A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Bogyimami! Koromon sosem sértődöm meg. Pici vagyok és vékony, senki nem hiszi a koromat. Néhány hete még az egyik kollégámnak is bizonygatnom kellett. Pedig elég lett volna, ha logikusan gondolkodik, nem tudott. :D

Hanna! Bogyika sietett, Levike majd szépen nem fog. :wink:
estike66

Nem akartam happolni, bocsi.

Viszont most mennem kell, majd este benézek a nagy hírekért.
estike66

Hanna, igazatok van, a baba a lényeg! Juj, nemsokára már ott fogunk tartani! Hihetetlen, milyen gyorsan elrepül a Te terhességed is.

babaimádó
Kép
babaimado

Estike! Csak Olivér se siessen. :)

Baba! Bizony elrepül. Pár nap és te is babás leszel!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Oliver okos baba, nem fog sietni!

babaimádó
Kép
babaimado

Esti,
gondolom akkor már megvan a fiú név: Levente.
Szegény Hanna Olivérjét már 2. alkalommal Levized. :lol: :lol: :lol:

Csajok,
most néztem a régi irományokat és már akkor ismertem Vizkriszt, Dezsit, Lolát és én meg nem is emlékszem rá. .... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hanna,
Bogi volt ilyen spórolós.
Olivér szófogadó kisfiúcska és akkor jön majd amikor azt a mamival is megbeszélte!!! :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Baba! Hajnoca! :wink:

Kép
hanna30

Most megyünk öltözni, mert vásárolni kell kajcsinak valót, de majd jövök.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, hát ma legalább nem maradt el a punkció. Igaz, csak két petesejt lett, de azok nagyon ügyesek lesznek, mert én azt mondtam.

Azért légyszi, drukkoljatok annak a kettőcskének, hogy nehogy feladják idő előtt!

Hanna,
én is drukkolok, hogy Olivér kitartson még 9 hétig!

Vkrisz,
mi lett a vérvételen?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Zsófi, Brizo, Mabe ++++++++++++++++++++++++

Skrisz, Estike ++++++++++++++++++++++++++

Petne és Hanna meg kap durkkokat a végórához
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi,
hiszen te a bort is szereted vöröspezsgő formájában, nem? Úgy tudom, ínyenc vagy... És közeleg a szülinapod, drukkolok az ajándékért ++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz,
karácsonyi ajándék lesz a kisnyuszi ++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Kisbuta: Kép

Vkrisz: :?:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hajnoca! Jó vásárlást!

Kisbuta! Drukk a 2 babácskához!!!!

Kép
hanna30

Kisbuta!
Nagyon szorítok a két kis babócának!!!! :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Kisbuta: végülis Te vagy az Anyukájuk, szót kell fogadniuk!!!! :lol:
És ez így is lesz!!!!! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kisbuta, ügyik lesznek nagyon! Kicsi a bors de erős! :wink:

Vkrisz hol vagy? Ilyen sokan vannak ma a Kaáliban???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, nagyon drukkolok a 2 petécskének és a fiúknak a randihoz!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
biztos ami sicher alapon icsivel lettek megtermékenyítve, nem kísérleteztek egy percig sem így, hogy csak ketten vannak. Csak azt remélem, hogy meg is maradnak, nagyon izgulok értük. Holnap fél tíz után kell telefonálnom.

Kép
kisbuta

Skrisz,
akartam mondani, hogy a mai teszted már olyan igazi, tisztességes pozitív teszt! Nagyon szép 9 hónapot kívánok neked!

Kép
kisbuta

Kisbuta!
Min a kettő szépen fog osztódni! Szezsóval közös dokink ilyenkor azt szokta mondani, hogy úgysem jó 2 babánál több!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vizkrisz??? +++++++++++

KépKép
zsófikukac

Halihó!

Hát nemigen jött össze a dolog.Hcg:7 egész vmi ET+12-on 2 napos embriókkal.Doki szerint kevés.Én is tudom, hogy az.
Bementünk.Azt kérdi:"Hanyadik nap is?"Mondom:"ET+12."Ő:"Hát akkor sajnos ez kevés."Na mondom mondja mennyi"5,5?" (Eddig mindig annyi volt ET+11-en.Ahhoz képest ez rekord! :D )Azt mondja , nem"7 egész vmi." Azt mondta, hagyjam abba a bogyókat. Ne keseredjek el, azt mondta...mostmár statisztikailag sikerülnie kell legközelebb. :D (Nem így mond a szó szerint...de ilyesmi. Nincs semmi különös akadálya, csak az endo játszik be néha , meg, hogy nem tudunk olyan sok jó minőségű petesejtet nyerni. Kövi ciklus 20. napja körül uh...ez még kari előtt, akkor fel akar nekem írni vmi progeszteronos fogigátlót vagy 2-3 hónapra, hogy ez az endo addig se újuljon ki, aztán kövi nekifutás.

Ui:Sajna a másik lánynak sem sikerült.6,5 volt a hcg-je.

Én azért még dugom az utrot vagy 2 napig, dobok még egy teszet (annyi maradt) és csak utána állok le az utroról (ha addig meg nem jön.) Csak azért mert az elsőnél azt monta, hogy látott ő már 5-ös hcg-vel is babót, de az nem a hcg szuri mellett. Mivel nekem az eddigiek szerint kevesebbnek kellet volna lennie a hcg-nek mint 5,5, ezért még nem adom fel! :lol: Csak, hogy olyan legyek továbbra is mint egy brazil szappanopera. :lol:

Ma meg nem egy deci bor fog lecsúszni, és nem is fogunk unatkozni este apával itthon :wink: , adunk az élvezeteknek. :lol:
Mivel holnap már meló nekem is, így csak csínjával azért.
Vettem szőke hajfestéket is, szőkülök vissza egy kicsit megint...a fenti részen van már egy kis melír, a múltkor meg már rámentem szőkéve, de most még szőkébb lesz. :lol:

Kisbuta
Drukk a két emnrikének!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszi a drukkokat!!!
Nektek mennek továbbra is mindenkinek!!!
vizkriszisback

Vkrisz, Kép
De sztem se add még fel, végülis a 7 tényleg jobb mint az 5!!! És mit mondott, ez a 7 mitől lehet (mert a hcg injekciótól már biztos nem, ugye?)? Csak jól láttad azt a haloványka csíkocskát!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vkrisz, nagyon sajnálom.

babaimádó
Kép
babaimado

Vkrisz: :cry: :cry:
de látom az örök optimizmusod nem hagyott el :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Krisz! Sajnálom, nagyon. :( Talán az valóban jó, hogy mindig elidul valami. Nagy simi neked, nektek! Este pedig mindent bele! :lol:

Kisbuta! Nagyon drukkolok az ikreknek, hogy szépen osztódjanak! :lol:
estike66

((((Vízikrisz))))

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kisbuta, drukkok mennek a kis párosnak +++++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kisbuta, nagyon drukkolok a párocskádnak!++++++++++++++++

Vkrisz, igazad van, csodák pedig vannak. Ameddig te nem adod fel, addig én is drukkolok tovább. :lol: ++++++++++++++++++++++

Dezsina, :lol: :lol:

Úgy innék egy kis vörösbort. De nem merek. :oops: Napok óta gondolkodom, hogy veszek egy üveg bort, de mindig visszatartom magam. Pedig eddig úgy gondoltam, hogy néha megiszom 1dl-t.

skrisz72

VKrisz! Ölellek!

SKrisz! Tessék inni! Jót tesz. :wink:

Kép
hanna30

Skrisz
Ihatsz egy decit. :)

Estikee
Nem állította, hogy vmi is elindult...sztem egyértelműen a hcg szurinak tudta be eddig is meg most is az eredményt...és valószínűleg neki van igaza.

Este jól alakult :wink: , de mostmár korai szunya.... :)

Puszi mindenkinek jó éjt!!! :D
vizkriszisback

Vkrisz :( nagyon sajnálom. - viszont a dokidnak igaza van, a következő sikerülni fog!

Kép
kisbuta

Vkrisz: sajnálom,... :(

Skrissz: egy deci bor nem hogy nem árt, még jót is tesz!
"A kevés vörösbor inkább jótékony az értágító hatása miatt. Későbbi terhességben csökkenti a görcshajlamot is, bár erre ma már korszerű gyógyszerek vannak, ezért nem alkalmazzák."

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Szezsó, köszi.

Rana, jobbulást. Jó régen nem tudsz kikeveredni ebből a betegségből. Persze ha segít a megtapadásban, akkor maradhat még egy kicsit a nátha.

Hanna, nem is tudtam, hogy császárod lesz. Gondolom, ezek a dolgok már nem változhatnak, le nem tekeredik a köldökzsinór. Vagy igen?

Kisbuta, köszi. Drukkolok a randihoz.

Vkrisz, sajnálom.

Kép
petne

Sziasztok!

Rana :D

Tessék leküzdeni a betegségeket!Még egy fogínygyulladást is sikerült összeszedned? Én is beszállnék a tesztekbe.Nekem mindkettő jöhet.Majd írok privit.

Kisbuta :D

Drukkolok a két babóhoz!!!

VKrisz :D

Én azért még drukkolok itt is. :wink:

Skrisz :D

Ha kívánod, nyugodtan igyál. :D

[/i]

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

vizkriszisback
Annyira bíztam, pedig benned, hogy neked is sikerülni fog, sajnos nem jött be a női megérzésem :oops:
Igen a statisztika szerint tényleg a 3. szokott sikerülni, habár gondolom téged ez most nem nagyon vigasztal.
Gonalból 300-ast kaptam - 3.napon 150 egység, 4-5. napon 75-75 egységet szurtunk. Ez jóval kevesebb adag mint a múltkor, de már érzem a petefészkeimet így is egy picit.

Kisbuta
Annak a két petesejtecskédnek ezt kívánom az elkövetkezendő 1-2 napra: Kép

Rana
Te ma fogsz tesztelni? Hajrá!!!!!!!!!!

Mabe86: örülök, hogy lassan te is kezdesz :lol:
Az mit jelent konkrétan, hogy 20-a után leállnak debiben, két ünnep közt nem is lesznek? Karácsony az okés, mert akkor tudom, hogy nem dolgoznak, de előtte, vagy utána?
Akkor nekem, hogy lesz magas HCG utáni első ultrahang?

Kép
brizo

Vizkrisz
:cry: :cry: :cry:

Brizó
Két ünnep között van 2 munkanap. Akkor nem lesznek...majd jan. 5-től...
Nekem is az UH-ra kell majd várnom :wink:
(legalább biztosabban fog látszódni a babánk)
Vendég

Kisbuta
Drukk a sejtecskéidnek!
Vendég

Sziasztok!
Kisbuta,nagyon drukkolok a két kis picikének!!!! :wink:
Vizkrisz,sajnálom,annyira bíztam benne.Látom,te is pont olyan örök optimista vagy mint én.Sosem adjuk fel!
Brizo,tüszőnövelők mennek :wink:
Mamaleszek?
Rana,hogy vagy?+++++++++++++

Lányok,én most vásároltam be tesztekből,úgyhogy ez most kimarad.Viszont Esthajnalcsillag nagyon korrektül megküldte a teszteket,ha esetleg mégsem tud senki elmenni megvenni őket,akkor tudom ajánlani,hogy rendeljetek tőle.
Vendég

Vizkrisz:
nagyon sajnálom, tudom most milyen érzés
talán megnyugtat, ha azt mondom, hogy nekem is a 3. jött össze :wink: , a következőnek biztos sikerülnie kell

Estike:
gratulálok a két babóhoz

Skrisz:
neked is hatalmas gratula

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziaszto, Jó reggelt, jó szurkolást!!! Most elsősorban KISBUTA IKREINEK!

Heni! Köszi gratulát.

Próbálok beszúrni egy linket, hátha érdekel benneteket. (Remélem nem sértem senki érzelmeit :oops: )

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38
estike66

Sziasztok!

Először is Vizkrisznek írnék: valahogy veled különösen sorstársnak éreztem magam, talán azért, mert úgy láttam, most egyszerre haladtak a dolgaink, talán 3 nappal volt előbb a transzfered. Mikor írtad a tüneteidet, meg voltam győződve arról, hogy ezek már valamit sejtetnek- de úgy látszik, ezek a fránya jelek csak a reményt keltik bennünk! Reményre pedig mindig szükségünk van, hisz az visz tovább minket, így egy örök körforgás az életünk! A lényeg, hogy nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de kívánom, hogy hamarosan vagy így vagy úgy (spontán?!) megtörténjen veletek is a csoda! :wink: :wink:

Sajnos újként nem mindig tudom a történéseket nyomon követni, olvasgatlak titeket, és mindenkinek szurkolok, hogy éppen abban a szakaszában, ahol tart, (punkció, stimu vagy éppen a transzfer) minden klappoljon! Úgy kell lennie! Mennek a drukkok ezerrel! :D

Rólam: ma az ET+10. napon vagyok, holnap lesz a vérvétel. Valószínűleg az eredmény már nem lesz meglepetés, mert ma már nem bírtam magammal és csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Tudom, ez még nem biztos, még ti is biztatnátok, hogy ez közel sem lehetetlen, de valahogy nekem már tegnap este az az megérzésem volt, hogy nem sikerült. Hogy nincsenek babák. Ma a mensi első napja lenne, valahol érzem, hogy hamarosan Piroskázok, úgy tompán fájdogál a hasam,mintha a derekam is, de lehet ezeket is csak bebeszélem magamnak. Most tiszta káosz van!

Bocsi lányok, hogy ennyi olvasnivalót küldtem, de jó most lekötni magam, és megosztani veletek a gondolataimat. Köszönöm

Mamaleszek
mamaleszek

MAjd elfelejtettem. Kíváncsi lennék, hol és mennyiért lehet azokat a teszteket megvásárolni. Úgy látom, a közeljövőben nekem is szükségem lesz rá. Egész véletlen én pont a XIV. kerületben lakom, talán közel van hozzánk. Szívesen hoznék annak, akinek kell.

ja, még az is eszembe jutott, hogy azért a remény még nagyon él bennem, és ha most nem sikerült, arra gyúrunk, hogy hamarosan úgyis spontán babás leszek. Ugyanis apa férfi "vitamint" szed (Ferulant a neve, egy három hónapos kúrát kell csinálnia), ami a kiskatonákat javítja mind mennyiségben mind minőségben. (nálunk ez is gond volt). Úgyhogy most ebben is bízom!
mamaleszek

Mamaleszek,remélem holnap meglepetés ér :wink: ...és gyere sűrűbben!
Estike,megnéztem a videókat,nagyon érdekes,egyszer már megtaláltam ezt,és csodálkoztam ezen a korai terhességi faktoron...Milyen jó lenne tudni egy-két nap után,hogy sikerült.Bár a beágyazódás akkor még nem történt meg,így csak maga a megtermékenyítés a biztos,de nálunk ugyebár ez a lépcsőfok átugorva,hiszen már megtermékenyítve kerül vissza.Na mindegy,a lényeg,hogy érdekes...
Vendég

Mamaleszek! Drukkolok, hogy a vérvétel kellemes meglepetés legyen! Azt hiszem nem vagyok képben, hányadik lombik és hol? :oops: Ha apa eredményei lényegesen javulnak, akkor esélyesek vagytok spontánra?

Nyulasz!
Igen érdekes. Különösen, hogy hetekre lebontva vannak videók a méhen belüli életről és nem csak úgy összességében, hanem a test egy-egy részéről is. Számomra fantasztikus, hogy hol áll az orvostudomány. A foamnál összesen 3 db uhu volt, olyan kezdetleges géppel, hogy bármilyen lelkesen mutogattak ésn semmi értelmeset nem láttam :oops: Fénykép? Video? Dvd? 4D? :roll:
estike66

Esti,
látod milyen jó lesz az ikreknek és nektek.!!! :D Babamozi ezerrel és fényképek és videók!! Lesz mit mesélni majd nekik. :D
Ha lesz elég időm szeretném megcsinálni már az esküvői videónkat és akkor Bogyika albumának is neki esek és időrendi sorrendbe teszem a fényképet.
Látod ennyiből nem jó ez a mai világ:? ... minden a gépen és nem az albumban. Bezzeg az én albumom az a szekrényben van és bármikor visszanézhető. :)

hajnoca
Dunakeszi

Estike: 2. lombik fagyis babókból, 2-t kaptam vissza. (sajnos már nincs több lefagyasztva). BMC-be járunk. Tulajdonképpen a kiskatonákkal van már csak gond. (Nekem mindkét petevezetékem nem volt átjárható, de a HSG megoldotta, kissebb nyomásra az elzáródás feloldódott, remélem úgy is marad.) A peteérés is kérdéses volt, de pl. a mostani ciklusban is volt spontán, talán a sok gyógyszer helyrerakott.

A tesztekről nem tudtok semmit, hogy hol lehet kapni?
mamaleszek

Jó reggelt!

Mamaleszek, azért várjuk meg a vérvételt!!

Kisbuta, ++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana, hajrá!!!

skrisz72

mamaleszek! Én is BMC-s, nekem is egy lombik, majd egy fasgyis, aztán a következős sikerült. De Te spontán is babás lehetsz, nem beszélve a holnapi vérvételről! :D Ki a dokid?

Bogyimami! Nekem is rengeteg képem van otthon, saját életemről és gyerekemről. Gyakran nézegetjük őket, és olyan jó! :D Amióta van digiképünk, sokkal több készül, de elvétve jut eszünkbe, hogy a gépen nézegessük. :cry:
estike66

Szép napot!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: