A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jól vagytok, Edina?

KépKép
benó

Annyi mindent akartam tegnap mondani a dokinak, nem engedte...Nem sűrűn fogunk beszélgetni pár szó azt osszam be. :evil:

Ma-holnap pihi nap van,szombaton kezdek délelőtt. Pénteken és hétfőn vannak a kirúgások a munkahelyen.

:shock: :shock: :shock:

Ezért is ideges vagyok.

Kép
muzsuzska

Végül is azt mondta a doki ha nem nőnek a myómák, nem okoz gondot a terhességnek. Csak a későbbiekben. De fél év alatt nagyra is nőhetnek.
Csak egy terhesség jöjjön össze, utána kipakolhatják a méhem, legalább minden gondom megszűnik. Tudom ez csúnyán hangzik de én már annyit szenvedtem, elég volt.
Elég nehéz lesz a lombikot végigcsinálni és 41 koromban szülni. Marha jó! :evil:

Kép
muzsuzska

De én biztos vagyok benne, hogy meg fogod tudni csinálni.
A kirúgások miatt is nem csodálom, hogy aggódsz. De veled nem lesz semmi baj, tudom.

KépKép
benó

Köszi Benó aranyos vagy.

Kép
muzsuzska

Edina visszaolvas szerintem.

Kép
muzsuzska

Megyek takarítani, mosni,főzni stb........

Kép
muzsuzska

Elvittem egy lányomat az sztk-ba, mert egy másik osztálytárs ott van és rosszul lett. A 2. meg ment neki segíteni, adtam neki pénzt, hogy vegyen neki kaját. :roll:

KépKép
benó

Oké. :wink:

KépKép
benó

Sziasztok!!!! :D

Kép
martik77

Tancsu akkor te tényleg tejben fürösztöd Gergőt! :wink:

Heni szép kis pocid van lehet ha így haladsz megdöntöd Tancsu pocakméretét. :D

Itt minden kismamának levágták a fejét?? :roll: :roll: :lol:

Zsuzsi csak azt tudom mondani,hogy a cél előtt vagy most az összes lelki erődre szükség van!!És mi is itt vagyunk neked. :wink:

Kép
martik77

Benó:Mikor Dömével terhes voltam volt egy kedvenc kazettám csomó jó számmal mindig azt hallgattam.Aztán mikor megszültem kb két hónapig nem hallgattam,egyszer elővettem meghallgatni és Döme úgy mosolygott mikor meghallotta.Tuti a te babáid is így lesznek a dob zenével. :D

Kép
martik77

Helló Márti! A kislányokkal vagyok most órán.

KépKép
benó

Hali.Gondoltam,hogy órád van.Én meg gyorsan kutyakozmetikáztam egyet.Nagy hadakozások árán sikerült levágni meg lereszelni Herkules körmét. :D

Kép
martik77

Nem lehetett egyszerű. :D
Heni pocakja nagyobb mindkettőnkénél, ugye? :shock:

KépKép
benó

Elég nagy.Mondjuk nem hiszem,hogy nagyobb,de ahhoz képest,hogy nekem nem volt ahhoz képest van pocija. :wink:
Megyek reggelizni,de utána leszek. :wink: Tudom te dolgozol :D

Kép
martik77

Menj, eszegess, jó étvágyat.
:D

KépKép
benó

Hali

Rácsatlakoztam fejőgépre és olvasok...:)

Mennem kell venni még poharakat...
Múlt héten vettem 20-at,van 3 üres,de az ma megtelik...
A gyógyszertárban hülyének fognak nézni...:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Jó étvágyat Márti

Mondtam én hogy jók leszenk a cicifixek...:)
Nekem tuti sosem lesz akkora,hiába fejem....:P

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagyok,de még gyorsan elmegyek hajat mosni.Ja és kb 2 órányi vasalni való vár rám,mert hétvégén csak L munkásholmiját vasaltam ki a többire lusta voltam. :oops:

Kép
martik77

Ne vasalj, hagyd a fenébe! Mi semmit se vasalunk.

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Látom mindenki dolgozik, velem együtt :( Én ma este megyek egy rendezvényre, az egyik biztosító tartja és mint irodavezetőket, meghívtak! Nincs sok kedvem menni, puccos buli... De egyszer ezt is kipróbálom és ott lesz az itteni régi irodavezető is, és már jó lenne vele találkozni! :D

Kép
szilzi

Muszáj.,akárhogy teregetek gyűrött marad.Szerintem :?

Kép
martik77

Szia Márti,

én sem tudok szépen teregetni, szerintem, mert én is mindent vasalok! :? A babáét amúgy is kell majd, nem? Mert az fertőtlenít!??

Kép
szilzi

Én szívesen mennék ilyen buliba.mondjuk a puccosságot nem nagyon szeretem.De általában ilyen helyeken mindig jó a hangulat.Rád fér egy kis lazítás! :wink: :D

Kép
martik77

Én régen vasaltam mikor Döme pici volt kb 1 éves koráig.
De volt másfél éves a mikor a játszótéren valami cigutól összeszedte a rühöt :oops: :( Bőrgyogyó stb úgy beszélt velem a dokinő mint egy K val.Azután kiosztottam és normális lett.De azóta szinte én mindent vasalok. :?

Kép
martik77

Állítólag revü-műsor lesz! :D Olyat még úgysem láttam, igényeset! :D Elvinnélek, de messze vagy :(

Kép
szilzi

Köszi.Arcsi vagy :D El is mennék.Nálunk az osztály tartott régen kari bulit de márciustól szétszedtek minket így nem hiszem,hogy a tüdőn lesz közös buli.De szokott lenni nővérbál,gyereknap,most lesz miku nap de csak 10 éves korig lehet gyereket vinni. :?

Kép
martik77

Egyszer egy nővérbulit az Egyetemen rendezték és Győzike volt a vendég tök jó műsort nyomtak a csajokkal.De azóta nem bírom Győzit.

Kép
martik77

Szilvi, akkor kipucolkodni és irány a buli! :wink:
Márti, barátnőim gyerekei is kapnak mindig valami ajándékot az oviba-suliba: fejtetű, bélférgesség stb.... Ez van .
Én tudok szépen teregetni! :D :D Nem vasalok.
Ahogy kész a centrizés rögtön teregetek, kirázom és szépen csipizek.
A vasalás és a mosogatás a mumusom! :evil:

Kép
muzsuzska

Babgulyás fogok főzni.

Kép
muzsuzska

Rengeteget vérzek, fél óránként betét csere+ vatta.

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi. :D
Mindegy elvasalgatok közbe zenét szoktam hallgatni és riszálom a seggem :D Csak neki kezdeni olyan nehéz :?

Kép
martik77

Én is kérek babgulyást!!!! :D

Kép
martik77

Nem baj az ha kijön.Nekem tavaly átállt a mesim ilyen három nap alig valamire és szerintem amiatt történt meg a baj januárban.Mert utána megint norm volt.

Kép
martik77

Nálunk májgombóc leves lesz :D
Persze tasakos :oops:

Kép
martik77

Ja igen azt még nem írtam,hogy másodikba kari előtt egy héttel a hepa A-t kapta el.Egy hónapig nem dolgozhattunk meg az összes oszt.társát beoltották.Döme egy hétig volt kórházban egyedül egy kórteremben.Hozzánk ki akartak jönni elvinni a ruhánkat fertőtleníteni de mivel eü dolgozó vagyok elhitték,hogy tiszta a lakásom.
Szóval én már mindenen át mentem vele.Műtét vesecystára 8 évesen.Skarlát minden ami lehetséges.Ja és 2 és fél évesen betört a feje úgy hogy óvtam mindentől.
Kb ennyi az eddig gyerekkora.

Kép
martik77

Na mindenkit elijesztettem?

Kép
martik77

Én is kérek babgulyást! :D

Márti, nem egyszerű akkor Dömével! :shock: Szegény, mennyi rossz dolog történt már vele :(

Kép
szilzi

És én még szerencsésen megúsztam.Van akinek mindig van valami baja a gyerekének.Mondjuk én amúgy is gyenge vagyok mindig ha beteg addig bőgök minden nap míg meg nem gyógyul.Nem tudom mi lenne ha nagyobb baj lenne. :?

Kép
martik77

Mikor óvodás lett akkor kezdett betegeskedni gyenge volt az immunrendszere pedig 2 éves koráig szopizott.
De úgy 6 éves korára beállt a szervezete és egy évben egyszer max kétszer fázik meg.
Nem is tudom ma miért írok ennyi mindent.Pedig vasalnom kellene inkább. :?

Kép
martik77

Írj csak! :D :D :D :D Vasalni sem fog senki helyetted! :?

Kép
szilzi

Az tuti most játszok a géen Döme adott egy játék oldalt csomó játék van rajta.
Leírom de lehet ismered.GamePost.com :D

Kép
martik77

Sziasztok, ha tudok, jövök. Most jöttem vissza a Gy. etetéséből (gyorsan csináltam egy zöldséglevest és főztem tésztát, volt otthon szósz, csak csütörtökön tudok hazamenni vele ebédre), és majd' elalszom most itt órán.

KépKép
benó

Megyek lepihenek.Semmihez nincs kedvem.

Majd jövök.Sziasztok

Kép
martik77

Oké, pihenj. Én ma este nem leszek, ne várjatok.

KépKép
benó

Sziasztok!
Zsuzsi, légyszi ne legyél ilyen búvalbélelt... Az a fél év tök hamar eltelik majd, meglátod. És igenis össze fog jönni. NEM VAGY MEDDŐ, csak segítség kell. Azon meg tényleg ne idegeskedj, h miért nem cseréltél korábban orvost. Vszínűleg ennek így kellett lennie. Úgyhogy fel a fejjel!!!

Tancsu, tök jó, hogy ennyi tejed van.

Benó, befejeztem a fordítást, ma már le is adtam. Örültek neki, mert hétfőre kellett volna megcsinálnom, de így hamarabb tudják intézni a dolgokat... és kaptam a következő adagot, de azzal ráérek. Így azért jó a dolog... meló mindig van.

Márti, én is mindig próbálom rávenni magam a vasalásra,de nem nagyon akaródzik... :?

Mostmeg megyek, mert már itt toporog a tanítványom a kapuban... este sztem felnézek még, ha lesz energiám.
Kellemes délutánt mindenkinek!
[/b]

Heni

Kép
szheni

Jó tanítást, szia nagypocós Heni! :D :D :D :D

KépKép
benó

A 20. oldalnál tartok (gépelve). Mára ennyi. Hétfőn folyt.
Megyek haza, fáj egy kicsit a fejem. Puszi mindenkinek.

KépKép
benó

Újra itt.Pihentem de nem aludtam.Kattog a fülem és idegesít.Biztos víz ment bele,vagy a belső órámat hallom ketyegni? :lol:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: