Megvolt a nagy uh. Mindent rendben talált a doki néni. A kicsi végiga aludt. Meg sem moccant. A méretei alapján 19. hetes a bébi. ÉS valószínű hogy kisfiú. De eléggé takarta magát, és azt mondta a dokinő, hogy még ne vegyük 100%-nak, de ő annak látja.
Tasin: eredmény? Láttam a híradóba ezt a szörnyű esetet. Hát a bőgés kerülgetett.
Zsu: neked is letelt a 2 hét. Látom még nincs eredmény. Az a jó ha minél később jön ugye? Mert akkor nincs gond. Egyébként sokan azt hiszik Virág a nevem. És már sokan úgy is hívnak
Cat: drukk neked szerdára! Kívánom, hogy csupa jókat mondjon a dokinéni! Boldog névnapot neked!
Sziszi: mi is jövőhéten 4d-zünk. Rennie tabletta a gyomorégésre.
Ildi: szerintem is előtejcsid van!
Tünemény: Hát mi akkor ma nem taliztunk a kh-ba Reggel sokan voltak? Mert mi 10-re értünk oda és fél 11-re végeztünk. A mi leleteredményünk:
egy élő magzat, lepény hátul
BPD 45mm, THQ 39mm, FL29mm
átlagos mennyiségű magzatviz
fejlődési rendellenesség nem látható
Dg Grav s 18
Szóval ugyanannyit néztek meg.
Bogi: te mikor voltál a kh-ba? Mi 10-kor. A többi lásd pár sorral feljebb :
Gizu: az én dokim a csodabogár, mert ő a 16 hetes afp-vel együtt lerendezte a cukrot is.
Ettike: nem értem én ezeket a dokikat. Az egyik jobban lepasszolt mint a másik. Menj csak el a 4d-re és ott faggasd ki az orvost, hogy mi a véleménye. Elég szomorú, hogy nem mondanak semmit a dokik, csak ha fizetsz nekik.
Kikocska: jobbulást az egész családnak. Még jó hogy te tudod tartani a frontot.
Kutyafüle: szépek a képek!
A tábla sorai nekem is másképp vannak, mint ahogy eddig. Először azt hittem szülés sorrendben vannak a sorok, de nem. Azért színezek egyet rajta.