A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Apró, nem gond a konkurencia :) A tavalyi szavazásnál az tünt fel nekem, hogy az első 4-5 legtöbb szavazatot kapó gyereknel sokkal több szavazata volt, mind a többieknek és hogy finoman fogalmazzak közel sem a legszebb gyerekek voltak. Vagyis szeritem volt valami bunda a dologban, nem hinném, hogy bármi esélyünk lenne nyerni, bármilyen tündériek is a kölykeim :lol: (csöppet sem vagyok elfogult ám) :)
Tegyetek fel képeket MOM-os fotüzkodók. Nagyon kíváncsi vagyok kinek hogy sikerültek a képei! Nálunk most sajnos csak olyan közepesen, mert a fiaim nem nagyon akartak együttműködni :)
Tényleg, ezt nem is tettem fel a múltkor, Zéti tavalyelőtti képe: http://www.mosolyolimpia.hu/site.cgi?a= ... z=1----1-zétény

Zéti is mindig begyűrte a fülét, én meg mindig simogattam ki, reménytelen küzdelem, de szerencsére nem lett eláló fülű.

Aranyérre az intimtorna tényleg nagyon jó! Ajánlom mindenkinek, én már szerencsére egészen meg is felejtkeztem róla, pedig az első két hétben nekem is nagyon fájt.

A tegnapi jóga nagyon jó volt! A Tranzitot én már kihagytam, mert fáradt voltam, Zéti meg nyűgös. Remélem csajok ti jól szórakoztatok!
Este viszont sütöttem almás, fahéjas, mézes mazsolával töltött muffint (Stahl recept) és nagyon jó lett! Ajánlom figyelmetekbe, egyszerű és fincsi.
Ma már megint nem tudok aludni, fél 5 óta kukorékolok :( szerencsére ma jön apukám, örülök nagyon, mert ovis szünnap is van ma.

Ági, Csandi, Ikeás program engem is érdekel, ha sikerül időben összehozni.
Vendég

Mi is a gép előtt ülünk egy ideje. :( Nem sok alvás volt, viszont szép számmal róttuk a köröket a konyhában. Bekapcsolva hagytam a gépet alapzajnak, hogy legalább Cintust ne keltsük.

Zsófi! A mi képeinken látszik a kezem. Sajnos Viki sem akart vigyorogni.

KépKép
jazmin2005

Jó reggelt!

:lol: :lol:

De szép képek! :lol:

Mecsi én Csatár Évánál voltam, és 10000 Ft :cry: volt az első vizsgálat..

én csak azért javaslom. mert pl nagynéném is mindig csak saját maga kezelgette az aranyerét.. és tavaly végbélrákkal műtötték.. sugárkezelték... most lekopom tünetmentes, jól van és doki is mondta hogy ez nem játék... szakembernek is legalább egyszer meg kell mutatni...

és ne aggódj Áron is majd beindul...

tegnap voltam fogászaton.. este mire kiment a zsibbadás úgy bekajáltam hogy rémálmaim voltak

:cry: :cry: :lol:

Emma babával szivesen randizna ZSigmond...egyébként merre laktok? köldheted priviben is akár

mi ez a torna MÁV ban ? ide csak beutalóval lehet menni?
Vendég

Jó reggelt!

Csak egy gyors bekukk és megyünk még tentézni. :oops:

Adri, annyiszor eszembe juttok, de mire gép elé kerülök... :oops:
Hogy vagytok? Dorca szeme most? Azt olvastam, hogy műteni kell, de az aktuális állapot? Ilyenkor "visszaromlik" a látás is?

Amit már rég fel szerettem volna tenni:
www.egyszervolt.hu
Lehet, hogy már ismeritek, nekem most mutatta meg a sógorom, kb 2-3 éves korig is élvezik a gyerekek.
Sztem nagyon nagyon szuper oldal, bár most még inkább én lelekesedem, de van néhány zene, amire már Levi is pislog mint béka a kocsonyában. :lol:

Na szaladok.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Zsófi!Mi tegnap fél 11 kor voltunk fotózáson és mi voltunk az elsők,és nem is volt rajtunk kivül senki.Ma megyünk a képekért.Most néztem már fenn van a képünk az oldalukon.
www.mosolyolimpia.hu Bordács Miksa
Te mikor jönnél szívesen találkoznánk veletek?
Veronika
l.veronika

vera tünemény! :lol:

aproo ne szaladj... csak lassan... :lol:
Vendég

Veronika, nagyon jó a kép!

Zsombit is néztem én is a kis tokájával mondjuk inkább vicces, de nem baj :)

Apró, Zéti még mindig nagyon szereti az egyszervolt.hu-t. A kedvence régebben a kárókatona volt, nem tudom fent van-e még, azt rengetegszer kellett meghallgatnunk, néznünk.
Vendég

Andi: szegény Viki :( , sajnálom hogy beteg lett. Voltatok már dokinál vele?

Kép

Kép
bucsek

Szilvi! Most várom a dokinőt hozzá!

KépKép
jazmin2005

Andi, jobbulást Vikinek!
Vendég

Vikinek jobbulást!

PAnna hmm ahány orvos annyi vélemény (cebion )
Vendég

Andi, majd írj, hogy mi a helyzet!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

biztos hülye kérdés, de ti tudjátok, hogy a privát üzenetekben mi a különbség a kimenő és az elküldött fiók között? Az elküldött már olvasott vagy mi?

sushy

magad is rájöttél :wink: megkaptam köszi :lol:
Vendég

sziasztok!

most jöttem fel a sétából. hát, jó kis idő van kint! rohadt hideg van, majd lefagyott a nózim... még jó, hogy a gyereket full bebugyoláltam! :)

köszönjük a sok invitálást MOM tali ügyben, de anyumat befűtöttem már, hogy jöjjön velünk, így már nincs szívem lemondani, úgyis mindig be van pörögve az unokázásra! :) szóval, ha nem haragszotok meg, akkor majd legközelebb, oks!? Vera, Cs-andi! de tényleg nagyon jól esett!!! ;)

másik! MOM park fotók úgy nézem, hogy fent van már mindenki, illetve nem tudom, hogy Cs-andi Csengije még nem mutatta meg bájos pofiját a fotómasinának!? azt hiszem, hogy ennyien mondtátok, hogy tuti mentek... vagy van még valaki, akit kifelejtettem, vagy időközben meggondolta magát?

majd délután mi is megyünk! kíváncsi leszek, hogy mit sikerül kihozni a gyerkőcből! :)

ja, és CsengeAndinak tökéletesen igaza van, ezek a fotózások nem azért vannak, hogy a babáink, akik csodaszépek, megnyerjék, mert mindig van egy olyan gyerek, akinek az anyukája, családja képes 150x regisztrálni különböző neveken, hogy a gyerekének megnyerje a versenyt... no comment!

mi Benivel fent vagyunk a www.babavilag.com -on, de azért nem is mondtam, mert van már olyan gyerek, akinek kb. 150 szavazata van, szóval más, szinte labdába sem rúghat mellette!

Viki annyira édes, a kis nyálcsorgatós! :) és ezúton is jobbulást Nektek JázminAndi! :(

Cebionnal kapcsolatban... mikor Beninek a dokinéni picit piros torkot állapított meg, akkor kellett szednünk, de max. 7 napig és napi 5 cseppet tejbe, tápszerbe elkeverve! szóval gondolnám, hogy azt sem túl szerencsés huzamosabb ideig adni a babóknak. meg még talán rémlik is, mintha le lett volna írva a papírján is! !?

mit is akartam még!? jajj, olyan szita az agyam mostanában megint...

jaaa, igen. képzeljétek, azt hiszem, hogy megjött! csak azért hiszem, és nem tudom, mert nem olyan durva, de mégis van valami, viszont én nem szedek fog.gátlót, így, ha vérezgetek, akkor ez csak az lehet, hogy újra menstruálok!?

na, hát ezek vannak! most megyek, fotózkodni csak délután megyünk, ha gyerek hagyja, akkor még jövök! ;)

sophie27

és minden baba tünemény, még mindig! szóval nem is tudnék az augusztusi babik közül győztest hirdetni! ;)

sophie27

zsóf4 mi végülis nem megyünk mert van profi fotós műteremmel aki közeli jóbarát és tényleg közel is van...és majd ő akarja...és az apja azt mondta, különben sem nevezhetek vele!!mondjuk nem is akartam csak elkísérni a barátnőmet he-he :wink: :wink:

szuszuanyunak köszipuszi!!
Vendég

csengeandi+ági!találjunk egy napot jövőhéten amikor mindenkinek jó ikeázni!!kedd+csütörtök nekem nem jó...
Vendég

vera valamelyik nap összefuthatnánk egy közös sétára...itt a környéken nem les valami karácsonyi vásározás?
Vendég

Ikeásokhoz lehet csatlakozni??? :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

most csak beugrottam feldobni a tegnapi képeket, délután jövök és válaszolok mindenkinek!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
columbine

Panna - olvastam, hogy kengurut keresel. A mi kengurunk nagyon jól tartja a baba hátát, és a fejét is (bár azt már nem kell), és 0-6 hónapos korig jó. Múlt héten kezdtem kipróbálni, Emma szerette, de nekem nagyon fájt utána a hátam. Most visszatértem a kendőhöz, és azzal semmi bajom. Persze biztos van jobb kenguru, de szerintem ha veszel, akkor vastag szíjjut keress, ami jól ráfekszik a válladra. Remélem tudtam segíteni :)

sushy

Talis babák nagyon aranyosak! És ez a Tranzit nagyon jó helynek tűnik, kár, hogy nekünk messze van. Tegnap benéztem a Lukács cukrászdába, mert olyan jól nézett ki kívülről, hát nem találjátok ki, mennyi egy vékony kis dobostorta szelet: 1250 Ft. :cry:
Szóval nem ideális talihely. Ti nem tudtok bababarát kávézót vagy teázót az Oktogon vagy a Hősök tere környékén?

sushy

Hali!

Most gyorsba, mert ha érdekel Titeket, akkor el kell kezdeni hirtelenjében szervezni:

Andi-Zsófi-Szilvi, tehát Szigetszentmiklós és Halásztelek, no meg persze Nicike is, Halomról, de TE úgy el vagy tűnve....szóval:
Beszéltem egy babamasszázsos hölggyel (akit már említettem)
Sajna most tart csütörtökön utoljára órát, aztán jan. 20ig semmi. Mivel 5 alkalmas egy tanfolyam ez a csütörtöki az utolsó ebből.DE:
van 2 lehetőségünk:
1. Most megnézzük, majd jan. végén csatlakozunk/elkezdjük.
2. Ha összejövünk négyen, akkor azt mondta, hogy csinál egy gyorstanfolyamot, mert amúgy 5 alkalom a tanfolyam 5000 FT.ért, de akkor nekünk csinál egy gyorstalpalót még Karácsony előtt, úgy h. jövő hét kedd-csütörtök + még amit megbeszélünk vele az első alkalmon. Tehát legalább 3 alkalom, de a hangjából ítélve sztem rávehető még egy negyedikre is talán. :-)
Ez csak nekünk lenne négyünknek, ötünknek.....
Ja, persze még egy-két ember erejéig, aki akar csatlakozhat!!!

Mondjuk Pöttöm, kocsi van a Taksonyi hídon átjössz, itt vagy 20 perc alatt. Vagy Niki, ha Te tudsz kocsit szerezni, délelőtt Neked sem több.

Szóval nekem legkésőbb hétfőig vissza kell szólnom, úgyhogy hajrá, nyilatkozzatok.
Tűkön ülök, sztem nagyon jó ár.
Tökölön a Pesti úti lakótelepen csinálja, vagy az Iskola utcai házában.
Elmondta mi kell, ha megyünk majd azt is írom!

Többiektől bocsi, de így egyszerűbb, mint telózni... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Bucsek, azt nem írtam, h. lehet h. szerdán is lenne, ezért szállna harcba a jógával, de egymás után3 nap úgyis sok masszázsból, szóval sztem a keddcsüt+1 nap lenne ideális mazzsázsra és akkor változatosság kedvéért szerdán jöhet a jóga. :lol: :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Andi!
Nagyon szívesen sétálunk veletek,legalább nem egyedül kell.Az önkormányzat mellett most állítják a pavilonokat vásárhoz.
Vera
l.veronika

Aprooka : a jóga is csütörtökön van, a babás legalábbis. A nagy gyerekes van szerdán. :( Na de meglátjuk. Ha ez a masszázs gyorstalpaló akkor az úgyis egy hét vagy másfél és utána jöhet a jóga. :wink:

Szerintem, persze csak ha mások is ráérnek inkább most kéne még menni, mert a masszázst szerintem jobb minél előbb elkezdeni. De ha január lesz belőle úgy is jó nekünk.

Kép

Kép
bucsek

Vera: hú most állítják a pavilonokat. Az tök jó. Én is akarok majd menni oda. Van ott egy néni akitől már három éve veszek karácsonyi díszeket. Minden évben 5 darabot. Termésekből készítik pillangok, angyalkák stb. Elég drágák de így 5-5 darabot ki lehet bírni. Aztán egyszer csak egész sok lesz majd belőlük.
Sajna idén nyár óta nem lakunk ott, úgyhogy most nincs a legközelebb, de azért csak elmegyek majd. :)

Kép

Kép
bucsek

jó vera akkor jövőhéten valamelyik délkörűl?nekem a hétfő-szerda-péntek egyenlőre az esélyes, illetve még valamelyik nap ebből kiesik ,amikor ikeázunk...ha van kedved oda is csatlakozhatsz :D
Vendég

Apró,tököl iskola utca nekem jó.

nicike

Andi
Nekem is jó mindegyik nap,így lehetne hétfőn a sétánk.Köszönöm a meghívást az Ikeába lehet hogy élek is vele.

Bucsek
Azt hiszem tudom melyik néniről beszélsz,tavaly talán nála vásároltam.

Vera
l.veronika

Nicike!

Hahó, végre hallhatunk felőletek, illetve láthatjuk élőben a hercegnőt. :lol:
Viszont, ha összejön a négy ember, akkor azt mondta, hogy a Pesti úti lakótelepen tartja, mert az melegebb és tágasabb. De ha Halomról jössz a reptér mellett, az még közelebb is van, pont Tököl bejáratánál a régi laktanya. Tudod merre van?
Bár sztem úgyis taliznánk vhol a főút mellet, legalább az első alkalommal...

Akkor Bucsekkel már hárman vagyunk, akiknek jó a jövő hét kedd-csüt., ugye?

ZSófi, Andi?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apro! Nekem is jó! Remélem addigra Viki is teljesen helyre jön.

Volt a gyerekdoki, de csak du. négykor, addigra már tök ideg voltam, hogy mikor jön már, de szerencsére nincs nagy gond. Azért a jövő heti oltást nem adja be. Köszi a jókívánságokat!

KépKép
jazmin2005

Aprooka: igen nekünk jó :)

Kép

Kép
bucsek

Andi: szuper, hogy nincs nagy baja Vikinek. Nem semmi, hogy csak délután ért oda a doki :( Addig idegeskedik az ember, legalább belőnének egy kb időtartamot, hogy mikor tudnak érkezni.
Reméljük jövő hétre már kutya baja sem lesz a csajszinak és indulhat a babamasszázs :)

Kép

Kép
bucsek

Sziasztok Lányok!

Végre én is idejutottam.
Köszi a csütörtöki jógát mindenkinek, aki ott volt, mi nagyon élveztük és úgy határoztunk, hogy fogunk járni rendszeresen, kivéve a jövő hetet, mert akkor itt lesz a párom anyukája pont látogatóban és nem akarom elrabolni előle az unokáját. A találkozón is nagyon jól éreztem magam, hiába no, jó-jó ez a fórumozás, de azért élőben sokkal jobb.

Ági, köszi szépen a képeket.

Panna, Leinek, Cs-andinak és nekem is ugyanolyan kengurunk van, BabyBjörn a márkája és tényleg nagyon szuper. Én az enyémet örököltem, asszem Lei a neten vette, talán az e-bay-en, Cs-andinak nem tudom honnan van, de neki a legújabb légáteresztős modell van. Egyébként a budaörsi Brendonban asszem 16 ezerért láttam most. Nem olcsó, de megéri az árát az már egyszer biztos. Na meg is kerestem:
http://brendon.hu/ProductSearch/Browser ... Bj%c3%b6rn

Anna, én majdnem minden nap szoktam a Ligetbe menni, szóval találkozhatunk, ha van kedved és a vagonba is beülhetünk egy valamire. Egyébként van egy kávézó a Hősök terén, anno én javasoltam is talihelynek, amikor még kismamák voltunk, de nem tudom, hogy az füstmentes-e. Igazándiból még sosem voltam benne csak szemezgettem vele: http://www.gloriajeans.hu/

Aprooka, az oltások után nekünk is maradt Andris bőre alatt dudor, de az azért van, mert befeszítik a babák a lábukat, amikor szúrják őket. Oltás után 4-5 nap múlva este a fürdetés után nyugodtan ki lehet masszírozni a baba combjából. Én is ezt tettem és el is múlt.

szuszu

panna,
én a vaterán vettem .jelenleg ezek az akukciók futnak:
http://www.vatera.hu/listings/index.php ... by+bj%F6rn

nézd át és remélem találsz megfelelőt .nagyon ajánlom, mert isteni !könnyű kezelhetőség és nem érezni a bab súlyát!!
Vendég

vera, akkor majd még pontosítunk sétaügyben az ikea meg majd kialakul, de délelött kéne menni akkor nincsenek sokan ...ja és gyalog megyünk kenguruval , legalábbis én.
a bah csomópontnál megáll a 40-es és az az ikea mögött tesz le közvetlenűl budaörsön...
szerda legyen ikea nap?aki jönne még azoknak jó?majd nyilatkozzatok!
Vendég

Andi!
Nekem jó a szerda délelött,én is kenguruval megyek.(nekem is BabyBjörn van.)Hétfön nekem bármikor jó fél 4 ig szabad a napunk.
Vera
l.veronika

Sziasztok!

Boni, a Westend nekem is jo - a Hosok tere meg meg jobb, mert ott konnyu parkolni. Osszehozhatnank egy talalkozot ezen a reszen is. :)

Nagyon klassz a babaszobakepek amiket festettel, csinalsz meg ilyeneket? Erdekelne, hogy hogyan keszul - mert mi is eppen azon gondolkozunk, hogy hogyan diszitsuk majd a babaszobat (eppen koltozes kozben vagyunk, mert a mostani lakasunkat kezdjuk harman kinoni...) Az adventi koszorud is nagyon szep, mi is tegnap csinaltunk anyuval, majd teszek fel rola kepet.

Klasszak a babafotok, en is kedvet kaptam hozza - a baratnom jart fototanfolyamra es eleg jo kepeket csinal, igy mar meg is beszeltuk, hogy majd jon es csinal kepeket. Remelem jok lesznek! :)

Panna, a jegesmacis Reka kep nagyon aranyos! :)

A joga hova esik az Astorianal? Lehet, hogy csutortokon mi is megprobalunk elmenni. Lehet ott valahol parkolni? Melyik IKEA-ba mentek?

Kellemes hetveget!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok:)

CSak gyors bekukk, mert nemsoká indulunk Szegedre;) sajnos nem volt időm visszaolvasni, ezer bocs érte! Ígérem pótolni fogom, hacsak nem szalad el a ló veletek most a hétvégén;)

Szép hétvégét mindenkinek, vigyázzatok magatokra, hétfőn jövök;)

Puszi!

sniky

Jó reggelt!

Niki, ha olvasod még, akkor jó utat!

Mazska, nagyon boldog szülinapot kívánok neked! A jóga az Astoriánál a Deák tér irányában van, de közel az Astoriához. Egy olyan házban, aminek két bejárata is van, az egyik a Károly körút felől, a másik meg a Dohány utca felől (mázlimra pont ott áll meg a 47-es troli). Parkolni sztem nem nagyon lehet, főleg napközben.

Ma kiugrom a börzére. Jön még valaki?

szuszu

sziasztok!

Aproo, sajnos nekünk a jövő heti masszázs tanfolyam nem jó! :( szerdán megyek vissza a nőgyógyászhoz, így arról tuti lemaradok, és amúgy is jobb lenne a január, de, ha ti már megvagytok létszámilag, úgyhogy menjetek nyugodtan, miattam tényleg nem kell januárig várni a dologgal, majd meséltek nekem, hogy mit, hogyan!? :) okés?

Panna, én chicco go kengurut vettem (pont eladnám a teszveszen), de sajna Beni kihízta már, vagyis én nem tudom cipelni, mert nagyon nehéz, és amúgy sem tökéletes a gerincem, így meg nem is nagyon ajánlják, szóval én nem rizikózom, így megválnék tőle. ha esetleg érdekel a dolog, akkor priviben megbeszélhetjük, mert a teszveszes árból akár még Neked engednék is! ;) amúgy kb. 2x volt benne a gyerek... :(

amúgy tuti dolog ez a kenguru, csak sajnos nem 8 kilós babának! :( azt is csinálhatjuk, hogy kipróbálod, aztán eldöntöd, hogy kell-e, ha még meglesz, és meg tudjuk valahogyan oldani a lebonyolítást... (öcsém lehet, hogy jár a pécsi METRO környékén valamikor!?)

Niki, jó utat nektek! vigyázzatok magatokra! ;)

nagyon jók a talis babafotók, meg ahogyan Cs-andi eszik Csengin :) azon jót nevettem. én is mindig próbálkozom, aztán eszembe jut, hogy szegény gyereket simán le tudnám enni! :D

és végül, voltunk a fotózáson, háááát, gyermek nem annyira akart együttműködni, de azért sikerült egy cuki képet kiválasztani, íme:

Kép

sophie27

Hali!

Ikeázás nem lehet pénteken?Mert szerdán nekünk baba mama jóga lenne.... :oops: :roll:
Vagy esetleg hétfőn, mert akkor szólok sógornőmnek, hogy mégse jöjjön babarucikat válogatni és azt tesszük péntekre. KISBABÁT VÁR! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bucsek, hétfő vagy péntek Ikea nap? Ha a többieknek máskor jó, mi akkor is mehetünk, csak külön.....bár jobb lenne bandában. :wink:

Zsófi, babamasszázs?
Tegnapi fotózás?mesélj.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Pár napig nem tudtam jelentkezni. Nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket, kedvesek vagytok. :) Én is kívánok minden jót a névnaposoknak. :)

Nagyon drágák a képek! A legjobban Áron babán ámultam, hogy mennyire megváltozott, tiszta nagyfiús!! :)
(Bocsi, hogy Őt kiemeltem, remélem senki nem fog megharagudni! :))
Természetesen minden baba nagyon édes! :)

k.a.t.i.c.a

na, egyszerre.... :lol:

kép cukkancs, masszázst sajnálom, bocsi de már félkézzel nyomom.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!

Eddig nekem nem esett le, hogy a jóga az Asztóriánál van. Lehet, hogy mi is tudnánk menni! Mikor van és mennyibe kerül?

Mazska, boldog szülinapot!

Szuszu, te a liget zugló felőli részén laksz? Jó lenne valamikor együtt sétálni. Telefonszámom küldöm priviben.

Boni, Szuszu, Mazska, és még akinek jó, szuper lenne összehozni egy találkozót a Hősök tere környékén! Megnézem azt a Gloria Jeans kávézót. Úgy tudom, nem olcsó, de nagyon jól néz ki. Bár ma aszem nem mozdulunk ki, jó gusztustalan idő van :(

Megnéztem a MOM-os fotókat, nagyon édesek (bár én kicsit jobban szeretem a kevésbé beállítottakat). Beni írtó cuki, ahogy belebambul a kamerába :D

Tegnap készült 2 jó kép Emmáról, csatolom!
Kép

Kép
Emma vigyorog a könyvespolcra.

sushy

Apro! Van még vki akit lehet, h érdekelne a masszázs. Szólok neki is, jó?

KépKép
jazmin2005

Hali!

Mazska, köszi, megjött, küldtem én is....és Boldogat!

Andi, persze,minél többen, annál jobb és akkor tuti lesz csak nekünk tanfolyás.
Egyidős velünk a babója?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apro! Ha jól emlékszem veletek egy napon született. Mindjárt írok neki iwiw-en.

KépKép
jazmin2005

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: