A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Csiri: megy a drukk!!!

Ancsi: jelentkezz!!!!

Kitti este 8-kor szokott fürdeni. Tegnap elmentem én fürdeni 8-kor, hogy utána fürdetjük a gyereket, mire kijöttem a gyerek hason fekve elaludt, ahogy az apja simogatta. Próbáltuk felkelteni, de nem lehetett, úgyhogy 1/2 9-kor úgy döntöttünk, hogy betesszük az ágyába fürdés minden nélkül. És 'csak' 1/2 2-kor kelt fel. Meg utána reggel 1/2 7-kor. Szegény este 6 óra óta nem volt tisztába téve...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

2x egymás után laptető!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi, Szilvi, Márti: tök jó, hogy mindenkinek jó volt az éjszaka!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Márti:kellett neked így megijedni,látod?!Ügyes gyerek ez a Kristóf!

Szilvi:nagyon cuki Merci!

Brigi:te már ma sétáltál?
Én még hajat mostam,főztem és majd 2 körül megyünk.

Kérdés:aki egy szobában alszik a babócával néztek ott TV-t?Lehet,hogy zavarja Mátét? :shock: :cry:

Kép
melike

Meli: én sem adok neki olyan kaját még, amit mi eszünk. Jó mi még 'le vagyunk maradva' a hozzátáplálással. Mi még most kezdjük csak a zöldségeket.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca:de gyorsan tudsz írni.
Mi sem fürdettük tegnap Mátét,mert 9kor ment el a barátnőm. :lol:

Kép
melike

Melike: mie gyszobában vagyunk Kristóffal, és szinte egésznap megy a tv :oops: Megszokta :wink: Már nem érdekli, kivéve a REKLÁM :shock: :shock: :shock: Ciki, de reklámfüggő lett a kiskópém :lol: És megmutizom most mit csinál :wink:

Kép

Melike én inkább 100x jobban megijedek, minthogy ne vegyem elég komolyan bármiféle panaszát Kristófnak :? Talán túlreagálom.... nem tudom, de én így érzem teljesnek magam, hogy ennyire odafigyelek, aggódom, és gondoskodom :P Tominál ilyeneket nem csináltam :oops: :oops: Szinte sosem aggódtam, talán a koromnak tudhatom be, hogy akkor minden úgy volt tökéletes és jó, ahogy történt :wink: Most, hogy 30 fölötti vagyok, kicsit parásabb lettem, de igyekszem nem túllihegni a problémákat (már ha azok) :wink:
bluebox

Márti:én az esti TV-zésre gondoltam,mikor már alszik.
Semmi baj,én is aggódós vagyok,nincs ezzel semmi gond. :wink:

Kép
melike

Én azért írtam általában, a tv-zést. Ha elalszik Kristóf és közbe bekapcsoljuk a tv-t, akkor felébred rá, de nem zavarja. Viszont ha megy a tv, attól Ő még nyugodtan elalszik, mert nem zavarja. Akkor inkább így fogalmaznék :wink:
bluebox

Ja, és Brigi amíg a lelked nincs a helyén, addig fizikálisan nem leszel 100-as :wink: Szóval gyógyítgatsd a lelked nyugodtan, ha erre van szüksége :)
bluebox

Felénk nagyon szép idő van.Igaz 2-3 fok,de napos.
Már várom a sétát.

Kép
melike

Sziasztok!

Hát megvagyok, végre túlvagyok rajta!!!!!!!!!!!!
Köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok rám, és szorítottatok értem, nagyon jól esett!!!!!!!!
Marci nevében pedig köszönöm a féléves köszöntéseket!!!! :wink:

Gondolom kíváncsiak vagytok pár részletre:
azzal kezdeném, hogy majdnem 2 órát vártam reggel mire bevittek a műtőbe, már szétizgultam az agyamat, aztán serc-perc alatt elaludtam, és végül a kórteremben ébredtem. Röviden-tömören ennyi. Most fáj ha sokáig állok, vagy ülök, fekve még jobb egyenlőre, mert amúgy húzódik a seb. Jövő héten veszik ki a varratokat addig kímélnem kell magam. Nem emelhetek, hajolhatok stb. DEEEEE- tegnap már du-tán 4-kor hazajöhettem :!: :!: :!: Annyira örültem neki, hogy ilyen hamar hazajöhettem Marcikához :!: Bár nem tudtam magamhoz ölelni, mert tuti mellberugott volna, ami most még nem éppen lenne szerencsés, de a drága pofiját agyon-vissza puszilgattam :shock: :shock: :shock: :shock:
Szerencsére éjszaka sem volt semmi gond, és Marci is egész jó fia volt Apának!
Azt mondta mondjuk a doki, hogy két hét múlva jön csak meg a szövettan eredménye, és hogy jó mélyre kellett menniük mire megtalálták a csomót, de végül sikeres volt a műtét. Úgyhogy most pihizek, meg közben picit Marcizok is :roll:

Márti: jajj annyira sajnáltam Kristófot, mikor írtad, hogy hasmenése van, meg lázas, stb., én úgy aggódtam értetek, de látom most már jobb a helyzet, és remélem csak továbbra is javulni fog! Kívánok neki mihamarabbi teljes gyógyulást!!!!
Most már szerintem a kórházba nem kell mennetek! Erős kis srác ez a Kristóf!!!! :wink:

Hékás: Örülök, hogy jól telt az éjszakátok! Azért a lábadra vigyázz, nehogy megerőltesd! CSak óvatosan a sétával :roll: :wink:

Csiri: Mi volt a dokinál? Mit mondtak Zoé lábikójára? Gondoltam ma rátok! ++++++++++++++

Szilvi: Mercike édes a reggeli képen. Marci is így szokott kukucskálni! Ezek szerint Merci is hason alszik?

És mégegyszer köszi mindenkinek: Andi, Piri, Stella, Hékás, Csiri, Márti, Kriszta, Szilvi, Melike, Mia hogy gondoltatok rám :!: :!: :!: :!: (Remélem nem hagytam ki senkit sem, ha netán mégis akkor ne hari, nem volt szándékos)

Kriszta: Dávidnak Boldog 4. születésnapot!!!!!

ancsika82

Ancsika:örülök,hogy minden oké.Pihenj sokat!

Kép
melike

Na,én léptem enni aztán etetni és sétálni.Majd du. jövök.
Szép napot!

Kép
melike

Ancsika: örűlök, hogy minden rendben volt a műtéttel :wink: Jobbulást kívánok Neked, és kitartást. Gondolom most az a legnehezebb, hogy nem ölelgetheted a kisfiad :cry: Nyugi, még rengeteget fogod ölelgetni :wink:
bluebox

Ancsika, örülök, hogy itthon, és örülök, hogy minden rendben. És vigyázz magadra!!!

Igen, Melike, a reggeli után útra keltünk. Amikor indultunk, még kicsit hűvös volt, de hát már mindjárt tél van, nem? :cry: De itt is gyönyörűen süt a nap.

Márti, holnap tovább ápolom a lelkem. Elmegyünk a Minimanóba a képekért, az már fel fog dobni. olyan jók lettek!!! Majd felrakom, megmutizom. Meg veszünk végre etetőszéket is. Meg valószínű megyek turizok egy farmert. A sétára jó az is :lol: :lol: :lol:

Na most megyek főzni. Már előkészítettem, remélem jó lesz. Nem találtam a neten receptet, de tudtam, miket akarok ma enni ebédre. Hát kotyvasztottam, mindjárt főpróba. :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szia Ancsi!

Örülök, hogy minden ok, és hazamehettél tegnap!!!!! :wink: Pihenj!!!

Igen, Merci hason alszik.

Séta: mi most akartunk menni, de amíg én elkészültem a fürdőben (volt vagy komoly 5-8 perc) ELALUDT!
nincs szívem felkelteni, így megyünk a köv. kaja után........

Csiri: szorítottam és szorítok Nektek , és már várom, hogy jelentkezz!!
bszilvi25

Ja, és mi nem alszunk együtt a gyerekkel. De a kiságy a nappaliban van, ahol a tévé is. Marcit nem zavarja egyáltalán. Sőt, már van kedvenc műsora is. megáll az élet, ha a Fogd a pénzt és fuss megy véletlenül

Brigi

Kép

Kép
hékás

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:01-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:01-kor.
Vendég

Kriszti: köszönöm a dícsérő szavakat :wink: Odabújtam és megpuszilgattam, nem tudom soha kihagyni :P

Milyen volt a szülinap???? Oviban??? Otthon???? Képek????? Kérek, kérek....
bluebox

Hát igen azt hiszem tényleg az a legrosszabb, hogy nem ölelehetem magamhoz a manómat, de ha meggyógyulok ezerrel bepótolom az biztos. :D :D :D :D
Most megyek és fekszek egyet, mert délelőtt sokat voltam fenn.
Anyu elvitte Marcit sétálni,(én még azért nem merek annyira ugrálni)bár fájt a szívem, hogy én nem mehetek, de addig lehet pihiznem!

Csiri: Jelentkezz ám mit mondtak a dokinál!!!!!

Pussza mindenkinek!

ancsika82

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:02-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:02-kor.
Vendég

sziasztok!!
ancsika örülök, hogy minden rendben, gondoltam rád,szövettan tuti jó lesz!!kíméld magad!
csiri szorítok nektek is!!
blue örülök, hogy Kristóf jobban van!!

kriszta-bár csak hallhatnám azt a scootert!kár hogy még mindig genyóznak, már lehalkíthatnák magukat
az én kislányom csak kinnt hajlandó nagyot aludni az 5 fokban.ki érti ezt?ittbenn csak fél órákat szunyál

Kép
Kép
eyi

Kriszta, csak azért van az egész, mert várják, hogy becsöngess hozzájuk :wink: :lol: :lol:

Jók a szülinapi képek, legalább tudom már, hogy milyen az a Verdás építő :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, a nagy alvás megvolt nálunk is. 15 perc :twisted: azóta pörög és köpköd... meg harapdálja a lábujjaimat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

az 5 fok ami közben lement 3ra :shock:

Kép
Kép
eyi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:03-kor.
Vendég

Na jó, hozzánk becsöngethetsz :lol: :lol: :lol: én nem veszem annak :wink: :lol: :lol:

Nem is tudtam, hogy az ilyen olcsó cég. Mindjárt rá is keresek a neten. Nem nézted, hogy van-e mesemondó macijuk? :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:03-kor.
Vendég

Vendég

Milyen teknőst?

Brigi

Kép

Kép
hékás

gondolom mesemondó teknős :P vagy nem???????

Kriszta: jók a képek, és szép a szüléstörténet :P :P
bluebox

Ja, és mondani akartam, hogy nagyon nagyot nőtt Zéti :shock: A hajáról nem is beszélve :P
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:04-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:04-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:05-kor.
Vendég

Jó ez a teki. És mit tud? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:05-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:06-kor.
Vendég

Kriszta ezt hol találtad??? A címet megmondod?
bluebox

És ez milyen? Mert nekem tetszik...

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Jót sétáltunk,két óra hossza lett,de meleg volt keze-lába,nem fázott. :lol:

Nagyon jó játékokat láttam!Hol lehet ezeket olcsón megvenni?

Szilvi:voltatok sétálni?

Kérdés:milyen termoszt használtok,ami jó is?(babának,pl. tea sétára)

Kép
melike

Sziasztok

Örülök Ancsika, hogy már itthon vagy.

Létszi szavazzatok ránk

a www.babvilag.com
http://babavilag.com/index.php?p=gallery&sh=173&t=1#173
a 9-es be vagyunk Kép

Köszike

Kép
Kép
schopin

http://babavilag.com/pictures.php?group=173

Kovács István Máté és anyukája néven

Kép
Kép
schopin

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:06-kor.
Vendég

[quote="jkriszta"]M írta:jkrisztaárti
Blogomban megtalálsz mindent :lol: :lol: :lol:

Kriszta: mi a blogod címe? én kiváncsi lennék, de nem találom. Nem teszed ki az aláírásodhoz?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike: köszi kérdésed, voltunk!!! (apa is jött velünk!!)
Kép
bszilvi25

Szilvi: nagyon édes Mercike a téli szerkójában!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok
na megint este lett, mire ideértem, úgyhogy gyors leszek.
ancsika: örülök hogy hamar hazaengedtek.
márti: látod, nem lesz itt gond! ;)
remélem csiriéknél is minden ok.
mi is 2 órát sétáltunk ma. hüvös volt de jolesett mindkettőnknek.
a hét fotói:
http://snowflake.freeblog.hu/archives/2 ... kivanatra/
bocsi de valamiért nem megy most másképp. :(

jó éjt mindenkinel

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: