Kisbuta! Nem a kezdet a fontos, hanem a végeredmény!

maximum KÉT CSÉSZE palátsfűteát lehet inni naponta! (Különben már nem emlékszem, mi lesz, de semmi kellemes....) Szóval az egy nagy bögre sztem (én is mindig annyit iszom).
Estike! Náthám jobban, fogínyem jobban, lelkem rosszabbul (hiányzik már Apa nagyon). Ma kimerészkedtem a városba ebben a hideg időben (eddig itthon ápolgattam magamat), és Szűcs Jutka száma jutott az eszembe (Di-di-di-di-didergek, mindig fázom, ha valaki nem melegít

).
Lányok!! Ma beszélek a barátnőmmel, hogy megveszi-e a teszteket. Ha hajlandó rá, én mindenképp tőle rendelek, mert akkor nekem postaköltség nélkül, személyesen adja majd ide (bocsi), Mamaleszek meg ugye p.ktséggel küldené el. Nem mintha számítana az a párszáz Ft, de ha így is meg lehet oldani... Ha pedig Mamaleszeknek NETÁN szüksége lesz tesztekre (de nem lesz, mert sikerül a lombikja!!), akkor ő meg tudja magának venni, vagy osztozik majd még valakivel, aki eddig még nem jelezte. De ha a barinőm nem tud érte elmenni munkaidőben, akkor Mamaleszek rád mindenképp számítunk!!!
Na leírom eddig kinek mennyi kell (remélem publikus

):
Puszi: 20 db HCG (25-ös)
Szezso: 15 db HCG (25-ös)
Zsu: 40 db HCG (akkor legyen 25-ös, jó?) és 20 db LH teszt.
én: 25 db (25-ös, mert úgy jön ki a 100 db. Jó lenne nekem is 10-es, de a 30 az sok) és 30 db LH (ha az is 50-es csomagban van)
Tehát össz. 100 db 25-ös HCG és 50 db LH teszt kell. Jó így mindenkinek??? Mamaleszek???
Na jól megbonyolítottam, mi?