A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Sziasztok!

Estike

2 baba!!!! Azannya!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Ez szuper!!!! :D Inkább kettő, mint egy se!!!! :wink:

Skrisz

Neked is gratulálok!!!!!!! :wink: :D A te hcg-d is ikergyanús!!! :wink: :lol:

Vizkrisz

Neked is ott lapul(-nak) a babók!!!!Drukk egy szép magas hcg-hez!!!!

Lola

Csak így tovább!!!!Növegesd szépen a babátokat!!!!!

Mindenkinek jobbulást akire ráfér!!!!

Tüszőnövelő, cisztaűző, megtapadás elősegítő drukkokat küldöm nektek!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Estike

2 baba!!!! Azannya!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Ez szuper!!!! :D Inkább kettő, mint egy se!!!! :wink:

Skrisz

Vizkrisz

Lola

Kép
Vendég

Sziasztok!

Estike

Skrisz

Vizkrisz

Lola

Kép
Vendég

A rohadt dög!!! :evil: Olyan lassú volt hogy csak na!!!! Most meg beteszi 3x is!!!! :evil: :lol:

Bocsánat!!!! :oops:
Vendég

Mabe

Én is eü! :wink:

Ahogy az öregek mondják: Röggöny!!! :wink: :lol:
Vendég

Ditke! :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csajok!

Erről a FEM-ről írhatnátok! :wink: Mire jó, ára?

Hanna

Jól vagytok? Szépen növögettek? :wink: :D
Vendég

Na, akkor még egyszer :!: (és utoljára :lol: ) a FEM-ről:

Összetevők:
Szabadalmazott összetétel: Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó vörös málnalevél, vadon termő viaszbokor, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó gyömbérgyökér, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó paprika, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szegfűszeg.

Főbb hatásai:
Tisztítja, tonizálja és erősíti a női szerveket, endometriózis, meddőség, terhességre való felkészülés, erősíti a méh szöveteit, menstruációs görcsök, késő vagy hiányzó menstruációs ciklus

Ajánlott adagolás:
Naponta 2-3 kapszula 2-3-szor vagy ahogyan a kezelőorvos elrendeli. Ez a formula kifejezetten ajánlott terhesség előkészítésére.

Tradicionális és modern alkalmazása:
Ez a növényi formula has széles körűen alkalmazható a női szervek tisztítására, tonizálására és erősítésére

Egyéb:
A termék szabadalmaztatott összetétele miatt a pontos összetevők arányait nem közölhetjük. Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, keressen minket emailen az info@creationsgarden.com címen, vagy telefonon a 1-866-675-1999-as számon.

Az Ökonet frogalmazza, topikon belül Brizo, árat tőle kérdezzetek, de annyit megsúgok, hogy nem teszi rá a hasznát, hanem annyiért adja, amennyiért veszi! :wink: (Ilyen kedves-aranyos lány ő) :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ditke! Köszi szépen! Növögetünk.
Ma voltunk dokinál.

Kép
hanna30

Ditke, ezzel én is úgy vagyok, mint te: inkább 2 baba, mint egy se! De amúgy nekem mostmár tényleg tökmindegy, hogy ikrek vagy nem, és hogy milyen neműek, csak EGÉSZSÉGESEK legyenek!!! (Ha ezen felül lehet még kívánságom, akkor egy egészséges ikerpárt szeretnék könnyű és boldog terhesség után, akikből az egyik fiú, a másik lány, de ez már tényleg álmaim netovábbja lenne!)

Vizkrisz, Meli: én jól vagyok, náthámat leszámítva. :? Várom a csütörtököt, hogy tesztelhessek (aztán ha nega, akkor meg azt kívánnám, bár ne lenne még csütörtök! :) ) Bár most úgy érzem, annyira nem stresszelek!

Vizkrisz, Szezso, köszi a jókívánságot, úgy legyen!!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Fő a pozitiv hozzáállás!!!!! Sikerülni fog!!!!!! :wink: :D

Hanna

Lehet hogy még ebben az évben babáztok!? :wink: :D Nagyon szuper!!!! És olvastam azt is hogy a család már nagyon várja Olivért!!!!!! :wink: :D

Brizo

Pü-ben megírod nekem hogy mennyiért lehet kapni ezt a FEM kapszula?, tablettát?
Ha ebben a hónapban nem jön össze, akkor január végére "felkészítem" magam!!!!! :wink:
Vendég

Brizo: nekem is, kérlek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Ditke! Igen, nagyon várjuk.
Nagyon drukkolok nektek is!

Kép
hanna30

Szezsó :D

Akkor ti is spontán hónapban vagytok,mint mi.

Hajnóca :D

21 :shock: ?? Ahhoz egy egész Kárpát-medence drukk jár. :wink:

Többieknek puszi, megyek aludni,majd holnap jövök.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Krisz, az utolsó menzesz 1. napjától számítják. Ha kalkulátort használsz, addig játssz ezzel a dátummal, hogy az ovuláció stimmeljen, hiszen az a biztosan ismert időpont. Sokáig csak hüvelyi UH lesz, hasin még nem nagyon látszana.

Kisbuta, akkor nagyon izgalmas heted lesz. Drukkolok! Pocakfotó nyáron készült utoljára, de már éppen emlegettem a férjecskémnek, hogy csinálhatnánk. Ha lesz, dobok fel, ígérem.

Rana, én is 37 vagyok, és sikerült. Drukkok. És jobbulást!

Hajnoca, én még ilyet nem is hallottam. Hogy mik vannak?!

Rólam: a dokinál minden rendben volt. Pontos méreteket nem tudok, de azt mondta a doktorbácsi, hogy sem nem nagy, sem nem kicsi. A fejecskéjét nagyon befészkelte már a szeméremcsont mögé, gyarkolatilag alig lehet látni, ezért állítólag nagy esély van rá, hogy már idén megérkezzen a gólyánk. Azért még legalább 1 hónap kitartást kért a doki. Ha rajtam múlna, kivárnánk a jövő évet.
1 hét múlva megyünk 4D-re, onnan már biztosan izgalmasabb hírekkel, és remélem, fotóval tudok jönni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Petne: örülök, hogy minden rendben! :wink:

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Igen Petne, te is plusz biztatást adsz ám nekem! :wink: Már nagyon a finisben vagy, csodálatos érzés lehet. drukkolok, hogy ezután is minden ilyen jól menjen! :)

Ditke, Puszi! A FEM-et nem kell és nem is szabad hónapokig egyfolytában szedni. Úgy kell, hogy mensi első napjától pé-ig /beültiig (bár Estike csak leszívásig szedte). Rá is van írva, hogy terheseknek nem ajánlott. Meg szerintem az az adagolás is túlzás, ami a dobozán van (valami 8-10 szem vagy még több naponta), akiket ismerek (és bebabásodtak!), azok 2-3 szemet szedtek egy nap. Na, a többit (ár) majd Brizotól. Nekem is van még egy csomó, és ha sikerül a baba, én is fel fogom ajánlani a maradékomat nektek, mint Estike, csak attól tartok, az még nem most lesz, úgyhogy arra ne várjatok! :? (Na persze reménykedem, hogy mégis, de ezt tudjátok)

Megyek én is szundikálni, hátha az éjszakai pihenés elűzi Náthamanót. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kép

Lola pihizzél sokat és a babával rendben lesz minden Kép

Estike gratula a 2 babóhoz, még én is meglepődtem egy pi Kép cit

Skrisz neked is gratula a szép hcg-hez Kép

Úgy érzem még több erőt adtok nekem a mostani kezdésünkhöz.

vback nyugi csak türelmesen tessék várni azt a 2 csíkos tesztet :shock:

Ditke és Puszedli privi elküldve.

Ranácskám téged is türelemre intelek még 2 napig, és semmi stresszelés nega gondolatok Kép

Tegnap voltunk 3. napi vérvételen minden okés, B. doki felírta a Gonalt is, most sokkal kisebb adaggal indítunk, mint a múltkor.
Az ő szavait idézve az elsőnél " nagyon elszáltam" (16 tüszikém lett). Fájtak nekem is rendesen a pfészkeim.
CSütin kell menni legközelebb, már úgy várom :lol:
Vettem power track protein fehérjét is 3000 Ft-ért.
Majd meglátom fogom e bírni, szépen beillesztem az étrendbe.

Most lépek készülődni.

Kép
brizo

Minden Katának, Katalinnak

Kép
Vendég

Sziasztok,

Estiken gratulálok az ikrekhez :lol: :lol: :D

Skrisz Neked is gratulálok a szép hcg eredményedhez :D

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Kedves Katalinok! Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!
Vendég

A fórum összes Katalinjának boldog névnapot, mielőbbi baásodást, boldog terhességet és egészséges kisbabát kívánok!
estike66

Szép jó regglet!

Nálunk éjjel végre leesett a hó!!! :D Még mindig esik és meg is maradt. :D

Boldog névnapot aKatalinoknak!!!Hogy is van az a mondás:"Ha Katalin ....karácsony...."? :?

Rólam:
25.cn, 13.dpo, ET+11, hő reggel 5.45-kor 37,2, 7.45-kor 37,5. A hasam mostmár egyértelműen menziszerűen görcsölget...nem annyira fáj...de görcsölget, melleim ugyanúgy veszettűl fájnak.
Tesztet még nem csináltam mert inkább fényképeztem a havat. :lol: (Na meg parázok. :wink: Pisi már félretéve...majd rászánom magam vmikor.)

Rana
Tudom, könnyű azt mondani, hogy ne légy nega...tudom, hogy a sok kudarc után nehéz bízni...de ahány csodababóval találkozunk itt a neten ill a közvetlen környezetünkben...egyszerűen bíznunk kell!!! :D Én tegnap pl. neten található csodabébikkel (olyan bébikkel, akik sok sikertelenség utén csodával határos módon mégis megfogantak és megszülettek)tuningoltam a lelkem. :wink: :D
vizkriszisback

Jaj, de béna vagyok.

Bogyimami! 21 tantárgyból vizsgázni egy kicsi bogyika melett? Ez szerintem embertelen. :shock: Minden elismerésen a tiéd! :)

Krisz! 2. lombik+volt egy fagyis beülti, előtte 2 inszem.
Nem néztem be tegnap délután, valóban jobb dolgom volt. Ma reggelig velünk volt a kispapa. :D Már elment. :cry:
Tünetem: cicifeszülé(inkább fájás), főleg éjszaka pocigörcsök, szünni nem akaró fáradtság.

Szezsó! Hajrá spontán bébike!!! :D Én kicsike vagyok, 158 cm. :cry:

Zsófi! Én fiacskám szeptember 1-i (gondolhatod, hogy várta a szülinapját szerencsétlen), tehát szűz és az valóban klassz csillagjegy. Drukkolok! :D

Ditke! :lol: :lol: :lol:

Hanna!
És mi volt a dokinál? nem mesélsz?

Petné! Ha úgy szeretnéd, akkor drukkolok a januári szerencsés megérkezéshez! :wink: Várjuk a poci és 4d-s fotót :?:

Brizó! Köszi és boldog szurizást!

Csibe! Neked is köszi és bocsi, de csak ma küldöm, tegnap kicsit zaklatott napunk volt.
estike66

Estike, ez jó ómen, nekem 2 inszem, 2 lombik és most lesz a fagyis.

babaimádó
Kép
babaimado

Estikee
158 centi?Akkor nemsokára könnyebb lesz átugrani téged mint megkerülni! :wink: :D Köszönhetően a benned cseperedő két maszatkának! :D Sajnálom, hogy a kispapa már elment...biztos hiányzik amikor nincs veled...de hát ilyen az élet...majd jön hamarosan megint :D .

Brizo
Hajrá szurik!!!Mennyi gonalt kapsz most?

Zsófi
Várjuk a fejleményeket a vv-ről és az uh-ról! :D fáj a pocid?

Hana
Valóban írhatnál többet is magatokról!!!Meg képeket is tehesz fel!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok!

Olyan jó híreket olvasok, hogy nekem is reményt adnak, hogy sikerülnie kell, hisz úgy beindult a babadömping. Gratulálok a babákhoz!

Vizkrisz, neked mindig ilyen magas a hőd? (37,5?) És mit jelent a rövidítés, dpo?

Én ET+ 8 napon vagyok, 29.ciklusnap (30 napos ciklusaim vannak, most spontán ciklusban kaptam vissza a fagyasztott babákat 3 naposan. Elég későn volt spontán ovulációm, 17-18. napon, a beültetés így a 21. napon volt).

Bocsi a sok leírásért, de ezzel csak azt kérdezném, hogy szerintetek már érdemes tesztelni, vagy ne akarjak csalódást még magamnak?

(Egyébként egyetlen tesztem van itthon, és megfogadtam magamnak, hogy az a teszt egy varázsteszt lesz, és csak pozitív eredményt tud mutatni). :D
mamaleszek

Estikee
Neked az első gyermeked spontán?Most miért kellett lombik?
vizkriszisback

Mamaleszek
A dpo=day past ovulation=a pé -t követő napok száma. Szóval az neked 11-12, attól függően mikor is volt az a pé. Talán még nem érdemes tesztelned...csak egy nagyon érzékeny teszt mutathatna vmit, lehet az is csak akkor ha 2 babó van. De 2 nap múlva már tesztelhetsz sztem.
Hány babót kaptál vissza?Hány sejtesek?
A hőm mindig ilyen magas...bár ez a 37, 5 kicsit túlzás azért nekem is. :D Én általában korán kelek, így az első értékkel szoktam találkozni a 37,2 vel a ciklus 2. felében (ez azért néha 37 csak vagy 37,1...egy normál ciklusban ilyen korán reggel de a sok utro most amúgy is felviszi a hőt elvileg...szóval nem is igazán érdekes ez az eredmény...csak megszokásból mérem)
Te miket szedsz?Érzel vmiféle tüneteket magadon?Az előző lombiknál hogy volt?
vizkriszisback

Szép jó reggelt!
Mamaleszek,szerintem várj még a teszttel,et+11-12.napig...akkor már tutipozitívat fog mutatni.Irigyellek,hogy kibírod :D
Vizkrisz,jujj nagyon izgi...és ma tesztelsz?Megadrukkok!!!!
Drukkok mennek mindenkinek!
Vendég

Nyulasz
Kéne tesztelni...pisi várakozik :D ...majd tesztelek...
A hasam most nem göröcsöl...csak időszakosan csinálja :shock:
vizkriszisback

sziasztok!
tegnap olyan sokat dolgoztam, hogy nem tudtam jönni du. Erre mit látok :?: :!:

Estike!
:lol: hiperszuper :!: :lol: nagyon örülök Nektek! ikrek! Micsoda öröm! Gratulálok!

Skirsz!
Hihetetlenül örülök az örömödnek :!: :lol: Nagyon szép a hcg! További drukkok az UH-hoz!!! :wink:

Nyulaszom!
remélem csikozódik a teszted... hátha a kövi kétcsíkos lesz!

Vizkriszi!
drukkok a teszthez!

Szezso!
:D

Katica!
Boldog névnapot kívánok :!:
dezsina

Akkor még nem tesztelek, egyébként is félek a negatívtól. Aztán meg már annyira nem lesz az itthoni tesztnek értelme, mert pénteken lesz a vérvétel (akkor leszek ET+11, napon), amiből remélhetőleg kiderül, hogy babákat várok! :D Legfeljebb majd a pozitív vérvételi teszt után csinálok egy itthonit, emlékbe! :lol: :lol: :lol:

2 fagyasztott babát kaptam vissza, 6 és 7 sejtesek voltak, szépen elindultak az osztódásban. Az előző lombiknál szebbek voltak, 13 sejtes is volt köztük, mégsem kapaszkodtak, remélem, most erősebbek lesznek, hisz túlélték a fagyasztás- felengedés maceráját. (a méhnyálkahártyám szép volt, a 21.napon 15 mm, a beültetés napján lehet, több is)
Túl sok mindennel nem próbálkozom, iszom a palástfű teát (ebben nagyon hiszek), Elevit és fehérjedúsabb kaják, és Utrogesztan 3x3.

A tüneteim változóak, de a mellbimbó fájdalma állandó, az egyik cickó kicsit fáj, a másik semmi jelét nem mutatja. A hasfájás időnként megjelenik, korábban derékfájásaim voltak. CSütörtökön kellene nem megjönnie.

Neked milyen jeleid vannak vizkrisz?

Hol lehet látni a teszten, hogy hányas érzékenységű?
mamaleszek

Mamaleszek!
Neked is nagyon drukkolok :!: :D
dezsina

Dezsikém,nem csíkosodik.Reggel már volt két csepp barnás,lehet,hogy még ma megjön.
Mamaleszel,én a vv reggelén biztosan tesztelnék :D Elvileg a leírásában ott van,hányas,de nem mindegyiken.Van amelyik tesztnek a dobozán is rajta van.
Katica,és minden Katalinnak boldog névnapot!!! :D
Vendég

Mamaleszek

Nekem ez már a 3. lombik
Az elsőnél 3 emrikét kaptam vissza 8-8-9 sejteseket a 3. napon...ebben nagyon bíztunk....nem sikerült.
A másodiknál egy 4 sejtest a 3. napon...ez sem sikerült. Hozzáteszem a stimu alatt végig nagyon nagyon náthás voltam, fájt a torkom, kicsit köhögtem is...ha van eszünk, leállítjuk a stimut.
Még vmi ami talán a siker ellen szólt...valószínűleg aktív endometriózisom volt közben...és ez akadályozhatta azért nagy mértékben a teherbeesést. (Ezzel a lombik előtt műtöttek, de nem a legjobb doki és mint utólag kiderül egy csomó endot "nem talált meg", azt mondta mindent kivett :? ...indulhat a lombik...de a 2. sikertelen lombik után sajna ismét megmutatta magát az endo mostmár elég dühösen és ezért ismét műtöttek, de mostmár a kedvenc dokibácsim jól kipucolt és gnrh kúrát is kaptam megint...szóval remélem, hogy az endo most nem akadályozza a babóimat!)

Én szedek Gravidát, magne B6-ot, E vitamint, folsavat, aspirin protect-et és iszom a palástfüvet én is rendületlenül. :D
A melleim fájnak ha hozzájukérek, a hasam a feltételezett beágyazódás kezdetekor kicsit fájdogált, szúrkált, most meg 2 napja olyan menziszerűen görcsöl...főleg reggelente...rengeteget iszok, fehérjét eszek, alszok sokat...

Ha visszaolvasol vagy 3-4 nappal ezelőttre ott leírtam miket is éreztem, tapasztaltam az előző lombikoknál a beülti után...a tünetek nem sokat jelentenek...hisz lehetnek a menzi tünetei is meg a beágyinak is. :?

Sok sikert a fagyibabóidhoz!!!Nem mindig a legnagyobb embriók hozzák meg a várva várt eredméynt! :D
vizkriszisback

Vkrisz,pisivel mi újság????
Vendég

Sziasztok!

Hajnóca!
21 vizsga rengeteg, nekem csak 5 lesz, de azoktól is be avgyok tojva! :shock:

Estike!
Tesóm szept. 2.!

Mamleszek!
Látom türelmes vagy a teszteléssel! Helyes! :lol:

Vizkrisz!
Nagyon szorítok! Végülis ma nem teszteltél egyáltalán?
Nem is fogsz?

Katalinokat az Isten éltesse!!!
Kép

Én megjöttem az uhuról! És csodás híreim vannak: mindkét oldalon 8-8 db 9 mm-es tüsző! A mnyh 11 mm!!! Pénteken újabb kukucs, hétfőn vagy kedden punkció! Doki bácsi is nagyon meg volt elégedve!!! Kép Kép

KépKép
zsófikukac

Mamaleszek
Az utrot kihagytam a felsorolásból.A doki 3-2-3-at írt, de pár napja önkényesen emeltem 3-3-3-ra. :D

Nyulasz
Pisi.Megcsináltam....hát kétesélyes... :? Most várom, hogy száradjon kicsit...hogy a többivel összehasonlítsam....mert hát szárazon másképp néznek ki. Az ET+6.7.8. napi egyértelműen pozitív bár a 2. csík egyre később jelent meg és halványabb lett.ET+9-en sztem már csak 10 perc után maradt vissza vmi kis maszat, ET+10-en semmi sincs, a mai ET+11-en pedig egyenlőre látszik egy extrahalovány csík...ami kb 3 perc után ott derengett...de lehet, hogy nem lesz ott mire megszárad...és csak káprázat. :shock: ...inkább úgy néz ki mintha csak tudnám, hogy ott kellene lennie. :lol: De mindegy...a remény még nem halt meg.

Na összeszedem mgam és megyek le apához a boltba. :D
vizkriszisback

Kukacka,micsoda jó hírek :D szuper,ügyes vagy :wink: csak így tovább!!!
Vkrisz,csíkerősítők mennek++++++++++++++++++++
Vendég

Zsófi! Darabszám, méret tökéletes, nyálkahártya túúúlszárnyalhatatlan!!! :lol: :lol: :lol: Szóval tökéletes :lol: :lol: :lol:
Krisz! Én is csíkerősítőt küldök. Halvány csík is csík! :D Mikor lesz vérvétel? Kérdésedre válaszolva, igen, spontán.

Dezsi! Köszi!
estike66

Boldog névnapot kívánok minden fórumos Katalinnak! Kép

Zsófi! Kép

Hát Hajnoca, ez tényleg nagyon sok vizsga! :shock:

Mamaleszek, sztem se lődd el a csodatesztedet, jó lesz az emlékbe, vv után, ahogy írtad! :wink: Amúgy tüneteidet irigylem.

Brizo, Nem tudom B-nek mi baja volt a 16 tüszikével. Én kifejezetten örülnék neki. Jó, tudom, túlstimu meg minden, de mégis jobb 16, mint 1 !

Vkrisz, hol olvastad ezeket a csodababás történeteket? Én is szívesen olvasgatnám őket, hátha jobb kedvem lesz. (Ez a satnya kis hó se vidít fel)

Rólam: Brizo, Vkrisz, igyekszem nem nega lenni (ha már a tesztem az lesz :lol: ), de elég nehéz. Hőm csak 36.9 23.cn, 8 DPO-n, se cicifeszülés, se szurkálás, semmi. Náthám javulgat, de a változatosság kedvéért hátul a bölcsességfogamnál beduzzadt az íny, és nagyon fáj (ezzel kínoz évente- félévente, kb 10 éve erőlködik, hogy kibújjon, bár már majdnem kint van teljesen. A másik oldalon le kellett égetni az ínyt róla, mert ugyanez volt a helyzet, ha nem rosszabb). Bocsi hogy nektek panaszkodom, de Apika megint itt hagyott 5 napra, és nincs aki vigasztaljon (ő már csak csóválja a fejét, hogy mindig van vmi bajom). Megvigasztalnám magam valami fini kajával (ilyenkor ezt szoktam), de fáj az evés, így ehhez sincs kedvem. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vkrisz, mi van azzal a 2. csíkkal??? Ott van, ugye??????????? :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,dehogy lesz a teszted negatív :twisted:
Vendég

Hát Nyulasz nem tudom.... :roll: Progiszedéshez képest hő a béka segge alatt, tünet nuku (a múltkor legalább a cicim érzékeny volt). HJAJ.... Na mindegy, pénteken elválik, mi lesz. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

gondoltam rá, hogy én is teszteljek ma, végülis tegnap este benyomtam magamnak egy adag hcg-t, hadd lássak végre annyi idő után megint pozitív tesztet... :lol:

Rana,
ne butáskodj, bízz magatokban jobban! A fogaid monnyanak le! - hmm... vagy mégsem, csak a fogfájás? Na, jó. (amúgy nekem egyáltalán nem fájt az a két bölcsességfogam, ami kint van, nagy titokban kibújtak maguktól...)

Nyulasz,
piri :(

Dezsina,
teázgatsz rendesen?

Katica, boldog névnapot!

Vkrisz,
akkor most mi van a teszttel? +++++++++++++++++++++++++
és: ha Katalin kopog, Karácsony tocsog.

Zsófi,
így kell ezt csinálni, hajrá a babásodás felé!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brizo, Baba ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamaleszek, Vkrisz +++++++++++++++++++++++++++++++

Petne, ++++++++++++++++++++++++, hogy még kitartson egy hónapot a kicsi!

Lola, Estike, babamegtartó drukkok!

És mindenkinek szép napot. A hóra irigy vagyok, úgy látszik most már tényleg csak Szegeden nincs egy szem sem, csak csúf eső. :cry:

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Katicának és az összes Katának Kép

Zsófi: szuper hírek!

Brizo: máris olvasom!

Vkrissz: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Boldog Névnapot Minden Katalinnak!

Katicával mi újság? Tudtok róla vmit?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

sziasztok!

köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok.

krisz, estike: gratulálok :lol: :lol: :lol:

mamaleszek, vizkrisz, zsófi, kisbuta, rana, baba: drukk++++++

hajnoca: szépek a képek.

mabe, mamaleszek: táblába nem szeretnél bekerülni?

rólam: csütörtökön megyünk a fülöp dokihoz, van olyan vizsgálat ami még nem lesz kész akkora. de így is jókora kupac papírral megyünk majd.

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

Vkrisz!!! :)
annyira izgulok!!! képeket nem kapunk a tesztekről??????? mi biztosan látjuk majd azokat a csíkokat!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: