A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Heni,gyönyörű az uh-s felvételen a baba.Nagyon jól kivehető. Sztem anyja a gyerek. :lol:

Kép
flóra 11

Timi, hátlátod,ilyenek ezek a dokik. Csak arra figyelnek,amiérdekli őket.Biztos elengedte a füle mellett,amikor mondtad neki, hogy szoptatsz.Ki tudja mit értett ésrámondta, hogy lehet... :evil: Nagyon oktondik tudnak lenni. :evil: Még jó, hogy a párod rákérdezett.
Ha a húgyvezetékeddel van baj, vagy a hólyaggal, igyál zsurló teát, az nagyon jó erre.

Kép
flóra 11

Márti, örülök, hogy veled is minden rendben, az eredmények kitűnőek. :wink:

Kép
flóra 11

Na, megyek lányok, mert a fejem fáj és csukódnak a szemeim.

Pá...

Kép
flóra 11

Helló lányok!
Szerintem ma sem igen fogok jönni, a gép folyamatosan leáll magától, most szerencsém van, hogy még nem.
Gyorsan leírom, mi volt velem: A dobolásra nem megyünk többet, mert kényelmetlen volt a földön ülni és túlságosan nagy áhítattal (mint egy szekta) küzdenek a többiek, röhögnöm kell tőle. Majd a telken dobolgatunk, a Detti is vesz dobot, és akkor senki se nézi, mennyire vagyunk bénák. Már csüt. délután elkezdett fájni a fejem (hallom, neked is fájt, Flóra :cry:), és képzeljétek, hazafelé meg kellett állnunk a kocsival hányni. Aztán egész éjszaka fájt a fejem, reggel is, és semmi étvágyam nem volt, vizet ittam, azt is kihánytam, aztán du. 3-kor ettem először néhány falatot, azt is kihánytam, és aludtam, vergődtem, felváltva. Aztán elhozta apu a Vivikét hozzánk, és itt volt velem 4 órán keresztül, tök rendes volt. Most már jobban vagyok, de ez a tegnapi-tegnapelőtti nap rendesen leszívott. Nem baj, legalább nem kellett menni iskolába, legalább nem sulis napon történt.

Heni, nagyon szép a babátok, és nagyon nagy! Szerintem majdnem 2 cm-rel nagyobb, mint a miéink. Ezért nagyobb a pocód is. Jó, hogy minden érték rendben, szerencsére. :D Ez 4d-s volt?

Flóra, klassz a cipőd! :D

Zsuzsi, én is azt mondom, hogy hajrá és mi folyamatosan szorítunk nektek! :D :D :D

Márti, 2 hét múlva tali. :D

Tancsu, a fogjövés biztos tök gáz szegény gyereknek. :roll: Meg neked is. :?
Többiekről még nem olvastam.

KépKép
benó

Én nem azt akartam mondani, hogy nagy a hasa a Heninek, hanem azt mondom, hogy SZÉP nagy a hasa. Az ikres topicban mindenkinek nagyobbak a babái. :cry: Miért? :shock: :shock:

Én is gondoltam rád, Heni, tegnap, de képtelen voltam jönni. :wink:

KépKép
benó

Szia Benó!

Szerintem a Te babáid is elég nagyok. Mindig figyelembe kell venni,mekkorák a szülők. Te alacsony vagy, tehát nem születhet hatalmas babád. Főleg ha ikrek. Nyugodj meg, minden rendben van nálad. És ne akarj túl nagy babákat. Nehezebb őket megszülni. :wink: A nagymamám mindig azt mondta, hogy nőjenek meg ezen a világon.

Kép
flóra 11

A F.ma is dolgozik. És rossz az idő.Esik meg havazik felváltva. :(

Kép
flóra 11

Most megint kezd a fejem fájni. Nem tudom,mi a fene van velem. Sose voltam fejfájós. :(

Kép
flóra 11

Helló Flóra!
Szerintem időjárás-változás van, vagy nem?

KépKép
benó

Tegnap olyanokat csináltam rá (jó, persze, így is egy napig tartott elmúlnia): ittam rengeteg vizet; aludtam; csak feküdtem; ittam kálciumos pezsgőtablettát; bevettem a MagneB6-ot (az is jó rá állítólag).

KépKép
benó

Nekem hamarosan el kell mennem, mert este megyünk a Gy. anyukájához és apukájához, meg apuéknak ígértem egy kuglófot (jönnek hozzájuk vendégek), és meg kell hozzá venni a hozzávalókat. Remélem, van még valami pénz a kártyámon, mert holnap meg apu, Vivike névnapját és a Gy. szülinapját ünnepeljük anyuékkal, nem ártana valami ajándékot is venni, és ugye, csak délig vannak nyitva az olyan boltok.

KépKép
benó

Kösz, egyébként, Flóra, a megnyugtatást.
Te meg pihenj le. Én is megyek lassan.

KépKép
benó

Jól kerülgetjük egymást. :wink:

KépKép
benó

Én is megyek ma bevásárolni,de már karácsonyra.Veszek ezt azt amitkapok,hogy ne maradjon az utolsópillanatra.

Kép
flóra 11

Még várj! Én már vagy egy hete nem taliztam itt senkivel, de legalább pár napja....

Kép
flóra 11

Oké, várok, csak megint ki kellett kapcsolni a babanetet és újra megnyitni.

KépKép
benó

Tegnap, amikor a Ktika rendbe rakott úgy ropogott a hátam... Mondta, hogy nagyon kint voltak a csigolyáim,meg az oldalam is, a hátam totál kemény volt. Azt agyon masszírozta. Jót tett. Csak most megint fájdogál ez a lökött fejem...
Nem tudom,hogy az időjárás lenne-e az oka. Sose voltam rá érzékeny. A fene tudja. Én azt érzem,hogy a nyakam nincs rendben.

Kép
flóra 11

Akkor ott masszírozgasd magadnak. Meg próbáld meg azt a kéznyomkodást is. :roll:

KépKép
benó

Nálunk két lift van. Az egyik annyira berreg már egy hete, ijesztő....

Kép
flóra 11

Jó, hogy a Flórián normálisan állt a dokitémához, de szerintem se tudja, hogy anyagilag az mit jelent. Az ilyenekbe a pasik annyira nem szoktak belegondolni szerintem.

KépKép
benó

Ja,tényleg,köszi.Elfelejtettem. :wink:

Kép
flóra 11

Tegnap több, mint 3 liter vizet ittam meg. Tudom, mert volt 1 másfél literes, azt megittam, aztán hozattam a Gy.-val vizet, és még megittam estig még egyet. És még ittam csapvizet is 2 pohárral, az egyikbe tettem kálciumos pezsgőtablettát.

KépKép
benó

Az gáz lehet. :?

KépKép
benó

Közben kajcsizok, hátha az is a bajom, hogy éhes vagyok. Vajas kenyér,hozzá kétféle sajt, retek. Az egyik sajt az Cottage a másik pedig friss sajt, kerek és puha,fokhagymás.Nagyon fini.

Kép
flóra 11

Meg még azt is meg szoktam próbálni, hogy megmosom a hajam és jól össze-vissza nyomkodom közben a fejem.
Mondjuk nekem csak hosszú távon hatnak (1-2 nap).

KépKép
benó

Egyél is, az is lehet baj, igen. Jó étvágyat! Komolyan, nekem ilyen mostanában nem volt, hogy fél 3-ig még csak éhséget sem éreztem.

KépKép
benó

Remélem, a gyerekek jól vannak, már olyan kíváncsi vagyok rájuk. Így még mindig olyan elképzelhetetlen, így, hogy nem érzem őket.

KépKép
benó

Nem baj Benó, ha nem tudja.Nem kell mindent előre tudnia. :lol: Egyébként tegnap is szó volt róla,akkor is mondtam,hogy mindent fizetni kell majd, csak ugye nincs tisztában az árakkal. :D

Kép
flóra 11

Én már fél hétkor olyan éhes voltam ma, hogy megettem egy nagy sajtos kiflit, de még majd enni fogok valamit azt hiszem, mielőtt elindulok.

KépKép
benó

Tegnap mostam hajat este. Én is gondoltam,hogy a meleg víz is ellazít. Na, majd elmúlik.Most megtámasztottam párnával hátulról a tarkómat,így jobb.

Kép
flóra 11

akkor jó :D Gyűlölöm a fejfájást. És én át is szoktam venni másoktól, annyira sajnálom őket.

KépKép
benó

Csak egyél,neked kell.Be kell hoznod a tegnapit. :wink:
A babákbiztosan jól vannak.Majd fogod őket érezni,légy nyugodt. :D

Kép
flóra 11

Flóra, mennem kell, kidob a gép 50 msp múlva. Puszillak, jobbulást, szép napot nektek! :D

KépKép
benó

Jaj, annyira ne sajnálj.Annyira nem fáj. Csak nem akarom,hogy úgy legyen,mint tegnap.... Próbálom megelőzni.
De majd kimegyek,talán a levegő jó lesz. Biztos alacsony a légnyomás...

Kép
flóra 11

Köszike. Szép napot neked is Benó!

Kép
flóra 11

Halihó.

Benó:Egyszer én úgy tanultam suliba,hogy az ikreknél a súly eloszlik azért kisebbek mint egy rendes terhesség.Szóval ha átlag egy baba súlya 3 kg akkor ikreknél a súly fejenként másfél-másfél.Vagy az egyik nagyobb a másik kisebb.De összeadva akkorák mint egy baba súlya.

Flóra én már múltkor a fejfájásnál kínomba a zuhany alá álltam és jó meleg vizet engedtem a tarkómra.Valamennyire enyhült,de igazán nekem csak a gyógyszer hozza ki.Algopirin+No-spa(mert az görcsoldó)tuti jó. :wink:

Milyen fini kenyér lesz ma????

Tancsu:Otyan honnan vegyek olyan kártyát? :lol:

Kép
martik77

Jó napom van a szomszédba(falszomszéd is)ablakot cserélnek.Most kezdtek fúrni. :?

Kép
martik77

Sehol senki???? :shock: :shock: :shock: :shock: :(

Kép
martik77

Aranyosak vagytok, köszönöm a dícsérő szavakat...
Benó, Nálad két baba nődögél, nem egy... majd megnőnek, nyugi. Nincs semmi baj a méretükkel sztem... egyébként azt mondta az orvosom, hogy a 12. hétig majdnem egyformán nőnek, így pontosan meg lehet mondani a várandósság korát, utána meg ahogy kedvük van. Van egy-tól-ig tartomány, amibe bizony a 2 cm is belefér... és hát igaza van, mert vkinek 58 cm a babája születéskor, vkinek csak 46... mindkettőt ismerek. De ez nem baj... a tornasor is ezért van a suliban.:)

Én ma megint padlón vagyok... egész nap fekszem, már vagy 40 pzs-t telefújtam, és irtó vacakul érzem magam. Azt hiszem, déluán is fekszem majd, mert holnap após szülinapját ünnepeljük, holnapután meg nevelőapámét.
Ja, igen, amit még írni akartam: Vettem egy könyvet a férjemnek karácsonyra. Ismeritek Szily Lászlónak a Kitolás c. könyvét? Praktikus tanácsok leendő apukáknak. Hát majd kinyúltam rajta... :) Megrendeltem a neten szerdán este 10-kor, és tegnap meg is jött. Nem voltam itthon, de bedobták a csomagot, és egy rózsaszín csekket mellékeltek hozzá. Összesen a csekk befizetésével együtt 2900 Ft-ot fizettem.Nagyon korrekt cég volt, írtam is nekik, hogy milyen rendesek.
Hát, röviden ennyi, remélem, tudok ma jönni még. Vigyázzatok Magatokra! Millió puszi!

Heni

Kép
szheni

sziasztok

Ezer dolgom van,inas nyügös,igycsak egy gyors levél..

Jó a csizma Flóra!!!

Benó:jó lesz a telken is dobolni,az a lényeg hogy Ti élvezzétek...:)

Heni:szép a babó...:D
12+6 napos adataim:
bpd:23mm
ac:65mm
fl:9mm
nt:1,4mm
És Gergő 4900 gramm és 60 cm lett...:D

Na mentem is..

Cupp....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Megjöttem a bevásárlókörútról. Nagyon jól bevásároltam,de még csak az ajándékok kb. 1/3-a van meg. :( Na,majd jövőhéten megint egy körút...

Kép
flóra 11

Bálintnak vettem egy szép kardigánt, zöldet. Az exemnek is vettem egyet, neki fehéret, magamnak is, az is fehér. Egy rakás boxeralsót,mert ezeket szeretik a fiúk. Meg egy rakás zoknit, de ezt Mikulásra teszem nekik a csomagba. :D Magamnak is vettem zoknikat.Péternek meg egy pizsit, télit. A páromnak múltkor vettem pulcsit. Tehát a nagyfiamnak még semmit sem vettem. Anyám és anyósom kapnak egy-egy karácsonyi koszorút tobozból és hozzá a hímzett képet. Esetleg sütök nekik mellé gyümölcskenyeret.

Kép
flóra 11

Norbinak akarok venni egy pulcsit és egy farmert, Péternek egy farmert, Bálintnak is egy farmert. F.-nak még valamit, de nem tudom még mit.Apáméknak pedig egy lábmasszírozón gondolkodunk.

Kép
flóra 11

És holnap 14 éves a "kisfiam". :D De tőlünk már kapott ajándékot még múltkor. Az úszáshoz a felszerelést. Most csak apróságokat kap majd, vettem neki egy jó minőségű boxer alsót és kap mellé valami kozmetikumokat meg édességet. És persze sütök tortát. :wink:

Kép
flóra 11

Most egy lenmagos meg napraforgómagos kenyér sül. Akkorára kikelt, hogy a sütő fedeléig ér. :D Délután elviszem anyámnak, megnézem,hogy van. Magunknak sütök másikat. :wink:

Kép
flóra 11

Negyed óra múlva kész a kenyér,aztán megyek vele anyámhoz. Addig még vagyok.

Már megint fáj a fejem. Kint nem fájt.

Kép
flóra 11

Kész a kenyér, még kicsit hagyom hülni. Van már valaki?

Kép
flóra 11

Halihó mindenkinek :D

Ma rávettem magam és kivasaltam mindent :D Persze ülve és zenét hallgatva.
Most fő a leves meg csináltam krumpli pürét meg fagyasztott sóskát.
De Döme úgy felhúzott,hogy most még az étvágyam is elment.

Flóra te nagyon ügyi vagy vásárlásban is :wink: :D

Kép
martik77

Ma se vagyunk valami sokan itt. :? Sőt!

L.szőnyegtisztítóval kitakarította a szőnyeget.Olyan mintha új lenne. :D A levesem is megfőtt. :D
Csak tudnám ki fogja megenni mikor mi egyáltalán nem vagyunk nagy levesevők. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: