Vica drukkolok a mai dokilátogatáshoz!4.
ha ez valakit megnyugtat, nekem azt hiszem a 24. héttől 3100 volt a méhszájam. aztán szülni se sokkal tágabban mentem 14 héttel később...
Nemlajos, nyugodtan írd csak ki magadból! erre valók a fórumok, hát mi másra??
a többiek kedves dolgokat mondtak. mindenhol vannak nehézségek, hajaj, és ha meglesz a baba még több van, az első pár hét-hónap nehezebb időszak tud lenni a terhességnél is, pedig az is erőtpróbáló. mondom én, aki egyszer már elváltam, szóval azért van olyan, amit már nem érdemes eltűrni, de ti még nem hiszem, hogy ott tartanátok.
ha pedig a szüleidet beavatod ilyen mélységig, meg el is költözöl, háááát.... sokminden függ attól milyen a kapcsolatotok általában is, nagyon vissza tud ütni, ha visszamész hozzá. de ezt tényleg csak te tudhatod, mi itt a partvonalról nem ismerünk titeket.
más: a kórházi listámat én is elkezdem lassan összeállítgatni. na nem azért mert már szülni akarok, hanem mert elkezdődött az aligmozdulokki- időszak. vezetni nem vezetek, csak emberrel közös autós bevásárlást-programokat tudok szervezni. ezt pedig jól meg kell gondolni, mert utálja a vásárlást
Moncsi, szuper hogy túl vagy a cukorterhelésen

mikuruci

4D fotó
5 napos picilány