A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nálunk abba hagyta a hóesést :?

Kép
martik77

Sziasztok. Megjöttem. :wink: Nálunk ma nem hullott a hó, de irtó hideg van. A suliban délutánra majd megfagytam. Délben kikapcsolják a fűtést,így spórolnak. :evil:

Kép
flóra 11

Helló, megjött a Gy. Rakunk fel képeket.

Múlt heti hasam:
[img https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.5292.jpg[/img] Kép

Mai hasam:
Kép
Megyünk majd Columbót nézni, a Zsóti tanártárs átvett néhányat. Mit szólsz, Márti? Majd átvegyük neked is?

Flóra, ez horror, hogy kikapcsolják a fűtést.

Heni, anyós is horror, ne vigyétek az uh-ra.

Márti, a pocaksimit én se szeretem, de mások szeretik, hagyom.

Tancsu, klasszak a képek, jól néztek ki!

Zsuzsi, én megmondanám a rokonságnak, akkor is, ha tegnap nem sikerült. Még mindig meg lehet nekik mondani.

Szilzi, ne hallgass annyi karácsonyi zenét, gyere!

Edina, majd gyere te is, ha tudsz! Várunk!

Na, lassan majd megyünk a Gy.-val.

KépKép
benó

Pusszancs
Klassz a táj, Heni! :D

KépKép
benó

Benó, de jól pocakosodsz! :lol: Aranyos vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Köszi, Flóra. :D Nekem is tetszik. :D

KépKép
benó

Lányok, nektek bejönnek ezek a képek? Nekem egyik sem nyílik meg, esetleg félig, arra is 10 percet kell várnom. :evil: Máskor inkább tegyétek ide,mint Benó,vagy Tancsu, mert így én nem tudom megnézni. :(

Kép
flóra 11

Szió Benó! Végre otthon vagy Te is?

Kép
flóra 11

Gy. poénja:

Ez a múlt heti hasam.
Ez még mindig a múlt heti pohár. :lol: :lol:

(De nem igaz ám, a pohár megváltozott, nézzétek csak meg.) :lol:

KépKép
benó

Aha, nekem bejönnek.
Vagy e-mailben küldjük el. A Heni címét még nem tudjuk, sajna.

KépKép
benó

Ja, felhívtam a bácsit és azt mondta, hogy ő szeretne engem látni a a 16. héten (a SOTE-s genetikai uh-tól függetlenül), és ezért dec. 11-re este 8-ra kaptam hozzá időpontot.

És mellesleg (mivel marhára sok pénzem van) megrendeltem egy kismama cd-t, a címe: Találkozás a gyermekkel (vagy valami ilyesmi). Majd átvesszük nektek is.

Ennyit intéztem.
Megyünk, puszi.

KépKép
benó

Megjött a F., most megyek.

Kép
flóra 11

Visszajöttem.Látom mindenki lelép. :?

Kép
martik77

Na mindegy azért írok.Szóval én azért nem szeretem ha a hasamat simogatják mert az a HASAM NEM a GYEREK.Én se simogatom senki mellét pl. :lol:

Kutyum tuti megfázott mert próbált ugatni,elég rekettesre sikerült.De már éled hála. :D L. felhívta a kutyadokit azt mondta adjak neki mézet.Megette. :wink: Meg ivott is már egy keveset.

Benó:kb nekem is ekkora hasam van :D Atyaég mekkora lesz a tied?Tuti felülmúlod még Tacsut is! :lol:

Flóra anyukáddal mi újság?Mit mondott a doki?

Zsuzsi szemed? :shock:

Kép
martik77

Sziasztok!
Drága Flóra, tenném én ide a képeket, de olyan béna vagyok, hogy fogalmam sincs, hogyan kell...:(:(:(

Heni

Kép
szheni

Benó, gyönyörű a pocid..:)

Heni

Kép
szheni

Tökre le van lassulva a net majd később próbálkozok. :?

Kép
martik77

Dolgozom, párom jelszavával kaptam 5 percet! :wink:
Mivel nagyon hiányoztatok, jöttem, de nem maradhatok! :cry:

Benó, szépen nővőgetnek a babók!

Heni, elképzelhető, hogy tényleg meg akar bizonyosodni róla a drága mama, hogy van baba vagy nincs! Ez hülye!

Márti, egyszer simogattam meg a barátnőm hasát amikor terhes volt az ikerlányokkal, ő húzta oda a hasára a kezem, de engem zavart az érzés, hogy az ő hasát simogatom.
Tehát embere válogatja, de szerintem apának és anyának kell simizni!

Tejcsárda?

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi! Kár, hogy munkában vagy. :(

Kép
flóra 11

Márti a szemem szar! A szemhéj van feldagadva, olyan minta árpa nőne belülről, de az egész halántékom fáj már, mintha leütöttek volna.

Félszeműnek csinálnak lombikot? Ha eleve selejtes az anya milyen lesz a gyerek? :D

Heni nem mindig köszönünk, ez nem bunkóság, de mindig vagyunk.

Kép
muzsuzska

Szia Flóra!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, szúr is a szemed? Szal van olyan szúró fájdalom benne?

Kép
flóra 11

Jaj,Zsuzsi! :lol: Miért ne csinálnának lombikot! :lol: Olyan szamár vagy! :lol: :lol: :lol: De tudom, hogy csak viccből mondtad. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

A szemgólyóm nem fáj, vagyis lassan az is mert ahogy feldagad nincs annyi könnyem, gondolom én.
Reggel meg arra ébredtem ,hogy potyognak könnyeim.

Kép
muzsuzska

De a sarkában nem szúr? Nem a szemgolyód, hanem a szemed sarka.

Kép
flóra 11

Tényleg nagyon lassú a net ma. Vagyis az oldal. :?

Ha árpa, akkor azt hiszem a tejes borogatás is használ.

Kép
flóra 11

Jaj,látom letelt az időd. Biztos nem tudsz többet írni.

Zsuzsi, tartsd magad. Holnap pedig kúráld a szemed, hogy szerdára szép legyen. :wink:

Kép
flóra 11

Éhezik a fejemben az agyrágóbogár és most a szemem jön!
:D :D :D
Kínomban vagyok ilyen lökött, mert már idegeskedni sem akarok hogy kirugnak vagy nem!
Ha maradok, akkor nem leszek együtt párommal.

Ha kirugnak , elmegyek munkanélkülire, hogy kapom meg a gyedet? Ha elküldenek munkanélkülire, és elmegyek gyorsan orvoshoz, akkor az igért három hónap múlva nem vesznek vissza! Ha betartják az igéretüket,ha...........

De én lombikolni fogok, sza...k mindenkire...... :evil: ű

Mindennap azt mondják, majd holnap, majd holnap,....nagyon uncsi..

Kép
muzsuzska

Idegtépőígy dolgozni. :evil: Inkább mondanák meg.

Kép
flóra 11

A sarka nem szúr!! A kamillától szerintem rosszabb lett.

Kép
muzsuzska

Halihó! :D :D :D

Kép
martik77

Rosszabb? :shock: Úr Isten! Akkor vegsél patikában cseppeket vagy krémet. A patikus is biztos tud adni valamit.

Kép
flóra 11

A legegyszerűbb az lenne ha a nődoki írna ki 9 hónapra!

Miért kell mindennek így összejönnie? :evil:jöhetne valami jó is.
Tényleg Szilvi hol van??????????????????

Reménykedjek, hisz még nincs piri előjel! DE JÓ IS LENNE!! :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Még maradhatok!! Hihihi....

Helló Márti!

Kép
muzsuzska

Szóval.Az árpa egy egész gumó és szúr ahogy Flóra mondta.Nekem az is volt azt addig dörzsöltem a szemem míg kidurrant és elmúlt.A kötőhártya az egész szem be van dagadva csipásodik és fáj.Arra szemcsepp kell.

Kép
martik77

Szia Márti!

Keresztszemes mintákat böngészek. Vannak szép egyforma képkereteim,ebbe elfér egy kis hímzett kép. Gondoltam karácsonyig még elkészülhet és ennyivel könnyítem a kasszát. Ajándékba nagyon megfelel. :wink:

Kép
flóra 11

Ja, azért nem érzem a pirit mert a szemem helye fáj belülről! :D :D
Jólvan nem leszek ennyitre lökött!

Benó!!!!!!!!!!!! Akkor most már meg fogod tudni a babák nemét is elvileg,ha nem szégyenlőssek!!! :wink:

Kép
muzsuzska

Neked mindig jó ötleteid vannak Flóra :D Mit sütött ami pékasszonyunk?

Kép
martik77

Látod Zsuzsi,itt a Dr. Márti. Majd berendel neked valami gyógyit. :lol: Ő tudja, milyen csepp jó erre. Én azt sem tudom,milyenek vannak nálatok. Csak az itteni gyógyikat ismerem.

Kép
flóra 11

Ma zabpelyhes kenyeret sütök. :D

Kép
flóra 11

Egyszer volt ilyen, aztán a szempillám tővénél egy pattanásszerű sárga váladék folydogált. Most érlelődik.
Az árpa is fáj???????? :evil:

Kép
muzsuzska

Nekem mind a kettő volt az árpámat tűvel akarták kiszúrni de addigra kidörzsöltem.A kötőhártyára meg csak szemész doki tud cseppet írni.Nekem a rifampicinest írták.

Kép
martik77

Fáj,de az szúr is.Viszont nőhetett a szemhéjadon is árpa, az viszont szerintem nem szúr. Mert az a folyadék sztem arra utal.

Kép
flóra 11

Zabom nincs! :D
Mindig csak írod, hogy fini, de úgy megkóstolgatnám a kenyérkéidet!

Kép
muzsuzska

Passzold ide azt az árpát.Olyan kenyeret még úgy sem sütöttem. Ideje,hogy árpásat is süssek. :lol:

Kép
flóra 11

Ja fini kenyeret kérünk.És nem írtad hogy nálatok ki lisztérzékeny mert kérdeztem tőled. :roll: azt hiszem :roll:

Kép
martik77

Márti, én.

Kép
flóra 11

A szemészhez 3 hónap a várakozási idő! :D Megkérdem a nődokit, lyuk,golyó. :D csak vicceltem, szemtelenül.

A kutyámnak(volt) akartam íratni szemcseppet, de csak szakorvos írhatja fel és így 200Ft lett volna, elmentzem állatorvoshoz az felírta de 3000FT volt (két éve)

Kép
muzsuzska

Lányok, a F. megint fűrészel. :lol: Ez nagyon megy neki. De most nem hívott segíteni. Talán nem akar zavarni. :wink:

Kép
flóra 11

Nem tudtam.Mert nálunk tesóm fia lett most nyáron az de ezt már ma leírtam.Szegény eléggé megszenved.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: