A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Gondolom :roll:
Nekem se volt 12 hetesen.Meg írta,hogy fogyott és nem hízott.Vagy valami ilyesmit írt. :roll: :oops:

Kép
martik77

Nekem se nagyon látszik most se szerintem, tehát még simán elmehetne ez hájnak. :lol:
Oké, majd fényképezkedünk! :D :D

KépKép
benó

Viszem a Laptetűket ma ez a harmadik!! :D

Kép
martik77

Ügyi vagy, gratula! :D :D :D

KépKép
benó

Hallom, ma barátnős napod volt. Jó volt csavarogni? Vigyázz, el ne nyalj a csúszós úton. :wink:

KépKép
benó

Azt írja a könyv is,hogy 4-5 hóig inkább hasonlít kövérségre mint pocakra.

Kép
martik77

Igen, mert még nem olyan igazi kemény, hanem plötyi. :roll:

KépKép
benó

Óvatosan megyek.Nem sokat csavisztam mert éhes lettem és haza bandukoltam.Séta a friss levegőn. :wink:

Kép
martik77

Én folyton éhes vagyok. Az iskolát azért nem bírom egyedül, mert nem lehet folyamatosan enni (néha abba kell hagyni). Meg főtt kaját ott nem tudok enni. Ha rendelnék, persze lehetne enni, de azok a kaják meg nem az igaziak (nem igazán ízlenek, bezzeg az én főztöm :lol: ). :wink:

KépKép
benó

Én most vacsira bundi kenyeret csináltam és másfél szeletet ettem meg. :D

Kép
martik77

Na sziasztok, én megyek haza! Jó dumcsizást még! :D

Kép
szilzi

Ari a bundi kenyér. :D Másfél szelet nem sok.
Tegnap kimentem a suliból enni melegszendvicset, óriáskifli félbevágva, az egy melegszendvics, és én ebből megettem kettőt. Máskor egyet is alig bírok megenni. :D

KépKép
benó

Óvatosan megyek.Nem sokat csavisztam mert éhes lettem és haza bandukoltam.Séta a friss levegőn. :wink:

Kép
martik77

Ez hülye ez a net

Kép
martik77

Puszi, Szilzi, jó éjszakát! :D :D :D

KépKép
benó

Álmosodom. MagneB6-tal hogy állunk?

KépKép
benó

Szia Szilzi.
Én régen nem vacsiztam csak mióta babát várok.

Kb 3-4 hós koromig farkas étvágyam volt.Akkor fájt a gyomim állandóan de utána elmúlt.

Kép
martik77

Most fogom bevenni 8 kor.

Kép
martik77

Hát, ez van. Folyamatosan változó tünetek. :wink:

KépKép
benó

Jól van, akkor én is.

KépKép
benó

Amúgy majd egyszer írd már le pontosan mi ez a dobolós dolog. :wink:

Kép
martik77

GYÓGYSZER!!!! :D

Kép
martik77

Van, tudod a Sólyom, akihez járok a tanfolyamra, ott ilyen őshagyományokat mesélnek meg ősi szertartásokat mutatnak be, meg pl. a révülést, amivel megtalálhatod az őrállatodat stb. Na, és a révülést pl. a dobolás és csörgőzés segítségével lehet elérni, mert mindkettő rezgést ad ki és a rezgés mindenképp gyógyító, nyugtató vagy éppen doppingoló hatású. Tehát itt az eredeti sámándobra kell gondolni, nem az együttesekben látható dobokra. Ez állatbőrből készül és fa keretre van ráfeszítve. Ilyen dobunk van nekünk, de dobolni nem tudunk, végül is ehhez nagy tudás nem is kell, a hangja viszont csodálatos, és ez a lényeg. Olyan ősi, régi, mintha visszahívna valahová a múltba, ahová mindig is tartoztál. És a Sólyom tart egy dobkört, tehát egy találkozást, amikor lehet dobolni, énekelni (a S. énekel, és vele lehet énekelni a saját nótáit), tehát olyan, mint egy interaktív koncert. Ilyenre megyünk most másodjára. Én nem nagyon fogok dobolni, mert jön a Detti barátnőm is, és ő is szeret dobolni, és nincs dobja, hadd doboljon, meg visszük a Betti hastáncostársamat is, aki szintén szeret dobolni és nincs dobja. Én majd hallgatom. :D

KépKép
benó

Köszi, bevettem. :D

KépKép
benó

Ez az egész egyébként onnan jött, hogy két éve a helyi Szent Iván éji ünnepségre meghívtak sámándobosokat, őket véletlenül pont meghallgattuk a Gy.-val, és vettünk egy cd-t is. Aztán egy évre rá az interneten láttam, hogy Bándon (a Balaton-felvidéken) lesz egy dobünnep, oda is elmentünk a Gy.-val. Aztán rátaláltam az interneten a Sólyomra, meg az ópusztaszeri íjásztalálkozón vettünk dobot és innen jött az egész. Majd a pontyoknak (így is hívom őket) is veszünk dobot, ha kibújtak. :D

KépKép
benó

értem,bár lehet még egy párszor fogok róla kérdezni. :D

Mennem kell mert L ide akar jönni. :?

Majd azért holnap jelentkezz! :wink:

Kép
martik77

Szilzi, jó utat haza. Pussz...

Kép
flóra 11

Akkor holnap talizunk, kérdezz bátran, bármit, puszillak. Jó éjt! :D :D :D Holnap a suliból jövök. :D

KépKép
benó

Puszi mindenkinek.

JÓ ÉJT!!! :D

Kép
martik77

Flóra, engem is kiebrudal a Gy., úgyhogy búcsúzom. Remélem, jobban van már a lelked, és remélem, a Zsuzsié is, és tud pihenni is a fúró szomszédoktól. :x Mindenkinek szép álmokat kívánok! :D

KépKép
benó

Puszi, csajok :D

KépKép
benó

lányok ez a mai kenyerem az eddigiek királya!!!! Olyayn,mint a magyar kenyér. :wink: Finom,foszlós,ropogós a héja. Na,a dokinő után ez a második legjobb dolog ma. :D

Kép
flóra 11

Helyes, örülök a sikeres kenyérnek is. :D Puszi

KépKép
benó

Akkor én is megyek. Lezuhanyzom,BK és utána mi is fúrni fogunk a F.-nal. Már mondtam neki, hogy ma ne aludjon el. :wink: Mert sose lehet tudni, hátha még ma sem késő. És mondtam neki, hogy nem is a baba miatt, de ma nagy szüksém van rá. Ma énmiattam akarom. :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Jó éjt lányok!

Kép
flóra 11

Akkor jó fűrészelést vagy fúrást vagy rádiózást! :D

KépKép
benó

Majd így sorra vesszük őket Benó. :lol: Biztos ami biztos. :lol:

Kép
flóra 11

Flóra, én többször mondtam hogy a dokid gáz. De te lehurrogtál.
Szard le.
Nagyon örülök, hogy elmész magán, remélem F, is elfogadja a döntésedet és nem jelent nagy anyagi terhet.

Lányok én ittam 2 pohár Vilmost, aztán aludtam egyet. :oops:
Ennyi kellett,hogy az agyamat visszahozza a normál állapotba.

Isszonyúan görcsölök és jön az anyag is bár elég fura színű.

Benó, akkor májusban váltani fogjuk egymást? :D

Kép
muzsuzska

Benó, egy pocifotó...

Kép Így már nem reklamálhatsz. De Neked nagyobb pocakod van, hisz ketten vannak benne... :)

Heni

Kép
szheni

Szia Zsuzsi!

Heni

Kép
szheni

Klassz, h jobban vagy, ezek szt nem idegeskedsz már.

Heni

Kép
szheni

Hát... úgy látom, már mindenki alszik, én meg csöppet "lazítok". De már nincs sok... kb 5 oldal. :) Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Jó reggelt ! :D

Kép
muzsuzska

Jó reggelt,sziasztok...

Este visszaolvastam,de irni már nem volt lelki erőm...:(

Heni:édes a pocakod...:)

Flóra:keress egy normális dokit és hidd el hogy a kis Flóra is hamarosan megérkezik...:)

Benó:a végén dobegyüttest alapitotok porontyokkal...:D

Zsuzska:oké hogy május még messze van,de végre egy fix időpont!!!!Addig igyál vilmost.....:P:P:P

Szilzi:jó hogy jelentkeztél...:)
Anyósod meg tuti nem normális!!!!
A. meglátná az első kaksis pelust és világgá szaladna....

Márti:látod én lejelentettelek,hogy ne hiányozz...:)

Timi:látom sikerül minden gondot megoldanod....)
ármit nem tudsz,gyere és kérdezz,segitünk,ha már védőnő nincs,majd mi leszünk azok...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Lassan tényleg fejőstehén leszek....
1 hete hogy aktivan fejek és 2 liter van a fagyóba,lassan nem fér.....:(
Ma kérek beutalót,menek vizsgálatra és adom le a tejet...
Az árából kijön a gyerek babaúszása.... :wink: :wink: :wink:

Na léptem fejni.....P:P:P

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Helló lányok!

Tancsu, jó fejést, és reméljük, jó sok pénzt összegyűjtesz a babaúszásra. :D :D
Heni, nagy a pocakod! :shock: :shock: :shock: :shock: Az enyém nem nagyobb! :shock: :shock: Remélem, végeztél a fordítással. :wink:
Zsuzsi, váltjuk egymást, igen. Messze van, de tényleg legalább fix időpont, nem csak majd egyszer....

KépKép
benó

:D :D

Kép
muzsuzska

Nagyon bánom,hogy az ex dokimat nem cseréltem le előbb.Citológiára jó volt, meddő vagyok másra nem kellett! :evil: :evil: Hisz az új dokim mondta tavasszal, hogy még nem késő.
Rohadt hosszú ez a fél év. :evil:

Tancsu, én nem szoktam inni, de tegnap jól elkábitott és még jól is esett. :D Ha ezt rendszeresíteném akkor májusig alkesz lennék. :D

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Sajna nem tudtam múlt héten netezni, mert valami baj volt a hálózattal :(
Úgy néz ki megszerelték.
Miről maradtam le? Visszaolvasok.

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Zsuzsi és Edina!
Puszi nektek
Elhiszem, Zsuzsi, tényleg messze van.