Sziasztok!
Sejtettem, hogy nem fogom tudni a lépést tartani veletek, de azért próbálkozom.

Visszaolvasni még épp sikerült, de nem tudom, mennyire fogok tudni írni is.
Viki: Az éjszakánk borzalmas volt. Sikerült Leát elaltanom este 9-kor, majd ébredt enni fél 1-kor, utána meg ébredt 3-kor, 4-kor, 6-kor, 4-kor megint alig bírtam visszaaltatni, kellett hozzá egy óra. Pedig adtam neki pár korty vizet, hátha szomjas, de tojt a fejemre, magyarázott meg a nyálával brümmögött.

Úgyhogy ismét olyan vagyok, mint akin átment egy úthenger, de remélem, egyszer majdcsak megszokja a kiságyát, meg úgy általánosságban az alvást.
Ági: Szonjádnak jobbulást!
muffin: Eliot nagyon ügyesen viselte a szurit.
tappancs: Te Erdőkertesen laksz? Akkor szinte szomszédok vagyunk!
Ajándékozás: Bár én még csak most csatlakoztam, de szívesen benne lennék én is. Szerintem is jó ötlet, hogy legyen egy elvi felső határ összegileg, de mindenki annyiból vagy úgy fog majd gazdálkodni, ahogy tud. Szerintem is inkább gesztus értéke van ennek, ezért senki ne érezze rosszul magát.
Sorozatok: Nekem már 4 és fél hónapja nincs energiám meg időm sem tévézni, úgyhogy egyedül a felvett keddi orvosos blokkot szoktam megnézni darabokban.
Borostyánkő-nyaklánc: Nekünk van, és karkötő is. A nyakláncot nappal is használja, éjjel csak a karkötő van rajta. Az, hogy mennyire használ, nem tudom, mert nem tudom, mi lenne velünk, ha nem hordaná Lea.

Viszont így elviselhető a helyzet. Időnként van neki nyűgje, mint pl most is(már várja, hogy menjünk sétálni, csak előbb ülepítem neki az ebédjét

), de alapvetően nincsenek nagy sírás-rívások. Az meg hogy nem alszik se nappal se éjjel, nála genetikai adottság.
Bocsi lányok, mennem kell, már nagyon nyavajog, és ennyire kevés alvással kisebb a tűrőképességem.
Puszi és további szép napot mindenkinek!