjuk csodak vannak
Bekane
Tenyleg nem szabad a lombikot varni, nekem is ez a gondom vele, hogy ha nem sikerul, akkor utanna mi van???? Probalkozni kell az inszemmel, mindenki mas es lehet, hogy neked hamar sikerulne is.
Csutka
Szivem szerint azt mondanam, hogy tesztelj, de az eszem azt mondja hogy varj meg vele. Ha megis tesztelsz, akkor azonnal jelentkezzel
Moni
Nem mondtad, hogy a ciklus hanyadik napjan volt az uh. de a nyalkahartya eleg vekony. A clostyval azert no meg az ikerterhesseg aranya, mert egyszerre tobb petesejt erik meg. De ez meg nem garancia arra, hogy ikreid is lesznek.
Lujza
Erted is kezem labam xxxx-ben

Meg par nap es minden kiderul
Kriszta
Ez nagyon rosszul hangzik

Ki kellen ezt vizsgaltatni. Nem volt meg laparod? Altatasban elvegeznek mindent, ahogy Cat

is irta. Nekem is volt, nem mondom, hogy leanyalom, de tulelheto. es ugyebar a babaert mindent
Leone
Koszi, hogy megiscsak csinalod a tablazatot!
Kijavitanal engem is?

52 c. es 18-an vagyok a 8. ciklusnapon. Megjegyzeshez beirnad, hogy lombik osszel.
Koszonom!
Vica