A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

wicca, ha depisen ilyeneket csinálsz, mit alkotsz jókedvedben? :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Köszi!!! Na ez most olyan jól esett, hogy csudi :D:D:D:D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

az lehetséges hogy ilyenkor beindul a tej egy kicsit ??? mert valami kicsöppent :oops:

wicca nekem is tök tetszika koszorú :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi: Bizony lehetséges, számomra az a furcsa, hogy anno Zsozsóval nekem is volt, most meg se híre se hamva :shock:, persze ez nem jelent semmit :)!!! :D S köszi :D!

Szép napot!
Vica
wicca

azt hittem ez majd egy kcisit később lesz aztán meglepődtem kicsit :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok

Hát Wicca.. felfogadlak adventikoszorúkészítőnek... :D

megasztárügyileg úgy látom mindenkivel egyetértünk nagyjából :D

és ma azt tapasztaltam hogy keresni kell a bokámat :? akinek van ebben tapasztalata mesélje el nekem léci hogy nyerjem vissza de nagyon hamar...

:shock:

KépKép
KépKép
adryn

Huuuu, Nemlajos de ennék én is madártejet....
Moncsi nekem is van már előtejem....pár hete vettem észre. Először azt hittem, hogy lefogkrémeztem a pizsamám. Aztán fura volt, hogy minden reggel olyan....Mire rájöttem, hogy ez nem is fogkrém....Nekem csak éjjel volt, azóta melltartóban alszom, és most nincs. Védőnő azt mondta, hogy ez normális, készül a szervezetünk.....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

nekem még nincs előtejcsi... és lement a víz a lábamról... jól felpolcoltam.. remélem vissza se jön.. nem szeretek elefántlábú lenni :?

ja.. és a madártejinváziót jól sikerült elindítanod Nemlajos :lol: :lol: ma már én is azt ettem :P

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Vettem ma egy terhestornás dvd-t, valamit csak kéne csinálni, itt semmi nincs, de holnap azért kifaggatom a védőnőt, ha jön, semmit nem tudok, hogy hogy megy, pl.szülésznőt lehet-e, kell-e, felkészítő vagy valami.
Legközelebb a dokival is beszélni kéne már a szülésről, meg a piszkos anyagiakról, ezt a férjem magára vállalta :wink:
Itt olyan pocsék idő van, bár legalább a nap süt, de olyan csípős jéghideg szél van, csak itt esik jól lenni a meleg szobában.Megyek lecsekkolom ezt a dvd-t. :D

Kép
Kép
zazzy

Jut eszembe!Ti milyen gyakran csekkoltok vérnyomást?Nekem a 12 hetes belgyógyász vizsgálaton magas volt, de csak azért, mert felhúztak, utána mértem itthon egy hétig napi kétszer, jó volt, azóta nem,csak a védőnő, de ott is tökéletes volt, most a cukros kontrollon mérte a dokinő, és megint magas volt, másnap mértem itthon, akkor is elég magas volt, tegnap jó, ma még nem néztem.Én egyáltalán ne vizesedek még(kopp-kopp)de gyanítom, előbb-utóbb részem lesz egy jó kis magas-vérnyomásban. :(

Kép
Kép
zazzy

zazzy nekem dokinál, védőnőnél mindig magas az első érték. Így nekem itthon kell mérnem. Itthon meg tök normális. Fehérköpeny szindrómám van, azt mondták. Nődoki már múltkor emelgette a szemét, hogy azért ez így nem lesz jó, mert ha szülök, akkor is kórházban leszek. Na ja....de most mit csináljak?!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Wicca, tényleg nagyon jól néz ki az adventi koszorúd. Magatoknak is csinálsz? (Én is szoktam, de csak magunknak) És a 3 kiló hízás miatt vagy/voltál depis? Amiatt nem érdemes, úgyis lemegy majd pikkpakk! És tök jól nézel ki a fotón, csinos vagy!

Zazzy, nekem az előző terhességemnél volt az, hogy a dokinál mindig magas volt a vérnyomásom, de sehol másutt (pl. a védőnő is mondig jó értékeket mért). A 30. hét környékén kb 2-3 hétig naponta 2x ezért itthon is mérnem kellett, de mivel tök jók voltak a mért eredmények, ezért nem is kellett ezzel tovább küzdeni... Doki szerint fehérköpeny szindróma :)

Adryn, vizesedést sajnálom, pihenés és láb felpolcolás az jó megoldás. Sajnos ez már csak ilyen (lesz)...

Nemlajos, tök jó a szék, amit "kaptál". És biztos kényelmes is.

Mi ma Samuval kettesben töltöttük a napot, apa kimenőt kapott mára (modellrepülőzik, és az ismerőseivel elruccantak vidékre repülőket reptetni). Voltunk IKEAban, jó nagy tömeg volt, de legalább lett egy-két karácsonyi ajándék. Meg Auchanban is jártunk, így Samunak is meglett a karácsonyi ajándéka, meg télicipője is egy ottani cipőboltbó.l Leárazva 3900-ért. (legutóbb 8000-ért kaptam neki cipőt... :shock: ). Az ajándéka pedig az első biciklije lett, ami - mivel nincs szezonja - akciósan 6900 Ft volt most, és tök jó kis darab. Egyébként 10-20 ezer között lehet kapni a legkisebb méretű noname gyerekbringákat, de ha márkája is van, akkor a plafon a csillagos ég. Ja, és a gyerek max másfél évig használja...

Lépek, dolog van...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

bakker, erpé, ezek az árak nagyon durvák!!! Hát a sporteszközök is? Mert a ruha, cipő, tudom, hogy minél kisebb, és minél kevesebb ideig használja a gyerek, annál drágább :?

Na jó, fájdítom a szíveket tovább, kiszedve ilyen lett:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hmm Nemlajos.. nem rossz nem rossz.. de már túlvagyok a madártejevésen így nem annyira hoz lázba :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adryn 2008.11.23 16:48-kor.

KépKép
KépKép
adryn

Engem nagyon lázba hoz, de inkább a vércukor miatt nem eszek. Erős vagyok!!!!!!!! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

kérlek szépen, ebben csak édesítő van!!! (na jó, meg egy vaníliás cukor, meg egy kanál méz a lityi tejhez) 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="adryn"] írta:adryns ma azt tapasztaltam hogy keresni kell a bokámat :? akinek van ebben tapasztalata mesélje el nekem léci hogy nyerjem vissza de nagyon hamar...

Pont tegnap olvastam a vizesedésről: ami állítólag segít: séta, lábfelpolcolás, ne ülj sokat egy helyben, valami ilyesmiket írtak. Ha gondolod, megkeresem a cikket.

Masut
masut

Adryn: Közben látom, hogy meg is oldottad. :)

Masut
masut

és ugye sómentesség!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát mégsem voltam erős....csináltam tejberizst és már meg is ettem......végülis csak kedden megyek a diabetológushoz....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

de ha nem cukorral, akkor mehet, nem? Meg ha keveset eszel a szénhidrát miatt... :?: :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nagyon -nagyon kicsi cukrot tettem bele....de ilyenből ki tud keveset enni?????? :evil:
Majd egy óra múlva megmérem a cukromat....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hát, én egy bögre rizsből csináltam (szárazon két és fél deci kb), meg két bögre tejből (fél lityi), és 4-5-szörre ettem meg. Az jó? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ha ennyire nagy a pangás, jöjjön egy pocakfotó, saját festésű, poros tükörből 8)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én egy zacskó rizsből csináltam és kb. 3-4 dl tejből és egyszerre ettem meg. Cukrom kicsit magas is lett, úgyhogy nem kell több ilyet ennem....meg más finomságot sem.....
Szép a pocakod!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Hű Nemlajos!Mi lesz a 40.hétig??? :shock: :shock: :shock: Nagyon szép és hatalmas pocakod van! :D

Kép
Kép
zazzy

ööö... hát igen, én is érzem :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
szép a pocid, és a madártejed is!!! :wink:

Wicca
hűha! nagyon ügyes vagy a koszorúval!

én napok óta elég kómás vagyok... biztos ez az idő üt ki, de legszivesebben aludnék egész nap. persze nem alszom napközben, mert Fannizom... :roll:
ma sikerült elesnem egy játékban, de kézzel sikerült hárítanom, így csak a kezem fáj...
viszont Fanni nagyon édi volt, miután elestem, kértem, hogy pakolja el a játékait, és kisangyal módjára pakolt.

én még sehogy sem állok az ajándékokkal, még fejben sem sajnos... irígykedve olvaslak benneteket!

megasztár szerintem is gáz... én az eredményhirdetést nem is láttam, csak mikor Tamara könnyezve búcsúzkodik... akkor jól veszem ki, hogy Lüszi és Tamara közül választott a zsűri??? nem értem a döntésüket... nekem is ő volt a kedvenc, most már engem sem érdekel tovább...

nekem 6,4 lett a szirupos, két órás cukrom... Fannival is ennyi volt, és akkor húzta a védőnőm a száját, hogy kicsit magas... nektek mennyi lett??? az éhgyomri 3,7

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

nemlajos még mindig nincs itthon tojásom úgyhogy légyszi ne rakjál fel több képet a fincsi madártejről :D:D:D:D egyre jobban kívánom már... kezdtem elfelejteni és most megint előhoztad :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Wicca, Nemlajos szép pocakok, nekem ez asszem egy 22.heti, szóval nem a legfrissebb

Jó az adventi koszorú is, nagyon hangulatos

Egész nap hókifliket sütöttem, fáj a derekam :roll: :)

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Flintstones frizurát ne nézzétek , Nemlajos ezt a madártejet én is egyre jobban kívánom, mivel nekem csak külalakra lett madártej, amúgy nem sikerült :? :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,

Csibb, én még nem tudom a terheléses cukor eredményét. Csütörtökön voltam laborban, majd hívom a dokit a hét elején. Meg az anti-D eredmény miatt is.
Betegségből meggyógyultál? És mit játszottatok Fannival, ami végül esésbe torkolt? Tényleg, Fanni mikor fogja kezdeni az ovit? Én úgy tervezem, hogy Samu majd jövő szeptemberben, kb 3 és fél évesen elkezdi. Épp aktív ovikeresésben vagyok.

Nemlajos, szép nagy pocak! :) nekem sem kicsi, többen meg is jegyezték már, hogy hú mekkora.

Bea, nagyon csinos vagy Flintstone-osan is, szép a pocid. Hókifli is nyam-nyam :)

Megyek aludni, jó éjt mindenkinek!

erpé

Erpé
épp nem játszottunk, csak ahogy jöttem ki a fürdőszobából, ráléptem egy vonatsíndarabra, és azon elcsúsztam! előtte egyébként vonatoztunk.
köszönöm kérdésed, 3 hét után sikerült meggyógyulnom :roll: az infra lámpa segített a végén. attól 2 nap alatt kitisztult az orrom, utána már csak a köhögés maradt. de már az is elmúlt.
Fanni is szeptemberben kezdi az ovit reményeim szerint. remélem, felveszik, mert eléggé hátrányos helyzetben vagyunk azáltal, hogy itthon vagyunk a picivel... :? illetve leszünk! :wink: ovikban túljelentkezés, és sok helyen eszerint szórnak... nekem szimpi az az ovi, ahova tartozunk, bár még nem láttam, de jókat hallottam róla, és jó helyen van. a normafa ovi az. meg még van egy a csermely utcai, ahova szivesen vinném, oda jártak az unokahúgai Fanninak.

Wicca pocakot elfelejtettem megdícsérni, pedig az is nagyon szép!!!

Bea
te is nagyon csini vagy, a frizura is jól áll! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csajok köszi :lol:

Nem is tudtam, hogy hátrányban vannak ovinál azok az anyukák, akik otthon vannak, hát ennyire kevés az ovi, meg a bölcsi? :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hát annyit beszéltetek a madártejről, hogy lehet én is csinálok egyik nap :) Ma édesség megvonáson vagyok, mert holnap megyek cukorterhelésre, nagyon nem várom :( reggeli nélkül használhatatlan vagyok.
Nekem inkább túl alacsony a vérnyomásom, hiába iszom meg reggel a baromi erős kávémát, egész délelőtt szédülök. Csak tudnám mi lesz holnap, mert ugye még a kávémat sem ihatom meg reggel a vizsgálat előtt. Talán le tudok vezetni és vissza a rendelőig :roll:

Wicca szép az adventi koszorú. Én eddig mindig házilag csináltam, de most megláttam egy szépet a Praktikerben, úgyhogy megvettem készen.

Nemlajos tényleg szép nagy pocid van :) De azt hiszem én sem panaszkodhatom, legalábbis innen fentről olyan nagynak érzem :roll: Na majd én is teszek fel képet :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Asszem én is megyek aludni, elfáradtam. Nekem is itt lesz lassan ez a cukorterhelés, nálunk cukros víz lesz :roll: Vica, kitartást hozzá!

Jó éjt mindenkinek

Bea, Maja

Kép
bea1978

én is megyek szerdán cukorterhelésre... asszem nálunk is cukros víz van :S

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

kitartás a cukros vízhez! vigyetek citromot!!! ne citromlevet, hanem igazit! van, ahol megengedik, hogy belerakjátok, és úgy tényleg sokkal elviselhetőbb. én cukor nélkül iszom a limonádét, mégis egész könnyen lement! :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea
igen, sajnos nagyon sok helyről hallom ezt oviügyben... :?
főleg a bp környéki helyeken, ahová most hirtelen sokan költöztek, szinte fele annyi hely van, mint gyerek... pl. Biatorbágyon. ott laknak barátnőim.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!
Micsoda pocakok! Nagyon csinik vagytok. Nemlajos téynleg jól beindultál! :wink: Én asszem kezdek lemaradni. A kezdeti nagy has, megállt, és stagnál. :roll:
Madártejet sztem én is fogok csinálni. Azt már Sztem Boti is eheti.
Csibb nálatok mekkora hó van odafent? Szánkózni lehet már? Lehet felugrunk a héten bnőmékkel napközben talán nincsnenek sokan a Normafán. Örülök, hogy meggyógyúltál! :)
Én holnap, holnapután menek cukorra. Ma megveszem hozzá a cuccot.
Micsoda koszorúúúúúú!!!!!!!!!! :o :) Én annyira béna vagyok ezekhez, megint venni fogok.
Nekünk a szombat esténk klassz volt. A bnőmék végül a tetőtéri szobát szánták nekünk, hogy a manók ne zavarják egymást. Csak ott fönt kb. 18 fok volt (pedig az van fent) :shock: Ha rágyújtottunk, lent melege volt a másik gyereknek, így 3-an aludtunk egy ágyban (kazánként). Ahol Boti éjjel leesett (KÖZÉPRŐL), és aludt tovább. Úgy kapartam össze. Bizti szörnyen hangzik, de vicces volt valójában. :lol:
Lényeg a lényeg, én megfáztam. :?
Na mennem kell. Vki keres az ágyából.
Szép napot, majd jövök!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Csibb!
Jó az eredményed!Szinte tökéletes!Az enyém gyógyszerrel lett majdnem ennyi :( Szerintem ne hagyd magad paráztatni!75 gr szénhidrátot (tömény cukrot :shock: :evil: )úgysem sűrűn eszik az ember, ez egy durva terhelés, pont azért,hogy előjöjjön, ha baj van, de nálad nincs!!! :D

Kuklika!
Alkalomadtán átírhatod Kismacunkat Larára! :wink:

Irigy vagyok a hó miatt!Nálunk itt a viharsarokban még semmi. :(

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok Lányok!

Jaj micsoda képekre jövök így hétfőn reggel!!!

Wicca, gyönyörű az adventi koszorúd, ügyes vagy. Szeretek én is ilyesmivel pepecselni, bár érzékem az nem sok van hozzá, de lelkesedésből nincs hiány. A héten szépen le is pakoltatok apával minden díszt a padlásról és a hétvégén nekiállunk a lakásnak. Már nagyon várom. A pocakos kép szuper!!!

Bea, csodaszép vagy te is, Flinstone frizura ide vagy oda.

Nemlajos, hihetetlen, hogy micsoda szép nagy pocakod van!!! Te is ügyi vagy, nagyon jó a tükör amit te alkottál. Na és az a madártej örület elindító fotó!!! Asszem vmikor én is kipróbálok egyet, még sosem csináltam, gyerekkoromban a nagyim csinált, de szerintem azóta nem is ettem. Komolyan mondom, neked szuper érzéked van ahhoz, hogy mindenféle jó kis cucchoz occsón hozzájuss. Nagyon szép a szék is.

Hűű, már mennyien túl vagytok a cukorterhelésen, nekem majd csak a jövő héten lesz! Nekem is ott figyelnek a citromok a hűtőben, bevetésre készen.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Kukli, nem semmi a középről leesés, de tényleg az a durva, hogy nálunk is előfordult már ilyen és az esetek többségében simán aludtak tovább. Amikor lecseréltük a rácsoságyaikat, akkor a Domcsit, napokig az ágy alól halásztam ki éjjel!! :D

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jó reggelt!

Köszi Mindenkinek a pocak és adventi dícséretet :D:D:D:D!!!!
Erpé: Igen, magunknak is készítek ezen a héten, de az kicsit "ütősebb" lesz remélem :D!! Nem a +3 kiló miatt voltam depis, bár az sem segített hozzá a jókedv megtalálásához :( (mostmár 84 kilónál járok!!!!), nem tom miért voltam depis, csak úgy magamba zuhantam, na meg a cigin kattogtam, de nagyon. Ilyen még nem is volt mióta abbahagytam, ennyire sosem voltam odáig a hiányától ... na mind1, most megint túl vagyok rajta :):)! Hogy vetted meg Samunak az ajcsit ha ott volt melletted??? :shock:
Tehuti: Asszem én még nem is köszöntöttelek a körünkben! :oops: Üdv itt nálunk (jobb későn ..)!! :D
Kukli: Nem semmi min mész keresztül a hülye AFP miatt :shock: . Akkor most végülis nem lesz amnio, ugye?
Bea: Hát banyek Neked még mindig nincs túl nagy hasad és nagyon csini vagy!!!
Nemlajos: Tényleg belehúztál!!! :D De egyébként az elmúlt egy hétben nekem is akkorát nőtt megint, hogy még én is látom!!! Most húznak bele a kistörpék!!! Na ez a madártej!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is csinálok a héten!!
Milky: Örülök, hogy minden rendben van Veletek!!! Nagy gratula a kis tökihez :)!!! (Nálad nem jött be a tippem :()
Na, volt még egy csomó téma, de azokat már jól kiveséztétek .... :D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Csibb a 6.4 terhelés után jó eredmény. 7.8 felett van gáz. Nekem sajna 9 lett...... :(
Wicca köszi! :)

Amúgy sztem kibírható az a cukros lötty. Én belecsavartam egy egész citromot, aztán lehúztam. Meg is dicsértek, hogy ügyes voltam. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nálunk most is csak reggeli (zsömle+tej) van! Azt mondták ha valaki cukros, az kiderül ebből is! Pont most ettem meg a reggelim. Éhgyomri 4,6 volt ...

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!!!!
Csupán 1 óra volt, mire végig olvastalak titeket péntek délután óta :shock: kicsit kiszáradt a szemem

Mamacsibe: a story-dokis, egy Uzsokis jó nevű dokival esett meg
Katka: nagyon örülök, h felerültél a palettánkra :P
Nemlajos: sztem kérdezd meg a dokid, ha feltűnően sok a folyásod, vagy úgy érzed, h vmi nem stimmel, simán lehet fertőzés. Sajnos. A gyomorégés nálam is nagyon dva, refluxom lett, keményen. Ég és mar a torkom, fáj. KVA SZAR!!!! :x Amúgy hol laksz? Csak a képek alapján próbáltam kitalálni,dva idő volt.
Nagyon nagy a pocid és szép, nem semmi... :lol:
Tessza: én állandóan tisztaságibetétet haszálok, vagy 10 éve... Állítólag a tampon is káros, de nem tom, h igazak-e, de a komfortérzetre jó hatással van :oops: és az fontos... (pesze terhesen no tampon,tom 8) )
Moncsi: volt nagy összeborulás? :wink: ha nem mozog, beszélj hozzá, kérd meg, h adjon jelet :P nekem beszokott jönni, amúgy én már akkor aggódok, ha mondjuk 3 órán kereszül nem mozog, mert ahhoz szoktatott, h folyton ficánkol :) Tejezgetés nálam még nem jelent meg, szerencsére,bár minden fürdésnél nyomkodom kicsit :lol: mióta már itt beszéltünk róla.
Wicca: vége a depinek??? remélem :wink: gyönyörű koszorút készítettél :!: neked is szép nagy a pocid :!:
Adryn: viccek jöhetnek dögivel :P Tamara sztem is a legjobb.. bár most nem láttam. Vizedésre: kevesebb ülés, sok pihi, sok folyadékpótlás :oops: asszem

Dva volt a 7végém. Szombat délelőtt tanulás, délután suli dolgozatírás (Szily Nóránál :wink: ). Aztán bérmakeresztanyámnál vacsi és nászajándék odaadás. Este férjem nővérének a szülinapja és az anyóst még haza is kellett vinni Nagytérénybe.... fél2-kor le is feküdtünk. Vasárnap:épülő háznál: vettünk "csodasövényt" azt ültettük el apummal, 60 tő, addig férjem vakolt. Totál szétfagytunk. Néha bementem kis pocakmelegítésre. Jah, és volt nálunk egy részeges gázszerelő, akinek a seggét oda-vissza szállítottuk, csak 1 konvektort rakott a helyére, férjem aszisztenciájával és elkért 4500 ft!!!!!!-ot, nagyon kiakadtam rá, meg is mondtam neki. Hülye köcsög paraszt!!! (Bocsi)
Kb. ennyi. Most meg már dogozni sem ártana
:lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

Cukor: Az én dokim 6,5-től már problémásnak tekinti az anyukát és biztonsági diétát ad neki, mert a cukor a terheseknél a 30. hétig romlik... Úgy látszik elég változó, hogy melyik doki hogy kezeli...

Tehuti: Tényleg maga a cukrod. Ne haragudj, de vedd komolyan és nem nagyon egyél szénhidrátot. A babádnak lehet tőle baja. Meg persze Neked is. Kicsit összeszorítod a fogad és kibírod a diétát. Bocsi, nem akarlak megbántani, de ez nem játék....

Fotók: Nagyon csinos anyukák vagytok! Szépen gömbölyödnek a pocakok.

Babamozgás: Ha nagyon ideges vagy, hogy régen mozgott a babád, akkor esetleg lágyan rázd meg a pocakod. Attól felébred és te megnyugszol. Persze ne csinálj belőle rendszert, csak kivételes alkalmakkor...

Katka

katka22

Katka nem bántottál meg, igazad van. Most már vissza vezsek tényleg, csak kellett látnom a saját szemmel is, mert eddig ithhon, bármit ettem is, normális volt a cukrom. Na most már nem az....De a babáért mindent!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Pappilon: Cicit nem szabad nyomkodni. Nem baj, ha nincs előtejed. Nekem egyik gyerekkel sem volt egy csepp sem, ettől még gyönyörűen szopiztak... Szóval nem aggódni, a tested tudja a dolgát.
Ha majd szoptattok, akkor elegetek is lesz a csöpögő tejből. Nekem a gyerekek fél éves koráig az volt, hogy ha idegen baba sírt mondjuk a Tescoban, akkor nekem belövelt a tejem. Tök ciki tud lenni.... :oops: Az én babám meg aludt édesen... Nekem meg hatalmas 2 folt a polómon...

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: