A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

KATI! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG[size=18][/size]
Kép

Kép
gablaty

Eni!
Pénteken uh? 5-en? Csókoltatom Vidát! :wink: :lol: Meg mindenkit!

Tabló még: most akkor bemegyünk személyesen, mint tavaly? Bár én nem voltam, de idén megoldjuk!

Judy!
Rápislantottam a privire, mi ott voltunk 1x személyesen, hááát...

Zsu!
Légy szi a veresi úszi elérhetőségeit! Köszi-puszi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi!
:oops: Mi tegnap DU. voltunk Zsófival kettesben ott a Naphegyen. Ma Metro, DM, CIB stb intézését terveztem mert a két "nagy" ma még nincs velem :oops: :oops: Úgyhogy bocsi, de nekünk ma nem jó! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

FOTÓ:
én szeretnék küldeni képet de nem tudom letölteni a gépről!!!! jól megpakoltuk nagy programmokkal a gépet, a képeket meg nagy felbontásúra állítottuk, így most folyton azt írja ki a gép, hogy nincs elég memória :shock: :evil: :evil: :evil: Pedig csak most lesz 2 éves a gép, de .... :evil:

alvás:
lányok megérezték, hogy nagyon KO vagyok! :D a nagyokhoz ÉN csak 1x mentem át (férjem ott aludt most náluk a földön :oops: ) viszont Zsófit én ébresztettem 4.30-kor, hogy egyen már mert nem férek el a melleintől :lol: :lol: úgyhogy KICSIT magamhoztértem!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

csak gyorsan, mert elaludt a lány, le kéne faragnom a vasalnivaló-hegyekből :?

Steffi, találtam egy veresegyházit, nem tudom ugyanaz-e amit Zsu írt, de ha elküldi a címet kiderül :) Oda írtam e-mailt, várom a választ. + találtam egyet a 16.kerületben ami még viszonylag közel van, nekik is írok ma, ha a kisasszony megengedi... ha tudok valamit szólok!!!

Bori, hét vége felé fixáljuk barátnémmal hogy melyik nap, mert most még azt se tudom, melyik nap jön a védőnő, stb... :? Meg attól is függ, hogy addigra milyenek lesznek az utak, el tudok-e egyáltalán indulni a kocsival (a téli gumik még mindig Érden vannak :oops: ) De megbeszéljük!!!

No ebből se lesz vasalás, máris kukorékol a kisasszony :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

A képet zsófinak vagy Andinak kell küldeni? Meddig lehet?

Eni: Szorítok péntekre!!!

Bori: Van egy ismerősünk, akit Borbálának hívnak hivatalosan, de csak Borcsának szólítjuk.

Emma, Flóra, Kati: Isten Éltessen sokáig!!!

Durca: Minden elismerésem a tiéd! Én anno pont akkor kezdtem ide írogatni, mikor megszületett Boróka, így követtem a kálváriátokat.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Hahó!

Cukipofa!
Boldog névnapot!

Eni!
Ja, ja: Vidának puszi pénteken. És csak jót mondhat!

Veronikusz!
Itt akkora hó van. Téligumik? Férj rendi.

Kép
Kép
kriszta36

Aproo!

Hajrá Levi! Nálatok mi a helyzet? Peti állandóa ülni akar, de még nem tud. Ha meg fekszik, megy a hiszti, mert unatkozik. Ha megfogjuk két kezét, egyből húzza fel magát. Pankánál én nem emlékszem ilyenre, vagy nem ennyire durván.

Kép
Kép
kriszta36

Csajok, ennyi puszi... :oops: :oops: :oops: Nem is tudom, miben bízzak. Nyilván nem akarok túl sokat, megszűnni nem fog, csökkenni nemigen... Janka viszont remélem, sokat nőtt (én igen :lol: ). Majd jövök a hírekkel.

Kriszta, Bene is extranyűgöshisztismitcsináljakmárveled baba volt... De amennyire emlékszem, a pihiszék ilyen esetekben bevált, mármint ha nem volt jó vízszintben, ami persze nem volt jó. :shock: Tönkre is tette, ő volt benne a 4. gyerek. Jankának már "újat" szereztünk be a teszveszről. Sztem alapbútor lesz ismét. :wink:
vbea

Kriszta! Nálunk Villő csinálta ezt. 3 hónapos korától állandóan az ölemben, vagy a hordozóban "ült". Hihetetlenek! Ja, a babakocsit is meg kellett emelni neki. :)

mtunde

De hát még remeg a feje, mit akar???? :shock: Panka tök jól elvolt úgy, hogy vasaltam, feküdt a földön a játszószőnyegen és beszélgettünk. Tegnap kipróbáltam ezt Petyával... Mire hazajötteka többiek kész voltam, mert rohangáltam a vasalás meg a fiam között, mert kiabált veszettül.

Kép
Kép
kriszta36

Emmáknak boldog névnapot!

És persze Katának is!!!

Üdv az újaknak!!!! (bár lassan én is annak számítok, mert olyan ritkán jövök)

AHogy olvastam, januárra igazi bébi bummmmm várható :lol: :D

Steffi,
akkor sorstársak vagyunk :cry: :cry: Réka az elmúlt 2 hétben romlott el, de nem eccerűen... igazi dac korszak uralkodik nálunk... ha valamire azt mondom, hogy nem, akkor elkezd sírni és megsértődik.... már néha nem is tudom,hogy mit csináljak... Lilit is annyira imádja, hogy néha úg ykell leállítanom... viszont akkor csattog ezerrel... :cry: Tanácstalan vagyok!...

Kriszta,
Petya forgolódik már??? Lili még nem. :cry: Lusta a kisasszony, viszont folyamatason fel akar ülni, ha valakinek a kezében van... nekem ez tök furi, mert Réka 3 hónaposan pörögöt hátról hasra... most meg Lili síkít hogy nem éri el a játékokat... mi egy darabig eltudunk beszélgetni, de ha eltűnők előle na akkor még a másik utcában is hallják a sírását!
Hú, Panka is mindjárt 4 éves!!

Voltunk hasi Uh-on és kiderült hogy Lilinek vesemedence tágulata van... igaz minimális és nem is hívtak vissza kontrollra... a dokinő szerint ezt kinövi... szerintetek kérjek azért későbbre egy időpontot??

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

[color=darkred]Katának sok boldogságot kívánunk mi is szülinapja alkalmából!!!![/color]

[color=red]Emmusnak meg sok boldog névnapot!!!![/color]

uszi:
http://vizivarazs.extra.hu/index.html
kicsit kockán kezelik a hiányzásokat, de kicsik a csoportok cserében! :lol:
mi Gödre járunk, de az csak kocsival közelíthető meg és sokkal messzebb van... :shock:

Eni,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! és pocakfotót ide majd!!! meg Benedek fotót is!!!

Steffi,
Ti is lógtok még frissebb képpel a Kisasszonyról (is)!!

Zsófi, hétvégén próbálunk fotózni...

Veronikusz,
hihetetlen, mennyi programot tervezel 1 napra!!!! én max 2-t szoktam .. :lol: és örülök, ha 1 sikerül!! :wink:

Kriszta,
Petya durván nyomja!!!!

nálunk újra betegség, másodjára is körbejár (valszeg az édesapa fertőzött vissza...), de már kifelé jövünk talán belőle.... :oops:
Mica lázas lett, édesapának meg antibiotikumot adok, így tuti meggyógyul...

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

KATI! BOLDOG NÉVNAPOT!

Eni, kár, hogy nem pénteken jössz, akkor lehet, hogy találkoznánk.

Etenci, két gyerek: hm... Biztatlak, mert egy csomó minden miatt tényleg nagyon klassz. Nálunk 15 hónapa korkülönbség. Az első 6-7 hónap volt nagyon nehéz. Nagyon-nagyon nehéz. Mert nem volt segítségünk. De attól kezdve, hogy Melinda megtanulta, hogy sétálás közben nem szabad az úttestre lépni és várni kell zebránál, már könnyebb lett.
Most attól az időszaktól tartok kicsit, amikor majd Eszter sem tűri a babakocsit - már most is necces.

De épp beszéltünk a párommal, hogy egy csomó dolgot viszont sokkal gyakorlottabban csinálunk és bizonyos értelemben két gyerekkel könnyebb a rutin miatt.

Úgyhogy hajrá :)

Azt már most látom, hogy mennyire hiányozni fognak ezek az esték, amikor majd lesz olyan, hogy nem jönnek haza este, vagy csak későn. És persze jó lesz, hogy lesz szabadidőm, de elő fog bújni belőlem a tyúkanyó és nagyon vágyakozva gondolok majd arra, hogy milyen volt, amikor itt sertepertéltek körülöttünk fürdés után, hogy mindig együtt vacsoráztunk és nem kellett aggódnom, hogy hol vannak. :?

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
sajna nálunk már nincsen hó! :( úgyhogy vissza a szánkó a garázsba!
Gabi -irigykedem tök jó helyen laktok,és az ovi a hegyen ez csúcs lehet!bizti élvezik a gyerekek :lol: :lol:
Steffi-Memme!-köszönöm ilyenekre vártam,nagyon jó olvasni ezekről a dolgokról,habár tudom nem lesz könnyű,de ezért vagyunk mi anyukák!
Bátyám és köztem is 15hó van és tényleg nagyon jó tesók vagyunk,Mikiéknél pont 1év van-szóval ha anyuék annak idején megoldották akkor mi ez nekünk???-persze nekem is mindenki ezt mondja milyen jó lesz majd ha összenőnek :D :D
De látom,Zsófesz,Vica,Eni,.....és még sorolhatnám-bocsi még új vagyok
akiknél pont így van-én nagyon boldog vagyok,hogy így sikerült a kistesó projekt!/mondjuk lányra gyúrtunk/-de ez van!!!!!és imádom őket :D :D :D
Zsú!-nálatok is Miklós?-jobbulást nektek!!!!
ENI!-ez vmi kötelező uh?kórházba mész? én nem tudom mikor megyek,Tóth doki bizti mondja majd ha megyek hozzá,de ma megyünk este 4d-re!-addig is szorítok neked én is!
Kriszta!-tényleg milyen nagy lányod van????tök édesek a képeken :D
Judy-vasalás nálam is kéne.......
Léptem:majd jövök
Üdv:Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Aprooka, Bori: Megvannak a könyvek, az erdőset vettem, ami látszott a képen. Bori, neked is tudom postázni ha úgy egyszerűbb... Csak akkor te is küldj címet...

Etenci, vasalás nem volt, még nem engedte a parancsnok. Talán délután... :?

Voltunk délelőtt Muzsikáló játszóházban. Egy zenepedagógus csajszi tartja itt Kistarcsán, furulyázik, énekelgetés, mondókázás van + hozzájuk köthető játékok. Anna az első furulyahangnál beállt csodálkozó üzemmódba (tágra nyitott szemek + tátott száj), csupa figyelem volt az egész baba. Vigyorgott, kicsit dumált is a végén, élvezte nagyon :) Jól el is fáradt, persze amint beléptem a lakásba felébredt és azértsem alszik :? :D

Nálunk szép nagy hó van, csak sajnos olvad :(

Gyuzso, köszi a linket, utánanézek :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Katinak boldog névnapot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Lányok! :)

Mindenkinek Köszi a tippeket Adri szájára. :wink:

Azt hiszem, hogy az aloe verával kezdek...kaptam cserepest, élőt :wink:....úgy hogy van miből "letörni". :lol: :lol: :lol:
Remélem beválik, ha nem, akkor folytatom valami mással. :wink:

Eni! :)

Hajrá péntek!!!! :lol: :lol: Minden rendben lesz!!!! :wink:
Szerintem Te csak azért nőttél, mert nem is Te nőttél igazából, hanem Janka!!! :wink: :lol: :wink: :lol:
Én jövő hét kedden megyek. :wink: Kíváncsi leszek, hogy mekkorát nőtt!!! Bár abból ítélve, ahogy a bordáimmal "játszik"..... :lol: :lol: Néha már azt hiszem, hogy kijön az oldalamon!! :lol:
Neked Jankád miket "művel" odabent??? Rá van "állva" valamelyik belső szervedre, részedre??? :lol: 8) :oops: 8) :lol:

Ma már én is megkezdtem a 3x-et! HÚÚÚÚÚÚÚ....de szalad az idő!!!:wink:

Pocakosok!:wink:

Mindenki írjon, hogy miket művelnek "bennetek" ezek a Drága Pocilakók!!! :wink: Had "örömködjek" :oops: Rajtatok is!:wink:

Na menek ebédelni, mert kezdek éhes lenni. :wink:
Majd még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs
Én minden "bőrbajra" a Dr. Theiss körömvirágkenőcsre esküszöm! Patikában kapni. A pici is nagyon sokáig elég. Én Iván kukacát is ezzel kenem már egy hete nem tetránnal ,eg lidocainnal és gyönyörűen gyógyul. Minden sebet szépen gyógyít, hámosító hatása van és gyulladáscsökkentő is. Popsira is ezt kenem, ha nagyon csúnya. Nem rég pl. csupa pelenkakiütés lett, de úgy, hogy telis-tele volt kis fehér hólyagocskákkal. Este bekentem, reggelre már csak nagyon piros volt, de a hólyagok eltűntek. Másnapra meg szinte teljesen meggyógyult. Cicire is kentem, még a szopi elején.
Próbálkoztam én sudoval meg hiper-szuper popsikrémmel, bimbóvédőkrémekkel, de ez nekem mindig bejött :wink:

Szobatisztaság
Szóval eddig nem tűrte, ha alsónacit adtam rá :? Ha sikerült, fix, hogy bepisilt :( Ilyenkor meg visszaadtam a pelust, mert könyörgött érte... MA Zsolti bekeményített és azt mondta, hogy küzdjem rá az alsónacit. Talán beválik. Azt találta ki, hogy szirénázzon, ha pisi-kaki van. Szólt is, hogy "bost szína" (most sziréna) :lol: Ugyan kicsit nyüszögött, hogy ő mégsem kakil, de aztán meggyőztük, hogy nem fog fájni és mindenki milyen büszke lesz, meg tudjuk milyen ügyes, hiszen eddig is ment neki. Lett eredmény :D Éééééééééés, először megfogta az "új" kukacot, hogy lerázza róla a pisit :wink: Alvás előtt viszont tiltakozott, hogy ő nem megy pisilni. Ráhagytam, szal meglátjuk. De talán ez délelőtti kaki dolog megtöri a jeget. Tudom, hogy az miatt van az egész, hogy meztelenül sebezhetőnek érzi a kukacot...

Igen, igen! Kérjük a képeket Steffi, Eni, Borsa, Veronikusz!Persze jöhet mástól is :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

KATI!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na, beleraktam Petykót a pihenőszékbe félig fektetve. Ezután végig azzal volt elfoglalva, hogy hasizomból felüljön és méltatlankodott közben. Aztán annyira elfáradt, hogy kaját kért és most alszik.

Kép
Kép
kriszta36

Kati
Nagyon boldog névnapot kívánunk
!

Kép

Eni
Péntekre küldjük a pozitív energiákat!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

SZiasztok!
vagyunk ám, csak olvasó üzemmódba
sok a dolog..........

Minden szülinaposnak és névnaposnak sok-sok boldogságot!!!!!!

megvagyunk,jól vagyunk
anya holnap fexik be a kórházba elvileg csütörtökön műtik és pénteken már jöhet is ki!!!

Zsófi
nem felejtettem ám el a képet....küldöm vmikor a héten

Borsa
lakáskával mi a helyzet?????

Rakok pár képet fel
Balázs egyedül eszik, és folyamatosan azt mondja Balu egyedü :lol:
Kép

irány a hó
Kép

túrórudi ki ne ess!!!
Kép

és tegnap délelőtt kicsit babysitterkedtem :lol:
Kép Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Eni
péntekre nagyonnagyon drukkkkolok!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Hihetetlen két nap van mögöttünk és még nincs vége... Férj elutazott, autó nem indult, Tünde belázasodott, nekem fura foltok a testemen és vár a bőrgyógyász, majd baromi nagy hóban küzdés, majd reggel autó újból nem indul pedig aksi csere is volt, majd vérvétel, mert nem tudni mitől vannak a foltok, azóta meg regenerálódunk. Férj csak holnap jön haza, így még várható, hogy borulnak a dolgok innen-onnan a fejünkre...

Emmusnak és Katinak nagyon Boldog Névnapot!!!!

Zsófi: hétvégén fotózunk és küldjük, lesz megint apukás, vagy inkább anyukás-gyerekes lesz?

Judy, Bori: ha találkoztok a Flórián téren ne hagyjatok ki, itt lakunk 5 percre. Találkozhattok nálunk is :wink:

Holnap megyek Tóth dokihoz és megint láthatom a pici fiút, aki olyan aktív, hogy Tünde nem tudott ekkorákat mozogni nagyobb korában sem... Bocs, de csak ennyire futotta, mert ledőlök picit, nem sokat aludtam az éjjel, no meg korán is keltem.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Eni
csúcsszuper vagy!!!!!!!
köszi a cd-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dóri
mikor lesz a vérvételnek eredménye????

emano/Andi
KépKép
emano

Nagyon Boldog Névnapot Flórkának, Katinak és itt is Emmusnak!!!

Zsu
Gyógyuljatok mihamarabb!!!
Hugga-t imádjuk!Köszi! :D

Hajni

Kép
hanna09

Emano,
Jól látom, hogy Vali szőkeségére vigyáztál??? :lol: :lol: Nagyon aranyosak a fiúk!

Etenci,
Igen, mi is így terveztük... szerettük volna, ha nincs nagy korkülönbség a gyerköcök között... most kicsit nehéz, de engem most ez az idő hervaszt nagyon... legalább maradt volna meg a hó, most minden tiszta latyak!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Kép szopjuk az ujjunk :cry: :cry: :cry:

Kép az ünnepelt :D

Kép a két angal arcú ördögfióka :lol: vajon mi a kedvenc színük???

Kép két Vigyorex :lol: (szegény kis fogatlanom :oops: :D :D )

Kép Szofi csokrát nem lehetett vízbe rakni, hurcolta magával (Apucitól kapott mind a két lány virágot :D )

A többi képpel még szenvedek :lol: :lol: :lol: de még lesz a kiskonyháról is :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jajjj Veronikusz,GYÖNYÖRŰŰŰŰEK a lánykáid!!!!!!!!!!!!

Vica
jól láttad :lol:
Balázsnak is volt vesemedence tágula, minket visszahívtak
szerintem kérjél időpontot!!!
Miújság Kispesten arra fele??? :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Veronikusz: mi azért felmentünk ma délelőtt a Naphegyen a játszótérre, hát, nem kellett volna... Minden havas volt és/vagy olvadt, semmit nem lehetett használni, kicsit "hógolyóztunk" aztán eljöttünk... Viszont pont akkor hoztak egy adag kölyköt, lehet, hogy köztük volt valamelyik fürtöskéd? Sikerült mindent elintézni?
Képküldésben hogyan tudnék segíteni???

Hajni! Tőled is várjuk ám a képet!

Steffi: igen, köszi megkaptam!

Andi: ok, várom a képet, még nem vagy elkésve :wink: Jók a képek! Szóltál a szőke herceg mamájának, hogy ő is küldjön képet??? :wink:
Ja, és drukk a mamádnak!

Képekről: szerintem mama-baba mindenképp legyen rajta, és persze jöhetnek a papák is! :lol:

Cukipofa-Kati! Boldog névnapot!

Zsu! Remélem most már kigyóyultok!

Eni! Nektek nagy drukk péntekre. Hétvégén sokat jutottatok eszembe, egyik legjobb barátnőm másféléveséről kiderült, hogy kruppos. Majd másnapra a 3,5 éves nagylány bárányhimlős lett... :?

Tünde! Hú, ez nem hangzik jól, remélem vége lesz hamar a "pechsorozatnak"!

2 év korkülönbség: mostanában én is azzal győzködöm magam, hogy majd biztos jó lesz nekik... De amikor Léna üvölt, hogy vegyem fel, de nem tudom, mert Maja rajtam van kendőben, vagy Maja üvölt, mert mittomén, és Léna miatt nem tudok épp segíteni rajta, akkor azért meg szokott fordulni a fejemben, hogy nem ártottam-e mindkettőnek nagyot... :? :? :oops: Persze közben már most látszik, hogy mennyire imádják egymást, Léna folyamatosan szeretgeti Maját, Maja meg óriási szemekkel figyeli őt, ha a közelben van. És egyre többet mosolyog!

Na, kicsit pihenek, mindkét kölyök alszik...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
azokat a gyerekeket a Bilimbó magánoviból hozzák :? :shock: nem is éretem! ott nincs kert vagy játékok????
Hát! Metro, DM, Jysk, KIK, cipőboltok után kinyúltam és most itthon pihegek. Képet nem tudom hogy hogy oldjuk meg! ezt a pár képet se tudom hogy mért töltötte le. A többit ami a gépen volt meg miért nem??? :roll: :roll: :roll:

megyek én is pihenni ha hagynak! :lol: hátha fény gyúl az agyam helyén! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hát lányok, néha én is dilemmába esek. Most, hogy Bene ovis, már nem annyira, de amikor volt ez a kálvária vele a fülével, beszédével, és még ugye nem beszél szépen, szóval anyunak volt egy bántó megjegyzése, hogy "hát igen, lehet, hogy kicsit gyorsan vállaltátok be Villőt" Miközben én nem éreztem ezt nagyon gyorsnak. De tény, hogy most mindkettőnek sérülnek az érdekei. Cserébe viszont jó testvért kaphatnak, és bízom benne, hogy ez így is lesz.

Hát ez a hó tényleg csak addig volt szép, amíg leesett. :(

mtunde

Veronikusz: "vicces" volt, mert úgy vonultak végig a járdán a gyerekek, hogy egy hosszú kötelet fogtak...
Jó sok mindent intéztél! Ilyenkor hogy viszed magaddal Zsófit? Hordozóban?
Tündériek a csajok, mind a 3!!!!
Képet innen is le tudom menteni, bár ha ide fel tudod tenni, akkor már el is tudod küldeni... :?
Azért majd próbáljunk meg összehozni egy naphegyes játszóterezést, ha már néha ilyen közel vagyunk egymáshoz!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi úgy gondolta, hogy én ne aludjak :oops: 8) :D

Zsófi!
mivel meghúztam már a hordozó cipelésével a vállam és hetek óta fáj :oops: ... így újabban a hordozót belerakom a sport-babakocsiba és úgy tolom. De ha alszik, van hogy csak beszaladok a boltba és lekapom azt a 2-3 valamit a polcról, fiztetek és szaladok vissza. Ez a hordozó+babakocsi azért is jó, mert nem ébresztem fel ha alszik. :D

képek:
olyat amilyet kértek nincs is MÉG (3 lány + szülők) ez nehéz lesz. Nem csak azért mert hogy ki fog fotózni, hanem ha ilyen dinnye a gép, hogy fogom leszedni róla???? :oops: :oops: :oops: de igyekszem mindent megtenni a cél érdekében!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi! Szívesen, bmit máskor is. Viszont annyira nem hiszem, hogy tökéletes, pl elfelejtettem a track listát (mert magamnak is lusta vagyok), és van egy apró hibája. Asszem a 10es szám megelőzi az 1est. Anyukádnak meg csak +++++++++!!!

Vica, ha tkp vissza sem rendeltek Lilivel, akkor sztem arról is szó lehet, hogy "nincs diagnózis", azaz a tágulat csak úgy spontán kialakult, és mint ilyen, meg is szűnhet valóban. Nálunk sajna már most, a magzati uh-n is jól lehet látni, hogy biza oka van Janka vesetágulatának. Legutóbbi uh szerint lehet, hogy nem is egy... :? DE. Fel a fejjel nálunk, mert csak így megy. Továbbá bízunk abban, hogy olyasmiről van szó, amit egy beavatkozással elintézhetnek, és akkor ugyanolyan alapról indulhatunk, mint bárki más.

Etenci, nos dióhéjban, amit Vicának is írtam. Nekünk egy kicsit gyakrabban kell uh-ra járni, és sajnos gyomorgörccsel. De már kezdek hozzászokni, és a tény, hogy úgysem tehetek semmit ellene, talán megnyugtat minket. :roll: Meg ugye itt van Vidadoki józansága és az egész hozzáállása, így baj nem érhet bennünket.

Tigrincs, nos... hm. Janka nem egy bajnok. Benedek is "ilyen" volt magzatként, aztán kijött, és nem bírtunk vele... :lol: :lol: :lol: Egy kicsit még meg is rémisztett, amikor 4d-n doktornő megkérdezte, hogy "ez a baba mindig ilyen keveset mozog?". Szóval van, hogy este 10ig konkrétan meg sem bökdös, kismaszat. :wink:

Zsofesz, most nagyon vacak lehet barátnődnek. Így ismeretlenül is minden együttérzésem. Borzalmas dolog a kruppos roham, és vajmi keveset enyhít az, hogy azzal vigasztalnak, hogy kinövi. Bene köhint egyet, és megmerevedünk. Ilyen ez... De pár hónap, és az idő tényleg megoldja, most már mi is "könnyedebben" állunk hozzá a dolgokhoz, nem mellesleg úgy érzem, felkészülten, már-már készenlétben. :oops:

Dilemma nálam is ezerrel megvan. Itt van Benedek a maga kruppjával, és akkor jön Janka, akiért már most reszketnem kell, hogy a lehető legjobb körülmények között jöhessen a világra, pl ne túl korán... :( De minden alkalommal azt mondom, hogy így lesz a legjobb. Nem véletlen, hogy még szinte el sem döntöttük, és jött... Így van rendjén. Sőt a minap Férjem azt mondta, hogy amennyiben lesz 3aska (???), akkor Zakariást akar. :D

Veronikusz, ezek a nők!!!!!!!!!!! :wink:
vbea

Zsófi!
Naphegyterezést meg FELTÉTLEN!!!
NEM IS ÉRTEM EDDIG MÉRT NEM VOLT!!!! :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Eni-köszönöm,már értem!valahogy nálam is így van ez mikor dokihoz megyek,nekem sajna myoma alakult ki ami elviekben növekszik a terhességgel együtt!De én is így vagyok vele mikor Tóth dokit meglátom,már pozitívan állok a dolgokhoz és máskor próbálok nem erre a dologra gondolni/de azért mindíg ott van/
Mikor teherbe estem Mikeyvel semmi nem volt úgy a 20hét körül alakult ki,majd növekedett-de szerencsére nem volt vele gond nem akadályozta Mikey fejlődését,csak császárra írtak ki mivel nem tudott a myomátol befordulni a szülőcsatornába-de mire mentem volna szülni simán kinyomta,és beállt-dokim csak nézett,mondta lehet hazamenni...megvárjuk még beindul a szülés :D rá egy hétre megszültem igaz császár lett a vége-de ez egy másik történet-nem fárasztok senkit :)
Ja és a myoma a hathetes kontrollon már nem is látszódott-Tóth doki szerintnincs terhesség nincs myoma :D :D :D szóval nekem a hormonok tették ezt,ettől függetlenül Mikeyt 3950szültem!
Nos pocilakommal szinte minden ugyanúgy ismétlődik.....ezért remélel így is fog befejeződni!Tényleg nagyon sokat számít milyen a dokid,én is nagyon szeretem,a hozzáállását meg végképp :D
Mindíg nagyon boldogan jövök el tőle....
Dóri-te is Tóth doki????? :lol: :lol: :lol: Budaörsre jársz? mi igen!
Veronikusz-csajok :D :D :D nálam nem lesz rózsaszín :lol:
Andi:édesek a srácok,favonat???nálunk is nyerő!
Bocs ha sok voltam,most megyünk 4dre!
Este visszanézek
Sziasztok:Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Halihó!

Katikat Isten Éltesse!

Zsu!
Köszi az úszis linket. Próbálok képet rakni.

Judy!
Hol voltatok ktarcsán játszóhában???

Andi!
Anyukádnak drukk+++++++++++++ Nem hiszed el, de a húgommal még mindig nem találkoztam… :roll: Talán holnap és akkor postázom a reciket! Jajj, de jó képek! Végre Ádit is látjuk!

Hajni!
El is fejeltettem múltkor! Tündéri Áron! Szeretném neki pár hónap múlva bemutatni a lányomat :wink: :lol:

Veronikusz!
Csodásak a lányok! Ez tejfog ami kiesett? Máris? :shock:

Testvér kérdés: hát remélem, hogy egyikük lelke sem sérül, én is állandó dilemmában vagyok, hogy vajon most jól csináltam/csinálom-e? Néha úgy érzem, hogy kettészakadok, de vannak azok a meghitt pillanatok és az olyan jóóóóó

Etenci!
Jöhet mickey szüléssztori! És 4ds-képeket is kérünk! Na jó nem akarok telhetetlen lenni!

Szép estét, megyünk sétálni!

Banyek 1 hónap múlva karácsony!
:shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
bölcsiben (már több mint egy éve) kiverték játszás közben! fellökték szegényt! nagyon durva volt!!! feldagadt, véres szájjal rohantam vele a gyerekszájsebészetre, mert hogy hívtak a bölcsiből a gondozónők, hogy jöjjek és vigyem el a gyereket! :twisted: :twisted: :twisted: Volt akinek (állítólag) már sikerült visszarakni a fogát, de neki annyira vérzett, nyálzott, hogy nem tudták rögzíteni. :oops: Szegényke azóta is néha megkérdi, hogy neki mért nincs ott foga. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Hát persze már emlékszem! :oops: bocsi nem akartalak felkavarni. :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Húúúú lányok, Ti aztán termeltetetk.....
Nem vagyok egy pár napig és totál elvesztem a fonalat.
Üdv. az újaknak! :lol:

Névnaposoknak sok sok boldogságot !!!!!

DURCA drága, ha olvasol: február 19-re :!: :!: :!: :shock: kaptam időpontot. Tán addig ki is gyógyulok belőle. Áááá nem, sajnos :cry: Ha 2 éve nem sikerült magamtól megoldanom, ez a 2 hónap már nem oszt-szoroz. Olvastam amit írtál és megnéztem a fotókat. Minden átjött. Komolyan. Ha megkérdezhetem, Borcsa mennyire van elmaradva az Ő korabeli gyerekektől? Be tudja majd hozni egyszer a "lemaradást"?

Veronikusz, csajok álomszépek! Emano Balázsa is nagy csibész és egyre jóképűbb :wink: ( csak ezt az oldalt néztem, bocsi a többiektől akik fotókat raktam fel :oops: )

Én holnap hívom Vidadokinkat a progi eredményem miatt :roll: kíváncsi vagyok...........

Tablófotót kinek, hova és meddig????????
:oops:

mára ennyi, megyek mert a kölkök a kádban, igyekszem jönni, de minden napra jut valami........

Heni

Kép

Kép
cancan

Steffi!
semmi gond! :)
Mikor kapunk képeket a gyönyörűségekről???? :D

Heni!
bocsi :oops: lemaradtam :oops: hova kaptál időpontot febr.19.-re??? :oops: pajzsmirigyeidet már nézték? (gondolom igen! :oops: ) Hogy bírod ezt lelkileg??? :? azért a hastáncot "nyomod", ugye???? :D :D :D Szandi hogy viszonyul a sulihoz? szeret járni??? :D

más! van itt ilyen természetgyógyász, spiritualista beállítottságú??? nem tudja vki, higy az ember testének jobb oldala mit képvisel??? úgy hallottam, hogy ennek van vmi jelentése! bocsi, ha zagyva voltam! :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
Lánykáid gyöngyörűek!!! :D :D :D
Csak nem a rózsaszín a kedvenc??????? :wink:
A fürtös hajukat mindig megcsodálom! Kíváncsi vagyok nagyon, hogy Zsófinak is fürtös lesz-e a haja? Mert akkor hármasikreid lesznek! :lol: :lol: :lol:

Andi
Hogy tudtál ilyen nyugis képeket csinálni a fiúkról? :roll: Az enyéim nem igazán képesek megülni egy helyben túl sokáig.
Nem volt vita játék miatt? Bocsi a kérdésért, de eddig nem kerültem ilyen hülye helyzetbe, mint néhány napja. Átjött Matyi fiam egyik kis barátja, de az én ördögfiókám minden játékot kivett a kezéből. Állandóan visított valamiért. Eddig nem csinált ilyen. :cry:

Testvérkérdés:
Én nagyon örültem, hogy a két nagy között kicsi a korkülönbség (17 hónap). Mikor Marci olyan 6-7 hónapos volt, akkor volt köztük egy kis feszültség, mert "kezdte elvenni" Pati játékait, de hamar rendeződött a helyzet. Az már más lapra tartozik, hogy most nem igazán játszanak együtt, megvan mindkettőnek a saját baráti közre, de az óvodás kor kimondottan jó volt így.
És a kisebbik sokkal elfogadóbb, mert ő már abban nőtt fel, hogy nem ő az egyedüli, akivel anyának-apának foglalkoznia kell.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Veronikusz!
A lányok nagyon édesek :lol:Zsófi nagyon cuki ahogy szopizza az újját.Letti se cumizni nem akar se újjat szopni, néha rágja az öklét.....nem tudom mi lesz???Te figyi...már megint csak 8 dekát hizott :oops: :oops: aggódom.... :!: :!: mondjuk az nyugtat, hogy jó a kedve, nem sír....majdnem végigalussza az éjszakát csak 1x kel 5 felé.......eszik 100-150-ket.....nem akarom tóllihegni, Berkusznak is volt egy ilyen időszaka....... Szerinted????
Mi van az újjaddal???Zsófi mennyit alszik napközben ha otthon vagytok egész nap????Hogy alszik el????
ZSófi!
Maja mennyit alszik napközben és hogy elszik el...stb????Fotónk még nincs nekünk sem használható, de majd csináltatok az emberrel.....

Durca!
Mi még nem ismerjük egymást innen sem, így nem tudtam min mentetek keresztül Borókával.Visszaolvastam a hozzászólásaidat.
Boróka egy igazi HŐS.....és Ti is :!: :!: Nagyon erős és tudatos csaj vagy.....nem tudom szavakba önteni amit érzek ,de kavarog sok minden....talán egyszer összeáll........gyere gyakrabban.. :!:

Testvérkérdés!
Mindig is 2 gyereket szerettem volna egy fiút és egy lányt, gyorsan egymás után.persze akkor még nem tudtam, hogy mennyi "munkával" jár :lol: amíg nem született meg a Letti sokat gondolkoztam azon, hogy majd Berkuszt nem viseli e meg.....???nem akartam, hogy úgy érezze, hogy háttérbeszorul.....féltem is tőle, hogy mi lesz?????kellemesen csalódtam, mert nagyon jól fogadta.Sokszor érzem úgy,hogy fárasztó, és jó lenne egy kis nyugi......de akkor mindig történik valami ami miatt elérzékenyülök...pl ma a Letti hangosan kacagott Berkére.....Berkusz bújócskázott én meg úgy csináltam a kezembe a Lettivel mintha a Letti keresné....mind a kettőnek nagyon tetszett......Letti is nagyon nevette....az ilyen dolgok miatt megéri a fáradtságot a két gyerek.....

KépKépKépKép
vdorka3

Andi!
Képek cukik :lol: :lol: A mamádnak++++++++++++++++++++

Eni!
Gondolok Rád pénteken...... :!: Na jó nem csak pénteken, hanem gyakran eszembe jutsz....... :lol: :lol: de pénteken különösen szorítok :!: :!: gyere majd......

Steffi!
HA időd lesz dobj egy pár képet a szépségeidről :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Jó reggelt!

Judy, nagyon köszi!Szuper vagy!

Veronikusz, lánykáid hihetetlenül édesek.
Emano, a Ti játszós képeitek is szuperek!

Kriszta, most már jobb volt az éjjel, bár az oltás helye még csomós, nem piros már, de mintha betokosodott volna picit.
Volt már vkinek ilyen? Ugye ez okés????
Enni mi olyan 100-kat eszünk, talán néha több, de mivel igény szerint eszik, volt már 40 is, akkor gondolom csak szomjas volt.
A hízással mi is leálltunk, de hát nem is lehet olyan ütemben. A kórház után volt két brutál hét, 250 és 220 hízás, de akkor csak a lemaradást hozta be. Most meg 100 körül szed magára. Már 6290 gr, és féléves korára kéne 6400nak lennie, szóval azt mondták ne aggódjak és eszembe se jusson egyenlőre a tápszer. :oops:
Talán majd 1 hónap múlva szükség lehet rá, ha továbbra is csak ennyiket hízik...
A hasizmozás, ülés nekünk még nem favorit, bár ha felhúzom a kezeimmel, akkor nem akar visszadőlni.
Mi forgunk hasról hátra és hátról oldalra, hangosan nevetünk, olyan édes és folyamatosan állna. Azt meg ugye még nem lehet, így leülni vele sem nagyon, mert azonal kirúgja magát az ember combján. Egyszer kipróbáltam és elengedtem picit, teljesen megtartotta a testét 10-20 mpig, szóval kis izombaba. :shock: :lol:

Eni, nagyon drukk és gyere majd a hírekkel, Emano, Te is mamáddal.

Na, megyünk visszafektetem picit, hátha beleegyezik egy kis repeta-alvásba. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
köszi a drukkokat!!!!Annyira rendesek vagytok!!!

Durca
mi még nem ismerjük egymást
sikerült visszakeresnem,mi is történt veletek!!
Hááááttt,minden elismerésem a Tietek!!Boró egy HŐS!!!
Megnéztem a képeiteket is,nagyon szép család vagytok és a lányok nagyon szépek!!!!
Meg kérdezhetem mennyire van lemaradva Boró az Ő ki korosztályától????Milyen foglalkozásra szoktatok járni???

Kórházi helyzetről én is tudnék mesélni!!!

Adri
mindig nagyon jól elvan a két fiú együtt!!Nem volt semmi probláma velük, jól eljátszottak!!!
Akkor röhögtem magamon,mikor elkezdtem Őket egyszerre etetni!Vicces volt!!!!! :lol: :lol: Balázs etetőszékbe, Ádi babakocsiba :lol:
De rá kellett jönnöm,hogy minden elismerésem azoké az anyáké ahol 2 gyerkőc van :roll:,mert nem egyszerű két manóval!!!!

Etenci
szia
mi volt a 4dn???????

Steffi
recept ráér!!!!!!azzal ne foglalkozzzzzzz van elégdolgod!!!!
tényleg ha lesz időd rakjál nekünk képeket fel :lol:

Zsófi
Valinak szóltam kép ügybe!!!

Eni
meghallgattam a cd-t!!!nagyon jóóóóó!!!

Dorka
nálatok mi újság??????

na megyek,mert kisfőnök hiányol :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka!
:oops: nem tudom, hogy így 2 hónap után mennyit kell híznia. :roll: talán már nem kell 150-et híznia hetente. Nem???? Szerintem az a fő, hogy nyugodt és mosolygós legyen!!! Ha meg ilyen jól alszik … :D:D:D szerintem ne aggódj! Lehet ő kis filigrán nőci lesz, aminek te most nem örülsz, de ő majd nagyon boldog lesz miatta kamaszkorától! :D:D:D Dokitok mit mond? Kérdezted már? Én nem tudom Zsófi mennyit gyarapodott, mert már Szofinál se volt mérlegünk. :D Majd Decemberben megyünk 3 hós oltásra, akkor lesz „mázsálás” :lol:
Ujjam: voltam a bumburnyák sebésznél, de elzavart, hogy ő ezzel már nem foglalkozik :roll: most megyek majd vissza ugyanoda, de a BŐRGYÓGYÁSZHOZ!!!!
Zsófi alvás: változó hogy mennyit alszik. Ha mászkálunk akkor szinte csak eszik és alszik :D úgy kell kelteni, de ha itthon vagyunk akkor is sokat alszik, csak ilyenkor több a nézelődés. Elalvás: ha autóval megyünk akkor berakom, elindulunk és KO! :lol: ha itthon vagyunk akkor nézelődés és vagy beveszi az ujját és azon szépen elalszik vagy egyre csökkenő hosszúságú sírdogálás és úgy alszik el.
Mi van a gyomroddal??? Javul???

Kérdés:
Lehet hogy este 4-5-től azért volt Zsófi nyűgösebb, mert én délben ittam 0,5 liter Colát??? :oops: olyan hülye vagyok, de elfelejtettem, hogy a bubi az bánthatja! :oops: különben tök kis nyugis baba. Alig sírdogál és csak akkor ha tényleg van valami.

Képzeljétek! Tegnap hasított belém a felismerés, hogy már egy hónap sincs, hogy megyünk ki Svájcba és Zsófinak nincs útlevele, Szofié meg már lejárt. Pétekre kértem is időpontot a neten!

Megyek, mert lassan elzárják a vizet DE-re és vizet kell vennem.
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

Eni, gondolok rátok pénteken!!! Minden rendben lesz!

Andi, anyukádnak +++++++++

Kati, boldog névnapot!

Veronikusz, Andi: naggyon jó képek!!! :D :D Még-még-még!!

Steffi, a Deák Ferenc utcában van, ha így ismered... Ez az az utca, ami a Csigaház és az Oázis üzletház között van... Telefonon be kell jelentkezni (bár tegnap csak mi voltunk, mert a hó miatt mindenki lemondta), keddenként 9:40-től van, 750/alkalom, ill bérlet 3000 ft/5alkalom. Testvéreknek van kedvezmény, az nem megy fejből, de a honlapon rajta van asszem: http://www.muzsikalojatszohaz.hu

Aprooka, ma megyek postára, ajánlottan adom fel, hátha akkor nem tűnik el a postán :? Mostanában Annának sincs étvágya, néha úgy érzem alig eszik :?

Na Anna ma sem vitte túlzásba a reggeli utáni szunyát :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz, Anna útlevelét 2 hét alatt kiküldték. De lehet sürgősséggel kérni, akkor pár napon belül megvan....

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: