Előre is bocsi, ha vkit kifelejtek, de nem nagyon van időm visszaolvasni, Barnus 2 hete "elromlott";(
Hrk, nagyon sajnálom hogy nem reagáltam én sem, de nem emlékszem a hozzászólásodra, utólag is bocsánat és gyere közénk, ahogy tudsz;)
dia, gratulálok Virágnak az átforduláshoz, nagyon ügyes, és még mindig milyen szép hajasbaba;) nekünk már nem sok hajunk van;)
Szuszu, örülök, hogy írtál, mert már nagyon kezdtelek hiányolni. Tök jó, hogy hazautaztatok és jól éreztétek magatokat, Andris nagyon tünemény és jobbulást kívánok neki, jó lenne, ha már tudnátok jönni ti is a talira;)
mosás: én is Dreft és Lenor Sensitive-t használok, ahogy dia és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Rizsi, sajnálom, hogy nehéz napjaitok vannak, remélem rendben lesz Csenge oltása és Te is minél hamarabb kialudhatod magad, mert most nagyon át tudom érezni a helyzetet!
Sophie, örülök, hogy nem tűntél el, nagyon hiányoznál!!! Tényleg én sem reagálok sokszor mindenre, de ez nem azért van mert nem akarok/akarunk, csak ez a fránya időhiány:(
Barnus eddig még nem kezdett el forgolódni, ha letettem aludni, így nincs ötletem, hogy mit csinálj
Mazska, irígykedem az utazás miatt, biztos nagyon szép lesz Tallinban karácsonyozni, kíváncsi vagyok majd hogy bírja a pici az utat, de biztos minden rendben lesz;) gyere Te is talira, ha tudsz, mert nagyon el vagy tűnve, rég láttalak:(
Vera, sajnálom, hogy ennyit vártál csütörtökön és elkerültük egymást, jó lett volna találkozni, na de majd legközelebb;)
lányok! Ezért is kellene, hogy jelezze mindig aki jön, illetve a listánkba szerintem fel lehetne venni egy telefonszámos sort is, ha nincs ellenetekre, így tudnánk egymásnak szólni ilyen esetekben is;)
jóga: nagyon tetszett nekünk is, csak ajánlani tudom mindenkinek! Szuszu, egy kényelmes öltözet elegendő, jó kis családias a hangulat, biztos tetszene neked is;)
rövid helyzetjelentés rólunk: Barnus és anyukája is jól van, bár a pici fiam két hete éjjel is kell, ált. 2-3 alkalommal és nem elég neki se a víz, se a cumi (cumit 2 hete el sem fogadja, csak a babakocsiban) csak a cicin tud mellettem elaludni. Nagyon fárasztó, de 1 hete anyósom itt van és így azért könnyebb;)
babaúszás: Szombaton voltunk babaúszáson a Camponában és nagyon, de nagyon tetszett nekünk is és Barnus is élvezte;) ha tehetitek vigyétek el a babákat úszni, szerintem nagyon hasznos és nagyon jó program az egész családnak;) mindjárt dobok fel egy pár képet;)
bocs, ha sok voltam;)

<
hason
hason, de már 90 fokban elfordulva;)
háton fekve;)
kismaci;)
anyával
ébredés;)
úszáshoz készülődve;)
húúú mekkora víz;)

imádok állni