A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Bori!
hétfő oké!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Durca, apum kijött ma és meginterjúvoltam.
Az eredmény megy priviben, ok?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andi
Nagyon sajnálom! :oops: :oops: :oops:
Sok erőt!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Veronikusz
Most aztán teljesen összezavarodtam, már nem vagyok biztos, hogy annyiba került az útlevél. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Andi,
rettenetesen sajnálom. De ha van daganat, hogyhogy azt mondták, hogy nincs? Nem emlékszem, hogy csak CT vagy vérvétel alapján, de azt írtad, hogy semmit nem találtak anyudnál.
Nagyon szorítok, hogy a helyzethez képest a lehető legkedvezőbb eredményt kapjátok a szövettanon, de ha bármi fejlemény van, gyere és mondd.Arról esett szó, hogy lehet e operálni, vagy ezt csak szövettan után mondják meg? Próbálj nyugodt maradni, ahogy Eni tanítja, próbáljunk bizakodni(talán emlékszel, meséltem, hogy anyukám egy rosszindulatú vastagbélrákkal birkózott meg, úgyhogy maximálisan együttérzek veled, ha segít gyere és írd ki magadból a dolgot).Sok erőt!!(CD ügyben nagyon aranyos vagy, de ez legyen most a legkisebb gondod, ne foglalkozz vele)

Gabi,
nem olyan kevés az. Én elég törpe(158 cm), úgyhogy még így is van rajtam mit fogni. És én is nagyon szeretném a kisbabát-mármint Neked.

Gyuzsó,
na végre, hogy megnyilatkoztál, mikor kérdeztek Rólatok a többiek,alig bírtam tartani a szájam. Innen is nagy gratula az új pocaklakóhoz.Hogy vagytok betegségügyileg? István és az antibiotikum?

Kép
Kép
paklincs

Olyan jó, hogy vagytok nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Próbálok a Mikey-ról képet felrakni[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1227813341.9896.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szóval sikerült-innentől könnyebb lesz! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Emese! de aranyos vagy! :lol: tényleg és veletek mi van? mármint írtad vmikor a nyáron v.nyár elején? hogy odaköltözött hozzátok párod nagyfia...és azóta hogy alakultak a dolgok???elrendeződőtt minden???bocsi ha túl kiváncsi vagyok... :oops:
mindjárt jövök csak fürdééééés

Kép
gablaty

SZiasztok!
szóval mi sem értjük, de az a tuti, hogy gáz van!!!Nagy gáz, azt mondta a doki!!!!!
Hasa tele vízzel,a hasfala dagantokkal teli(legalábbi így emléxünk :roll: hogy így mondta a doki,öcsém holnap reggel beszél vele)és nem látják honnan indul :roll:
Emese,igen az uh azt mutatta, nincs daganat csak a hasnyálmirigyével valami, 2 napra rá a ct azt mutatta,hogy hasnyálmirigy tökéletes,hasba kevés folyadék.......Doki a vérvétel alapján (tumorértékeket is nézett..)azt mondja BIZTOS HOGY NINCS DAGANAT!!!!Erre ma a laparoszkópia után közli a tényeket az orvos velünk!!!!(hozzáteszem,még az orvos kért elnézést tőlünk, hogy ennyire őszinte volt)
Akkor most mi van.....csak a Jóisten tudja
hogy hogyan tovább az nem tudom,mindenképp meg kell várni a szövettant, de hogy aztán!!!Gondolom további vizsgálat(gondolok itt nagyhasi műtétre)De majd Gyuzsó segít,hogy mi is következhet!!!
Tudom bízni kell, de megmondom őszintén én kezdem a bizalmamat elveszteni a magyar egészségügy iránt!!!!!
És ami a legborzalmasabb anyu még semmit nem tud!!!!!Holnap mondja el neki az orvos, mi nem mondhattunk el semmit!!!!!!!!!
bocsánat sok voltam nagyon-nagyon,de lelkileg a padlón vagyok :cry: :cry:

alma cd postán-holnap Őrbotyiba

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
Erre nehéz bármi vígasztalót mondani. Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyi vizsgálat semmit nem mutatott és az utolsó meg ilyen borzasztó eredményt hozott. A legfontosabb, hogy most anyukádban tartsd a lelket!
Veletek vagyunk!++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Andi: Nem találok szavakat.... Nagyon sajnálom és sok kitartást,erőt kívánok nektek.

Gyuzso: Nagyon gratulálok :lol:

Gabi: Majd neked is lesz még sok vonalzód :lol:
De szerintem csak én leszek az egyetlen egy gyerekes anyuka itt.
Mert apa hallani se akkar második gyerekről :oops: :cry:

Tabló: Mikor visszük be? Már ha bevisszük.

Rólunk csak annyit, hogy el vagyunk,de az éjszakák még mindig rémesek. Lassan olyan leszek mint az alvajáró :oops: :?
Nem tudom meddig fogja ezt csinálni a Viktor.
Most mennem kell...
Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Andi,
lehet, hogy nem a legjobb,ahogy az írásodra reagálok(már hogy még én is elkezdelek hergelni), de ha jól értettem,amit írtál, és ugyanaz az orvos mondta nektek, hogy minden ok, aztán rövid időn belül közli, hogy nagy gáz van, na annak nem az őszinteségéért kellene elnézést kérnie...
Biztos, hogy kegyetlen érzés, hogy anyud még semmit nem tud, pokoli nehéz lehet, gondolok Rád most is-és holnap is.Aztán majd gyere és monggyad...
(az egészségügybe vetett bizalmadhoz anyu esetével kapcsolatban annyi tudok hozzáfűzni, hogy első körben neki is azt mondták, hogy aranyér, csináltak vmi beavatkozást, de a tünetek nem múltak, ezért keresett másik orvost, aki "megtalálta" a daganatot...)

Kép
Kép
paklincs

Gabi,
röviden annyi, hogy Zsombor végül úgy döntött, hogy visszaköltözik anyukájához és a nevelőpapához. Anno megírtam a csajoknak, majd megpróbálom előkeresni, ha nem megy és érdekel a "sztori", megírom. Hosszúra nyúlt a fürdés :D
Menek aludni, mindenkinek jócak!

Kép
Kép
paklincs

Andi, nemigen tudok mit hozzátenni, de ez így tényleg döbbenet. :( :(

Steffi, névnapodon Isten éltessen! Puszi :)

Gabi, nagyon hangulatos az ovi-kép :)

Etenci, aranyos a babád, micsoda tekintet! :)

Zsófi, küldök képet (legkésőbb hétfő este megcsináljuk).

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Adri!
csókosoknak olcsóbb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[b]Steffi![/b]
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Etenci!
nagyon kis édes :lol: :lol:

Eni!
ujjak keresztben!!!! :wink:

Andi!
jaj! akkor a mai napotok se lesz könnyű! szegény mamád! Ha kell én is NAGYON SZIVESEN VIGYÁZOL BÁRMIKOR BALURA!!!!!!!! Szólj ha tudok vmiben segíteni!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!
hát nem sokat aludtam.....

Emese
Ezt két különböző orvos mondta,(az elfelejtettem írni :oops: )A mostanit sebész csinálta és ő mondta meg mi a helyzet!
bocs összevissza írtam tegnap!!!!

Steffinkém boldog névnapot

Eni drukkolok mára(ugye ma mész :oops: ?)!!!

Veronikusz
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Nagyon sajnálom, sok erőt kívánok Nektek! Borzasztó, hogy már kicsit megnyugodtatok, és így derül ki, hogy nincsenek rendben a dolgok. Ha valami segítség kell, szólj, Baluvigyázást én is bevállalnék, bár én kicsit messze lakom.

Eni! ++++++++++++++++++++

Steffikém! Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

Kép
Kép
kriszta36

Andi, nem tudok mit mondani :( Tudom min mész keresztül (nagymamámmal ugyanezt játszották el 5-6 évvel ezelőtt), sok erőt kívánok nektek, és gyere és írd ki magadból, ha az segít...

Steffi, boldog névnapot!!!

Aprooka, Bori, átjött, köszi!!! :D

Eni +++++++++++

No most ennyi voltam, mert ma apa is itthon van, nem tudok a gép előtt ücsörögni... ;)

Szép napot,

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Steffike, BOLDOGBOLDOGNÉVNAPOT!!! Nehogy nevet változtass, semmi nem múlik rajtad... így is, úgy is szerencsét hozol... :wink: :roll: István is itt ugrál, hogy alapvetően te is István vagy... tökjó humora van. :?

Andi++++++++++++ Leginkább erőt kívánok elviselni mindazt, amit kell! :!: :!: :!:

MSE, óhhagyjad mááá'! Tetszett, amit Szilvi mondott, hogy ti. MINDENKI így csinálná, nincs választás. De köszönöm. :oops:

Még jól vagyok. f2 körülre megyünk. Legutóbb, amikor 4d-re mentünk, többször megálltunk, fejem az ablakon lógott ki, nagyon szarul voltam. De most jól vagyok. :wink:
vbea

Sziasztok!

Andi, nagyon gondolok Rád ma!

Eni, Rád is persze és a múltkor lefagyott a procim, de éjjel frissítettem. Képzeld, hajnalban arra keltem, hogy elfelejtettem Neked válaszolni, meg email címet írni, pedig tutter érdekel a csizmi. :lol:
Ma pótolom, megígérem, persze Levi közbeavatkozhat, ahogy már teszi is, itt berreg mögöttem elégedetlenül.

Etenci, nagyon szépek vagytok!

Steffi, Boldog Névenapot.

Judy, akkor jó!

Adri, a múltkor el is felejtettem megköszönni a webalbum dícséretet, átadom Prücsöknek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jó reggelt lányok!

APROO!
Hálásan köszönöm,hogy fáradozol értünk!

STEFFI!
Boldog névnapot!

ENI!
CSAK TOVÁBBRA IS POZITIVAN!!!

EMANO/ANDI!
erő,erő,erő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GYUZSO!
Gratula!!

szaladok....

Kép

Kép
durca

Andi,
szörnyű hírek, eer senki nem számított, nem erre készítettek fel eddig..... :cry:
a hasi műtét mindenképp megoldás kell legyen, minimum arr, hogy lássák, mi hova tartozik... a szövetten meg biztos ad még infót....
nem feladni, Mamádnak óriási szüksége van a támogatásotokra!!!
mi innen drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkolunk érte ezerrel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Steffi,
mi is sok boldog névnmapot kívánunk Neked!!!!!!!!!!!!!!!

Eni,
pussz Jankinak!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek a köszöntést.

Eni!
Nagyon drukk+++++++++++++++++++ Igen tudom, hogy a Stefánia megfelelője István, azt hittem a férjem az lesz. Na mindegy jó már ez így :lol: Széchenyi grófot egyébként Stefi grófnak becézték.

Andi!
Nagyon szomorú hír, de hidd el lesz jobb is, tudom! Most nagyon szar, de az idő majd segít! A receptet holnap kapom meg...

Zsu!
Hogy vagytok amúgy? Még mindig semmi hányinger, mellfeszülés, szopi ugyanúgy? Irigylésreméltó!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Durca, ne viccelj, a munka neheze úgyis Rád vár!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andi,
na jól van, akkor nem haragszom a doktorbára. Mára is drukkoláshegyek!

Steffi
mi is boldog névnapot kivánunk!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Ha jól értem, Andi, ma tudja meg anyukád? +++++++++++++++

Még az útlevélhez akartam írni, hogy ez nem az új, ujjlenyomatos akármilyen útlevél ára lesz? Ami vízum nélkül is jó amerikába? Mert én úgy tudom, hogy csak az lesz drágább. Vagy már csak olyan lesz?

mtunde

Sziasztok Lányok!

Végre meglettünk mi is...
Nagyon jó volt Zalakaros, de majd késöbb mesélek...jöttem megpróbálni visszaolvasni, de nem nagyon sikerült csak gyorsan reagálok pár dologra.

Andi!
Pontosan tudom min mentek kersztül, sajnos nemrég mi is végigcsináltuk (nevelőmamámmal) és nagyon, de nagyon szüksége lesz Rátok meg az erőtökre!!!!!!!! Kitartás nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyuzso!
Nagy nagy gratula Nektek!!!!!!!! Nagyon irigy-irigy.... :D

Veronikusz!
Ha esetleg szükséged van a hamupipőkékre vagy esetleg a barbie rajzfilmekre csak szólj és küldök párat...a barbie-sak nagyon aranyosak mindegyikben énekelnek sokat.
Orsinak most mondjuk a mamma mia a kedvence :D :D :D

Köszönöm szépen egébkén a köszöntéseket én teljesen megfeledkeztem a névnapomról :oops: :oops: :oops: de emlékeztettek rá itthon is...

Orsi bárányhimlős!!!!! olyan édesek a pöttyei...bár csak 6 db van belőlük, este megyünk dokihoz...gondolom akkor Dani is az lesz...

Brigi!!!!!!
Mikor sétáltok megint errefelé?????????? Mondjuk most bárányhimlőzünk, de olyan jó lenne nemsokára összefutni...nyílt egy nagyon tuti új ruhaüzlet a plázában :wink:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!!

Andi! sokat gondolok ma rátok, és Anyukádra is!!sok sok erőt!!!és mi itt vagyunk!szólj ha BÁRMIBEN!!!!segíthetünk!![u]

Eni! rád is gondolok ma,gyere és mesélj mi volt!!!!!!

én is ma mentem a leletemért, hál IStennek nincs ez az inzulin bajom! ugyhogy megint egyet kihúzhatok a listából...

Kati szegény Orsika :cry: [/u]

Kép
gablaty

Emese! látod lehet hogy írtad,de ugye én hol voltam hol nem :oops: ezért maradt ki nekem..... :oops: na igen a fürdés az hamar megvolt, de utána az altatás :evil: 1 óra....10kor aludt el...
most meg az oviban nyomja....mindjárt megyek érte....mondtam ovó néninek hogy ma későn megyek,mert dokihoz kell mennem, ugyhogy bent hagyom hátha alszik, és alszikl :lol:

Kép
gablaty

Jja

STEFFI!!!!ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!! PUSZI[color=red]
[/color]
Kép

Kép
gablaty

Sziasztok!

Steffi csak miattad ugrodtam be. Nagyon Boldog Névnapot kívánunk neked.

Kicsit el vagyok kenődve,de nem számít....
V

valentina

Andi,
megjöttek a lemezek, nagyon köszönöm, hogy így is szakítottál erre időt. Igyekszem viszonozni...

Kép
Kép
paklincs

Köszi mindenkinek továbbra is!

Valentina!
Mi van?! Írd ki magadból. Ja baba vállalás kapcsán soha ne mond, hogy soha!!!!! Az élet tele van meglepikkel!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Boldogságos névnapot! Minden ok? E-maileket megkaptad?

Andi!
Tudom mit érzel, de légy erős, a Mamádnak vidám arcokra van szüksége!!!!! sok erőt!

most ennyi.....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Eni!
Lemaradtam, boldog szülinapot!!!! Mi van a vizsgálattal? Ma volt ugye....? :roll:

Orsi

borsa

Orsi!
Milyen e-mailiket? :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentina! veled mi van???miért vagy letörve???...panaszkodj nyugodtan...

Kép
gablaty

Steffi!
Írtam egy párat a gmailre... azt hittem már haragszol rám.... :D :roll:

Orsi

borsa

Mennyit? Dehogy, csak nem kaptam meg őket :evil:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Akkor jó :D

Orsi

borsa

Kép
Kép

Orsi

borsa

Orsi!
:lol: :lol: :lol: :lol: de édi :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
útlevél: sorry de nem tudom, hogy jövőre a drágább az már ilyen ujjlenyomatos lesz-e :roll: :roll: :roll: erről nem volt szó a TV-ben, úgyhogy szerintem ez még nem fog többet tudni! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni????

Andi????

Steffike, boldog névnapot!!!!

Most csak ezért ugrottam be, majd jövök még hétvégén, privikre is válaszolok!!

Orsikának jobbulást, múló pöttyöket! (Nem viszket neki?)

Ma ügyeket intéztem, vásároltam 6-7 helyen voltam, kész vagyok, babakocsi taszigálás boltba be-boltból ki, kivéve, mikor kinn marad, gyerek meg a kezemben! :evil: De hamar ráéreztem, hogy hogyan lehet ügyesen mások (a lassabbak) elé furakodni.. :oops: meg azért segítettek is sokan, de hogy ezt hogy lehet bírni hosszútávon??? :evil: Veronikusz, minden elismerésem a Tiéd, és más dolgos anyukáké!! Gondolom, az ember egy idő után megszokja.. :roll:

Ja, Veronikusz, hétfő du vagy de, mikor tájt? Mondj egy időpontot, nekem kb mindegy!
Vendég

Haha, micsoda manó!!! :lol: :lol:
Vendég

STEFF:-Boldog névnapot!
Cukkancs a kiscsaj itt a képen :D :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Ünnepelteknek minden jót kívánunk! :D

Kép