A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na el kell menjek! :twisted: :cry: :?

Reggel jövök!!!!!!! Szép álmokat!

Ja, éhes is vagyok, de csak 11kor láthatom a hűtőmet. :cry:

Kép
muzsuzska

Hát nem kis különbség. De menj el patikába. Valamit kell venned. így nem maradhatsz.

Kép
flóra 11

Ez jó fogyókúra. :lol:

Kép
flóra 11

Azt mondta hírek a rádióba,hogy ideér a hóesés hajnalba :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Márti, de én mindig megszegem és bekapok valami liszteset. Ma a kolléganőm hozott sütit,hát persze megkóstoltam. Na,olyan hasmenésem lett tőle... De szerencsére gyorsan kimegy. :lol: Csak utána is még kínlódtam egészen most estig. Most már jobb. Egészen felpuffad a hasam tőle. :(

Kép
flóra 11

Anyámat hívtam, nem volt ma dokinál, holnap megy, mert elviszi őt valami barátnőféle autóval. Legalább is ezt mondta. Majd meglátom, mi lesz holnap.

Kép
flóra 11

Neki is felpuffadt a gyerek meg nem nőtt.Ha egy hét múlva viszi kórházba azt mondták lehet meghal.
Meg van hogy ő neki is olyat eszik a gyerek amit nem szabad de akkor hámlik a talpa ilyen lehet?
Meg itt Miskolcon van kb 2 hely ahol ilyen lisztet vagy mit tud venni.

Kép
martik77

Nekem egyszer a bordám volt megrepedve 8 HÉTIG fájt. :(

Kép
martik77

Benó:L.szerint akkor Gy mátó TV vagyis TELL VILMOS!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Lehet,persze. Mert akkor neki biztos a bőrén is jelentkeznek a tünetek. Nekem nem. Nem vagyok annyira erősen lisztérzékeny, az is lehet, hogy nem vagyok az,csak egyszerűen észrevettem, hogy nem vagyok jól a lisztes ételektől. Pedig most komolyan elhatároztam, hogy kihagyom teljesen a lisztet, hátha nem is leszek ilyen fáradt naponta.

Kép
flóra 11

Neki amúgy is csendes a gyerek de olyan bágyadt volt.Meg olyan nagy súllyal született mint Gergő és most hat évesen alig nagyobb mint egy középsös ovis.

Kép
martik77

Jól kibővültünk . Tell Vilmossal. :lol: Múltkor még Robin Hood volt. Alakul, fejlődik. :lol:

Kép
flóra 11

Megyek mert itt teljesen vacak a babás net.Puszi holnap jövök.Ja holnap jön a védőnő :?

Kép
martik77

Szegény gyerek. De akkor ő talán ezzel született, csak későn jöttek rá.

Kép
flóra 11

Lehet,mert a nagyobbik fiú meg tejfehérje érzékeny.

Na de most már tényleg megyek.Puszi.

Kép
martik77

Tancsu, nem voltálBK alatt. Inaskának rossz napja van,vagy pontmost altatsz?

Kép
flóra 11

Márti,jó éjt és szép álmokat! Ne olyanokat,mint amiket Benó produkál. :lol:

Tényleg,Benó nem volt ma este. Merre van?

Kép
flóra 11

Ja,persze.Ő ma Tell Vilmossal ünnepel. :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok

Igen,pont altattam...
Olyan kúúúúva lassúúúúú a baanet,hogy nem tok visszaolvasni,mert sosem végzek...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Kipakoltunk ma végre vissza a teraszra,igy a szoba kiürült,a konyhából visszakerült a száritó....
Lassan megint minden a helyén lesz....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hát nekem ehhez nincs türelmem..... :twisted: :twisted: :twisted:
Holnap jövök,hátha meggyógyul ez a car oldal... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu! Megvagy! :lol:

Kép
flóra 11

Jaj Tancsu, miért nincs több türelmed? Kivel dumcsizzak ma?

Kép
flóra 11

Csajok, a Győzike fogyasztja a családot! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez most már totálisan meghibbant, be van kattanva. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Jó reggelt!!!!!!

Jelentem szakad a hó, a rádió azt harsogta,hogy az Avasra nem mennek fel a buszok....
Anya korában indult,hogy akkor legyalogol a munkahelyére....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Inasom 3 rossz éjszaka után és a tegnapi sirdogálós napot követően aludt 10-től reggel fél7-ig és csak 2-kor evett,de aludt is,most meg teli vigyorral az arcán éredt!!!
Ő már érezte a havat,azért nyügösködött.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Bezzeg én meg kelhettem hajnali 4-kor fejni,mert majd szét durrant a cicim....:D:D:D

Most is hangosan nevet a kiságyában.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Szép napot mindenkinek!!!!!

Leléptem mosogatni...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt! :D :D :D :D
A babácskáink 14 hetesek! :D :D :D :D :D

Ez mit jelent, Flóra, Győzike megette a családját? :lol: Flóra, jó kis karácsonyi ajándékot találtál ki. :D De ez nekem kilőve, én ilyet nem tudok. :wink: Ja, erről jut eszembe, mi azt találtuk ki a tanártársaimmal, hogy a suliban van kemence, és a rajztanárral (mindenki befizet 500 Ft-ot és akkor lehetne venni agyagot) csinálnánk agyagból valamiket és kiégetnénk. :D Ez meg lehet csinálni Tescós, 200 Ft-os, napon száradós gyurmából is. Pl. gyertyatartót lehet így csinálni.

Szegény Tancsu, sosem bír visszaolvasni, de ezzel biztos mi is így leszünk a baba/babák mellett. :lol: Azért, remélem, jól vagytok, Tancsu! :D

Márti, klassz a Tell Vilmos, üzenem L.-nek. Én meg elmondtam a Gy.-nak, hogy a Lacival tévéztem a minap. :lol: Nem volt féltékeny. :lol: Inkább hülyének nézett. :lol: A kutyudat etesd mézzel akkor, ha az használ. Egyébként jól van tartva. :lol:

Zsuzsi, nagyon sajnálom a szemed, biztos ott jön ki az idegesség! Nem csodálnám: munkahely, rokonság, szerda.... azért összejött. :cry: Kösz, hogy mondtad, hogy talán megtudjuk a nemeket is, képzeld, ez eszembe se jutott! :shock: Csak az, hogy most már nagyon sok időpontot kell megjegyeznem, és fel is írtam jó sok helyre őket. :wink:

Szilzi, Edina vajon miért nem jönnek mostanában? :cry:
Mert a Timit tudjuk. De remélem, a Timi is jobban van már, nem lázas. :wink: [/u]

KépKép
benó

Helló Tancsu! Örülök, hogy Gergő és te is jól vagytok. :D A havat majd mindjárt én is megnézem. :D

KépKép
benó

Arra gondoltam, hogy nem akarunk mi is itt karácsonyozni együtt? Pl. úgy, hogy akkor mindenki fent lenne a neten és írkálnánk egymásnak. :D Hm? Tudom, nehéz lesz ilyen időpontot összevadászni. :wink:

KépKép
benó

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Tancsu, még nem is írtam, de annyira édesek vagytok Gergővel, ahogyan alszotok... :)

Benó, én 24-én és 25-én délután egyedül leszek itthon, mert Miki dolgozik... folyamatos műszakban van,és idén így jön ki a 6+4... :(

Heni

Kép
szheni

Helló Heni!
Ó, szegény, az gáz. :cry:
Majd kuksizd meg a www.3dpregnancy.com oldalt. Nagyon jó képek vannak ott 3d, 2d stb. a babákról.
Tényleg, és neked 4d-s felvételeket is csinálnak majd?

KépKép
benó

A nefelejtsdel.hu-t is nézzétek majd meg a Mártival.
Na, mit is akartam még mondani? Na, tudom. Hogy mi nem leszünk itthon karácsonykor, megyünk anyuékkal és a tesómékkal Erdélybe (24-én indulunk és 28-án jövünk haza), de nekem jó lenne a 22, 23-án este (mondjuk 9 után, hátha akar jönni valaki, vagy mi megyünk pl. a Gy. szüleihez, akik elváltak, tehát 2 helyre is kell menni).

KépKép
benó

Úgyis majd egyeztetünk, hogy a többieknek is mikor lenne jó. :D
Állati aranyos 14. hetes képet találtam ezen a 3dpregnancy.com-on. :lol: :lol: :lol: Kép
Ja, egyébként képet ide így kell feltenni:
Mellékletek feltöltése - erre kattintasz :arrow: aztán tallózás :arrow: kiválasztod a képet, amit fel akarsz tölteni (de le kell kicsinyíteni kb. 400x400-asra, majd azt is leírom, hogy kell) :arrow: rákattintasz :arrow: feltöltés, ennyi. :D

KépKép
benó

Hát ez van. Köszi a linkeket. Küldök nektek képet ma reggelről... :)

Heni

Kép
szheni

Nos, nem vagy már itt? Nekem se ártana lassan majd mennem, de még egy kicsit maradok azért. Még eszem is valamit (keddenként nincs első két órám).

KépKép
benó

És akkor mikor fogtok együtt karácsonyozni a férjeddel, vagy hogy lesz ez?

KépKép
benó

Jó reggelt! :D

Kép
muzsuzska

http://kepfeltoltes.hu/081125/029_www.k ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081125/030_www.k ... es.hu_.jpg

Egyelőre ennyi...:) De olyan szép volt, hogy gondoltam, megosztom Veletek. :)

Heni

Kép
szheni

Akkor nem csak mi dolgozunk folyamatos 6+2 -be! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hát, Benó, sztem mielőtt dolgozni megy. Vagy 10 után, ha hazajött. :(
Szia Zsuzska!

Heni

Kép
szheni

Helló Zsuzsi! :D
Na, ez jó, akkor hozok kaját és még maradok, ha már így összejöttünk. :D

KépKép
benó

Heni, én csak irigykedem, nagyon nagy udvarotok van.
Imádom a havat, csak félek autózni ilyenkor és sajna muszáj.

Kép
muzsuzska

A szemem az autó szélvédőjére fújt levegőtől akadt ki.

Kép
muzsuzska

Amikor takarítani kell, akkor én nem örülök a nagy udvarnak...:) Persze a babának jó lesz majd, meg a kutyik is elférnek benne.
Benó, még dolgozol? Én azt hittem, már nem. Miért nem maradsz otthon?

Heni

Kép
szheni

Szegény Zsuzsi! Remélem, azért nem olyan komoly a szemsérülés... És izgulsz már a holnap miatt?Mikorra kell mennetek?

Heni

Kép
szheni

Nálatok nagyon nagy hó van, Heni! :shock:

KépKép
benó

Nekem is nagy udvarom volt, mire végére értem a fűnyírásnak elől már nőtt megint, de én szerettem. Ezért is utálom a panel lakást ahol most élünk. :evil:
Ma délelőtt el kell mennem postára.

Jaj nekem, holnap doktorbácsi lesz! :roll:

Kép
muzsuzska

A második félévig dolgozom. Unatkoznék itthon. :roll:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: