A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kép Kép

Benó ezt Tőled tanultam, és Flóra, csakis Érted! :)

Heni

Kép
szheni

Az egész eszméletlen szép.És csak magatoknak köszönhetitek,ez az igazi érdem. :D

Kép
martik77

Gyönyörű a lakásotok, én meg tök jó tanár vagyok! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Helló én is itt vagyok!!!
Vagy ez jár a sárgaságért?? :D :D :D :D :D

Kép
martik77

A galéria is szép, ésa háló festése milyen különös. :wink:

Kép
flóra 11

Te csak itt kötözködsz mindenkivel, te sárga Juliska vagy Mariska. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Egyébként a Szilzi a főzés óta nem nagyon jelentkezett, ugye? A lomposka óta. Mi van vele vajon? :roll:

KépKép
benó

Mariska.Ha már Márti. :lol:

Megyek zuhanyozni..De ne tűnjetek el!!!! :wink:

Kép
martik77

na szóval
irtam, hogy pénteken fájt a hasam, éjjelre hasmenésem volt, jött vukk is és belázasodtam.szombaton már valamivel jobban éreztem magam, de még mindig fájt a pocóm. este a kicsi üvöltött, nem tudtuk elaltatni. szopizott, de mivel egész nap nem ettem, sz@r volt a tejem és nem lakott jól, sanyim kevert neki tápot, amit kihányt, megint cicizés, pár óra múlva megint táp, aztán nagy nehezen elaludt, de nem sokáig, vasárnap is hasonló volt a helyzet. de éjjel már aludt, mert már tudtam enni és jó volt a tejem. ekkor már tudtam, hogy ez nem egyszerü gyomorrontás, hanem valami virus. sajnos sanyim is elkapta és a héten nem is megy dolgozni. tegnap napközben elvolt a kicsi estére volt megint nyügös.ma már én is jobban vagyok és úgy néz ki, hogy ö is. csak egy pici höemelkedése volt napközben.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tényleg ügyik vagytok, nagyon.

És köszike, mégegyszer. :wink:

Kép
flóra 11

Hát... atöbbit majd előkerítem... most már kimerültem a keresgetésben...:):):)

Heni

Kép
szheni

Ó, szegény Timi, ha elképzelem ezt két gyerekkel! Eggyel is állati jó lehetett. :? Nem sírtál?

KépKép
benó

Vigyázzatok nagyon magatokra Timi.Flóra biztos tud valami fini teát ilyen esetre. :wink:
Orvost vagy védőnőt kérdezted,hogy mi a teendő?

Kép
martik77

MagneB6-ot majd be kell vennünk, Mariska.

KépKép
benó

Már veszem is és megyek tusolni.Nemsoká jövök. :wink:

Kép
martik77

Hát akkor... Timi, az nem jó, ha nem lakik jól a baba... de hát mitől is legyen tápláló a tejed, ha nem tudsz enni? Még jó, hogy már jobban vagy... csak vigyázz, nehogy visszakapd Sanyitól. Most megyek én is rendbe teszem magam, aztán lehet, hogy jövök még...

Heni

Kép
szheni

Szia Timcsi!

Hú, de szörnyűlehetett! :( Az embert leginkább a gyomra teszi le.És hányás meg minden... Bizti kevéske is volt a tejcsid, mert kiszáradtál. :(

Gyógyulgassatok. Reméljük most már jobban lesztek. :wink: Csak szoptass bátran, ez megvédi a babust a vírustól.

Kép
flóra 11

Márti,hányszosr zuhanyzol egy nap? :lol: :lol: :lol: :lol: Az előbb is már elvonultál zuhanyozni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

de igen, fáradt voltam, álmos,fájt mindenem,gyerek üvölt, nem tudom lecsititani........elszakadt a cérna

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én is nagyon sokszor szoktam elindulni otthonról, nem igaz? Megvédem ám Mariskát. :lol:

KépKép
benó

:cry: Ne aggódj, ilyen mindenkivel előfordul.

KépKép
benó

inni ittam, de abba nincs semmi tápláló

marti nálunk nincsenek védönök, dokit meg felesleges ilyen "aprósággal" zavarni

heni mi még nem "taliztunk" ugye?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na jó,végülis tisztaság fél egészség. Ha 2x zuhanyzik, akkor az már egész egészség. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Ez gáz, hogy ilyenkor nincs segítség, pedig biztos szörnyű lehet, hogy nem tudod, hogyan tudnál magadon és a babán is segíteni.

KépKép
benó

Timi, sztem nem... :)

Heni

Kép
szheni

Benó, és olyan jó tanár vagy, hogy az csak na! :)

Heni

Kép
szheni

Szoktátok nézni a széfet?

Heni

Kép
szheni

Hát, kösz, ezt holnap elmondom a gyerekeknek, hogy ők is tudják. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Az egy műsor? Vagy az otthonira gondolsz? :lol: :lol:

KépKép
benó

A játékra az Rtl-en.

Heni

Kép
szheni

Bizony Benó, világosítsd őket fel! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Oké. :lol:
Nem, én nem szoktam nézni. :D Te szereted?

KépKép
benó

Megtisztultam.Tudjátok nálam olyan a fürdés mint e szex.
Jobb többször mint egyszer sem! :lol:
Köszönöm Juliskám,hogy megvédtél. :wink:

Timi.Ne csüggedj.Pihenj sokat!!!!
Azért mondjuk én kiosztanám a dokit is ha nem lehetne keresnem akármivel ami aggaszt.Ezért kapja a fizetését.

Kép
martik77

Én játszottam is benne. :) Akkor még én sem tudtam, milyen játék, de azóta én sem szeretem. :)

Heni

Kép
szheni

Én párszor láttam.

Tényleg Heni,valamit nem értek,vagy valami kimaradt nekem. Azt írtad, hogy már nem jársz munkába,otthon vagy. De ma azt írtad, hogy 6-ig tanítasz....

Kép
flóra 11

Örülünk, hogy testileg megtisztulva tértél vissza közénk. A megvédés természetes. :D

KépKép
benó

Játszottál benne?????

Kép
martik77

Hali vagyok....

Család túlesett az esti pancsin,inas az ágyban alszik,vendégek még sehol,anya most ment el....:D

Márti:elkopik a bőröd...:P

Heni:ügyi vagy....)

Benó:gratula a kirándulás szervezéséhez!!!

Timi:remélem nem lesznek ilyen napjaitok......a lényeg hogy jobban vagy, a siráshoz meg kitartás!!!
Az a jó ha Te is kiadod magadól.... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tancsu 2008.11.25 19:18-kor.

Kép

Kép[/
tancsu

Otthon tanít.
Te is szerepeltél benne? És aztán kiábrándultál? Mesélj....

KépKép
benó

Igen, Flóra, mert itthon vannak magántanítványok. :) Hála Istennek, mert így nem unom halálra magam.:)

Heni

Kép
szheni

Nézzétek meg ezt! :):):) De ez TITOK....
http://www.storyonline.hu/?cid=5716

Heni

Kép
szheni

Helló Tancsu! :D

KépKép
benó

ÉN EZT LÁTTAM!!!!!!!!

Kép
martik77

Én meg ezt nem tudom megnyitni. :cry:

KépKép
benó

Igen, voltál a játékban? Neten nincs fenn a felvétel? Lehet, hogy láttalak is, csak nem tudok róla. :lol:

Kép
flóra 11

Tényleg? :) Gondolom, jókat nevettél rajtunk...:)

Heni

Kép
szheni

Nekem is meséljétek el, hogy miről van szó, oké? :wink:

KépKép
benó

Benó, akkor írd be a nevem a keresőbe, ott azt hiszem a 4. link...:)

Heni

Kép
szheni

Ok, kösz, megnézem.

KépKép
benó

Nem hiszem,hogy nevettem.Mindig sajnálom akik nem nyernek.Meg bunda szaga van néha.
De nagyon ismerős sőt tuti,hogy láttam a férjed rózsaszín ingét.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: