sziasztok,
köszi a gratukat. én is kívánok minden félévesnek boldog félszülinapot.
termosz: nekünk a pelenkázó táskához volt olyan zseb ami elvileg hőszigetel. ha jó melegen viszem el sétára a teáját akkor 1 óra múlva is kellemes. nem mondom hogy ugyanolyan, de nem hűl le annyira mintha nem lenne, szóval valamit csak ér....
Milánnak is kinőtt mára két foga.

az egyiknek teljesen lehet érezni az élét, a másiknak még csak a sarkát valahogy, de már koccan a kanál. olyan fura volt így etetni.
Szilvi: azt kell nézni az új kajánál hogy meghajtja-e, megfogja-e, illetve lesznek-e kiütései a szája környékén. ez 2-3 nap alatt kiderül. krumplit én mindig valamivel együtt adok, még soha nem kaptt magában. mivel almát már evett, az első krumplis kajája alma-krumpli volt. ha új kaját vezetsz be, bármilyen régi bevált kajával keverheted, nem muszáj önmagában adni.
egyébként ha a krumplit még forrón, kis főzőlével pépesítitek, jobb lesz az állaga mintha előbb hagynátok kihűlni.
csiriék úgy tudom, hogy nagyon családoznak most hétvégén, remélem nincs gond, hanem jól elvannak.
hékás: szuperjók a fotók!
megaszar: na először a pacsirtának szurkoltunk, aztán hiennek meg szonjának. mindhárman ha jól emlékszem a SEMMIHANGÚ tamara mellől estek ki végül. nagyon jól fekszik az a csaj valakinek... na kinek?

és nincs semmi hangja. hihetetlen. amúgy az egész bagázs nagyon gyenge, a zsüri is és a műsor is!!! a régebbiekben legalább minden műsornak volt pl témája, megvolt hogy mit kell énekelniük, stb. szinvonalasabb, hozzáértőbb volt a zsűri, és maga a műsor is. ez most egy kalap sz*r. mi a táncosokat nézzük inkább.