A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ha nincs válasz,akkor majd holnap hátha.
Jó éjt!

Kép
melike

Melike, nálunk is így volt ez. De mióta főzelékezik, meg husizik, alig jön vissza valamennyi. Én betáraztam lepedőből neki, mert volt, hogy egy nap 2x is cserélnem kellett.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Melike: csatlakozom Brigihez. Mióta főzeléket és husit eszik, már nem jön vissza a tápi sem :wink:
bluebox

Melike, Boninak akkor jön vissza ha a sokat iszik a főzelékek után és elkezd forgolódni, mert leállítani azt nem lehet.
Egyébként a csavargások nagyobb részét gurulva teszi meg Boni és utána kúszik, ha érdekeset lát. :)
Azt akartam még írni, hogy pénteken nem voltam otthon, mert húgomnál takarítottunk, Bonival Apa volt. Összesen aludt egy órát talán egész nap, de még annyit sem. Tegnap meg ma ugyanúgy Apa etette, meg altatta és ugye én itthon voltam. Most teljesen normálisan végigaludta a szokásos időket :shock:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Babák édesek, és ügyesek! :shock: :shock: :shock:

Nálunk most olyan hideg van, hogy szerintem aki kimegy az utcára az megfagy! :roll:

Melike: én nem tudok neked segíteni. Merci mindig hason alszik......
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:43-kor.
pironya

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszokat."Megnyugodtam". :lol:

Máté negyed 7ig aludt!

Szilvi:itt is nagyon hideg van,de ha nem fúj a szél,mi kimegyünk. :shock: :lol:

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:43-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:44-kor.
pironya

Pironya: köszi! :wink: :wink:

Melike: Mercim is negyed 7-ig aludt, és vissza fél 10-ig!
(amikor én nem tudok vissza aludni, ő sokáig vissza alszik, ha én is vissza alszom, akkor már 8-kor kiabál az ágyában :roll: :roll: )

Mi is megyünk ma sétálni, mert muszáj.
Kifogytam a homeo bogyómból, és ha minden igaz, a postára is megyünk.
bszilvi25

Hívtam a doktornőt,de még mindig nincs pneumo oltás.Irattam fel másik tejpépet,hátha nem pöttyösödne tőle.

Nagyon nyűgös a fiam!Nem akar sehol ellenni nélkülem.Nem tudom,hogy a tegnapi mama-papa (egész nap kézben volt :evil: )vagy a foga.
Az a szerencse,hogy elalszik rendesen.

Kép
melike

Kép vagány Máté Kép Apával Kép lejjebb van a kiságyam

Kép
melike

Sziasztok!
csak gyors bekukk!Melike!!!nagyon nagyiús már Máté!
Pironya vároma fotókat!
Nekünk mai ebéd előkészületek:
Kép
Vendég

na sziasztok,

Milán este lefekvés után még 2szer felsírt de hamar visszaaludt. 11től már rendesen átaludta az éjszakát. felhívtama védőnőt hogy mi legyen, azt mondta semmiképp ne vigyem el a doktornőhöz, inkább hívjam ki, de szerinte majd csak akkor ha belázasodik vagy csúnyán és/vagy sokat kezd köhögni, addig próbáljam itthon kúrálni. főztem neki hársvavirág-citromfű teát, már 4 decit megivott belőle. szörcsögés megvan, de alig jön ki valami ha szívjuk, az is ilyen víz-színű néhol kicsit fehéres. alvásban és evésben látszólag nem igazán zavarja a dolog és jókedvű. bízom benne hogy megússzuk ennyivel.

bukás: amióta Milán is eszik mindenfélét, már nem bukik... illetve néha egy kis tea visszajön de kaja az nem igazán. talán a délelőtti gyümi, de az van hogy ebéd után... na ezt nem értem. kikerüli???

boldog hófordulót Mercikének.

nekünk is kéne menni sétálni de nem merek így elindulni Milánnal. és tökre fúj a szél. :(

mia_snow

Mia: ne is menj ha nem muszáj! Én mégegyszer ilyen hidegben tuti nem megyek ki vele........... :roll:
Én lefagytam, pedig én mozgok, nem úgy mint ő! (aki fekszik)
És ma volt ez ELSŐ olyan, hogy séta közben sírt! (nem kicsit) - nem végig, de na!!!
én ezt is a hidegre fogom!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

[quote="hékás"] írta:hékás
[quote="mia_snow"]n írta:mia_snowa azon a második képen lévőt csinálja Milán is napok óta! ebből mi lesz....?

Üvöltés :lol: :lol: :lol: :lol: Amikor felborul, és leesik a habtapiról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mia, módosítom a válaszomat. ÜLÉS!!! Addig kísérletezgetett Marci, míg a fenekét maga mellé rakta, és ÜLT!!! Igaz, csak pár másodpercre, és szerintem nem tudatosan csinálta még, de akkor is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

GRATULÁLOK MARCI!!!!! :wink:
Vendég

Helló!

Mi készülődtünk sétálni,mikor csengetett a védőnő.Nem sokáig volt és segített a babakocsit levinni.
Egy óra sétát terveztünk és majdnem 2 lett belőle! :shock: Máté nem fázott,jót aludt.

És a kép a csizmákról: (Máténak ma vettem) Kép Kép

Kép
melike

Csiri:Zoé is nagy csaj már.Tud ülni vagy csak nem tud eldőlni?

Kép
melike

Marci nagyon ügyes!!!

Kép
melike

Sziasztok!

Babafotók nagyon jó:
- Máté nagyon vagány;
- Marci szuperügyes!!!;
- Zoé pedig tündéri. És ízlett neki az ebéd?
- Kristóf is nagyon cuki az overáljában, - de a fürdős képen tetszik a legjobban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi: Mercikének boldog Hófordulót!!!!! :D

Mia: Milánnak jobbulást! Remélem ki tudod kúrálni otthon. Lehet neked is jobb lenne, ha nem kellene bemenni a rendelőbe, mert akár te is elkaphatsz ott valamit, ami most nem éppen jól jönne :shock:

Mi voltunk ma sétálni egy jó nagy kört tettünk a kihalt utcákban. Marci aludt is egy kicsit, de mire bejöttünk már tiszta piri volt a nózija mint Rudolfnak-a rénszarvasnak :roll: :roll: :roll: .

Holnap megyünk apával babausziba, mondtam neki jöjjön el ő is lássa mit csinálunk, mert jövő héttől neki kell majd úsztatni a Marcust, ugyanis a frissen műtött sebemmel én nem mehetek majd be a vízbe :cry: :cry: :cry: olyan sok alkalmat meg nem akarok kihagyni vele.
Fuuuu most már be vagyok tojva rendesen 3 nap múlva késalá kell feküdnöm :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem kívánom senkinek!
Megígéritek hogy gondoltok majd rám? Sokat segít majd biztos :roll:

ancsika82

Melike: szupik a csizmák!!!! Hol vettél ilyen bundisat Máténak?

ancsika82

Ancsika:nagyon szorítok érted!
Kínaiban vettem 1100ft.ért.

Kép
melike

Szerdán Apa itthon lesz,mert egy barátnőm apukájának a temetésére megyek.Még reggel telefonálnom kell a dokinak,hogy van-e pneumo,de jó lenne ha oda is el tudnánk menni.És még kozmetikába is megyek.

Vettem Máténak cukkinis és brokkolis kaját.Kíváncsi leszek ízlik-e majd neki.

Kép
melike

Mia, Ancsi: köszi :wink:

Én tuti szorítok, de már írtam!!!!
bszilvi25

[quote]T írta:ud ülni vagy csak nem tud eldőlni?

Felülni még nem tud,de az etetőszékben 15 percet amíg eszik,simán és stabilan ül!

Ancsika!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melike!Jók a cipők!

Mi is 1,5 órát sétáltunk!Jól esett!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok! Gondoltam, megnézem már a cseperedőket! :lol: nagyon aranyosak a gyerkőcök.

A büfi nálunk is visszaszorult, amióta pépes kaja a menü.
A pneumo oltás meg itt is hiánycikk, pedig jó lenne a másodikat is megkapni.
Remélem holnap végre eláll a szélvihar, ilyen pocsék időben mi sem mentünk ki. Nálunk még nem igazán esett hó.

Én bundás cipőcskét vettem Petinek a C&Aban:

Kép
csipisz

Andi: jó Nektek!

Itt annyi esett/esik, hogy apa most lapátolja kint! :? :?
bszilvi25

azt még nem írtam, de a
[quote]& írta:quot;lejjebb van a kiságyam"
kép nekem nagyon-nagyon tetszik!!!!
hogy szeretnék már én is ilyen képet csinálni. Olyan igazi babás!!! :wink:
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:45-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:45-kor.
pironya

....
pironya

Sziasztok!

Először is, szörcsögős babákoknak jobbulást! Sajnos Boninak is kezd folyni az orrocskája :(
Melike, nagyon nagyfiús Máté, és nekem is a kiságyban ülős a best of :)
Mercikének boldog hófordulót!
Csiri, Zoé, nagyon édi az etetőszékben :) Nagyon nő már a haja! Pont mi is ma csináltunk ilyen fotókat Boniról :) Mindjárt felrakom!
Pironya, Csongi olyan szép! És milyen nagy :shock:
Ancsika én is szorítok, nyugi!
Marcinak, meg gratula a felüléshez!!!!
Nálunk ma nem volt durva idő, de csak egy rövid sétára futotta :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Nem enged képet felrakni a bnet :evil:
Na majd holnap.

Kép

Kép
[/url]
stella40

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:46-kor.
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:46-kor.
pironya

Sziasztok!

Én is befutottam. Úgy néz ki Kitti meggyógyult. Most már minden kezd visszaállni a rendes kerékvágásba. Sétálni már egy hete nem voltunk. Olvastalak titeket, csak írni nem volt lelkierőm! :lol:

Annyira jó képeket láttam, most sajnos nem tudom név szerint felsorolni, de egytől egyig nagyon jók! (nem szeretnék kihagyni senkit). Annyira ügyesek a babák. Kitti még nem 'produkálja' magát így. 'Csak' forog.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Betti: Boldog Szülinapot!

Kép

Kata: Boldog Névnapot!

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ja és Boldog Hófordulót: Csonginak, Mercinek és Istvánkának!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Piri: Katicának Katalin a neve?, ha igen: BOLDOG NÉVNAPOT!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andóca 2008.11.25 08:29-kor.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na reggel jövök fitten,hogy Boldog Névnapozzak,erre már megelőztetek!!! :wink: :lol:

Oszman!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Pironya!Ha KAticád ma ünnepel neki is BOLDOG NÉVNAPOT!

És Zoé KATÁMNAK IS CSÓK!
Vendég

Andóca!

De jó,hogy Kitti meggyógyult!!! :wink:

Reggelre behozta magát az időjárás!Végre itt is havazott!!!

Pironya!Karácsonyi ajándékokkat csomagoltál???Rád is irígy vagyok!És a gyerkőcök még mindig arik!És mekkorát nőttek fél év alatt!Katica is! 8)

Stella!Várom a fotókat!
Vendég

Sziasztok!

Boldog névnapot az érintetteknek!!!

Pironya: tényleg sokat nőtt Csongi, és édesek együtt! :wink:

Csiri:!!!! :?: :?: :?: :?:

Andi: örülök, hogy meggyógyult Kittid!
bszilvi25

Jó reggelt!

Minden Katalinnak boldog névnapot!

Nálunk is esett a hó.Furi.Még nem fogtam fel,hogy tél van és mindjárt itt a karácsony.

Mátém végig aludta az éjszakát!7kor kelt.Már 3 napja jól aludt éjszaka,de ez volt a csúcs!
Miután evett visszaaludt és most ébredt fel!

Kép
melike

nálunk ma nagytakarítás van!!! FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚj

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok

Minden Katalinnak boldog névnapot kívánok.

Babuciknak boldog hófordulót.

Én szőke kékszemű hercegem. :P Kép Kép

Kép
Kép
schopin

Hello!

Minden név- és születésnaposnak sok boldogságot!

Dorci morci tiszta nyűg és ma már hasmenése is volt szegényemnek. Kijöhetne már a foga.

Ő sem ül vagy mászik még, egyelőre csak forog.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Schopin: Nektek is Boldog Hófordulót!
bszilvi25

A születés- és névnaposoknak sok boldogságot!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én is sok boldogságot kívánok a szüli és névnaposoknak :P

Bogi: Kristófnak 4. napja van hasmenése a foga miatt :cry: :cry: Ma vettem a patikában SMECTA nevezetű gyógyizét, ami jó hasmenés ellen. A védőnő javaslatára. És azt mondta, hogy sajna természetes, hogy hasmenése van, de ha eszik rendesen, nincs hőemelkedése és semmi betegségre utaló jel, akkor nyugi, tényleg csak a foga miatt van, de egy szabály van, RENGETEG FOLYADÉKOT KELL HOGY FOGYASSZON, NEHOGY KISZÁRADJON A BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát Kristóf ennek eleget tesz, legalább ötször annyi folyadékot igényel a szervezete mint eddig, mondjuk ennek a háromnegyedét nyál formájában el is folyatja :wink: De még nekünk sem bújt ki az a fránya fog :cry: :cry: Kitartás :P
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: