Mesi! Jó is lesz a tápszer neki, tele van vitaminnal! Kitartás!!! Nemsokára meggyógyul Zsozsi! +++++++++++++++++++++++
Panndi!

Így van, pihenj, pihenj, pihenj!!!
Anikó15! A chamomillát fogzásra kapta Szeli. (Amíg ki nem derült, hogy nem is a foga miatt ébred éjjel, hanem cumi kell. Ezt a sztorit a többiek már biztos unják, csak Neked írom!

)
Jaj, én meg úgy megijedtem este. Lefeküdtünk Szelivel, aludtunk egy órája kb. erre 11-kor úgy elkezdett sírni, azt se tudtam, mi van. Aztán levetkőztettem, mert kb. olyan hangja volt, mintha legalább egy darázs csípte volna meg, átvizsgáltam, semmi. Aztán felült, és akkor böfizett... Elég kevés idő telt el a vacsi és a fekvés között, az lehetett a baj. Utána még üvöltött egy sort, gondolom, még fájt a pocak, negyed óra múlva nyugodott meg. Aztán aludtunk tovább. Jaj, én már úgy várom, hogy ilyenkor meg tudja mondani, mi fáj neki!!!
Új rendelet: Akkor inkább fizessenek annyit az apáknak, hogy az anyáknak ne kelljen dolgozniuk, vagy max részmunkaidőben, annyi azért kell!!!
Heni! Hát persze, hogy van étvágya Péterkének, pasiból van!

Kell az energia!
Szeli se panaszkodhat, bár ő valamikor csak turkálja az ebédet, valamikor be befal egy kis tányérral, gondolom attól függően, mennyire éhes, vagy mennyire ízlik. De a nasi mindig megy, főleg az apjával...
Szeli egyébként olyan 200-220 ml tejpépet eszik reggelire és vacsorára, tízórai nuku, ebéd annyi, amennyi, uzsonnára kap joghurtot, gyümölcsöt vitaminnal keverve, aztán jönnek a nasik: párizsi, kenyér, pizza, tejberízs, süti, épp amit apja (vagy én) vacsizik.
És már egész ügyesen eszik villával, igaz nem úgy fogja, ahogy kéne, de sikerül felszúrnia az ételt, és beletenni a szájába. Felváltva használja a villát és a kis ujjacskáit!
Heni! És ha lábzsákkal mennétek ki?
Én minden nap megyek Szelivel 1-2 órára, de sokat vagyunk boltban, buszon, ott meg mindig bontom ki a ruháját, az is elég macera...
De amikor fújt a szél, ki se tettük a lábunkat.
Szeli elvan a babakocsiban, elnézelődik, ha már nagyon unja, jön a cumi.
Szupi játék!
Én asszem valami hangszert veszek, vagy Lego Duplót...
Maggie! Bercó nagyon ügyes!
Szeli még csak egy sípoló játékot fúj, lehet, ez is menne neki! Van is egy valahol, csak olyan erős anyag van benne, hogy egyszer véletlenül belefröccsent a szemembe, azt hittem kimarja az egész szemgolyómat...

Újra kéne töltenem valami környezetbarátabb folyadékkal.