Lituka, én sem igazán vagyok biztos benne, hogy ez a hinta minden szempontból jó lenne. De kitudja? Lehet, mi maradunk majd a hagyományosnál. (Az tuti jó)
Az autó és a kalapács tök jó szerintem
Fruzsi, nálunk tonhal lesz ecetes krumplisalátával szenteste, a többit még én sem tudom.
Ti kaptatok levelet a "gyermekszemész"-től? Én már gondoltam rá, hogy jó lenne megnézetni, de megnéztem a honlapjukat és 9900 ft
Bálintnak is pár napja volt nagyon piros a feneke, alig akart elmúlni. Aztán rájöttünk, hogy mi okozza: kicsi citromos levet kapott a védőnő tanácsára, mondván, hogy meghozza az étvágyat (mert akkor még a szilárd kaja evéssel voltak gondjaink) illetve egy kis c vitaminhoz is hozzájut. Mondanom sem kell, azóta nem kap - és láss csodás pillanatok alatt helyrejött a kis popója.
Medina, szebb lett Ati feneke?
Emi, a mh-en nem lesz mikulás ünnepély? Nálunk lesz, de végül nem megyünk. Tényleg bevállt végül az a csaj, akit a helyedre tettek? Mikor tervezed, hogy visszamész dolgozni?
Lekri, szerintem sem árt, ha műtét után azért maradtok egy éjszakát. Minden rendben lesz, de én bizti úgy lennék nyugodt.

ka[/color]