A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Halihó!

Itt voltak a barátnőmék és olyan jól el nézegették egymást a babák.Cukik voltak.
Máté már le is aludta a fél óráját. :lol:

Kitartás a fogak miatt.Én is próbálok türelmes lenni,mert hát hiába,hogy 1 már kibújt,jön a többi is.

Eszünk és megyünk sétálni.
Pusza

Kép
melike

Sziasztok!

Kata, Katica, és Zoé Kata Boldog Névnapot! :)
Mi nem aludtunk sokat az éjszaka, negyed- félóránként rohangáltam át Bonihoz :( 2 órás volt a leghosszabb intrevallum amit átaludtunk :( Kíváncsi vok melyik fog jön ki, mert több is jelentkezik.
Andóca, örülök, hogy Kitti meggyógyult :)
A tegnap ígért képek
Ha nincs kaja a tányéralátétet kóstolom meg

Kép

Beöltözős
Kép

Beöltözős vidám :)
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

De ééééééééééééééééédi Boni!!! ahogy vigyorog... úgy megdögönyözném :wink: :lol:
asszem ugyanilyen az etetőszék, amit kinéztünk. Szombaton vesszük meg :lol:

Képzeljétek, feküdnöm kellene a térdem miatt. Nem tudom, hogy gondolta a doki, hogy egy fél éves gyerkőc mellett mennyit lehet pihenni... Ráadásul ma színházba megyünk, hát ott sem lesz felpolcolva :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hú Brigi, az komoly :( Egyébként ez a terhesség alatt alakult ki? Gyógyulj meg, mert nemsokára szalad, meg esik kel Marci, aztán nem tudsz futni utána :)
Az etetőszék szupi, csak annyi bajom van vele, hogy a tálcáját még nem tom használni, mert nem éri föl a törpém :( De be lehet kötni, meg asztalhoz tolva így is tökéletes.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Megjöttünk a babausziból, mondjuk már nem most, mert azóta ettünk is, és most alszik a Marcus. De tök jó volt, most az apjával csinálta, hát jobban ment neki a merülés vele mint velem :? . Úgylátszik ő nem félti annyira mint én 8)
Hamarosan meg mehetünk masszázsra, nem tudom hogy bírja majd, kicsit besűrítettünk mindent egy napra :shock: :shock: :shock:

Katalinoknak, és Katáknak Nagyon Boldog Névnapot!!!!

Akinek szülinapja van annak pedig Boldog Szülinapot!!!

Csináltunk egy csomó fényképet is, de majd legközelebb felrakom. (Most lusta vagyok hozzá :? :? :? :? :roll: )

Hékás: Színházba mentek, de tök jóóóó, már én is olyan régen voltam :cry:

Stella: Boni nagyon cuki az utolsó kép egyszerűen szuper!!!!

Andi: Örülök, hogy jobban van Kittid!!!![/b]

ancsika82

Sziasztok!
Olyan jót sétáltunk!Igaz,hogy nyakig latyakosak vagyunk,de tisztára kiszellőztettem a fejem és megejtettünk egy nagybevásárlást is!! :wink:

Stella!Boni nagyon édes!!!!nekem a nagy mosolyával tetszik a legjobban!!! :wink:

Brigi!!!!Kérdezni is akartam a térded....azért amennyit tudsz,pihizz!!!!
A szinházért pedig irígy vagyok!

Ancsika!Képeket várom és még mindig megy a drukk neked!!!!
Vendég

Na hát úgy döntöttem mivel most ráérek mégis rakok pár képet, ha engedi a b.net.

Kép Kép
Kép Kép
Kép

ancsika82

SZIASZTOK LÁNYOK!!!!
Köszönöm a köszöntéseket,akiknek eszébe jutottam. piri neked különösen,te voltál az első.Éjfél után. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Te lányodnak is boldog névnapot kivánunk.
Csiri zoé Katának is.
és kűldi Milán ezt a képet.
Kép

További fotok Milánrol.
Kép
Kép
Kép
Kép
Estére mélg vissza olvasok és irok többet.

Fullra ki vagyok pihenve.
Milán reggel 7 kor ébredt,evett és még utána vissza aludtunk 10-ig.
Most is aludt már délelött,már kajcsizott.Most épp készülünk sétálni.

Kata&Milán

oszman777

Akkor el sem mondom, hogy VIP jegyünk van az operettbe :lol: :lol: :lol: :lol: Kinéztem, hogy mit szeretnék megnézni, és már csak VIP jegy volt. És mivel még a névnapomra kaptam, apa nem mert változtatni rajta :lol: :lol: :lol: Egyébként az Abligélt nézzük meg, musical-t csináltak belőle. Nem is tudtam :oops:

Ancsika, annyira sokat fejlődött Marci is!!! Ahogy csücsül a mérlegen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A térdem kb 2-3 hete fáj. A terhességnek annyi köze lehetett hozzá, hogy a térdemnek kellett cipelni ezt a hatalmas súlyt. De eldöntöttem, januártól intenzív fogyókúra!!!! A karácsonyt nem merem bevállalni, majd utána elkezdem. Ha lesz elég kitartásom

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok,

nagyon boldogot a ma ünneplőknek. :)

hékás: ejjjha! az Abigééélt? dejóóóóóóóó múltkor volt róla az egyik reggeli műsorban, biztos nagyon jóó! mikor vettétek a jegyet? én is úgy mennék... lehet hogy ezzel kéne meglepni apát karácsonyra. persze gondolom ilyen "koránra" úgysem kapnánk jegyet... jesszus nem is tudom mit vennék fel az operettbe. :roll:

Milán még mindig szörcsög de muszáj volt ma kimenni sétálni. kint voltunk vagy 1 órát, nagyon élvezte. jóóól beöltöztettem. gyönyörű a táj, de minden utca bokáig érő latyak. babakocsival nem volt egy leányálom... :roll:

minden kép nagyon jó amit felraktatok. észrevettétek hogy már nem is olyan "babásak" a gyerkőceink? már sugárzik belőlük az egyéniség... hihetetlen, és alig telt el fél év...

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:40-kor.
pironya

Mia, október közepén vette meg apa a jegyet. De már nem nagyon lehet kapni, csak 1-1 hely van. Összesen van 2 hely minden előadásra, de jó messze vannak egymástól :) És már januárra sincs jegy... Na majd holnap beszámolok róla, milyen volt

Sétálni mi is voltunk ma, de akkora latyak volt, hogy nem lehetett tolni a babakocsit :twisted: Remélem olvad ma annyit, hogy holnap el tudunk menni megint egy sétára

Na megyek, sütök tovább...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sétálás, és sütés közben, hogy pihenteted a lábad????????????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted:
Ne szórakozz BRIGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak két lábad van :) :) :)
bluebox

Sziasztok!

Esélyem sincs visszaolvasni :(

A beteg babócáknak vagy szülőknek mihamarabbi jobbulást!

Névnaposainknak pedig nagyon-nagyon boldogságosat!!!!

Mia: Itt is gratulálok! Hihetetlen, hogy már a 12. hetet is betöltötted :D Andócával beszélgettünk és megegyeztünk benne, hogy minden elismerésünk Nektek :) Én nem merném ilyen korán bevállalni a kistesót :oops: Annyira örülök, hogy ilyen bátrak vagytok :)

Mit akartam még?

Ja, magunkról egy picit: El vagyok havazva, azt sem tudom, hol áll a fejem, ezért is nem tudok jönni visszaolvasni, írni.
Bence ma ismét oltást kapott, persze csak egyet, mert az anyja annyira habókos, hogy otthon hagyta a meningo elleni oltását :roll: Dokinő jól le is szúrt miatta, de majd decemberben megkapja...
Ja és kapott Bence egy etetőszéket. Tegnap ki is próbálta még este és úgy ült benne, mint egy kis király :lol:

(Hékás, küldöm az 5 hós adatokat püben, ha nem felejtem el...)

Mindenkinek pussz!!!!

Kép

Kép
bettica

bettica: 12. hét? jé tényleg? :lol: amúgy tökfura, annyira más minden most, mint Milánnal volt... akkor volt időm számolni a napokat a következő uh-ig... most meg örülök hogy csak 4 hét múlva kell mennem, nehogy felboruljon Milán napirendje. jó ez így sarkított kissé de a lényeget érted. :) akkor volt időm agyalni hogy jaj milyen lesz, pocisimi... most ha Milán épp alszik akkor megpróbálom utólérni magam, és kb este 8 után van időm foglalkozni a kistesóval is. de nincs lelkifurdalásom, ha megszületik, szerintem fordított lesz az arány...

hékás... ettől féltem. pedig arra gondoltam meglepném apát egy januárra szóló jeggyel. végülis az unokatesómék ezzel foglalkoznak. lehet hogy megér egy próbát megkérdezni, nem tudnak-e intézni valamit. de megvárom előbb a beszámolódat. :D

mia_snow

reggel 10 óra óta most fejeztük be a takarítást, én már félholt vagyok!!! Holnap foly. köv.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi: mekkora lakásban laktok???????????? :shock:
bluebox

Schopin: Istvánka tényleg szőke kékszemű herceg! :lol: Nagyon édes!

Márti: én már azt hittem, hogy Kristófnak kibújt a foga, már elég régóta szenvedtek vele!!! Szegények! :cry:

Stella: nagyon jó Boni ülős képe, azt tetszik amikor megeszi az alátétet!!! Csak nem éhezteted :?: :?: :?: :?: :?: :?: És a teliszájas vigyor! Nagyon Cuki!

Brigi: pihenj!!!!!!!!!!!!!!!! És jó szórakozást! Majd mesélj!

Ancsi: hogy ment a masszázs? mikor lesz a műtét? Képek: nagyon jók az uszis képek, de nálam az ülős képek a csúcsok!!! Nagyon ügyi Marci! Nagyon kis cukika!!! Mérleges kép nagyon ott van!

Kata: nagyon jó képeket tettél fel! Az olvasós kép nagyon tetszik! És a másik kedvenc ami alatta van, amikor Milán huncutul kacsint. Ez nagyon tuttti!!! Nagyon édes!!! És a nyálcsorgatós az is nagyon ott van!

Piri: Katica most kapja a gitárt névnapjára???

Mia: te is próbálj minél többet pihenni!!! Egyébként jól vagy?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="bluebox"][ írta:blueboxb]Andi: mekkora lakásban laktok???????????? :shock:

57nm :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hát Andi akkor soha ne legyen nagyobb lakásotok, mert 1 hét lesz mire kitakarítasz :D
Vagy, legyen sokkal nagyobb, de akkor már bejárónő takarítson
bluebox

[quote="bluebox"]
írta:
blueboxVagy, legyen sokkal nagyobb, de akkor már bejárónő takarítson

próféta szóljon belőled!!! :lol: :D :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!!

Ancsika!
Nagyon jók a képek!!!A babauszison kívűl tetszik még a haptapin játszós!És Te is jól nézel ki! :wink:

Oszman!
Köszi a Helló Kitty-s képet ,pusz érte Milánnak!
(eltaláltad az izlését Zoénak! :wink: már most helló kitty-fun,az apukájának köszönhetően!Lassan már a pelusán is helló kitty fej lesz :twisted: )

A lazán hátradőlök és olvasok egy kicsit még alvás elött fotó naggyyyyoooooooooon tetszik!!!!

Brigi!
Sajnállak a térdfájás miatt!!!de az Abigél miatt már kevésbé,azért inkább irigykedek!!! :oops:
Pöttyös könyveim (vagy csíkos) egyik kedvenc regénye volt!!!

Pironya!
Örült Katicád a kedvenc ételeinek???És mit kapott ajándékba?A gitár az karácsonyi!Ugye???
itt 7 cm volt a hó...amíg el nem olvadt...

Schopin!
Istvánka nagyon helyes kisherceg!

Andóca!
Te tényleg nagy munkába fogtál!Hogy bírod Kitti mellett???

holnap helyett pénteken megyünk Miskolcra!Én konkrétan egyből beleestem az "influenza" kellős közepébe!!!

:evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:41-kor.
pironya

Csiri: jobbulást!!!!! Hát nehezen bírom, de már nincs sok hátra. Muszáj volt, mert már nagyon gáz volt a lakás.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:41-kor.
pironya

Sziasztok!

Milyen sokat írtatok míg nem voltam! :shock: :shock: hál' istennek!!!

Ancsi: jók a képek, és szorítok!

Andóca: ennyit takarítani?!?!?!? nagyon komoly. Én Merci mellől nem tudok elmenni egy kicsit sem. Ma bementem a postára, apával kint hagytam a kocsiban őt, és amíg vissza nem értem, ORDÍTOTT!!!! :cry: De ne félj, amint vissza ültem a kocsiba, mintha semmi baja sem lett volna...... IMÁD ENGEM!!!! :P :P :P :P :P :P
És ez csak egy példa. Tegnap felmostam a konyhában, amíg nem látott dettó sírt.... pedig nem órákig tartó művelet, 5 perc mondjuk....

na lépek mert kezdődik a filmünk, jó éjt!

Ja? és egy fontos kérdés!!! szerintem Mercim arcát a hideg "kicsíphette", olyan száraz az arca!!! mit csináljak vele? mit kenhetek rá???? segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszi, sziasztok
bszilvi25

[quote="bszilvi25"]J írta:bszilvi25a? és egy fontos kérdés!!! szerintem Mercim arcát a hideg "kicsíphette", olyan száraz az arca!!! mit csináljak vele? mit kenhetek rá???? segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi: ebben nem tudok segíteni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:42-kor.
pironya

Szilvi: én csakis kizárólag NIVEA arckrémet használok, mert Kristófnak nagyon érzékeny a bőre, de a NIVEA tuti :wink: Nagyon bejött. Abba az egy krémben nincs semmi irrítáló anyag :wink:
bluebox

JO REGGELT!!!
Áhhh nagyon jol aludtam.Milán még mindig alszik.
Én itt iszogatom a kávém.
Fuuuullll--ra ki vagyok pihenve.

Szilvi!Niveával nyugodtan lehet kenni a baba arcát. Szerintem. :D
Boni édes,főlleg a kis mosolygos képen.

Ancsika!nagyon tetszenek az uszis fotok.én is ugy vinném Milánt.
Nem késő még elkezdeni??mármint ezt ugy gondolom hogy bennük van még az ösztön?magzatviz.Szoval értitek.

fuuu olyan sokat akarok irni,és Milán meg mocorog.
De mégis le szeretném irni ami a fejembe jár.
Akik uszásra járnak,irjátok már meg mennyibe kerül,és heti hányszor!!!!!!!!!!!

Milán tegnap nehezen kakált,és kemény golyokat.Most reggel ugy döntöttem adok neki kajszis siot,fele vizzel.

Tápszernél lehuztam a rolot.
1.5 hónapja csak kisérletezek vele hogy hogy inná meg mégis.
Vanilia cukrot,cukrot,nesquik kakaot raktam már bele.Egyikkel sem jött be neki.
Több féle pozicioba is itattam már.
Pedig a Humana baby fitt,banánosat ette. Nagyon fini.
Ez ténleg fincsi.
Most kimaradt egy egész dobozzal.originált.
De kár fel bontani hogy egy zacsi 2 hónapig fogyon.Ja és reggelente egyen belöle 50 ml-ket.a többit meg én ittam meg.Elötte 3 tápszert probáltunk,azok se kellettek neki,de azok keserűek is voltak.De ez isteni azokhoz képest.
Végig alussza az éjszakát,ilyenkor eszik.
Mosmár megprobálom a tejet.felesbe. Valaki probálta már????

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Köszi a válaszokat!

Csiri: jobbulást!!!
bszilvi25

Szilvi: válaszoltam :wink:
bluebox

Márti: köszi!

Azt nem is írtam, hogy milyen jó képeket tettetek fel!!! KIRÁLY!!!
Tényleg napról napra inkább egyéniség az összes gyerek. :shock:
bszilvi25

ziasztok!

Továbbra is nyűgösen vagyunk. A hasmenés elmúlt, de a hiszti nem.

Dorinát én még nem ültetem így direktben, de sokszor már felhúzza magát, meg segítséggel simán ülne. Pár másodpercig nélküle is, de etetőszékbe még nem tenném. Mi a pihenőszékben eszünk.

Babák nagyon édik!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Kata: mi járunk úszni. Hetente 1x megyünk szombatonként. Az ár úgy van, hogy 4 alkalom kerül 10.000 Ft-ba, ha 1 kisérő megy be a vízbe, ha 2 kisérő megy be, akkor 12.000 Ft. De nagyon jó. Lehet, hogy én jobban élvezem mint a gyerek :?: :?: :?:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Márti: Kristóf Babának Boldog 1/2. Szülinapot Kívánok!!!

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Annyira jó volt tegnap a színház!!!! Mia, mindenképp próbálj meg jegyet szerezni rá!!! Még megnézném vagy ötször :lol: :lol: :lol: Ami nekem kicsit nem tetszett, az az, hogy a különteremben felszolgálták a kaját, és kicsit szikkadt volt a kenyér :( De ezt leszámítva, tökéletes este volt!!! Marci egész jól bírta, csak anyu szerint hiányoztunk neki. 11-kor értünk haza, épp felébredt. És annyira boldog volt, hogy meglátott minket, hogy éjfélig 'bulizott' utána :lol:

Márti, köszi, hogy aggódsz a térdem miatt, de tényleg pihentetem. A séta a 300 méterre lévő CBA-ba volt. Muszáj volt menni, mert jött anyu, és mi nem tartunk itthon kenyeret. De csak kellett neki enni adnom ;) A sütés is egyszerű volt. Ülve dagasztottam, és amikor nyújtani kellett volna, átadtam anyunak :lol: Ja, és tegnap megfőztünk 3 napra, így ma és holnap CSAK FEKSZEM!!!

Kata, én nem adtam még tejet. Nekem fáj a hasam tőle, és nem tudom, hogy Marci vajon ezt a kényes gyomrot örökölte-e... Úszni meg nem járunk.

Szilvi, én Johnson's testápolóval kenegetem Marci bőrét

Csiri, jobbulást!

Bogi, sajnálom a nyűgösséget. Akkor nem lehetnek könnyű napjaid mostanában...

Bettica, nyugi, mindenkivel megesik, hogy elfelejt dolgokat. Kicsit bosszantja az embert, de ennyi...

Brigi

Kép

Kép
hékás

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:42-kor.
pironya

Kristóf!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=18]Boldog féléves szülinapot!!!!![/size]

Kép
Vendég

Ó Lányok, nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket :P :P :P :P

Reggel 08:10 perckor nagyon megdögönyöztem, és elmeséltem neki, hogy pont fél évvel ezelőtt született meg :P :P

Holnap le kell mennünk a dokinénihez, mert a hasmenés nem múlik :cry: :cry: :cry: Egyre nyűgösebb szegénykém :cry: :cry: Már csak a tápszert eszi meg szívesen, mert a kanalazáshoz nincs most türelme, pedig nagyon éhes, látszik rajta, mert csápol, ahogy meglátja a kaját a kezemben :P Viszont a cumival folyamatosan dörzsöli az ínyét..... meg mindennel, ami befér a szájába :shock: Nagyon sajnálom szegényt..... még aludni sem tud, hirtelen felriad és a szájához kap :cry: :cry: Nagyon megszenvedi a fogacskáját...... Hát röviden ennyi. Remélem, hamarosan jobb infókkal is tudok szolgálni :wink:
További szép napot mindenkinek :wink:
bluebox

Hali mindenkinek!

Köszönjük a fotó dícséreteket!

Huuu kicsit nyűgös napunk van ma, tegnap Marci egész jól viselte a sűrű proginkat reggeli uszi, majd délután masszázs. Tök ari volt hagyta magát, és nem reklamált mint a többi baba. Na de ma bepótol mindent. Ha alvásról van szó rögtön ordításba kezd, pedig már leragadnak a szemei, de nem lehet rávenni, hogy aludjon. Ráadásul az éjjel 2*-kelt, pedig már meg sem tudom mondani mikor csinált ilyet utoljára. Remélem holnap már jobb fiú lesz és nem kell anyukámnak annyit kinlódni vele.

Jah holnap ugye biztosan nem leszek, reggel 8-ra kell beérnem, és kb. 9-10 óra felé műtenek. Ha minden jól megy akkor esetleg estére hazaengednek a Marci miatt, de ha nem leszek jól, akkor majd csak reggel.

Mindenkinek további szép napot!
Bocsi hogy most másra nem reagálok, de a gondolataim kicsit másfelé járnak, gondolom megértitek! :shock:

ancsika82

Ancsika, drukkolok Neked. Nyugi, tuti jól leszel, és estére már magadhoz ölelheted Marcit!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Ne hari,nem bírtam kihagyni
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép
Vendég

sziasztok,

na Milán szörcsögése kezd múlni, úgy látom. azért a mai uszit kihagytuk, biztos ami biztos.

ancsika: megy a drukk nagyon!

Márti: boldog félszülinapot Kristófnak! :D

Oszman: heti 1 alkalom az uszi és nálunk is 10 000 a 4 alkalmas bérlet. úgy tudom hogy kb féléves korig van meg az ún. búvárreflex, de mozgásnak később is nagyon jó, szerintem sose késő elkezdeni. mondjuk én nagy vízimádó vagyok, lehet hogy más mást mondana. :D

MIlán is előfordul hogy ilyen birkakaka szerű dolgokat produkál. vicces mert nyomot hagy a fenekén. mármint benyomodik, ugy néz ki mint egy golflabda. :lol:

Szilvi: Milánnak nivea baby tégelyes krémje van... azt használom a saját arcomra is. tökjo. 8) amúgy meg a körömvirág krém MINDENRE jó. hidegre, égésre, csípésre, vágásra...

mia_snow

Csiri: nagggyon jó ez e kép! Én is én is szeretnék ilyen rucit!!! (mármint Kittinek). Nagyon jó a szerkója Zoénak! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na kicsit félbe kellett szakitanom, szoval:

Csiri vagány a fotó! :D és egyébként meg jobbulást!

Oszman: mi még nem próbáltuk a tejet. félek egyelőre mert az apukája allergiás... úgyhogy tejet, lisztet csak később akarom bevezetni.

jó összevissza szemezgettem ki a válaszolni valókat. ebből is látszik hogy szétszórt vagyok. de egyébként remekül, csak nemtom hol áll a fejem. :D

mia_snow

Csak levittem Kristófot a dokinénihez most délután :cry:
Benyelt sikeresen egy vírust :cry: :cry: :cry:
Most diétán vagyunk :cry: Répalét kell csinálnom neki, amit egésznap itatni kell, aztán krumplit kell etetni sokat és tápszert. Most kezd felmenni a láza, de elaludt, ezért nem is adtam neki semmit. A legjobb gyógyszer az ALVÁS :wink: Ezért hagyom pihenni. Szegényke, nem tudom hogy fog aludni éjszaka :wink:
De képzeljétek, 20 nap alatt fél kilót hízott :shock: :shock: Mi lett volna, ha nincs hasmenése már 4 napja????????????
bluebox

Márti: jobbulást Kristófnak!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Ancsika nagyon jók a babauszis képek :) de a játszós meg a mérleges is nagyon cuki! Milyen nagy már Marci! Irigylem aki tud menni úszni a babával!Holnap gondolok Rád! Minden rendben lesz!
Oszman, Milán nagyon nagyfiús, pláne az olvasós képen nagyon belemélyed, olyan édes :)
Andóca, akkor most ragyog a lakás! Nincs is annál jobb!
Csiri, Zoét imádom a cuki cuccaival együtt :)
Márti, boldog féléves szülinapot Kristófnak! És persze jobbulást Neki!
Boninak is folyik az orra tegnap óta, éjszaka 1x kellett orrszívózni, aztán alig tudott visszaaludni szegény :( Amúgy jókedvű meg jó étvágyú, remélem kilábalunk ebből egy kis náthával!
Hékás, tök jó, hogy el tudtatok menni színházba!
Mia, örülök, hogy Milán meggyógyult!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Márti:gyors gyógyulást és boldog félszülinapot Kristófnak!

Zoé nagyon csini!

Én Gabi lanolinos krémmel kenem a pofiját Máténak.
Jó volt ma,mert itthon volt Apa!(tudjátok temetésen voltam de.)
Aztán voltam kozmetikában is (jót tesz testemnek-lelkemnek).
Hazaérve pedig palacsintát sütöttem.
Nem volt ma sem pneumo oltás.Remélem jövőhétre már lesz.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: