Anikó! Hát, ha csak altatásnál sír, gyanítom, hogy vagy nem akar aludni, vagy nem egyedül, vagy ilyesmi...
Szeli is van, hogy ordít, mert nem akar aludni, olyankor visszahozom, és játszik még fél órát, aztán újra megpróbálom. Van, hogy negyedszerre sikerül, de ő csak napközben csinál ilyesmit.
Mesi! Ez szörnyű...
LMóni képeit nem tudom lementeni...
Vindo! Nálunk gyanús a csend...

Olyankor tuti, hogy Szeli valami rosszban sántikál!
Nálunk is rettenetes szél fúj...

Ki se megyünk ma.
Niki! Az eső engem mindig depresszióssá tesz...

Mikor végzel a sulival kb.? És hova mennétek utána?
Viranka! Lehet, hogy a szelet utálja, nem? Szeli is elkezd sírni, ha az arcába fúj...
Bakker, a talin agyaltam, hogy rá kéne szoknunk, hogy keresztnéven szólítsuk egymást, mert a talin néha majdnem odaszóltam, hogy pl. Silka... de az meg nem jött a számra. Még jó, hogy beugrottak nagyjából a keresztnevek, de sokunknál gondolkoznom kellene...
Ez az alváslabor nem drasztikus egy kicsit??? ...vagy csak az anyának drasztikus...?
Nekem Szelinél épp az jön be, ha kijövök, anélkül el sem aludna...
Azért kíváncsi lennék a folytatásra.
Vindo! Mindig máshol dolgoznak. Kezdődött a tetőtérrel, majd az alattunk lakó találta ki, hogy teljes lakásfelújítást csinál, most már azt se tudom, honnan jön a zaj...

Mindenesetre Szeli így is alszik másfél órát, amennyit szokott. Bezzeg, ha az apja hazajön egy kávéra, már kiabál is, hogy ki akar jönni...