Sziasztok!
Nyuszitappancs (jó a nickneved

), üdv közöttünk! Mesélj egy kicsit többet magatokról. Hogy telt az eddigi babavárás? Ebben a topikban is van egy szemérmetlenül fiatal, 20 év körüli kismami: Moncsi.
Bea, éppen tegnap röhögtünk apával a hasamon, úgy hullámzott, mint a víz felszíne szélviharban. Kiscsaj nagyon látványosan aktív volt

Eddig ilyet nem csinált, vagy legalábbis nem vettem észre...
Papillon, keresem én az a hájat, keresem a hasadon, de nem nagyon látom! Gyönyörűszép a pocid! Még neked sem túl nagy!
Vica, nagyon édesek a gyerekeid. Hiszti: én úgy tudom, hogy óvodáskorban még elég gyakran előfordul. Boldogok azok, akiknek csak 3 éves korukig hisztis a gyerekük. (Szerintem ezt csak a szülők vigasztalására terjesztik

) Ráadásul oviskorban szerintem már okosabban is csinálják a hisztit...
Én is néha elvesztem a türelmemet, és kiabálok vele, amikor Samura rájön az ötperc, de leggyakrabban magára hagyom - persze csak ha épp megtehetem, mert pl. nem kell épp sietni valahova.
Egyébként elképesztő, hogy picinek mennyire hasonlítottak egymásra a gyerköceid. Én nem tudtam volna eldönteni a fotók alapján, melyik-melyik.
Csajok, talán Kukli írta tegnap (ha nem, akkor bocs), hogy napok óta rossz a gyomra. Na nekem tegnap volt egy mélypontom. 4x hánytam kb 3 óránként, egész nap semmi sem maradt bennem, ilyen eddig még nem volt. A legrosszabb napokon a terhesség elején is max 1-2 kellett reggel ellátogatnom e célból a mellékhelyiség felé. Közben folyamatosan éhes voltam, áhhh, borzasztó volt. Estefelé a 3 db háztartási keksz fél almával és B6 vitaminnal végül velem aludt, de szerintem ennyi... Hogy ez mi lehetett? Ma sem teljesen OK a gyomrom, de a tegnapihoz képest egész jó. (Kefírt nyomok most kiflivel)
Hú, és a kiscsaj most már nagyon fura helyekre tudja betenni a végtagjait. Éjjel egyszer csak úgy elkezdett szúrni az oldalam, h azt hittem bepisilek.. Végül addig forgolódtam, amíg arrébb ment, nem tudom, mit találhatott el, de nagyon sz*r volt.
No, panaszkodást így reggelre abba is hagyom...
RÉ