A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Kisbuta

Drukk a holnapi punkcióhoz!!!Nincs min izgulni, minden rendben lesz!!! :D
Hát igen, ez a külföldi munka minket is nagyon foglalkoztat...elég bosszantó (másrészt meg jó lehetőség), hogy külföldön akár 5ször ennyit is lehet keresni és az élet sem sokkal drágább mint itt ha egyáltalán drágább. :roll:

Rana
Ne add fel a reményt!!!A Pozitív gondolkodás valóban csodákra lehet képes!!!Olvasgattad a sztorikat?
ET+11 tök logikus 3 napos embrikkel, az 14. dpo, de mivel nekem csak 2 naposak voltak...ezért jó lesz az ET+12 is. :D

Tanulásról:
Hát nekem febr 3-án lenne az államvizsgám, úgyhogy sztem ha nekünk esetleg most nem jött volna össze, csak utána mennénk úgyis. De még a szakdogámmal sehol sem tartok...nem tudok rá se gondolni...azaz minden nap eszembe van, hogy írni kéne...de egyszerűen csak a babók jártak a fejemben egész 2 hétben még itthon voltam. :oops:

Na megyek palcsit sütni.Aztán viszek apának is, ő is éhes már. :D
Este meg jönnek a kedvenc sorozataim!!! :D
vizkriszisback

Kisbuta: vmi bizniszman vagy manager a párod?

Vkrisz: képet akarunk a tesztrőőőőőőőőőőőőől!!!!!!!!!! :o

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi,
nem, tudós. Azért itthon nem fizetnek, csak a külföldi egyetemeken.

Kép
kisbuta

Kisbuta! Az is valami, hogy egyedül van erőd tanulni. Én a némettel vagyok így, tanulni kéne, de nagyon nyögvenyelősen megy. Amúgy mi is megbeszéltük, hogy ha nem lesz itthon (normális) munkánk, kimegyünk külföldre dolgozni.
Én is izgulok a holnapi punkciód miatt! :) Azért amint kipihented magad, értesítsél minket, hogy mi a helyzet.

Vizkrisz, de most úgyis sikerül, és akkor kidülleszted a pocidat, és akkor könnyebben megy majd az államvizsga is (igaz, attól még a szakdoga nem lesz meg... :( )

Amúgy optimista vagyok én csajok, csak nem rövid távon. :P TUDOM, hogy a közeljövőben terhes leszek (ez is haladás ám, nagyrészt nektek köszönhetően!!), csak úgy érzem, még nem most. De egyáltalán nem vagyok letörve vagy kétségbeesve vagy valami (na jó, most emiatt a szenya nátha és Apika hiánya miatt kicsit mégis), így legalább könnyebb elfogadni azt is, ha nem sikerül.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta: és mit kutat? :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Kisbuta, minden oké lesz holnap! ++++++++++++++++++++++

Rana, én igazi pesszimista típus vagyok. De most kivételesen nagyon megerőltettem magam. Babás hátteret választottam a blogomhoz, előre ittam a medve bőrére. Teszteltem a tanácsok ellenére és hittem hogy ez baba. Néha volt pánik, de összességében hittem, hittem, hittem. És bíztam a kis prüntyikben.

skrisz72

Rendben Krisz, a következőt én is így csinálom! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
persze hogy jövök, még kételkedtél? Amint tudok, beszámolok.
Egyébként a páromat több külföldi egyetemre hívják, olyan szinten, hogy a Harvardról pl kb. kéthavonta megkérdezik, nem gondolta-e meg magát mégis, mert szeretnének rá kiírni egy pályázatot. Igazából csak a lombik miatt vagyunk még itthon, mert az ott még százszor drágább lenne.

Krisz,
nagyon teccik a blogod egyébként, mindig megcsodálom.

Puszi, privi ment.

Kép
kisbuta

...meg majd blogot is írok, ha elmondjátok, hogy kell.

Kisbuta, Hm Harvard, jól hangzik.... De ez most sikerül, és akkor mehettek! :wink: Babanetezni onnan is tudsz majd, személyesen meg nem fogunk kevesebbet találkozni, mint most! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Érdekes, én a TI terhességeitekben pedig ANNYIRA bízom, csak a sajátomban való hit megy kicsit nehezebben..... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
pedig tök nyilvánvaló, hogy neked is lesz babád, nézd meg Petnét, Skriszt és Estikét, mind idősebbek nálad, és sikerült nekik is, akkor neked mi a bánatért ne sikerülne, nem vagy te sorsüldözött. Előbb, vagy utóbb, de sikerülni fog, semmi kétség.
A blogolás nem nagy dolog, bármelyik blogos oldalra odamehetsz, regisztrálsz, és már írhatod is, gyerekjáték az egész.

én is azt remélem, hogy sikerül és mehetünk, mert nekem augusztus végén lejár a szerződésem, és gőzöm sincs, hogyan tovább, mikor éppen nő a munkanélküliség ebben az eddig sem éppen fényes Dél-alföldi régióban, és tombol a gazdasági válság.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2008.11.25 19:51-kor.

Kép
kisbuta

Még azt akartam kérdezni tőletek, hogy terhességi teszteket és LH teszteket ti honnan szoktatok rendelni???? (Megbízható legyen de olcsó :wink: ) Terhességi tesztem mondjuk van egypár :( de az LH-ból kifogytam.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, és ha mégis sorsüldözött vagyok???? :( :( :(

Na jó, ezt már csak azért írtam, hogy bosszantsalak titeket. :twisted:
Jelenleg amúgy pozitív terhességi teszteket nézegetek a fertiliyn, hogy hátha így belémszugerálódik a + teszt. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
te nem vagy sorsüldözött, az nem úgy néz ki, mint te. :wink:

Kép
kisbuta

Rana, egy Esthajnalcsillag nevű lány árulja itt a babaneten. Én is tőle vettem a teszteket.

skrisz72

Tényleg, lányok, milyen teát is kell inni punkció után? Üssetek agyon, de nem vagyok képes megjegyezni, pedig ma teabeszerző helyen is jártam, és csak néztem az ezerféle teát, és nem tudtam visszaemlékezni, melyik is kéne nekem most.

Kép
kisbuta

Kisbuta, neked holnap punkció? Akkor egy naaaaaaaaaagy kalappal :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Rana: Pesten van egy bolt, ott szoktuk megvenni. Összeállunk páran, és aztán elpostázzuk. (85 Ft azt hiszem a HCG, az Lh asszem kicsit több)

Kép

Kép

*puszedli*

És Esthajnalcsillagot hol találom meg itt? :roll:

Kisbuta, Beülti előtt cickafark, utána palástfű! Amúgy bóknak vettem amit mondtál. :wink:

Na megyek, mert lassan kezdődik a Vészhelyzet.

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszi, lehet hogy a kövi körbe akkor beszállok én is (majd még megkérdezem azért Esthajnalcsillagot is). Na pá.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Kisbuta :D

Holnapra nagyon drukkolok a punkcióhoz!

Puszedli :D

Hol van az a bolt???Írd meg lécci , akár priviben is. Köszi.

Krisz :D

Holnapi vv-hez szorítok neked is.

Rana :D

Ne legyél már ilyen pesszimista kislány!!!!(virtuális fenékbebillentést kapsz. :wink: ) CSakis pozitívan tessék gondolkodni! Neked is lesz két csíkos teszted, s boldog terhességed! Én bízom helyetted is benne. OKé?

Jók legyetek,pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Most nézem, hogy laptetős lettem. :lol:

Kisbuta
Tudós? :shock: wow!!!
Tényleg palástfűt kell inni utána...én is iszom.
Meg egy fél-1 dl vörösbort esténként. :wink:

Skrisz
Amúgy nekem is nagyon nagyon tesztik a blogod. :D

Rana
Én is nézem a vészhelyzetet és a GRACE-t. :D

A holnapi vv eredménnyel csak estefelé tudok jönni bármi is az...szóval türelem! :) 12-re megyünk, 3 után eredményhirdetés.
vizkriszisback

Kobzozsu: privi ment!

Lányok! Összeállhatunk többen, és vehetünk teszteket, ha gondoljátok!
Csak vki pestinek el kellene mennie érte(14. ker.) . És is vidéki vok. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Kisbuta, drukkok a holnapi punkcióhoz!

Vkrisz, majd gyere a vv eredményével este. ++++++++

Jó éjt!

Kép
petne

Szép jó reggelt!

26.cn, 14. dpo, ET+12, hőm 5.45-kor 37,2. Teszt még nincs, visszatartom a pisit amíg bírom, hogy minél töményebb legyen...tegnap is csak 8 körül pisiltem.
Tegnap este gondoltam lövök egy tesztet, 5 órán keresztül nem ittam, nem pisiltem, hát nem jött be. :? De mit is vártam? :lol: Meglátjuk a reggelit!
vizkriszisback

Kisbuta! Édes hajcsizást, szép érett petikéket mára! :D

Krisz! Nagyon szorítok és várlak!

Mindenkinek szép napot Kislányok!
estike66

Hali!

Sztem a teszt nega. Lehet nem is megyünk Debibe.Nem éri meg a herce hurcát. A boltot be kellene zárni vagy fél napra stb. Én rossz hírekért nem utazok ennyit. :evil: A tegnapi csík tényleg inkább vmi délibáb lehetett. :? Szedem az utrot még vagy 2 napig, aztán tesztelek...ha nega, akkor abbahagyom. A teszt már tuti kimutatná ha lenne mit, a hcg szurit is kimutatta.
Sorry girls...pedig jó lett volna! :(
vizkriszisback

Vkrisz!!!
szerintem mindenképpen érdemes lenne elmenni!!!! lehet a teszt nem mutat semmit, mert még az elején lehetsz... a vérvétel megmutatja, hogy beindult e a folyamat!!! én ilyenkor még kaptam hCG szuri rásegítést!!!!! Ne add fel!!!!!!!
Vendég

Írtam a páromnak is, hogy mizu meg , hogy sztem ne menjünk, meg hogy mindjárt lemegyek hozzá....De már folyik is a könnyem...így nem tudok lemenni...most szomorú lettem. Ismét bebizonyosodott, hogy a tünetek sz*rt sem érnek ha be vagyunk gyógyszerezve ezerrel. Pedig de szép is lett volna!
Holnap meg mehetek dolgozni...na az szép lesz...amikor majd mindenki kérdezi, hogy mizu. :cry:

Vikimimi
Nem tudom...mindjárt megbeszélem a párommal... :cry:
vizkriszisback

Sziasztok!
Vizkrisz,húlye tesztek :evil: ...a drukkjaim mennek,hátha... :wink:
Kisbuta,punkcióhoz++++++++++++++++++++++++ :D
Rana,babaragacsok+++++++++++++++++++++++++
Nekem ma megjött,ennyit a csodákról.Illetve még tegnap este 7-kor,de az már mának számít.
Mamaleszek,babaragacsok neked is! :wink:
Még ki van akcióban? :oops:
Vendég

Hát ez a 10-es teszt tuti kimutatná.Ha a szurik miatt ET+11-en 5 volt a hcg-m (annyi volt az első két lombik vv-én), akkor ET+9-en 10 volt, ET+7-en 20...és azt már szépen kimutatta ez a teszt. :?
vizkriszisback

Vkrisz,nem is tudom mit írjak...ez mindig annyira borzasztó,végigcsinálod,bízol,mindent megteszel,és valamin elcsúszik az egész :evil: De hallgass a lányokra,menj el vv-re,ne úgy mint én :oops:
Vendég

Nyulasz :lol:
Gyáva nyúl voltál? :wink:
Meglátjuk...lemegyek....
vizkriszisback

Vizkrisz,igen...az voltam :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Azt hittem, tegnap írtam egy csomót nektek, aztán most meg úgy néz ki, mégsem :shock: az tuti, hogy megírtam, de lehet, hogy közben elraboltak az ufók és nem küldtem el :roll:
De most már ittvagyok, asszem nem lett bajom :-D

Katalinoknak utólag is boldog névnapot! Ma meg a Virágoknak! :-D

Zsófikám: szuperek a tüszőid, csak így tovább!!! (A 16-ból megszavazok Neked 15 petesejtet, ez szép kerek szám, nekem is ennyi volt :oops:

Vkrisz: menjetek el vérvételre!!!! Drukkolok, és nem hiszek a tesztnek!!!

Estike: gratula az első hányingerhez! :-D

Kisbuta: egy kalappal mára!!! :-D

Dezsi: egy pohár borocska babásan is lecsúszhat :wink:

Petne: azt elfelejtettem írni, hogy nagyon szuper a babakocsitok, teljesen beleszerettem!!! :-D

Nyulasz: :cry: De sebaj, a CSODÁban bízunk továbbra is!!!

Rana: én is szoktam a Fertin erőt gyűjteni :-D ronda terhesgörbék stb., tök jó terápia!!! :-)

Kati: drukk a Fülöp dokihoz, kíváncsi vagyok, mi lesz!!! :-)

Hajnoca: kitartás a tanuláshoz és a vizsgákhoz!! Le a kalappal, hogy ilyen jól bírod!! :-)

Zsu: akkor drukk Nektek is a spontánhoz! :-D ez a "jó" az ismeretlen eredetű meddőségben, hogy 2 lombik között is lehet reménykedni.

Teszt: én is beszállnék a tesztvásárlós mókába, szívesen intézném is, csakhát nagyon nem vagyok fővárosi :roll:

Itt gyönyörűen süt a nap! :-D

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, végre előkerültél!!!!

Vkrisz, szerintem ne bízz a tesztekben, a vv a tuti! Nekem elhiheted!Én nem adtam fel és drukkolok tovább!

Kisbuta+++++++++++++++++gyere majd a hírekkel, ha tudsz!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Vkrisz :D

Akkor itt is: szerintem menj el vérvételre!Drukkjaim mennek ma is.

Puszedli :D

Megkaptam, csak az a baj, hogy én se tudok elmenni, mert igaz, hogy Pesten dolgozom, de a belvárosba, s nekem nagyon kiesik a 14.ker., ráadásul munkaidőben vannak nyitva. (Én is vidéki lány vagyok. :D )

Szezso :D

Biztos megírtad a tegnapi üzenetedet? :lol:

kobzoszsu

Kisbuta :D

Drukkolok mára, gyere a hírekkel, amint tudsz. :wink:

Kinek kell még mára a drukk? :oops:

kobzoszsu

Aha, Szezsó! Ne tagadd! Szeszkó társa vagy Dezsinek! :lol: :lol: :lol:
estike66

Sziasztok!

Kisbuta! ++++++++

Krisz! Én sem hiszek a tesztnek! A vérvétel a tuti!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!

Rólunk: hétfőn 2100g-ra becsülték Olivért. Nem lesz picur baba.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Megyünk..pusz :D
vizkriszisback

Krisz! +++++++++
Nagyon drukkolok!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Krisz!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
estike66

Kép

Vkrissz: én még szurok-szurok! +++++++++++++++++++++++++

Kisbuta: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Hű, Hanna! És még csak most fog rohamosan hízni :shock: :D Gratulálok! :D
estike66

Hanna :D pocaksimi :wink:
Vizkrisz,hipermegagigadrukkok!!!
Szezsó is piál?
Vendég

Vkrisz drága, sztem is menj el a vv-re, sose lehet tudni..... Ha másért nem, én azért bizti elmennék, hogy megtudjam, hogy lehet hogy nem 0 az eredmény. Ha pedig több, akkor elindult valami (ET+14-en biztos), ha meg 0, akkor meg legközelebb vmit máshogy kell csinálni. Mondjuk én ilyen információmániás vagyok. :oops: De az is lehet, hogy nem 0 meg nem 5, hanem 20 vagy 30, és a teszt a béna!

Puszi, nekem is küldd már el légyszi a gyógyszertár (?) címét, ahol a teszteket lehet kapni! Én mondjuk szoktam Bp-en járni, meg sok ismim is.

Szezso, milyen volt az UFOknál? Kép
Kezdesz Estikére hasonlítani a szórakozottságban (bocs, Esti), nem vagy te babás????? :shock: :wink: Amúgy az a baj, hogy Dezsi nem a bort, hanem a Vodkát szereti! :lol: Ezért küldtem neki a múltkor kölyökvodkát! :wink:

Vikimi, megkérdezhetem, hogy miért kaptál a ciklusod végefelé HCG-szurit? (Már + teszt után???)

Rólam: 24. cn, 9 DPO-n ébr. hő 37.1, :) de nátha és ínygyulladás mellett. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsu, köszi a virtuális fenékbilit, egy picurka drukkot én is kérek, ha marad... Hátha.... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,nátha és ínygyuszi monnyon le,baba pedig kapaszkodjon jó erősen!
Vendég

Hanna: húúú, szerintem még nem késő nekiállni a bicepszedre edzeni :lol:

Estike, Nyulasz: Szezsó nem piál (antipialista szeptember óta :lol: ) csak az ufók rabolták el :)

Vkrisz: hajrá!! :-)

Puszi: hogy vagy?

Babim: mindjárt kismami leszel Te is :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: