A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

tita:van kulon karkoto is, csak lejebb kell menni van ott olyan hogy baba es gyermek karkoto, alegolcsobb 1300ft
Vendég

Köszi a dícséreteket!
Hogy javul-e? Hát nem is tudom. Mindig van valami nyűgje... :roll:
Lekopogom, de úgy néz ki, kezd helyreállni a szopi. Délben már nem kellett olvasztanom. Kép

Anna nagyon édes! Kép Hiába bújtatod pasis ruhába! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike: Domira 3-at szavaztam, de még nem jött meg a link.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi:köszi-pár percbe beletelik mire megjön :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Titi - annyira sajnálom hogy Levi még a szokásosnál is kevesebbet evett ma :cry: Bárcsakbárcsakbárcsak tudnának már segíteni rajta végre!!!! :roll:
Vendég

Jaj ne fájdítsd a szívem Wera, úgy mennék!!!
Most nem fog menni, érzem hogy sok lenne neki...

Figyelj, januárban csinálsz megint egyet??? Segítek majd, viszek kaját, de tényleg...És arra tuti megyek!!!

Kép
andkata

jaj tényleg Tita, tejmentességet tartottad nála? Az nem segített?

Kép
andkata

Tartom, de nem segít. Szerintem nem az a baj. Csak annyi a baj, hogy nem ürül a gyomra. Jó lenne, ha végre kivizsgálnák miért nem ürül a gyomra.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vendég

na ez azert jobb mert lecsiszolt a mienk nem szabajos, hanem mindegyik szem mas alaku.
Vendég

Nóri felébredt és rohadtul szörcsög az orra :shock: :cry: Nyomtam bele sterimart és kiszvtam de még mindig ugyanolyan hangja van :cry: :cry: :cry:
Láza nincs. Remélem nem lesz beteg :?
Kata, szerinted ez már lehet fertőző? Csak a tali miatt kérdem...
Vendég

Wera:sajnálom,jobbulást Nórikának!
Szerintem inkább ,,csak"megfázhatott.

Kép
Kép
Kép
kike

Szerintetek a használt borostyánlánc is műkködik?

Tamara:http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=borosty%E1n&c=879

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Marcsi: köszi. Szerintem ez jobb mint a csiszolatlan. (bár az olcsobb)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hatra vacsorameghívásunk van. gyerek alszik, férjem meg még nincs itthon, pedig megígérte hogy siet. kb. öt perc múlva kellene indulni... :(

viszont iwiwen írt az egyik kis tanítványom (most harmadikos) és annyira édes:
'Szia Evelyn néni. Láttam a videót a kisbabádról,nagy szomorú lettem, mert aszt hittem minden rendben van a kisbabádal de remélem,hogy meggyógyúl és a legjobbakat kívánom nektek.' Egy roma kisfiú, de olyan értelmes, hogy magyar gyerek között is ritka... nagyon szerettem és tök jólesett hogy írt. :)

na most húzok hogy legalább én kész legyek...

KépKép
muffin

Ez engem is érdekelne használtan is ér e valamit. Én göngyékszereket szoktam készíteni, és egyszer kaptam valakitől egy szétszakadt borostyán láncot, hogy nyugodtan használjam fel. És most megtaláltam. Szóval fűznék belőle Lizynek karkötőt (sajna ez is szabálytalan szemű).

d.dodó

Evelin: jó szórakozást!
Nagyon aranyos üzit kaptál! Nagyon jólelkű gyerkőc lehet.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Lányok! Rossz hírem van! Le kell mondanom a holnapi talit mert most találkoztam a gondnokkal és azt mondta rosszul volt kiírva és nem csak ma hanem még 2 napig nem lesz liftünk! És mindezt egy véletlen találkozásból kell megtudnom!!!!! Leégett volna a bőr a képemről ha holnap jöttök és nem tudtok feljönni. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Iszonyat sírhatnékom van az idegtől! Most megyek és összetörök valamit! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

a visszaolvasást későbbre hagyom, még hátravan vagy 10 :shock: oldal :lol:

csak egy pár dologra reagálnék most

Katák! :P
utólag is sok-sok boldog névnapot kívánok nektek és minden kívánságotok teljesülését!!!
Isten éltessen sokáig!!! :wink:

Emmáknak is boldog névnapot kívánok! :P
Hófordulósoknak minden jót és szépet! :P

Viki! :P
köszi a gratut! :wink:

Szly!
4 hónapos táblicskuba adatokat küldenék: :wink:
63 cm és 5550 gramm
képet majd holnap, ha nem gond

HELP!!!
három napja nincs semi kaki a pelusban :( még csak kis gubics sem :oops: :( :( :(
pisis pelus az van bőven, de nem értem mi lehet a gond, eddig naponta volt ált.2szer
csak anyatejes Emci, ráadásul a cumisüveget egyáltalán nem fogadja el
mit tanácsoltok?
Dokim azt mondta hogy 5 nap után hívjuk fel, majd innia kell valami cukros kamillateát ha jól emlékszem
de hát hogy itatom meg vele???

még egy off: elfogyott a prevenar :roll:
pénteken kell megint érdeklődjek :(

Viszont:
olyan ügyes volt tegnap az oltásoknál Emci :!: (kötelező+Rota)
neg se mukkant, csak szépen mosolygott dokibácsira :wink:
meg le akart ugrani a mérlegről :shock: :lol:

ééééééééés:
tegnap megfordult hasra!!! :D :D :D :D :D
ráadásul másodjára egy méterrel odébb kötött ki :lol:

majd még írok ha sikerült képben lennem veletek :wink:
csak előbb megyek készíteni valami vacsit :wink:

pusz

Kép
kimma

jajj nehogy mar e miatt lemondd!
Felcipelunk mindekit!
Wer egy par lepcso nem lehet akadaly!
Vendég

atkoltoztunk:http://bubacska1.blogspot.com/

bocs muffin de toled loptam az otletet, hogy sokkal jobb az az oldal blog irasra :oops:
Vendég

Wera,
de durva, hogy ki sem írják, hogy nem lesz lift :twisted: szerintem törd össze a gondnokot :evil:

Akata,
Zoli egészen jól van, a temetés után délután telefonált, hogy épp karácsonyi ajándékot néz... na persze aztán este meg már csak Szonjával tudtunk foglalkozni, két szót sem beszéltünk. De asszem még ez is jót tett neki, visszahozta ide, a saját családjába.

Kike,
én is örülnék a mézeskalácsnak!!! Szonja azt mondta, tanuljak meg sütni mézeskalácsot :wink:

Anyjuk,
Anna olyan szép finom vonású kislány, hogy hiába öltözteted fiúruhába, mindenki rájön a turpisságra 8)
A száraz foltot próbáld meg tiszta vazelinnel kenni. Nekem bevált, és nem drága.

Patr,
látod, hiába ígérem meg, hogy jövő héten ott leszek, nálunk mindig van valami zűr...
de ott leszek a jövő héten, igérem! :lol:

KépKép
szkagi

Ágica, imádom a stílusodat mondtam már?

Wera, sajnálom!
Adél is szörcsög folyamatosan. Párologtattok? Mert a túl száraz levegőtől is lehet...Mondjuk lehet hogy kicsit megfázott, szerintem nem fertőz.

Kép
andkata

Ági, hozzánk neked kötelező jönni :lol: :lol: Már összeszedtem egy pár ruhát Szonjának!

Andi, nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni, azért még reménykedem, hátha mégis sikerül.

Akkor jövő hét csütörtökön nálunk lesz tali, Pátyon!

Kép
Kép
patr

Hát, most nem tudom mit csináljak! 8-adikon lakunk, az nem pár lépcső! :cry: Azt mondjuk meg lehet csinálni hogy a szomszéd lépcsőházban fel a 10-re ott föl lépcsőn még egy fél emeletet, át a tetőfolyosón és le a 8-ra. Ha ezt bevállaljátok, akkor oké, és ígérem mindenkinek segítek cipekedni!!! De azt is megértem ha nem :cry: :cry: :cry: :cry: ÚTÁLOM EZT A HÁZAT!!!
Írjatok légyszi hogy jöttök-e mert a kaját elő kellene készítenem még most!

Ha legközelebb találkozok a gondnokkal, azt nem teszi zsebre amit tőlem kap! :evil:
Vendég

érdekes Ági hogy ezt mondod, sok kivülálló fiúnak nézi
Vendég

Kata - nem párologtatunk, de ma éjszaka teszek vmiben vizet a radiátorra, hátha segít! Egyébként most jobb neki.
(Az égiek erre vezérelték az előbb a zuram keresztanyját aki megkezelte Prana Nadival és úgy látszik segített. Tudom, nem mindenki hisz benne, de én igen!)
Adél meddig aludt? Jó kedvűen ébredt? Egyem a kis drágát, remélem tényleg csak a jövés-menéstől volt ilyen kis zaklatott és hamar visszajavul! :wink:
Vendég

Most olvasom... Wera, ne ess kétségbe a lift miatt - ha a többieknek nem gond, nekem sem... kirándultunk mi Natival az alpokban...
Anyjuk, úgy látom, téged nem tart vissza... mondhatom akkor azt, hogy mi szívesen mennénk?

Kép
Kép
bondi

norcsinak jobbulást

Kép
Kép
bondi

[b]Wera és a Többiek!

Én azt mondom, hogy annyiszor mondtam már le a talit,mert messze volt, vagy nem volt épp aznap jó, stb. most nagyon elszántam magam, és megyek!!!
Egy pár lécső, vagy pár száz lépcső sem tántoríthat el Wera csirkecombjától, BugriNóri látványától, meg a társaságtól, meg a csodálkozó gondnok fejétől!!!

ÉN OTT LESZEK, HA ELJUTOK VALAHOGY A LAKCÍMETEKIG!!!

Véda
Vendég

engem sem tantorit vissza, en speciell szeretek lepcsozni :lol:
megyunk vera, nem uszol meg minket!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

mi az a prana nadi??? :oops: :oops: :oops:

le se merem írni, Adél délelőtt 2.5 órát, délután több mit 2 órát aludt. És jókedvű. hát persze kapott barackot, az nagy kedvenc :)
A nagyanyjára is mosolygott ezerrel, szereti az öreglányt :)

Lányok, köszi a várandós barátnő otthon! jupié!!!
És Villő lesz a lánya. Szerintem olyan szép név!

Kép
andkata

Ja, rötyögni is szeretek, úgyhogy a babakocsi felcuccolós dolog miatt tuti megyek. Nehogymár a jó buliból maradjak ki Kép

Wera!
Aranyanyám, ahogy Viki mondaná, készülj, mert JÖVÜNK!!!
Na, meg a Csaba királyfit sem lehet ám olyan könnyen lerázni, mikor ennyi jó nőt beígértem neki...

Véda
Vendég

[quote]A írta:ranyanyám, ahogy Viki mondaná, készülj, mert JÖVÜNK!!!

Annyira aranyosak vagytok! :D Köszönöm!! Akkor megyek és befűszerezem a pipicombokat! :lol:

Aki tud, az kendővel vagy kenguruval jöjjön, úgy egyszerűbb lesz a feljutás. De a babakocsit is megoldjuk, nem ez lesz az első alkalom hogy a frász törné ki a rohadék liftet... :twisted: [/quote]
Vendég

Akata - Prananadi = Tibeti gyógyítás.
Elsőre hihetetlennek tűnik, de fantasztikus dolog. A gondolat és a természet erejét használja és elképesztő dolgokat művelnek. www.prananadi.hu
Vendég

na megjöttünk babaúszásról! Egyedül voltunk Lizussal és hihetetlen jó volt!!!! CSakvele foglalkozott az oktató és merültünk is ma!!! Nagyon élvezte Liza.
Hihetetlen! Egyenesben vagyok! Ilyen még soha nem volt, hogy karácsonykor ennyire időben vagyok mindennel! A menü is meg van:
-újházi pipi leves
-libamell gyümölcsös pácban
-székelykápszta
-flamírozott őszibarack
-mákos guba
-falatkák

És az ajándékok fele is megvan már! Annyira örülök, hogy ezt el sem tudom mondani. Ráadásul beteljesedik az álmom! A saját családommal töltöm a karácsonyt. Ráadásul a nagyon beteg nagybátyám is kezd épülgetni (neki strokeja volt és nem tud beszélni, le van bénulva)
A tali pontosan mikor lenne?
magdolnam

Vera:ez egész érdekes,egyenlőre A Pránanadi története részt olvastam el.
Egy időben a Leslie L. Lawrence könyvek voltak a kedvenceim,amíg volt időm olvasni őket,mert ilyesmi dolgokról szólt,kicsit máshogy,de mivel ő maga is sokat volt Tibetben és hasonló helyeken,mindig az ember valamit tanulhatott is a könyveiből. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Magdolnam:nagyon örülök hogy kezdenek egynesbe jönni a dolgaid!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:21-kor.
Vendég

Hánykor van a tali amúgy??? Vagy mindenki ahogy odaér???
Vendég

Kike, olyan édes ez a képed a nevednél a gyerkőcökkel! Tökre tetszik.
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:21-kor.
Vendég

Megyek most már elteszem magunkat holnapra!

Vkata :P
Mi is babakocsival megyünk... :shock: :lol:

Wera :P
Majd reggelig még írd meg, pontosan melyik lépcsőházba menjünk be, és kinek csengessünk ott, hogy beengedjen, stb... részletek... Hú, ez kezd tiszta izgi lenni!

Tényleg, Lányok, fogjuk fel bátorságpróbának! Kép

Véda
Vendég

Vkata!
Én úgy tudom, 10-től van gyülekező!

Véda
Vendég

Sziasztok!

na látom, megoldódott ez a tali-gond. Ügyesek legyetek!
Majd küldjetek fotókat.
(Wera 1,5 évig én is laktam Csepelen)

Kriszta!Levi nagyon snájdig kis legényke.

Voltunk ma oltáson, Emma 8100 gramm, 67 cm. Az orvos szerint "alternatív művészhaja" van.
Nem sírt egyáltalán, annyira büszke voltam rá!!!!

Akata!
Az én lánykám csoda, ha 2, 5 órát összesen alszik és éjjel még mindig 2x (1kor, 4kor) kel szopizni, 7-kor meg kukoékol és egy percre nem lehet magára hagyni:)

Úgyhogy nyugodj meg, Adél jó baba.
A Villő szép név.

Ja, neked akartam írni, hogy az Adél volt az én kedvenc nevem, de mivel a férjem Kovács, így nagyon arra a színésznőre emlékeztetett volna, így lemondtam róla.

Evelyn!

Nagyon aranyos a kissrác. Úgy látszik kicsiket mégiscsak hálásabb tanítani.
Bár igaz, engem is meglátogattak (ill. Emmát) a 12-es faktos leányzóim nemrég.
vacsira remélem odaértetek.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:22-kor.
Vendég

Sziasztok lányok!

Emma megfürdetve, apával szunyókál a nagyágyban,a helyemen...csak meg ne szokja... :shock:

úgy látom, holnap már nem lesz torna, ha még a szuszogástól megy, akkor énekelhettek...hihihi...képzeljétek el a gondnok ábrázatát, amint sorra mentek, és cipelitek a kocsikat..én megtettem...

(bocsi :oops: )

Mindenesetre én szeretek lépcsőzni, bár tavaly Dubrovnikban sikerült egy hatalmasat esnem...
Emlékezetes lesz...
szóval én most irígykedem no! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

az előbb írtam egy tök hosszút, elklikkeltem a szmájlikra és eltünt az egész :twisted: :evil: :twisted:
csak én lehetek ilyen béna....pedig olyan büszke voltam magamra hogy mennyit sikerült írnom :oops: na mindegy....

lényeg: jó szórakozást a talisoknak és lépcsőre fel !!! :!:

Zsömi ma egész nyűgös volt, azt hittem hogy lázas is de szerencsére nem. A szája körül piros az arca- valszeg a sok kézbedugdosástól és nyáltól! mostmár jöhetne az a fog :evil:

patr: van még lehetőség bodykra??

teszek fel egy képet magunkról: (kicsit nyúzott vagyok és nem is fésülködtem de azért én vagyok :D

Kép

Kép
mancsi76

Talisok: Érezzétek nagyon jól magatokat holnap! Wera kész fejedelmi lakomával vár majd benneteket! :D

kimma: Kaksi problémára a barackot próbáld meg, sokaknak bejött itt, ahogy olvastam. (Nálunk mondjuk a narancslé az, ami meghajtja a leányzót).
Prevenarból országosan hiány van, nálunk pl csak januárra ígérték, hogy lesz. :evil:

wera: Férjed keresztanyukája vállal "gyógyítást"? Én is nagyon hiszek az ezoterikus dolgokban. :oops:

magdolnam: Nagyon ügyes vagy, én még fel sem fogtam, hogy nemsokra karácsony, nem hogy ennyi mindennel elkészüljek. :lol:

Most kérdeznék egy nagyon okosat, első gyerekes anyuka vagyok, nézzétek el nekem. :oops: Szerintetek lehet a szemfoga leányomnak az első foga, ami kibújik? Mert fent az ínyén a jobb szemfoga tájékán van egy kis fehér púp, de az ínye nem piros. (Mióta letettem aludni, azóta 3x sírt fel, ilyet nem szokott csinálni:()

Szép estét!
fmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: