Sziasztok!
Julcsi, jó, hogy végre elmúlt a hasfájásod, és hazajöhetsz
Elif, pihenj sokat, de szerintem nem lesz semmi gond, hogy kicsit kinyílt a méhszáj.
Nekem is Szávával elég hamar kinyílt 1 ujjnyira, aztán úgy is maradt, hiába csináltak velem bármit a kórházban, hogy induljon meg már a szülés, nem akart
Bár őszintén szólva én is eléggé aggódom, hogy nem-e nyílt ki nekem is, mert nem tudom sajnos kímélni magam.
Állandóan lótok-futok, cipelek, pakolok, takarítok, naponta legalább másfél-2 órát autózok, és estére mindig hulla fáradt vagyok.
Nem tudom kímélni magam, annyi a dolog. Sokkal könnyebb volt az elsőt várni, így, hogy már van családja az embernek, minden sokkal nehezebb, főleg a pihenés.
Verus, nagyon meg tudlak érteni, mikor írod, hogy mennyi gondod-bajod van, hasonlóan érzem én is, és nekem csak egy gyerek van, nektek akinek már kettő, sőt három, nagyon nehéz lehet mindennek megfelelni.
Én ma kötelező mérlegképes továbbképzésen ültem, nem volt egy nagy élmény, és holnap is mennem kell. Nagyon fárasztó volt egész nap azon a kényelmetlen széken ülni, babó is egész nap rugdosott. Ráadásul hajnalban iszonyatos görcsökre ébredtem, a gyomrom rettenetesen fájt, aztán a hasam is, rámtört a hasmenés. Totál kifárasztott, most sem jó a pocakom, húzódik is, fájogat is. Alig várom, hogy este legyen és lefeküdjek, de addig még vacsi, állatok etetése.....
Jajj, ne haragudjatok, most eszméltem csak rá, hogy csak panaszkodom....

bocsánat, de olyan jól esett.
Én a jövő héten megyek dokihoz, pont egy hét múlva, de én is nagyon izgatott vagyok, hogy befordult-e már a kispockos. Azt érzem, hogy egyre nagyobb és erősebb, mert néha nem kímél, hatalmasakat rúg.
A magnéziumot én is egyfolytában szedem, Béres magnézium +B6 tablettát szedek, napi egyet, abban 250 mg van. Ha ez nem elég, mint pl. most is, mert fáj és keményedik, akkor még beveszek egy fél magnézium citriciit is mellé.