A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

na, pusszancs csajok, összerakom a lakást, hogy holnap tényleg csak a picivel kelljen foglalkoznom.

(holnapután meg jön anyukám és keresztanyám kényeztetni, jó lesz nekem. - csak anyukám beszélgetett egy lombikos nővel, akinek 4-re sikerült, és azt mondta, hogy napi ötször húst kellett ennie és három hétig feküdt. Most azt akarja, hogy én is feküdjek három hétig :shock: )

Kép
kisbuta

mabe,
most melyikre? 'pont" vagy 'ismeretség"?
gondolom a . :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sti,
asszem elhölgyeltem :D tőled az oldalt. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta
Én azért igyekszem mindenkivel normálisan bánni... mondjuk, a műtőben nincs olyan nehéz dolgom...
A lelkem fáj bizonyos dolgoktól :oops:
Vendég

Kisbuta,
azt azért ne tedd!
Neki az segített, neked lehet hogy az nem.
Meg amúgyis kell a vérellátottság.
A husika az okés, de az sem töménytelen mennyiségben és nem a csak fekvéssel együtt. = székrekedés és betonkemény méh

... és még belaptetőztél is!!! Hurrrá!! :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
A . :wink:
Vendég

Hajóca,
ahhoz engem le kéne kötözni az ágyhoz, szóval nem fogok ilyet tenni.

Mabe,
a klinikán itt is aranyos minden nővérke. De a 2-es kórházban (amíg még működött) láttam olyat, hogy éjjel elvetélt a nő (kb 10. hétnél járt, és erős vérzéssel került be sürgősséggel), maga a magzatburok is kilökődött mindenestől, borzalmas volt látványnak is, a nővérke nagy nehezen, többszöri hívásra hajlandó volt jönni, és jól lecseszte a nőt, hogy mit vérezi össze a lepedőt, nincs olyan sok...
Azután soha többé nem tettem be a lában abba a kórházba, inkább meghalnék.

Kép
kisbuta

Katica, mi volt Fülöp dokinál??? Írhatnál pár sort.

skrisz72

Na, hunytam egy pindurkát.

20 terhesség, 13 abortusz, te atyaúristen!!! Na, az ilyen persze nem meddő..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Én is tudok olyanról, aki mérhetetlenül szegény, mérhetetlenül buta, a rákban haldokló férjére (!) hagyta az öt kis gyerekét, és közben annyira kövér, hogy azt se veszi észre, mikor lesz terhes megint. Valszeg most is terhes, de nem a férjétől, (mert az szegény már azóta meghalt) hanem maga sem tudja kitől.... Na, az ilyeneknek is jut gyerek!!!!
Na persze olyasmit is hányszor hallottam már, amit Kisbuta te meséltél (gonosz személyzetről).... Ilyenkor azt gondolom, hogy "Na velem merne így beszélni!", nade persze tudom, hogy olyankor az ember milyen kiszolgáltatott és sérülékeny... :(

Baba, ahogy gondolod, mi (én) szívesen meghallgatlak mindig.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Estike, igen, jól látod. A múlt heti ágyban fekvős betegség miatt egy csomó minden felhalmozódott. Minden napra van egy-két házon kívüli elfoglaltságom, ezen kívül anyukám is meglátogat hetente 1x-2x, és az majdnem egész napos program. Nekem már kezd is teher lenni, de jó szívvel jön, nem bírom neki azt mondani, hogy most már vegyen vissza. Rátok azért igyekszem gyakran időt szakítani, minden nap olvaslak Benneteket, ha nem írok, akkor is, és drukkolok mindenkinek, kinek miért kell éppen.
Ja, és én is csak azt tudom javasolni, amit Rana: ne dolgozz!

Lola, gratulálok, a pici ezek szerint már több, mint 1 centi.

Kisbuta, nem ám elkenődni!!!! 1 is éppen elég a sikerhez. Örülj annak, és bízzál! Drukkolok nagyon. Babaeső van, sikerülnie kell.

Mabe, gratula az 1. Decához. Hamarosan menni fog az egyedül is.

Kép
petne

Kisbuta egy embrió is elég a beágyazódáshoz :lol:

Én is örülnék még egynek is amilyen állapotban most vagyok :cry:
Teljesen kétségbe vagyok esve, ma van a 7.nap és még nem múlt el a vérzés, sose volt még ilyen, hogy idáig elhúzódna.
Olyan rozsdabarna maszatos pecsételő vérzés van 2 napja.
Tegnap 6. napon mondtam a dokinak is. Erre azt mondta, hogy ne akarjak mindent úgy ahogy lenni szokott.
Hüvelyi ultrahangot nem is csinált, azt mondta az ösztorgén szint jó, úgyhogy megkímél most a vizsgálattól, főleg hogy még menszizek egy picit.
Kezdem bebeszélni magamnak, hogy valami baj van odabenn, netán az endo csinálja, vagy a hormonok. A pf.észkeimet már érzem rendesen.
Hétfőn kell menni 10. napon legközelebb, ha addig nem múlik el, akkor tuti valami baj van.
Szóval most para van, pedig eddig nyugis voltam.

Volt már valakinek ilyen vérzése stimukor?

Kép
brizo

Brizo!
Ne aggódj, sztem pszichésen történik ez! Emlékszel, amikor én egy hétig barnáztam??? Na az is pszichés volt sztem, plusz a hormonok hatása is! Ha jók a hormonjaid, az a lényeg, meg hogy fejlődjenek a tüszikék (attól, hogy pecsételgetsz, attól azok még elkezdenek fejlődni)!!! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Brizo, nekem nem volt, nem tudok semmi okosat mondani. :?

skrisz72

Sziasztok.

Rana:köszi a felvilágosítást vonalzó ügyben.csináltam egy újabbat de most látom hogy ilyen van Skrisznek is.Még hóembert is akartam.
Sebaj,de legalább SIKERÜLT a vonalzó!

Kép
Kép
melánia

kisbuta:én is biztosan tudom hogy beültivel vész el egy tb támogatás.Volt már sok punkcióm beülti nélkül sajna.Egész pontosan 4 alkalom.2 lehetőségem ment el beültivel.
És pont a dokinál jártam én is így mint te.1lett nekem is de az nagyon szép volt.Megnézhettem a mikrószkóp alatt.OLYAN SZÉP VOLT.MÉG AZ EMLÉKE IS SZÉP.A DOKI IS MONDTA HOGY GYÖNYÖRŰ?SZÉP SZABÁLYOS VOLT.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2008.11.28 18:34-kor.

Kép
Kép
melánia

Brizo,
a hormonok zavarnak be.
Ettől kergült meg a szervezeted. Lehet, hogy ezután már ez lesz a normális.

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz:azt hiszem te kérdezted hogy hogy vagyok.Köszönöm jól.Még van 1 hetem a régi melóhelyen.A védettségem dolgozom le ami a táppénz után jár.Már alig várom hogy leteljen.Nagyon szar így dolgozni,tudván hogy kirúgtak.De ma kaptam egy hívást és most csendben örülök mert talán azt csinálhatom eztán ami mindig is az álmom volt.

Kép
Kép
melánia

Melani,
látod a rosszban is van valami jó. :)
... és mi az ami az álmod volt?

hajnoca
Dunakeszi

hajnoca:mindjárt,csak még vonalzó ügyködésbe vagyok.

Kép
Kép
melánia

Meli, miattam ne cserélj vonalzót! Jó ez így.

skrisz72

Meli jó a vonalzód, de 50 napos a ciklusod tényleg, és most vagy a 35. napon? :shock: Meg az alsó [url]-lel kezdődő és végződő sort töröld, mert azt valami hibás sor (ezt írja ki). Tényleg, mi az álmod??? :)

Kisbuta, én is úgy tudom, hogy csak beültivel vész el a támogatott lehetőség. Én meg tudod mit találtam ki magamra nézve? Hogy ha legközelebb is csak egy petikém lesz, akkor megkérem az intézetet, hogy fagyasszák le (tudom, hogy egyet általában nem fagyasztanak, de ha többet fizetünk érte vagy valami akkor hátha meg lehet beszélni), aztán mondjuk ha a kövi stimuban lesz kettő (vagy ott is csak egy), akkor ezt kiolvasztani és akkor már hármat (vagy kettőt) visszatetetni. Ez a B tervem a jövőre nézve. De remélem, nem lesz rá szükség.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, lombikos kérdésemre nem válaszoltál.

skrisz72

Rana:pedig én beírtam a 33 napot. :shock:
Az álmom:mindig is menyasszonyi ruhaszalonban szerettem volna dolgozni.Pláne ha az a sajátom lehetne.De ez nem a sajátom,kezdésnek ez is jó lesz.Illetve nem lesz kezdés mert már dolgoztam neki AM kiskönyvel 1,5éve.

Kép
Kép
melánia

Meli, de jó, ha újra férjhezmennék, hozzád megyek ruháért. :lol: De persze nem tervezem. :wink: :lol: Örülök, hogy boldog leszel a munkáddal.

skrisz72

Rana:33 nap van beírva a Cycle lengthhoz.Jól írtam,nem???,

Kép
Kép
melánia

skrisz:arany,ezüst stb lakodalom???? Lombikos barátnéimnek ingyen adnám a kölcsönzést. :D

Kép
Kép
melánia

Sziasztok,

Kicsit eltűntem, de munka volt.

Kisbuta, drukk annak az egynek. Én jártam olyan fórumon, ahol így indultak és lassan szül a lány...szóval fel a fejjel.

Rana, ha lehet, tesztekhez még csatlakoznék, ha nem, megoldom. Én rendeltem már a Vitanitól, nekem nagyon szimpatikus csapatnak tűnt.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Mindenki eltünt????

Rana:igen a 35. napon vagyok.Biztos bekavart az elöző havi fogigátló és az elöző stimus hónap.

Kép
Kép
melánia

Akkor én is megyek.
Szép álmokat mindenkinek,és KELLEMES HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!!

Kép
Kép
melánia

Alle, küldd az adataidat meg hogy mennyi kellene, aztán majd kiszámolgatom (még a barinőm se döntött, hogy neki kell-e és mennyi).

Meli, pedig akkor jónak kellene lennie. Na küldd el priviben az összes adatodat, és megcsinálom neked (ciklushossz akkor 33 nap, és most hányadik napon vagy? Vagy mikor kezdődött a ciklusod? Ez a havazós vonalzó kell mindenképpen? Majd adok lehetőségeket.). Helyettesítem Nyulaszt. :lol:

Krisz, Apával 3 inszemet beszéltünk meg, utána szünet és lombik. Igyekszünk tartani magunkat a dologhoz, de hirtelen ötletek elől sem zárkózunk el! :lol: Bár az is lehet, hogy ha így spontán inszemezgetünk, akkor januárban már jöhet is a lombik, de lehet hogy mégse, mert kinézőben van neki megint egy külföldi munka januárra (remélem mégse lesz), és akkor elmarad januárban minden. :( Szóval még képlékeny minden, de rugalmasak vagyunk (egyelőre).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meli, dehát akkor jó a vonalzód. Biztos az zavarta meg a vonalzót, hogy 33 napos a ciklusod, de már a 35.-ken vagy.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hali!

Mindjárt lemerl a laptop. :(

Teszt neega volt, várom Pirit. :)

Ma fini vacsival vártam én is apát, aztán le is mozogtuk gyorsan. :oops: :wink: Most tanul szegény mert holnap vizsgázik.

Drukk!

Merül...
vizkriszisback

Sziasztok!

Krisz! Nagy ölelés.

Mennek a drukkok csajok!

Pár napig nem leszek.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Melani,
az tök jóóóóóóóóóó!! :D
Én szeretek varrni és amíg a voltférjjel voltam együtt gondolkodtunk olyanban, hogy az esküvői videózását kiegészítenénk az én varrástudományommal, mint kiegészítők az esküvőhöz. pl. keresztszemes hímzett törölköző a monogramjukkal, gyűrűpárna, köszönetajándékok, ...... :) ... de sajna csak ötlet maradt. .... valahogy a pénzt már nem akarta beleölni. :cry:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Kisbuta,drukkolok picurkádnak!!!Tudom milyen vegyesek ilyenkor az érzelmek,nekem is volt amikor csak egy petesejtem lett,viszont az szépen osztódott.El voltam keseredve,de próbáltam nagyon bízni.A dokim is próbált nyugtatni,hogy sok helyen külföldön csak egyet adnak vissza,meg hogy volt két lány,barátnők,egyiknek lett tizenvalamennyi petesejtje,a másiknak csak egy,ő már babázik,a sokpetesejtes barátnője még hozzá jár.Semmi sem lehetetlen,bízni kell benne.Lehet,hogy azért csak egy van,mert valahol a lelked mélyén nem akartál egyet sem elveszteni,asszem te írtad a múltkor,hogy jó lenne csak annyi,amennyit beültetnek.Tudom,hogy akkor nem egyre gondoltál,de nyugtasson az,hogy ebből szépen megszületik a kisbabátok :wink:

Brizo,nekem sem volt még ilyen,de ha dokid azt mondja,hogy nyugi,akkor nyugi...szépen növögetnek azok a tüszők!Drukk+++

Kukacka,hogy vagy?Tüszőnövelők mennek,és remélem jól fogod bírni azt a rengeteg tüszőt+++

Rana,VizKrisz hajrá következő+++

Hanna,vigyázz magadra,amíg nem leszel...és Olivérre :wink:

Petne,hétfőn mozizás?Most már kérünk ám képeket!!!

Lola,szép a vonalzód,igazad van,mi is ilyet szeretnénk :D és jó volna,ha tényleg írnál magatokról,hiszen annyira drukkoltunk neked,és jó látni,hogy volt eredménye.

Meli,új munkahely? :D Szuper...lelkecskéd hogy van?A terv még mindig Dévai dokibácsi?

Skrisz,még kilenc nap?Hű,de lassan telik az idő...Micsoda mozi lesz :D

Estike,és meddig is vársz a vonalzóddal?Míg rugdosni nem kezdenek???Vagy az érettségiig? :lol:

Mabe,hajrá szurik :D

Bogyimami,jogsid hogy áll?Vezetsz már forgalomban?
Vendég

Sziasztok!

Kisbuta :D

Nagyon drukkolok mára. Egy szem babócád szépen meg fog tapadni, s kilenc hónap múlva találkoztok. Én bízom benne. :wink:

Többieknek is puszi

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!!!

Papírforma szerint ma még nem jön Piri, 37,3-at mértem 6.15-kor. :shock: Melleim már nem fájdogálnak. Pedig mára már cickát főztem reggel...sztem meg is iszom.
Lesz egy spontán hónapunk, akkor azért szokás szerint beleadunk apait, anyait és utána vagy 2 hónap fogigátló, hogy az endo addig se újuljon ki, amíg várni kell. Párom nem örül mert így nem tudunk apontánozni...de ha muszáj?! :?
Tegnap voltam én is fodrásznál a suliban lyukasórában...vágattam, holnap meg ráfestünk szőkével...majd rakok fel képet vmikor...megújulok! :lol:

Nálunk az itthoni hangulat pozitívabb, valószínűleg azért mert apósnak, anyósnak is sínen a munkafront, most van ill lesz jóval több pénzük (sokat számít), viktornak is több volt most a fizuja, igaz még nem sokkal...de legközelebb!!!1-2 hónap alatt mi is visszahozzuk a hiteleket, na meg holnap költünk kicsit magunkra is, elmegyünk shoppingolni, nézelődni, ha rajtam múlik moziba is :D , meg eszünk is vmit. :D Már alig várom!!!Ennek az lesz az ára, hogy ma du én boltozok mivel párom egyetemen, de holnap miénk az egész nap!!! :D

Hanna
Köszi az ölelést! :D Jó pihenést!

Zsu
Nektek is kellemes spontánozást! :wink: :D

Nyulasz
Nálatok mi vagy mik is nehezítik a teherbeesést?

Rana
Helyzet??? :)

Melanie
Örülök az álommelódnak! :D Én is azt dolgozhatok szerncsére amit mindig is akartam, szeretek tanítani, az angolt meg imádom! :D

Kisbuta
Drukk a babócádnak!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek kellemes hétvégét!!! :D
vizkriszisback

Vizkrisz,holnapra jó szorakozst,mára meg jó munkát.Utrót már abbahagytad?
Nálunk az a pár darab katona kevés...nekem Ir-em van,többi rendben.Illetve,nagyon nehezen reagálok a stimura.4 petesejtnél több még nem volt.
Vendég

Nyulasz
A katonák rémlettek. :) Utro már tegnapelőtt is csak 2-2-2 volt, tegnap semmi.Cickát benyomtam.
vizkriszisback

Nyulasz, végre előkerültél!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kisbuta, drukkolok mára.

Többieknek is puszi és jó hétvégét a borzalmas idő ellenére.

Kép
petne

Vizkrisz,hova nyomtad a cickát??? :mrgreen: ...nem oda,ahova az utrót,ugye? :shock: :lol:
Baba itten vagyok,amikor csak tudok.Kedd a nagy nap???Vagy hétfő???
Vendég

Kisbuta, van valami hír?

Rana, Estike, Lola babaragik mennek!

Zsófi, Brizó, drukk a tüszőcskéidnek!

Mabe, beadtad a szurit magadnak? :lol:

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Puszedli, most már aggódom miattad. A blogon sem írsz... :roll:

Katica, nem jöttél a hírekkel, hogy mi volt a dokinál... :roll:

skrisz72

Szebb napot mindenkinek!

Én nagyon le vagyok lassulva :cry:
Ma még szinte semmit se csináltam...na, jó, egy gyors ebédet... borsófőzelék és a fagyasztóból fasírozott...

Szurit a párom adta be :oops:

Vizkrisz
Akkor most mi van? :roll:

Kisbuta
Embriócskád????
Vendég

Büszke voltam ma magamra, hogy kibírtam teszt nélkül (már bánom viszont.... :roll: ). Szar ez a bizonytalanság, de a biztos rossz még szarabb lesz.

Vkrisz, mikor kéne megjönnie? Hogyhogy ilyen magas még a hőd, piri meg sehol??? Azért lehet még reménykedni szerinted?????? :roll:

Nyulasz ne tűnjél el. Puszedli, te se!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Ügyi vagy, hogy bírtad, holnapra tuti pozitív lesz a teszt! Én nagyon szorítok! :lol:

Nyulasz!
Köszi kérdésed. Megvagyok. Ülni nem jó. Akkor összenyomódik a pocim és fáj. Amúgy már kicsit puffadt, kigombolt gatyával járok! :lol: És félek, hogy a mennyiség a minőség rovására megy. Ahogy Kisbutának írtad, csak ugye fordítva. :roll:

Skrisz!
Olvastam a blogodban, hogy nem jó, ha ülsz! :? Nekem se, csak még nem a babáktól, de teljesen megértem az érzést! :lol:

Hanna!
Vigyázz magadra a pár nap alatt!

Petne!
Hozol majd 4D-s képet nekünk, ugye?

Szezso! :lol:
Merre jársz Te lány??? Eldöntötték már, hogy mentek-e a fagyikért?

Kisbuta!
Nagyon szorítok mára!++++++++++++++++ Skerülni fog, érzem!!!! :lol:

Meláni!
Szép a voanlzód, ügyi vagy! :wink:

Mabe!
Jót nevettem, hogy nem mered magad szúrni! :lol: Én simán, pedig a vészhelyzetet félig csukott szemmel nézem. :lol:

Nálunk ma a férjem szülinapi "bulija" lesz, jönnek a barátok vacsira. Sütöttem csokitortát és sós sütit. Lesz harcsapaprikás túróscsuszával és levelestésztában sült zöldségek.

KépKép
zsófikukac

Mmmmmmm micsoda fini kajákat soroltál fel, Zsófi! És ezeket mind te főzöd???? :shock: Jó készülődést! (Neked is meg a tüsziknek is! :wink: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok, köszi a drukkokat, hazaértünk. Képzeljétek reggel megtudtam, hogy a második csibész is meggondolta magát és elindult, úgyhogy kettőt kaptam vissza. Majdnem a biológus nyakába ugrottam örömömben. Majd később visszaolvasok, most mennek mindenkinek a +++++++++++++++

Kép
kisbuta

Na látod Kisbuta, minden jó, ha a vége (eleje?) jó! :wink:
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

De Jóóó Kisbuta!!! Nagyon szorítok a két kis prüntyőkének!!! Kapaszkodjatok!!!! :lol:

Rana!
A harcsapaprikást a férjem, a többit én csinálom. Sütik már készen vannak. :lol:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: