Sziasztok lányok!
Köszönöm a sok pocakdicséretet!
Diétázóknak ígérem, egy hétig nem teszek fel semmilyen kajaképet!
Bea, iszonyat csinos vagy, majd Te is úgy jársz, mint az egyik lány a decemberi topicból (hú, ott már most mekkora babaeső van!

), hogy szülés után olyan volt a hasa, mint aki nem is volt sose terhes!!!
csibb, a 6.4 tényleg nem gáz. Én még nem voltam terhelésesen, pénteken megyek dokihoz, majd akkor küld el, szerintem a jövő héten. Úgy tudom, az Istvánban zsemle-tej van, ráadásul reggeli UTÁN kell állítólag bemenni, szóval éhgyomri nincs is (

)
Nem értem, de majd megtudom, ha merek kérdezni a nőgyógyitól
ovi: hát remélem, hogy nekünk nem lesz majd gond a XX. kerületben, de már előre félek, az új lakópark az utóbbi 5 évben kb 1200 embert hoz/hozott a kerületnek, túlnyomó többségük fiatal, kisgyermekes pár, nem tudom elképzelni, hogy mondjuk csak a védőnő hogyan éli ezt meg!
És hát ezek a gyerekek kerülnek majd ugye egyszerre az orvoshoz, meg bölcsibe, oviba... Szóval lesznek gázok, az tuti.
Még jó, hogy most akarják a GYES-t egy évvel rövidíteni, csak arra nem gondolnak, hogy egy dolog, hogy anyuka visszamegy dolgozni, de nincs hová rakni a gyerekeket...
kukli, rémisztő, amin átmentetek, de hát az ilyen közös élmények erősítik a családot!
zazzy, Te viharsarki lány vagy? Én is, szülőileg
papillon, egyébként újpesti vagyok (még másfél hónapig)
tencsi, köszi a dicséreteket! Remélem is, hogy a lehető legkevesebből a lehető legtöbbet tudom majd kihozni
vica és többiek, várjuk a pocakfotókat!