Babszika: olyan tündérek tudnak lenni a kutyuk, imádom őket, de nálunk a bérházban, úgy, hogy alig vagyunk itthon nem lenne jó a kutyusnak. A szomszédét viszont rendszeresen elkapom egy kiadós dögönyözésre:)
Remény, sajna csak most olvastam az üzidet…remélem legközelebb.
A LÁNY VISZONT ÉN VOLTAM:) Legalább te legközelebb megismersz.
Méhpempőt én is kerestem, de az egyetlen valamire való termék Foreveres volt. Ez itt nem a reklám helye. A mézes annyira kicsi, hogy két teába sem elég. Az alkoholban oldott pedig szörnyű ízű. De nem panaszkodom, megeszem, amit találok:)
Edóra, nagyon szurkolok a tüszőcskéknek.
Nellike: köszönöm a növekedésre bátorítást, szerdán megyünk punkcióra. puszi a kismanóknak a pocakban:)
Babu, nagyon sajnálom. Azt hiszem, most kis időre lesz szükségetek, hogy átgondoljátok merre tovább, de soha ne mond, hogy soha. Nagyon egyetértek Vucussal és mindenkivel aki biztat. Nem gondoltál még arra, hogy meglátogass egy természetgyógyász vagy kineziológust? Lehet, hogy lelki oka van és ha azt fel tudjátok dolgozni, minden rendben lesz.
Bikmakk, ügyi babáid vannak. A közlekedés szörnyű tud lenni, sajna én is sokszor megszívtam már. EGyszer másfél óra alatt mentem 20 métert a Budapest szállótól a Szilágyi Erzsébeten.
Rony, nagyon kíváncsi vagyok, remélem +++++++ lesz a teszt vasárnap.
Rilla, holnap megyek én is punkcióra. Egy a biztos, türkiszkék köntösben leszek, nagyon örülnék, ha tudnánk beszélni
Dita75, én voltam az anyósos (ő egy tündér), laptopos, sajna cipelhettem magammal. Minden elismerésem a tiéd és minden távol lakóé….
A rémsztorik engem is sokszor megtaláltak...Volt, hogy első kézből. Nehéz ezt lereagálni.
VISZONT: Képzeljétek, volt egy lány, akinek a 2. inszeme sikerült. Olyan jó volt látni.
Remélem rövied időn belül minannyiunknak sikerül
Jó éjt,
swanny