Sziasztok!
Kisbuta,drukkolok picurkádnak!!!Tudom milyen vegyesek ilyenkor az érzelmek,nekem is volt amikor csak egy petesejtem lett,viszont az szépen osztódott.El voltam keseredve,de próbáltam nagyon bízni.A dokim is próbált nyugtatni,hogy sok helyen külföldön csak egyet adnak vissza,meg hogy volt két lány,barátnők,egyiknek lett tizenvalamennyi petesejtje,a másiknak csak egy,ő már babázik,a sokpetesejtes barátnője még hozzá jár.Semmi sem lehetetlen,bízni kell benne.Lehet,hogy azért csak egy van,mert valahol a lelked mélyén nem akartál egyet sem elveszteni,asszem te írtad a múltkor,hogy jó lenne csak annyi,amennyit beültetnek.Tudom,hogy akkor nem egyre gondoltál,de nyugtasson az,hogy ebből szépen megszületik a kisbabátok
Brizo,nekem sem volt még ilyen,de ha dokid azt mondja,hogy nyugi,akkor nyugi...szépen növögetnek azok a tüszők!Drukk+++
Kukacka,hogy vagy?Tüszőnövelők mennek,és remélem jól fogod bírni azt a rengeteg tüszőt+++
Rana,VizKrisz hajrá következő+++
Hanna,vigyázz magadra,amíg nem leszel...és Olivérre
Petne,hétfőn mozizás?Most már kérünk ám képeket!!!
Lola,szép a vonalzód,igazad van,mi is ilyet szeretnénk

és jó volna,ha tényleg írnál magatokról,hiszen annyira drukkoltunk neked,és jó látni,hogy volt eredménye.
Meli,új munkahely?

Szuper...lelkecskéd hogy van?A terv még mindig Dévai dokibácsi?
Skrisz,még kilenc nap?Hű,de lassan telik az idő...Micsoda mozi lesz
Estike,és meddig is vársz a vonalzóddal?Míg rugdosni nem kezdenek???Vagy az érettségiig?
Mabe,hajrá szurik
Bogyimami,jogsid hogy áll?Vezetsz már forgalomban?