A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Bea: ne aggódj emiatt. Sztem semmi komoly, ha nem vérzel, akkor csak megnyomott vmit és a fájdalom kisugárzott. Nyugodj meg

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nekem akkor volt ilyen hüvely fájdalmam, amikor a mostani fertőzésem volt!!! És nekem sokat mozog alul is, fölül is.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nyugi Bea nekem is szokott, ha nagyon megerőltetem magam. Ilyenkor a pihizz le, az bevállik!

Amióta itthon vagyok azóta csinálom a tesz-veszt "nagyban". De még így is hol vagyok........
Ha gondolod nézzd majd meg! mufibaba a linknevem

Kép
milky

Bea ha nincsenek görcseid és nem vérzel akkor ne aggódj, lehet hogy csak nagyon lemászott :D vagy tényleg csak valami ideget nyom.

Na mentem Pannáért az oviba.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea,

Ez teljesen normális és lesz is még ilyen egyre több az elkövetkezendő hónapokban. Csökken Maja helye és egyre többször fog kényelmetlenséget okozni...
A baj, akkor van,
1. ha vérzel,
2. ha rendszeres hosszú fájásaid vannak
3. ha elfolyik a megzatvíz
az összes többi csak kényelmetlenség és hidd el a 9. hónapban már komoly fájdalmakat is tudnak okozni....

Pihenj egy kicsit, esetleg Magne B6... ;) No para!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Katalinoknak boldog névnapot!!! PocakKatának is!!! :wink:

húúú, a hisztiről sajnos én is tudnék mostanában mesélni... sajnos elkezdődött nálunk is. mindenre rögtön hisztivel reagál. nálunk is van szobába küldés, számolás, és én is következetesen nem adom meg neki azt, amiért hisztizik. csak, ha nem hisztizik.
azért egyáltalán nem vészes, csak nem vagyok hozzászokva ehhez, mert kettesben soha semmi bajunk nem volt, és most ilyenkor is szokott néha... :? idáig csak gyerektársaságban hisztizett.

Katka
szoknyamegvonás :lol: :lol: :lol: ez nagyon tetszett!!!

Papillon, Milky
csinik vagytok!!!

Adryn
védőnőre sose hallgass!!!! alapszabály!!! nekem most szerencsére jó védőnőm van, de a másik lakásban 3-at fogyasztottam, egyik hülyébb volt, mint a másik!

Tencsi
gratula a kakiláshoz!!!
nálunk is csak éjszakára van pelus, de minden reggel nagyon tele van, úgyhogy nem tudom, mikor vegyem le róla... :roll: még várok...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea!

Mi a helyzet? Megnyugtattunk?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

na mire beírom az szöveget, írtok egy oldalt... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Papillon, Milky: Bakker Ti is milyen csinik vagytok!!! Ezeket a képeket elnézve, asszem inkább többet nem töltök fel magamról!!! :? :D
Gyereknevelés: szobába küldés jó! Nálunk is bevált :)! Egyszer volt olyan, h Zsó kb. olyan idős lehetett mint Panna és kiverte a balhét egy boltban, mert nem kapta meg a pókember figurát amit kinézett. Levágta magát a földre és hisztizett! Mivel addig nem csinált sose ilyet én nagyon meglepődtem és utána egész nap nem szóltam hozzá csak épp amit kellett. Nagyon rosszul érezte magát!
Most is vannak balhék, de már magától bemegy inkább a szobába ...

Szép napot!
Vica
wicca

Katalinoknak, Katáknak, Katkáknak, Katinkáknak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Fanni ma így vette a sapiját a hógolyózás előtt:
( a képek sajna homályosak, mert elállítottam tegnap este a gépet, és elfelejtettem visszarakni auto-ra...)

Kép

Kép

Kép

Kép

a cél:
Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nagyon cuki Fanni:)

Kép
milky

Kép Nálunk ilyen nagy hó esett reggelre.

Kép
milky

ja és Vica
még azt is akartam írni, csak közben felébredt Fanni, hogy a ruhák segítettek nekem! :wink: az első képen fiús a body, a másodikon a rózsaszín csíkok! :lol:
nagyon hasonlítanak!!! és szépek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Fanni nagyon édes!!! Olyan édes ahogy koncentrál!!! :D:D:D
Milky: ÓÓÓÓÓÓÓ, de gyönyörűűűűűűű!!

Szép napot!
Vica
wicca

Nagyon lassú a babanet áááááááááááááááááááááá!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Nagyooooooooon. Én sem bírom kivárni, nekem egész nap ilyen volt.

Kép
milky

Köszönöm csajok,

idáig feküdtem plusz vettem be egy Magne B6-t, nagyon bepánikoltam, olyan rossz érzésem volt, de én is arra gondoltam, hogy nem vérzek, nincs magzatvíz, be-be nyillalt a pociba, de nem fájásos volt. Most már jó, bocsi :oops: készítem a vacsit

Amúgy Fanni irtó cuki!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Milky, majd benézek!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

A kívánságoknak eleget téve, íme pár kép: Kép az új ágy összeszerelése Kép Kacsamese a számítógépen :) Kép Esti játék az új ágy előtt
gabka77

Gabka: Naggggyon édes Levi!!!! A kacsamesénél teljesen "elvan" és hogy szerel, nagyon komoly!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

de édes :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Jaj de édes Levi, és ő is komoly intrnetező? Meg ahogy segédkezik, az is nagyon cuki.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Szép szobájuk van :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Imádom nézni a képeket, olyan cukik:)

Ja, és köszönöm a pocis bókokat :oops: :lol:

Kép
milky

Boldog Kati napot!!!
Bea biztos nincs probléma, sztem is a baba nyomhatott vmi ideget és attól fájhatott. Mondom nekem is olyan belső fájdalmam van néha, de nem a hüvelynél. Mindig van vmi. Holnap megyek dokihoz majd rákérdezek.
Én ma voltam a diabetológián, az eddig mért értékeim tökéletesek (még a tejberizs után is azt mondta a doki, hogy nem is magas). Diétát kell tartani, vércukor naplót vezetni és 2 hetente meg kell jelennem.
Nyuszitappancs üdv itt!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Örülök, hogy jobban vagy Bea.

Kép
milky

Sziasztok!

Remélem nem zavarok! Nagyon új vagyok még itt és a babavárás terén is, az első babámat várom márciusra. :)
Szívesen olvaslak Titeket és minden tapasztalatot praktikát, hiszen elég tudatlan vagyok még ezen a téren.
Gratulálok mindenkinek a babá(k)hoz.
Szép estét: Kriszti
chrystee

Szia Kriszti!
Üdv itt! :lol:

Lányok, valaki volt már a Keletinél kocsival? Apuék elé kellene csütörtökön kimenni, de a Zuram tök ideg, hogy oda az útvonalterv szerint nem lehet eljutni kocsival ( :lol: :lol: :lol: :lol: hiába mondom, hogy a 30-as busz is csak elmegy addig valahogy...), nem lehet parkolni, pedig szerintem a Posta felőli oldalon csak lehet ott a parkolóban, nem?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Üdv Kriszta:)
Bővebben???
Többségében mi is most tanulgatunk...

Kép
milky

Üdv Chris. olvasgass csak vissza.. van mit.. :lol: :lol:

Nemlajos: nemtok hozzászólni.. mióta feltúrták nem jártam arra kocsival.. viszont egyik haverom felszedett egyszer ott.. de ő ott állt meg ahol a taxisok (szabálytalanul) a postás parkolóban meg lehet állni.. a kérdés hogy hogy jut el oda... :shock:

édesek a babók egytől háromig.. :D

KépKép
KépKép
adryn

az odajutást meg én tudom (a Dózsán végig, ahogy a 30-as és piros 20-as busz), de máris tárgytalan a dolog, olyan hisztit vágott le, hogy inkább busszal megyek a két hatvanéves kilencven kilós bácsika elé, aki azért jön, hogy a MI lakásunkat leellenőrizze, hogy minden rendben legyen... :?
Én meg lassan megszokom, hogy a Zuram töketlen :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: hisztis.. biztos napja van.. próbáld meg elővenni a témát holnap is... hátha kinő neki a töke :lol: :lol: vagy ha nem akkor süssél neki sütőtököt és add oda azzal hogy így legalább tökös vagy ....

KépKép
KépKép
adryn

Az enyém is tud hisztizni, jaaaaaaaaaaaj. Ma is ezt csinált, lehet ma ilyen napjuk van:(

Kép
milky

hehe :D
Á, nem, sajna semmilyen témát nem hozhatok fel neki, mert robban.
Ellenben akartam köcsög lenni, és amikor hisztizett, mondtam, hogy miért nem kérdezi meg a munkatársait *, hogy hogy lehet eljutni a Keletihez, mire ő: már kérdeztem, ők mondták, hogy sehogy!

(*ez azért fontos, mert pl nap mint nap meglepődöm, hogy ahhoz képest, hogy gyakorlatilag köztünk semmilyen kommunikáció nincs a terhességgel kapcsolatban [se] - nem miattam, ezt elhihetitek -, rendszerint meglep, legutóbb pl azzal, hogy miért mondom én [telefonon] a barátnőmnek, hogy nem megyünk 4D-re, igenis megyünk, a 32. hétig lehet menni simán... én erre rákérdeztem, hogy hát ezt meg honnan tudja, mire: a munkatársamtól... Tudom, hogy így nem jön ki az egész tragikusan, de hihetetlen, hogy ő a munkatársaival, én Veletek és más fórumosokkal milyen remekül megvitatjuk a gyermekünkkel kapcsolatos - meg lakással, stb - dolgokat, de egymással gyakorlatilag nem kommunikálunk :? )
Jóvan, üdv, depi, inkább elteszem magam honapra! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Te nem vezetsz? Egyébként Újpestről sztem a Keletibe a legegyszerűbb eljutni :D! A postánál biztos meg lehet állni!
Kriszti: Örülök, h ránk találtál! Fiú vagy lány? Nevet találtatok már neki? Írj majd magadról ha van kedved! Van egy táblázatunk, ha oda is szívesen bekerülnél Kuklinak küld el priviben az adataid ! Jaigen! Szoktunk pocakfotót(meg testvér, meg miegymás képeket is feltenni), ha van kedved ... :D
Megcsináltam a saját koszorúnkat is!!! Antikolt gyertyával!!! Majd rakok fel képet!!!

Szép napot!
Vica
wicca

na még egy internetezős kép a barátnőjével! :lol:

Kép

Üdv minden újnak! :D

ma az én férjemnek is nehéz napja volt, mert téli gumit cseréltetett a kocsimra! úgyhogy most sajnálnom kell! :wink:

Gabka
Levi is nagyon édes!!! kis husi pofi! :D jól lehet puszilgatni!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Nagyon édesek, jót vigyorogtunk itthon apával és Zsozsóval :D !! (appa nagyon szeretne kislányt, állandóan azzal jön, h milyen szép kislányt látott itt vagy ott és milyen cukin volt felöltöztetve ... kész vagyok tőle!:D:D)

Szép napot!
Vica
wicca

Milky: Ment egy privi! Ha tudsz, segíts légyszi! Köszi!!!

Szép napot!
Vica
wicca

[quote="nemlajos"]
írta:
nemlajosLányok, valaki volt már a Keletinél kocsival? Apuék elé kellene csütörtökön kimenni, de a Zuram tök ideg, hogy oda az útvonalterv szerint nem lehet eljutni kocsival ( :lol: :lol: :lol: :lol: hiába mondom, hogy a 30-as busz is csak elmegy addig valahogy...), nem lehet parkolni, pedig szerintem a Posta felőli oldalon csak lehet ott a parkolóban, nem?

Nemlajos!
Ha jól értettem, Újpesten laktok. Menjetek a Pozsonyi úton, majd át a XIII. kerületbe, onnan át a Reitter Ferenc utcára (nem ponrt a folytatása, de térképen megnézitek, nem lesz nehéz), majd onnan tovább a Vágány utcán, annak a végénél ráfordultok a Dózsa Gy. útra és a Hősök tere mellett elsuhanva ütközésig menteka Dózsa Gy. út végéig. Ott egy jobb kanyarral a Keleti pu. posta felőli részénél lesztek, ahol vannak parkolók.

Tulajdonképp a gyors 20-as és a 30-as vonalát írtam le.

Masut
masut

[quote="nemlajos"]d írta:nemlajose máris tárgytalan a dolog, olyan hisztit vágott le, hogy inkább busszal megyek

Akkor elsiettem a leírást, pláne, hogy te is tudod az utat. Pedig lehet ott parkolni, igaz, most elbizonytalanodtam, hogy esetleg a parkolórészt is feltúrták?

Masut
masut

Aranyos tesó-képek :) kerültek föl, már ebben a korban megy az internet!

Még1Xköszi, a megnyugtatást, Katka, Vica, részletesen le is írtátok mikor van gond, remélem odáig egyikünk se jut.
Milky, benéztem, sok termék, jó ez a felhsználónév, Mufibaba :)

Chrystee, üdv itt, szép babavárást :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, az urad várakozhatna a kocsiban is, akkor biztos nincs bünti :wink: A két bácsi meg el lenne ájulva, milyen kedvesek ezek a fiatalok, hogy kijöttek elénk, mondjuk a vezetés részét én is meg tudom érteni, utálok nehezen megközelíthető helyekre menni, tavaly voltunk Mangalica Fesztiválon, a csónakázónál, környéken parkoltunk, egymás anyját szidtáka az autósok, km-es várakozás park.helyre, meg ki onnan, lehet csak tart az ilyen helyzetektől :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

köszi lányok, sajna csak nekünk tűnik ilyen egyszerűnek.
Én most teljesen kiábrándultam az uramból, hogy ilyen...
De hát ez van.
Na, nem nyitom ki a panaszládát!
Majd a második férjemet jobban megválogatom (vagy hamarabb válok) :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Keleti: bár augusztus óta csak ritkán járok arra, de ha azóta nem változott, akkor a posta melletti parkolót nehezebb megközelíteni. Az Aréna oldalán lévő viszont eléggé átlátható. Vagy akár az Arénában is parkolhattok, és bejárhatjátok, ha van affinitás hozzá. Én csak örülök neki, ha mással beszélget a gyerkőcről a párom. Valahogy a pasik pasikkal másként tudnak beszélni. Sőt páromnak van egy szívbéli barátnője is, no szex, csak lelki jó-barátok.

Nagyon csinos fotókat tettetek fel! Én nem látok itt egyetlen súlyproblémával küzködőt sem! :D A tesó(apás) fotók is nagyon édesek.

Én már előre tartok a hiszti korszaktól. Úgy tudom sajnálni azokat a szülőket, akiknek mondjuk a tömött 7-es busz kellős közepén kezd hisztizni a gyerekük, a közönség meg megvető szemekkel nézegeti a jelenetet, közben mindentudóan morfondíroz, hogy ezt, meg azt kéne csinálni azzal a nyavalyás kölökkel, vagy hogy szép kis firma ez a szülő, hogy megbántotta szegény gyereket. :roll:

Lenne egy off kérdésem. Elromlott a porszívónk, és újat akarok venni. Eddig volt porzsák nélküli, de nem vált be, mert csak a szűrő ment tele, na meg a tüdőm, amikor megpróbáltam eltávolítani belőle a lakás szemetét. Volt porzsákos is, de egyrészt drága a porzsák, másrészt olyan sz*r minőségűeket gyártanak, hogy pillanatok alatt csökkent a teljesítmény, a porszívó hangjával meg egy sugárhajtású repcsi felvehette volna a versenyt. Gondolkodom a vízszűrősön, de nem tudom bele merjek e vágni. Kinek milyen van, mit ajánlotok?

Kép
Kép
tessza76

Jó reggelt, üdv minden "újoncnak"! :)

Köszönöm a Levibókokat :) Valóban nagyon fincsi pofikája van és nagyon fincsi puszikat lehet adni meg kapni is tőle. Otthon rendszeressen ki vagyok a gép elől túrva, mert közli, hogy "kacsamese" és menni kell :)

tessza, mi nyáron vettünk egy ilyen vízszürős porszívót és nekem nagyon bejött.
Én is küzdöttem régebben a porzsákossal, aztán a zsák nélkülivel, amit nem lehetet kitisztitani, és egy idő után eltömődött a szürő. Csak azt vettem észre, hogy órákig tart a porszívózás és mégsem szedi fel a "szemetet".
Ennek annyi a "hátránya", hogy minden használat után ki kell mosni, de viszont sokkal alaposabb, nem tömödik el, nem fújja ki a másik végén a port :) (poralergiám van)

Kép

Kép
gabka77

Ja azt el is felejtettem írni, hogy Fanni nagyon cuki a kis copfjaival :)
Én is "ilyet" akarok :)

Kép

Kép
gabka77

Jó reggelt!

Tessza: Én is asszondom, h vizest vegyél! Nekünk mondjuk van ez is az is és én a porzsákosat használom, de azért mert a vizes noname és elég gagyi :(. Szóval nekem egyelőre marad a porzsákos! Majd eccer veszünk egy rendes vizeset!

Szép napot!
Vica
wicca

Nos így sikerült a 2. adventim:
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt!

Csibb, tüneményes Fanni! Ahogy küzd a sapival és az a barátnős kép, csudaédes!!! Éjszaka nekem is az a legnagyobb bajom, hogy hatalmas csomagja van reggelre, most már kicsit visszavett az éjszakai ivászatból, de kicsit én is tartok még tőle.

Bea, nagyon örülök, hogy már jobban vagy!

Gabka, tényleg édes kis arca van Levinek. Úgy imádom azokat a kis pofizacskókat!! Nemhiába, látszik, hogy fiúból van és lesi apa minden mozdulatát.

Milky én is nagy tesz-veszes vagyok. Egy csomó mindent ott adtunk el a járókától a kiságyon át a hordozókig. Na és persze vettünk is millió egy dolgot. Én is benézek hozzád.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: