Sziasztok!
Keleti: bár augusztus óta csak ritkán járok arra, de ha azóta nem változott, akkor a posta melletti parkolót nehezebb megközelíteni. Az Aréna oldalán lévő viszont eléggé átlátható. Vagy akár az Arénában is parkolhattok, és bejárhatjátok, ha van affinitás hozzá. Én csak örülök neki, ha mással beszélget a gyerkőcről a párom. Valahogy a pasik pasikkal másként tudnak beszélni. Sőt páromnak van egy szívbéli barátnője is, no szex, csak lelki jó-barátok.
Nagyon csinos fotókat tettetek fel! Én nem látok itt egyetlen súlyproblémával küzködőt sem!

A tesó(apás) fotók is nagyon édesek.
Én már előre tartok a hiszti korszaktól. Úgy tudom sajnálni azokat a szülőket, akiknek mondjuk a tömött 7-es busz kellős közepén kezd hisztizni a gyerekük, a közönség meg megvető szemekkel nézegeti a jelenetet, közben mindentudóan morfondíroz, hogy ezt, meg azt kéne csinálni azzal a nyavalyás kölökkel, vagy hogy szép kis firma ez a szülő, hogy megbántotta szegény gyereket.
Lenne egy off kérdésem. Elromlott a porszívónk, és újat akarok venni. Eddig volt porzsák nélküli, de nem vált be, mert csak a szűrő ment tele, na meg a tüdőm, amikor megpróbáltam eltávolítani belőle a lakás szemetét. Volt porzsákos is, de egyrészt drága a porzsák, másrészt olyan sz*r minőségűeket gyártanak, hogy pillanatok alatt csökkent a teljesítmény, a porszívó hangjával meg egy sugárhajtású repcsi felvehette volna a versenyt. Gondolkodom a vízszűrősön, de nem tudom bele merjek e vágni. Kinek milyen van, mit ajánlotok?