A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ja!Kiváltottuk a Milupa tejpépet (vaníliásat) és adtam Máténak.Természetesen nagyon ízlett neki és remélem nem lesznek pöttyök!

Délelőtt megette a cukkini főzeléket. :shock: Pedig olyan ízetlen volt.

Ki használt már Viburcol kúpot?Jó?

Kép
melike

Harmadjára vagyok laptetőn. :shock: :lol:

Kép
melike

[quote="melike"]H írta:melikearmadjára vagyok laptetőn. :shock: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jó éjszakát mindenkinek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Mi 9:40-re megyünk oltásra. Merci még alszik, én meg kávézok.
Lassan keltenem kell.

sziasztok
bszilvi25

Jó reggelt!!!!

KRISZTA!!!!!

DÁVIDKÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Húúú csajok!Egy nagyon rossz reggelen vagyunk túl.
Máté úgy megijesztett:fél 7után elkezdett sírni és nem akart aludni.Felvettem és egyre jobban sírt,olyan keservesen,panaszkodósan.Nagyon megijedtem,nem tudtam mi baja lehet.Sosem sírt még így.Rázogattam kicsit és visszabukott egy nagy adagot aztán elkezdett nyögdécselni és ledőlt a vállamra.
Még ekkor is furcsa volt,de aztán letettem és aludt szépen.Persze én meg csak lestem,hogy szuszog-e.
Nem tudom mi bántotta ennyire a pofciját.
Lehet,hogy béna vagyok,de leírva nem olyan ijesztő,mint,amit átéltem.
Na,de utólag ettől rosszabb sose legyen.

Kép
melike

IGEN, KRISZTA, DÁVIDNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Sikerült végül verdás építőt venni neki? :D

UTÁLOM A FOGAKAT!!!!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Brigi, pedig még az 1 éves Csabika unokaöcsim is azzal nyög most :( A rágófogai nőnek neki. Úgyhogy lesz ez még ígyse.
Kriszta, Boldog Szülinapot Dávidnak!

Kép

Kép
[/url]
stella40

KRISZTA, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK DÁVIDNAK!!

Hát, elmondhatom, hogy túlvagyok egy átvirrasztó éjszaka után :cry: :cry: :cry: Hajnali negyed 5-kor tudott szegénykém elaludni :cry: :cry: :cry: Hiába próbálkozott az alvással, mindig felriadt, vele együtt én is :cry: Aztán belázasodott, megint gyógyszert adtam, aztán evett egy picit, aztán telerakta a pelust, utána ivott egy jó nagyot és így tudott reggel elaludlni :cry: :cry: Most is szenved szegénykém :cry: :cry:
Na persze vele együtt én is :cry:
bluebox

Jaj, Márti, ez durva :( Szegény Kristóf, sajnálom. De majdcsak jobban lesz a gyogyitól!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Úgy látom mindenki minimum annyira toppon van mint én.... :cry: :?

Mi holnap megyünk a kislábával dokihoz...hozzá van szoktatva 2 hetes korától az utazáshoz!!!De most nyűgös napja i vannak!Előre tartok tőle...

ANCSIKA!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Ancsika: én is sokat gondolok Rád, semmi baj nem lesz, este már a karodban fogod tartani biztos a csöppségedet :wink:

Íme, az én kis "betegemről", a kis "könnyesszeműmről", aki még így is mosolyog :wink:

Kép

És a gondoskodó Bátyus.......

Kép
bluebox

Márti!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahogy tartja a pofiját amikor a tesó törli neki!!!ÉDES!!! :wink: :lol:

Olyan arcmimikája van Kristófnak...mindent elmond... :wink: :lol:
Vendég

Köszi Csiri :wink:

El tudtam altatni a "kisbetegemet" :wink: Ennek nagyon örűlök :wink: Remélem tud pihenni szegénykém :cry: Hát tényleg nincs rosszabb annál, mint amikor az ember gyereke beteg :cry: Tomi, tudom most nagoyn hihetetlen, de kicsinek nem volt beteg egyszer sem :cry: Semmi komoly betegségen nem ment át, 3 évesen ki kellett vetetni a manduláját, mert majdnem megfulladt :shock: :shock: :shock: nagoyn bedagadt a mandulája, ami szinte totál elzárta a légutat :cry: Apai ágról kaptuk :wink: Ő ugyanígy járt :cry: A mandulaműtétje 3 órás lett, mert lenőtt a torkára szerencsétlennek és hatalmas darabban tudták kivágni + az orrmanduláját is kivették :cry: Utána már mandulagyulladása sem volt :wink: Ezért nekem most nagyon furi Kristófot betegnek látni :cry: :cry: Most lehet hogy nagyon hüléyének néztek, de még azt sem tudom, hogy hogy csinálják a hűtőfürdőt :shock: :shock: :shock: Pedig a jelekszerint szükségünk lesz rá, mert 2-3 óra elteltével újból 38,2 lesz a láza :cry: :cry:
bluebox

Ancsika nagyon szorítunk!!!!

Húú,Márti nem irigyellek!Kitartás!Annyira édes Kristóf a képeken!
Nekem sem volt a legjobb reggelem,de ez nagyon durva.

Viburcol kúpról vélemény???

Kép
melike

melike!
[quote]V írta:iburcol kúpról vélemény???

passz! :cry:
Vendég

Melike, én vettem, már adtam is be neki, de semmi változás. A nővérem meg esküszik rá, hogy neki hogy bevált... De most éjjelre megint megpróbálom. rosszabb nem lesz a helyzet...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi a véleményeket.
Nem volt olcsó,de megvettem.Ártani nem fogok vele.Csak mit adok,ha nem ér semmit? :shock:

Kép
melike

Tegnap apa kitalált egy jó pózt :lol: Kép Kép

Kép
melike

megjöttünk!

Kicsi kincsem jobban sírt mint eddig bármikor.
A védőnő meg úgy leteremtett, hogy alig álltam meg a lábamon.
Mit képzelek én, hogy mást adok neki a tejen kívül.....
Pedig ismertek, Merci alig kapott még mást.. :cry: :cry: :cry:
Na mindegy, megfogadtam ,hogy ezentúl nem beszélgetek a védőnővel semmiről.
Brigi: 5 hós adatok: 6930 gr, és 68 cm. Beírod majd? köszi!!

Ancsi: DRUKK!!!! ++++++++++++++++++

Csiri: jobban vagy???

Kristóf édi a képeken, meg Máté is.
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:36-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:37-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:37-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:38-kor.
pironya

Szia Piri!Hogy vagy Piri?
A kép tegnapi. :lol:

Kép
melike

Piri, nem könnyű dolog a menü kitalálás. Hozzánk anyósék jönnek. Kitaláltam, hogy mi lesz a kaja, aztán közölték Sanyival, hogy akkor ők hoznak ebédet :twisted: Szerintem ez olyan megalázó egy háziasszonynak, nem????

Ja, és tegnap küldött egy mailt anyós, hogy mennyire várja, hogy jöjjenek, és hogy hogy össze fogja puszilgatni Marcit. a végére meg odabiggyeszti, hogy 'DE NE LEGYÉL IRIGY!'. És a pláne, hogy komolyan is gondolja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi:minek írja oda,hogyne legyél irígy????!
Amúgy szerintem is furi,hogy ők jönnek és hoz kaját.De nézzük másképp:nem kell főzőcskézni!

Kép
melike

szia mindenki!

Szilvi köszi,alakulok....

védőnő :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mákosguba!!!!nyami-nyami 8)

Anyósék: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na most tömör voltam és lényegretörő! :roll:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:38-kor.
pironya

....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:39-kor.
pironya

Sziasztok!

Kriszta: Dávidnak Boldog Szülinapot kívánok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:39-kor.
pironya

Ancsika: +++++++++++++++++++++++

Márti: jobbulást Kristófnak!

Melike: remélem minden OK Mátéval!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Piri: igen.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ancsika: Marci Babának Boldog 1/2. Szülinapot Kívánok!!!

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

szijjasztok!!!!!!!!

szépek a babák, a szülinaposoknak, névnaposoknak,féléveseknek nagyon boldogat!
mi is voltunk tegnap pneumon, ez volt a második, már csak egy van,s végre egy időre le van tudva.
két napja többet sír a drága, s egy csomót bukik vissza.
úgy látszik a fogzás most pihizik nálunk, érdekes, mert két hétig szenvedett tőle, a feneke is piros volt, most meg mintha szünetelne.van ilyen?most ez a bukás van.de mondom tényleg rengeteget.nemtom mi lehet.
basszus elégettem a zsemlemorzsát :evil: :evil: na ezért jövök én ritkán :lol: és tök kevés van itthon,a boltban meg leltár van.nem akar valaki nekem küldeni. :roll: na azért talán elég lesz.megyek mielőtt a második turnus is elég.egyébként túrógombóc lesz.meg van maradék főzelék, meg töltött káposzta

Kép
Kép
eyi

Eyi: tessék odafigyelni!!!!!!

Fogzás: nekünk azt mondta a doktornő, hogy még arrébb van.
bszilvi25

Melike, jó kérdés, miért írta oda. Mert hülye... Vagy mert bosszantani akart. A röhej, hogy alapból jó fej, csak néha bekattan. Vagy mert azt hiszi, hogy én mondtam, hogy nem alhatnak nálunk, ha jönnek, pedig a saját fia nem engedi. Na mindegy. Apával beszéltem már erről a kaja-ügyről. Legközelebb leállítja az anyját. Most is fel akarta hívni miatta, de nem engedtem...

Csülökpörkölt? Hát nem diétás, az tuti :lol: :lol: :lol: Apukád meg lesz vele elégedve. A mákos gubát én is szeretem!!! Sőt, a diósat is :lol:

Hanyattfekve mászik Csongi??? Nem is láttam még olyat, aranyos lehet. Nem tudsz videót készíteni róla?

Ja és ezzel az azonnal fürdetési ingerrel nem vagy egyedül. Én meg is teszem, amint elmennek a puszilgatósok
:lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:09-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:09-kor.
Vendég

Ancsikának nagyon drukkolok én is! Marcinak boldog Féléves Szülinapot!
Márti, nagyon édesek a fiúk!
Brigi, Marci is beteg? Vagy mire írtad, hogy éjjelre megint megpróbálod?
Piri, ilyenkor már nem kell annyit híznia, meg lemozogja, látod most is kúszik :)
Eyi, a fogzás nálunk is hullámokban jön, nem folyamatos.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Boldog szülinapot és félszülinapot mindenkinek!!!

Mercim kiütötte magát. ALSZIK!
bszilvi25

Sziasztok!

Hát.................... megjöttünk a dokinénitől........ :cry: Nem is tudom, hogy hogy írjam le mi a diagnózis :cry: Amit a dokinéni mondott????? Vagy amit érzek?????????????? A kettő nem találkozik :cry:
Szóval: dokinéni azt mondta, hogy minimum 500 mili folyadékot kell hogy igyon naponta a tápszeren kívűl. Tápzser: hasmenés elleni tápszert kaptunk, remélem nem lesz kiütéses, ja és persze az első patikába ahova mentem, nem volt, folytatom utam. Ehet krumplipürét, répát, rizst :cry: Mára már víz volt a széklete. Ezt mikor mondtam a dokinéninek, mondta,h ogy ne ijedjek meg de ad a László korházba egy beutalót, ha a mai nap folyamán még kétszer ilyen lesz a széklete, azonnal korház....... :cry: Azt is mondta, hogy reméli nem ROTA VÍRUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (be van oltva rota ellen :cry: )

No, tele van a gatyám, ugyanis semmit nem hajlandó inni :cry: Felírt még dokinéni HIPP hasmenéselleni ivólét (mondanom sem kell hogy répa) és Kristóf utálja :cry: Most tukmálom neki a teát, amit eddig megivott :cry: És hogy fokozzam a kedélyeket, folyamatosan felkúszik a láza 38.2-re :cry: . 39 foknál azonnal korház és hányás esetén is. NA MIT SZÓLTOK?????????????????????,
Én most romokban heverek :shock:
bluebox

Márti, legszívesebben azt írnám, hogy NYUGI, NEM LESZ SEMMI BAJ, de tudom, hogy ettől az ember a falra mászik. Úgyhogy én inkább KITARTÁSt kívánok, és Kristófnak nagyon gyors gyógyulást!!! Reméljük, hogy nem rota... És reméljük, hogy nem kell kórházba. Kívánom, hogy mielőbb halld Kristóf kacagását :wink:

Stella, nem beteg Marci. Szerintem a foga kínozza. Én 9x keltem fel hozzá éjjel, az apja 3x. És még többször felsírt, de mire kikeltünk az ágyból, visszaaludt. Ma az én rongyos mosogatóm különb állapotban van, mint én... Na erre mondtam, hogy szerintem ennél rosszabb nem lehet, kipróbálom megint a kúpot. Meg már elalvás előtt bekenem az ínyét, nem várom meg, hogy felébredjen...

Brigi

Kép

Kép
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:10-kor.
Vendég

[quote="hékás"]
írta:
hékásStella, nem beteg Marci. Szerintem a foga kínozza. Én 9x keltem fel hozzá éjjel, az apja 3x. És még többször felsírt, de mire kikeltünk az ágyból, visszaaludt. Ma az én rongyos mosogatóm különb állapotban van, mint én... Na erre mondtam, hogy szerintem ennél rosszabb nem lehet, kipróbálom megint a kúpot. Meg már elalvás előtt bekenem az ínyét, nem várom meg, hogy felébredjen...

Kitti ezt vasárnap éjjel 'játszotta el'... :twisted: :evil:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Márti: KITARTÁS, KITARTÁS, KITARTÁS! Ne aggódj! Nagyon szorítok neked! Kristóf erős baba, nem lesz semmi gond!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

És milyen volt akkor a hétfő éjjel? Ki volt ütve legalább? :lol: Csak hogy mire számítsak? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: