A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Olvastátok a laptetűs visszanézésem?

És bocsi Benó és Heni,hogy elfelejtettem Boldog Hétfordulót kívánni.
Szóval késve de Boldog Hétfordulót! :D

Kép
martik77

Mi megengedjük neked Benó. :lol:

Kép
flóra 11

Reggel? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Sziasztok! Sajnos nincs időm most elolvasni mindenkit...
Flóra, jól tetted, h orvost váltottál.
Benó, szabad. Neked mindent azok után, ami köztünk történt... :)
Most sajna megint mennem kell... Ja, ma volt anyós... :shock: Rendben talált mindent, és nem kötött bele semmibe... nem is értem. Azt sem tudtuk, minek jött. Persze azt mondta, Sammyt meglátogatni... naja. Sztem meg azért, hogy rendben van-e minden. :) Elég tiszta-e a lakás meg ilyesmi. Majd visszaolvasok, mert fél szemmel láttam, h nem csak nekem van rémálom anyósom...
Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Márti,én olvastam a kimutatásod! :lol: Hogy volt kedved ilyeneknek utánanézni! De jó olvasni. Csak látod,mi haszna a laptetőknek. :(

Kép
flóra 11

Benó, Drága, boldog hétfordulót Neked is!
Zsuzsi ment privi

Heni

Kép
szheni

Lesz haszna majd meglátod!!! :wink: :wink: :wink:
A kíváncsiság visz mindig vissza olvasgatni.

Kép
martik77

Márti, édes vagy, köszönjük! :)

Heni

Kép
szheni

Nem A-nak ehhez nincs köze, Ő tuti nem maradna otthon egy gyerekkel! :? Vicces lenne mondjuk! :lol: :lol: A. és egy baba, édes kettesben! :lol: :lol: De én így a lombikot is elvetem, ha egyáltalán szükség lesz rá, mert munka nélkül nem lehet egy ilyen dologba belevágni, főleg ugye, hogy ellopták az autoját... :evil: Tegnap este már mondtam neki, hogy én többet úgy nem megyek el, hogy én ott ülök az anyjával, Ő meg intézkedik!!!! Még nem érti miért, de még nem vagyok olyan állapotban, hogy elmondjam neki!

Kép
szilzi

A Zsuzsinak nagyon örülök én is, bár a kezdeti beszélgetéskezdeménye nem nagyon szimpatikus, de lehet, hogy csak uralni akarta a helyzetet. Királyfi is bent volt veled?

Flóra, ez a doki egy barom állat! Tudom, hogy rengeteg ilyen van, mi is tapasztalhattuk mindannyian, de ez borzasztó, hogy hónapok óta nem csinál semmit veled. Komolyan mondom, ha nekünk lenne egy rendelőnk, mi már megbuheráltuk volna egymást. :twisted:

KépKép
benó

Helló Heni! Köszi neked is.És mindenkinek lányok. Tudjátok, addig nem tudtam megnyugodni, amíg nem beszéltem a dokinővel. De ő annyira megnyugtatott! És olyan jó volt vele beszélniés hallani, hogy kivizsgál!!!

Kép
flóra 11

Viszont annak nagyon örülök, hogy sikerült berágnod és bejelentkezned a másik nőgyógyhoz. Nagyon-nagyon örülök. :D :D :D

KépKép
benó

Igen, köszönjük a hétfordulót és a visszaolvasást is.
Helló Heni! Már csak 2 nap és kuksi! :D :D

KépKép
benó

Biztos mondja a doki:"Majd még benézek!" :lol:

Kép
martik77

így van Benó. Hiszen most is én mondtam neki, hogy mit kellene csinálni! Múltkor még azt mondta, hogy tüszőrepesztő szuri nincs, arra van a Closti. :evil: Most amikor mondtam neki, hogy olvastam a neten a Choragon szuriról, akkor mondta, hogy igen, az segíthetne, de nem adott!!!

Kép
flóra 11

Ja. :lol: :lol:

KépKép
benó

Na ja,az enyém főleg ezt mondja. Pató Pál úr.... éj, ráérünk arra még! Hülye barom. Közben meg már nagymama leszek. :evil:
Na, de az enyémbe ne nézzen be többet. :evil:

Kép
flóra 11

Kép

KépKép
benó

Az a doki ne is! :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Akkor úgy lennél mint a kolleganőm pár hét különbséggel lett ismét anya és először nagymama. :D

Kép
martik77

Kép

KépKép
benó

A Gy. mamája is. Sőt, ő előbb lett nagymama, aztán anya. Vagyis együtt voltak terhesek a lányával, de a lánya előbb szült. Tehát a Gy. nagybátyja a Gy.-nál fiatalabb. :D

KépKép
benó

Hát ez nálunk sincs kizárva. A fiam májusban 21 éves lesz. :D

Kép
flóra 11

Kép

KépKép
benó

Lehet itt is így volt már nem emlékszem.Az tuti,hogy 46 évesen szült második házasságból.

Kép
martik77

Benó ezek várnak ránk a szájber jövőben. :lol:

Kép
martik77

Na, igyekeztem... pár percem azért volt.
Flóra, én a Choragont a beültetés után kaptam szuriban.Nagyon kemény injekció, HCG tartalmú. Azért kellett, hogy nehogy kilökje a szervezetem az embriót, mert ugye nálam magától nem termelődött. Én nem hiszem, h Neked az kellene. Bár az orvos tuti jobban tudja, de az nagyon erős... Mióta szeded a Clostyt? Az tuti, hogy legközelebb okosabb leszel. Minde3nt kérdezz meg ám tőle, nehogy kimaradjon vmi... és mindent vizsgáljon meg!

Szilzi, hát... nem istudom, miért nem egyértelmű Neked, h A. menjen gyesre... majd ő szoptat, tisztán tartja a babát, és mellette megtanulja utánozni a Te szívhangodat, hogy a babátok megnyugodjon, ha magához öleli... megnyugodtam, h nem csak az én anyósom hülye... :) Na, mindegy,sztem unatkoznánk nélkülük.
Ja, és visszaigazollak iwiwen. :)

Márti, nagyon édi pocakod van. :) Szép kismami vagy!

Heni

Kép
szheni

Ezek. :lol:

KépKép
benó

Benó, majdnem bepisiltem a nevetéstől a rajzaidon... :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Flóra széfbe a borscs leves kérdezik!!!!! :D

Kép
martik77

Jók a vicceid Benó. :lol:

Kép
flóra 11

No, sajnos most tényleg mennem kell... :( Pedig tök jó veletek... de meló van. Fordítanom kell, mert holnap 20 oldallal kell elszámolnom, és már nem túl hosszú az este. Sztem 10-re készen leszek, úgyhogy jó éjt mindenkinek, SZÉP álmokat! És millió puszi!

Heni

Kép
szheni

Benó a naracsbőrös képet ragd már fel Heninek az tuti tetszik neki!

Kép
martik77

Megnézem Márti.

Kép
flóra 11

Elbukták nem tudták,hogy cékla kell bele. :D

Kép
martik77

Helló Heni!

Márti,mit kérdeztek?

Kép
flóra 11

Megjött a F. Megyek.

Kép
flóra 11

Mi a borscsleves alapanyaga és elvetették a céklát. :D Pancserek

Kép
martik77

Helló Heni! Sok sikert! :D Szép álmokat neked is! :D

KépKép
benó

Már kitöröltem ám az e-mailt, amiben kaptam. Mindig kitörlöm az e-maileket, mert oda jönnek a gyerekek gépírás dogái is, és ha túl sok van, nem tudom fogadni őket. :wink: De majd visszakeressük max. :D
Holnap már csüt. Holnap este megyünk dobolni. :D

KépKép
benó

Jó éjt neked Heni! :D

Flra mindent mondj el F.nek.Ketten megoldjátok :wink:

Kép
martik77

Lassan a hasadon is lehet dobolni :lol: :lol: :lol:

Nekem meg vannak amiket felraktál.Sikerült elmenteni. :D

Kép
martik77

Majd át kell adnom a gépet a Gy.-nak, mert már egy ideje nem fért ide :lol:, meg kaját is kéne holnapra csinálni stb.
Egyébként a könyvvel ma haladtam, 11 oldal van meg a gépen, a könyvből az 25 oldal. Legalább van valami értelmes feladatom. Azért nem baj, hogy így leírom, Szilzi, mert akkor legalább mindenkivel meg tudom osztani, és nem kell mindenkinek megvennem, akinek odaadnám. :D Mert szerintem nagyon jó az a könyv és hasznos. Aztán majd ha még találok valami jót, akkor azt is esetleg leírom még a babázásig, vagy valami mást kitalálok. :D

KépKép
benó

Akkor oké, ha neked megvan :D
Igen, tényleg, alakítsunk majd egy dobkört. Heni pocakképét miért nem láthatjuk? :roll: :roll: :roll:

KépKép
benó

Szerinted ugyanakkora hasunk van kb.? :wink:

KépKép
benó

Már megint mindenki lelép?? :( :?

Később?De akkor meg L.jön a géphez nálunk. :?

Kép
martik77

Mert még nincs neki akkora. :wink: De majd lesz :D
Ha Tancsu régi pocakját nézzük ő lenne az üstdob. :lol:

Kép
martik77

Még egy picit maradok, majd szólok, mikor tűnök el, jó?

KépKép
benó

Heninek nincs akkora? Honnan tudod? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Oksa.Szerintem egyforma kb.De majd ha lejössztök csinálunk egy csomó közös képet!!! :wink:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: