A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Kép

Kép

Kép

szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

katica
katica30

ritkán jövök, de akkor laptetűzök :lol:

katica
katica30

Katica!
Laptetű!!! :lol: Köszi a táblát! Kiváncsi leszek mit mond majd Fülöp doki! :roll:

Rana!
Tessék pozitívnak lenni! Én úgy tudom, hogy a hő nem mond biztosat, ha stimus a hónap. És az utro is annak számít, nem?
Drukk!+++++++++++++++++

Vizkrisz!
Hűű, de izgi!!!+++++++++++++++++

Csajok, tudjátok, hogy Ti beszéltétek belém ezt a sok szép tüszőt? :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Látom, megint jó sokan kezdtek egyszerre, megint lehet drukkolni. De jó!!!

Vkrisz, szerintem ha 11. napon látsz csíkot, az már biztosan nem a szuriktól van. Szóval drukkolok.

Mamaleszek, szerintem várj még, 8. napon lehet becsapós a teszt.

Kismamiknak, tüszőt növesztőknek, punkció előtt állóknak ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiekre is sokat gondolok!

Kép
petne

Nyulaszom!
hát ez nem a legjobb :( De viszont karácsonyra csakis egy duplacsíkosat kívánok :!: :!: :!: :wink:

Kisbuta!
bevallom, hogy kihagytam megint, mert felbosszantott a 21. napi barnázgatás :twisted: de azért leveszem magam... viszont vitaminozok...

Vizkrisz!
mennek a csíkerősítő drukkok!

Katica!
hol tartassza vizsgálattal?
dezsina

Én balga, elfelejtettem valamit:

Sok boldogságot Kata!!!

Kép
petne

petne: köszönöm.

dezsi: hiányzik az immundolgok eredménye, pedig levették rá a vért még október elején. tegnap még azt mondták, hogy még legalább 2 hét az eredményig. ill. 2 ciklusvizsgálatot kér a doki, és a 2. még nincs teljesen kész. de a többi vizsgálat mind kész.

katica
katica30

Katica,nagyon kiváncsi vagyok,mit mond a doki...megvan minden lelet?
Dezsikém,igazad van,jó lesz az karácsonyra :D Még nem jött meg,de már szineződik...nem akarsz te is karácsonyra egy duplacsíkosat?Mert én szívesen megszavazok neked egyet :D Mondjuk a szülinapodon beágyaz magának,karácsonykor már láttszik a petezsák,szilveszterre meg már szívhang is van :D Okés?
Remélem nem számoltam el magam :roll:
Vendég

Nyulasz!
ebben a sorrendben tökéletes lenne :D viszont akkor nem ihatok pezsgőt szilveszterkor :? szerinted megérné :D :?: :roll: :?:

Katica!
akkor ebből már csak jövőre lesz valami... mármint, hogy találkozol a dokival! nagyon kiváncsi vagyok mi lesz Veled, mit mond a doki!!!
dezsina

Szia lányok!

egy nap egyszer gépezem,aztán nem győzök visszaolvasni!
először is köszönök szépen mindenkinek minden babamegtartó drukkot!!!
másodszor:
EStike:
GRATULA!!!!!!ÜGYESEK VAGYTOK
SKRISZ:
NEKeD SZINTÉN,EZ SZUPER!
annyira örülök,mondtam én,hogy megindítom a babaesőt.
lola29

köszi lányok.

dezsi: csütörtökön megyünk a dokihoz :wink:

katica
katica30

hcg szám:nekem azt mondták a kaáliban,a hcg szám nem függ attól,hány baba van.nekem is magas volt,és egy baba van.
én örültem volna kettőnek is,de ne legyünk telhetetlenek.az eggyel is nagy az izgalom
Rana!
köszönöm a bizalmat,de sajna már én sem vagyok 20-as.32 leszek februárban :roll: a lola 29 azóta maradt meg,mióta fórumozok.
továbbra is mennek a drukkok mindenkinek
lola29

Katinkáknak sok boldogot!!

Zsu, Esti, Zsófi és Rana,
köszi a velemszörnyülködést. :wink: Ez a fősulik átka. .... ja és még nem is sikerült minden tantárgyat felvennem. :?
Hogy is mondják? ... az esélytelenek nyugalmával vagyok most felszerelkezve ... na eg persze pár puskával. :wink: .. és egyéb lőfegyverrel.
Vannak olyan tantárgyak amire képtelenség tanulni. pl. Etika, Filozófia, Kompetencia (KRIKO), Pszicho, Integrál és Interkultúrális nevelés, .....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Katica, nálam valamit nagyon elnéztél :lol: .Légyszi, javítsd ki:ET:12.02.

babaimádó
Kép
babaimado

hajnoca: köszi neked is.

baba: jaj, nagyon elnéztem! bocsánat :oops: javítottam :wink:

katica
katica30

Vkrisz: :?:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Baba,
Katica megelőlegezte neked a + tesztet 'karácsonyra a fa alá". :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok csajok!!!

Jaj... nem tudok mit mondani, egy leheletnyi csíkocska van rajta...tegnapin nincs...talán ez adhat okot egy kis bizakodásra...csak ennyi. Sztem én ezt már láttam 3 perc után, párom esküszik, hogy tegnap se 3 se 10 perc után nem látott csíkot...ezen meg van pici...de tényleg ultraultra halvány...szóval ha a holnapi szebb lesz, majd próbálok róla képet csinálni...úgyis csak 10.30kor indulunk.

Viszont vannak pozitív híreim:aznap amikor nekem volt a beültim még 3 lánynak volt Tándornál...mindannyian 2 embrikét kaptunk vissza. Két lány ma volt vv-en és mindekettőjüknek sikerült!!! :D Az egyik lánynak 2. lombik volt és 3 napos embrikéi voltak (8at szívtak le és 2 maradt), a másik lánynak 1. lombik volt és 2 napos embrikéi voltak (4 és 5 sejtes)...ők vagy 8 évig spontánoztak, tavaly kezdték csak vizsgálni, endot találtak nála lapar alatt, kapott kezelést és most sikerült is neki az első beülti (6-ot szívtak le neki és abból maradt 2 amúgy).Ketten még holnap megyünk vv-re.

Rana
Nem találom egyenlőre a sikersztorikat vmi lombikos oldalon volt, majd mindjárt megpróbálom megkeresni.

Kisbuta
És szép lett a teszted? :D
vizkriszisback

Mellesleg az egyik lány szombaton csont negát tesztelt és most 190 a hcg-je...ennyit a tesztekről.Mondjuk az övé sztem 25-ös volt, nem tudja, csak kért egyet a gyógyszertárban és kapott. :? Szóval bár beszéltünk telcsin és mondtam neki, hogy még korai volt, bármi lehet...tök depisen ment el a vv-re.De jól megríkatta Tándor! :D
vizkriszisback

Rana
A lombikbébi.lap.hu-n alul vannak a sikersztorik. :D
vizkriszisback

Vkrisz, nem akarom elkiabálni, de a haloványka pozitív is pozitív! :wink: Csendben drukkolok inkább....

Érdekes amúgy a természet tényleg: van, akinek 3 szép blasztós embrije sem marad meg, van akinek meg ilyen kis picurka 4 sejtes, 2 napos pöttyei erősen kapaszkodnak. :roll: Azt nem tudod Vkrisz, hogy ennek a lánynak miért nem vitték el 3. napig a tenyésztést? (nekem csak egy petikém lett, de elvitték 3. napig, 10 sejtesen kaptam vissza) Érdekes, hogy ti mindig így tudjátok, mi történt a "transzferes társaitokkal": mi nem nagyon beszélgetünk (illetve én beszélgetnék, de mindenki olyan morcos hangulatban van mindig), vagy ha mégis, akkor már vv-nél nem. (Vagy csak azért nincs kedvünk dumálni, mert nem sikerült???)

Lola, bocsika, üdv 30 felett. :wink: (Nem mintha nem lenne tök mindegy az a pár év :lol: )

Dezsikém, küldök neked vmit szilveszterre, így baba mellett is fogsz tudni inni: :wink:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vkrisz, köszike.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Krisz! hallgass a bölcs öregre, vagyis rám: nem kell tesztekkel stresszelni. Érdekes, hogy nálatok adnak tesztet, nálunk pedig külön szépen megkérnek, hogy ne teszteljünk. Igaz, ez baromira nehéz.

Elért az első hányinger, szerencsére csak eddig jutottam és máris jobb. Ezenkívül akkora a pocakom, mint Ádámmal kb. a 20.héten, igaz vele nem volt :D A szülés napjáig 7,3 kg-ot híztam. De most így hogy a csudában lehet ezt még egy kicsit titkolni :shock:
estike66

Rana! Halkan kérdezem, hogy senki más meg ne hallja(Dezsi piál?9
estike66

Ügyi voltam, mint mindíg :D
estike66

Esti,
fog az ünnepekre!! Akkor úgyis mindenki sokat eszik. :D
Te meg már most előkóstoltál karácsonyra.
Mondd, hogy valami újat csinálsz karácsonyi éteknek és ki kellett próbálni még a nagy nap elött. :wink: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Bogyimami! :lol: :lol: :lol:
Figyu, neked nem tanulni kéne? :D
estike66

Estikee
Nem adnak tesztet...én rendeltem a neten...én nem bírom a bizonytalanságot. :D

Rana
Azért csak 2 naposak voltak nekünk mert pénteken volt a beülti, szombaton nem voltak a Kaáliban csak vasárnap...addig meg már nem kockáztatták nekünk...mert ugye mindhármunknak csak 2 embrikéje volt...a 4. lánynak aki a leszíváson volt velünk csak, 15-öt szívtak le és elvitték 5 napig őket, ő hétfőn kapta vissza őket elvileg. Csak azért tudom mi van a csajokkal mert 3-an együtt voltunk leszíváson, aztán beültin is, így jó sokat dumáltunk...és ezért számot cseeréltünk. :D
vizkriszisback

Rana!
:D :D :D ez nagyon tetszett :!: :lol:

Estike!
(alkalomadtán :D :D :D ) de nagyon szeretnék már hányingerezni és nem az italtól :lol: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Vkrisz, tedd már fel a képet!!! Hadd lássam!!! :lol:

Rana, ne parázz! A hőmérséklet sem jelent semmit!!

Zsófi, te aztán nem bíztad a véletlenre!! :lol: 16? :shock: Gratula!

Hanna, a dokink már megint morgott. Most azon, hogy ki kell vennie a szabit. Rászóltak. De azért mosolygott, és büszke volt magára. Megint megnézte az UH képet, és megjegyezte, hogy: "igen, hát jól felraktam őket!". Gratulált, és mondta, hogy pihizzek és kerüljem az influenzás embereket. :lol:

Katica, nagyon boldog névnapot kívánok!

Lola, Estike ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brizo, hajrá!!!!

skrisz72

Skrisz!
Hát így sikerült. Persze nem biztos, hogy mindben lesz pete is! Majd meglátjuk! :lol:

Csajok, akit érdekel, a megint megjöttbe tett fel Legyekmami új képeket a kis tündérkéiről! :wink:

KépKép
zsófikukac

Esti,
egy olyan Bogyi mellett aki még ma nem aludt semmit - persze azóta mióta felkeltünk - kissé nehéz. Sok anyagom a gépen van. Mi visszük a párommal a honlapot is így nézem a 'lúzerek" :? hozzászólásait és csoportos levelezőn az infókat. :D
Ja ... amúgy tegnap óta 'hivatalosan" is ülhetek a gép elött. A vizsgákra kell jelentkeznem. :wink: :D :D :D :D

....
és nem mellékesen függő vagyok ... tőletek. :wink: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Estike, halkan mondom, hogy igen! De csak mert már ő is bevallotta!!! :lol: :lol: :lol: Amúgy miért akarsz te titkolózni? És főleg: ki előtt? :roll:

Vkrisz, mostmár értem a 2 napos embriket. Úgy emlékeztem, a tieid 3 naposak voltak, de ezek szerint 2. Gyűjtöm az infokat a kismamiktól! :wink: T-nek tényleg nagyon szuper sorozata van! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nagyon szépek Legyekmami picurkái :D
Pont a napokban gondoltam, hogy az ltalam ismertek közül sem Lanyáné, sem apacsék, sem legyekmami egyáltalán nem jelentkezik. Vajon miennek az oka? Azt gondolják, hogy bántja az itteniek lelkét, ha bejelentkeznek néha? :roll:

Rana! Nekem már több vetélésem is volt, tehát egyenlőre nem szeretném senki orrára kötni. Sőt én balga, miután a korom szinte kötelez majd az aminóra, azt gondoltam, hogy addig titkolhatom :oops: , de kezdem belátni, hogy alaposan tévedtem :shock:
estike66

Bogyimami! Én is függő vagyok. Hiszen már megint nem dolgozom.
estike66

Esti,
a hiányzók szerinte ilyenkor már csak a főtpikjukba szoktak reagálni és benézni.
Vannak a nagyon régiek közül is olyanok akik már réggerégen nem adtak hírt magukról.
Az ember egy ideig elnézi, de aztán már kezd furi lenni, hogy miért nem jön.

Nem fényezni akarom magam, de nekem fontosak a kapcsolatok. Mind az életben, mind itt. Csak sajnos vannak olyan 'barátok" akiknek nem annyira fontos a kapcsolat csak akkor ha épp kell valami.
pl. a Nővéremék kisfia a keresztfiunk nekem és a volt férjemnek. (aki összejött válás után és az én terhességem után a 'volt"legjobb barátnőmmel) Mesélte a nővérem, hogy már vagy 2- 3 hónapja nem voltak őket (nővéreméket) meglátogatni és már annyiszor hívta őket a nővérem a kölcsönadott ruhákkal kapcsolatban, de eddig még nem sikerült Vácról Sződligetre eljuttatni. Kb 15 - 20 perc az út kocsival és kb 10 km. :(

Szóval valakinek csak akkor fontos a másik ha neki kell valami.

hajnoca
Dunakeszi

Vizkrisz
LH-teszttel nem próbálkoztál?
Hamarabb és biztosabban mutatja ki a terhességet, mint a HCG-s teszt.

Remélem, T. doktor sikerszériájába beleesek én is :wink:

Egyébként most teljes nagyüzem van (sokszor napi 10 punkció), mert dec. 20-tól le akarnak állni. Ahogy számoltuk, nekem még éppen belefér az időbe a punkció, az ET.
Egyébként februári időpontokat adnak mostanában (belső informátorom szerint :wink: )
Vendég

Hajnoca,
én is elborzadtam csendben a vizsgáid számán. Ez azért gáz, szinte minden napra jut belőle egy, így még szingliként sem lehetne felkészülni, nem még férjjel és gyerekkel...

Estike és Rana,
akkor én meg még megsúgom nektek, hogy Dezsi nem is iszik sokat, mert hamar elalszik tőle. Amennyit meg megiszik, annyit egy nagylánynak szabad.

Lányok, tesztet nálunk sem adnak, de azzal engednek el, hogy ET+14. napon és ET+16. napon teszteljünk, és utána telefonáljunk nekik, hogy mi az eredmény, és hogy nem jött-e meg. Nem tudom, hogy van vérvétel.

Kép
kisbuta

Dezsikém,látom meg is oldódott a szilveszteri piálás :lol: Külömben már feltalálták a kölyökpezsit is :wink:
Vkrisz,én megértem a tesztelgetésed,tudod ugyanígy vagyok én is mindig....előtte megfogadom,hogy nem,de végül sosem bírom :oops: ...asszem nem is ezen múlik.

Lányok,én is hiányolom,hogy régi topictársaink nem jelentkeznek be...még ha csak nagyon ritkán is,legalább egy-egy fotó erejéig,had gyönyörködjünk.
Vendég

Kisbuta,
a baj az, hogy mivel levelezőn csinálom valószinűbb, hogy szombati napokat fogok választani. Igaz, van már hétköznapra is. Szóval előfordul majd, hgy egy nap több tárgyból is fogok vizsgázni. .... persze két ünnep között az iskola is zárva. Így még ki is esnek azok a napok illetve tanulással is fognak folyni.
Még szerencse, hogy apa kivette és itthon lesz velünk. Talán :wink: :?: lesz időm tanulni is.
Szerencse, hogy azért van olyan tantárgy amiből még vizsgaidőszak elött letudunk vizsgázni.
Pl. Angolból már megvan a 4es. 6.-án is lesznek vizsgáim és asszem a 13.-ai szombatra is jutott belőlük. :?

hajnoca
Dunakeszi

Kisbuta
Én nem tudom, hogy csak a Kaáliban divet, hogy ET+11-en van kb vv???
Csodálkoztam is, hogy Skrsiznek miért csak ET+14-en kellett mennie. :shock: Párom is miatta szekált, hogy ne menjünk még...csak pénteken...de mondom én nem húzom tovább...

Mabe
Nincs LH tesztem. :(

Mindegy...már csak 1 nap...
vizkriszisback

Vizkrisz, engem is B ET+11-re hívott vv-re. De ilyen rövid ciklusúaknak, mint én, jobb is. Sztem jobb minél hamarabb megtudni. A vv már úgyis megmondja a tutit akkor. Most tök sz@r, mert 15. DPO-ra hívtak be vv-re (mondván, hogy hétfőn nagyon sokan vannak). Mondjuk addig meg legalább megjön (ha meg akar).

Na, a hőm most átesett a ló másik oldalára: délutáni szundítás után 37.7 :( és ez bizti nem babától van. :cry:

Mabe, és ha most nekem (netántán) nem sikerül az inszem, januárban már nem is mehetek szted csak februárban újra (nem beszélve a decemberről)??? Vagy ez amit mondtál csak lombikra vonatkozik? (Mondjuk én januárban már lombikra szerettem volna menni....)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca, sokszor nekiveselkedtem már, hogy beiratkozzam valahova így felnőtt fejjel, és annyira tisztelem azokat, akik ezt megteszik, és végig is viszik. De én annnnnnnyira lusta vagyok! Nekem olyan megkönnyebbülés volt befejezni az iskoláimat (néha rémálmaimban még mindig járok valamelyikbe), hogy nem tudom rávenni magam megint, pedig még gyerekem sincs.... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike, remélem nem azért hajtasz ennyire, mert ilyen a munkahelyed: :lol: :lol:

Kép

Ha abba akarja hagyni a munkát szülés idejére, kérem, kávészünetben tegye meg és ne zavarja a kollégáit.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, erőltess már magadba egy kis pozitív gondolatot!!! LÉCCI!!

skrisz72

Szép estét mindenkinek!

Katalinoknak, Katáknak boldog névnapot kívánok!

Katica, beírnád a táblába, hogy megbeszélés december 8-án? Köszönöm. Hogy mikor kezdünk, majd kiderül.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Skrisz, nem tehetek róla.... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! :lol: :lol: :lol: Nem, nem ilyen a munkahelyem, nagyon klassz kis csapat. Skrisznek igaza van.
estike66

Tudom...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca, Rana,
én is tök szívesen tanulnék még valamit, de egyrészt nagyon biztosnak kéne benne lenni, hogy értelme van rá költeni (és a mai világban mi biztos?), másrészt nagyon nincs pénzem se, még az angolt is itthon nyomatom esténként autodidaktában, pedig kéne nyelvvizsga, és ahhoz nem ártana valami nyelvóra sem...
apa azt mondta, az a megoldás, hogy megint elmegy valami hosszabb külföldi útra és magával visz. Sajnos nagyon úgy áll a széna és szalma, hogy menni kéne valamerre pár évre, mert külföldön apának feleennyi munkáért ötször ennyit fizetnének, hívják is, és elég gáz, hogy még mindig ugyanannyit keres mint én, pedig vérprofi, és ráadásul ha megy, nem találnak helyette senkit, mégsem akarják megfizetni.

Rana,
légysi, vidámodj, egy gyerek se akar depis anyukát! Rázd meg magad!

Jajj, úgy izgulok a holnapi punkció miatt!

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: