Halihó!
Emese! Drága, bár segíthetnénk valamiben! Amikor Téged olvaslak, szinte eltörpül a mi kis bajunk. Hátha néhány nap múlva már látványosabb lesz a javulás!!!! +++++++++++ hozzá. Az ivás szívószállal sem megy. Vagy ha jégkockát adnál neki szopogatni? Az hűtené is neki. Nem akarakor én okoskodni, csak eszembe jutott. Csak nehogy kiszáradjon a Drága!
Egyébként Bercóval is közelharcot kell olykor vívni. Van egy légzéskönnyítő kúp, amit esténként használunk most, pontosabban csak ő. Tegnap is, amikor észrevette, hogy az jön....
Olyan erő van bennük, hogy nem is hiszem. Ma meg az orrát próbáltam kiszívni, na azzal sem arattam nagy sikert. Alig bírtam lefogni. Én meg hiába magyarázom, hogy nem akarok rosszat, meg hogy csak rövid ideig fog tartani.... DEhát tudjátok. Ma megkonzultáltam magammal a dolgokat. Annyira nem javul Bercó, hogy a múltkor fel nem használt antibiotikumot elkezdtem használni.

Na, az meg nem ízlett neki, meg gondolom annyi nyák van a torkán, hogy a fele vissza is jött egyből. Szegény gyerek, azt hiheti, hogy kínzom. Viszont nem fulladt be az éjszaka, de nagyon sokat forgolódott, köhögött. Egész éjszaka működött a hidegpárásító. Én alig aludtam. Bercó is már megint. Alig másfél órát bírt, biztos vagyok benne, hogy egyre rosszabb az állapota. Most meg megint szeles az idő, ki sem vihetem. Ráadásul Gergő is egyre jobban köhög. Dávidot nem engedem edzésre, mert borzasztó ő is.
Ágica! A mai éjszaka? A 14 hónap alatt én még ilyet nem tapasztaltam, sőt már előtte sem tudtam végigaludni egy éjszakát sem.
Aniko! Tényleg nem tudom, hogy mi lehet ez, de nagyon fárasztó lehet. ÉJszaka több órán át kukorékolni.

MI is az a homeós bogyó? Sedatif??? Talán, nem próbálod ki? Vagy egy kis citromfű teát? Az is nyugtat, altat. Néhány éjszaka elég lenne, aztán már szerintem nem is kellene. Nálunk csak ébredés, gyors szopi, majd alvás tovább.