Zsófi, nem is látszik rajtad, hogy ilyen kis konyhatündér vagy!

Küldhetnél mindegyikből egy kis morzsácskával az éteren keresztül!
Szezso! Tök jó, hogy az ajándékokat már nagyjából megvetted, én még sehogy se tudtam rávenni magam. Pedig máskor már szeptemberben megvan minden! Ráadásul csütörtök délelőtt már elkezdődött a karácsonyi tolongás,

úgyhogy nem volt kedvem üzletekbe járkálni.
Megható amúgy, hogy így törődsz velem!

Én is "átnyálaztam" már az összes görbémet ebből a szempontból. Sajnos minél többet késik a mensi, annál jobban beleélem magam, hogy sikerül, és annál nagyobb a pofára esés, ha mégse. Nem is attól félek nagyon, hogy Apával rossz hírt kell közölnöm holnap (pedig beleremeg a szívem, ha belegondolok, mi lenne, ha jó hírrel várnám....), hanem attól, hogy nagyon ki fogok borulni, ha holnap megjön vagy megint nega lesz a teszt. Sztem holnap már mindenképp kimutatná, ha lenne ott baba... (13. DPO, 28. CN) Néztem a Fertiliyn, ott is ezt a napot javasolják kb a tesztelésre. Szerinted?
Csak tudnám, az a sz@r teszt milyen érzékenységű. Amikor még azt vettem, kis tudatlan voltam ebből a szempontból... A baj az, hogy kivételesen az Utro is visszafoghatja a mensimet. Ma már arra gondoltam, hogy megmondom a dokinak, hogy a kövi inszem legyen TELJESEN spontán. Mármint se stimu, se Utro, semmi. Ki fog akadni.....
Körkérdés: szerintetek MENNYIRE fontos az Utrot dugdosni? Persze, tudom, hogy segít, de ha minden f@sza, és megfogan a petesejt, akkor az embernek amúgy is beindul a progitermelése, nem???? Azt akarom mondani, hogy nem a progitól leszünk babásak. Ráadásul van olyan hely, ahol Utrot csak a pozitív teszt után adnak. És akkor nem lenne para, hogy mitől ment fel a hőm meg miért nem jön piri, stb. Bár sztem ez a felvetés ebben a topikban szentségtörésnek számít.

Eldugulok, bizti unjátok már ezt a locsogást.