A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Akkor jó. :lol:
Van ám még macis kép, apukával is. Kép Kép

KépKép
benó

Na ez lesz egy kis idő még letölti. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Küldjél emil nyugodtan.Ha nem rögtön de megnézem.

Kép
martik77

Az tuti. Vannak benne hülyeségek is, pl. tortaképek meg hajképek, amikor készültünk az esküvőre (persze még csak nem is hasonlított a miénk ezekre), azokat töröld ki.

KépKép
benó

Nem muszáj megnézni, csak hogy megkaptad-e. :D

KépKép
benó

Megnézem!!!!!

Kép
martik77

Kép

KépKép
benó

Kicsit fáj a fejem, úgyhogy lehet, hogy megyek majd az L.-lel tévét nézni :lol: :lol: :lol: , előtte gyorsan megfürdök. Na, ha ez a Gy. elolvasná! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na letöltődött és mindegyiket megtudtam nézni. :D

Kép
martik77

Szuper. :D :D

KépKép
benó

Ezt neked kéne megmagyarázni!Én ártatlan vagyok!! :D

Kép
martik77

Akkor most már te is küldheted a frappáns kis képecskéket. Van egy-két olyan bájos. :D :D :D

KépKép
benó

Kösz, kend rám. :lol: Te mondtad, hogy azt a filmet nem veled, hanem az L.-lel fogom nézni. :lol:

KépKép
benó

Na azzal még várjál abba bele kell jönnöm. :D

Kép
martik77

Könnyű, ugyanúgy megy, mint a kép feltöltése.
Vagyis: a téglalap alatt, amibe írunk, ott van, hogy Mellékletek feltöltése. Erre kattintasz - utána tallózás - rákattintasz arra a képre, amit fel akarsz tölteni (a beugró ablakban a Nézeteknél be tudod állítani, hogy az összeset lásd, úgy, hogy a Miniatűrökre kattintasz), és aztán feltöltés.

KépKép
benó

Most várom az L.-t hogy felrakja a képet a kutyuról.De Döménél szerel már megint valamit.

Kép
martik77

Bocsánat, a felugró ablak nem mondja, hogy Nézetek, hanem sok kis ablakos ikont mutat (nálam a 3. a sorban). Na, arra kattints, s akkor válaszd ki a Miniatűröket.

KépKép
benó

Majd próbálkozok :wink:

Kép
martik77

Na, addig próbáld ki, legyen sikerélményed és nekem is, hogy el tudtam (-e) értelmesen mondani, hogy kell. :D

KépKép
benó

Kép

Kép
martik77

Gyors voltam? :D

Kép
martik77

Szuper ügyesek vagyunk! :D :D :D :D

KépKép
benó

Az 5-öst beírhatod az ellenőrződbe. :D

KépKép
benó

Királyság! Annyira bírom ezeket a képeket, de egy ideje már leszoktunk róluk (nem használom én legalábbis őket olyan gyakran). :cry:

KépKép
benó

Sziasztok!
Köszönöm a kedves szavakat, olyan édik vagytok...:)
Flóra, a zöldséget csak egy kis olivaolajon megdinsztelem, bár van egy elektromos grillem is, aminek van egy platnis része. Nagyon kényelmes,mert még szagot sem csinál. Vagy ha van a mikródon grill funkció, azzal is meg lehet csinálni. Sárgarépa, cukkini, hagyma, paprika... tök fincsi. Sőt, a gyümölcsöt is lehet. Imádom a grillezett ananászt és banánt is.

Márti, köszönöm a visszaigazolást. :) Olyan aranyos Döméd van...

Benó, névötletek: azt beszéltük meg, ha kislány lesz, apa ad neki nevet, ha kisfiú, akkor én. Apa választotta a Georginát, (én a Lilire és a Grétire voksoltam volna, de az neki nem tetszett...), én meg a Márkót vagy a Balázst vagy a Bálintot szerettem volna. (Persze ezek sem tetszenek neki, mert ő azt szeretné, ha Tézeusz vagy Baltazár lenne a fia, de ezek meg nekem nem jönnek be.) Ez a kettő tuti nem lesz. Tetszik még az Ármin is, de a bnőm kisfiát így hívják, és ezért nem szeretném.

Heni

Kép
szheni

Na L. most rakja fel a képet.

Láttam a régi írásokat,hogy ott sokkal többi ilyen figurák voltak.

Kép
martik77

L. már tudja, hogy velem fogja nézni a filmet? :wink:
Meg ne mondd neki, mert totál hülyének nézne minket. :lol: :lol:

KépKép
benó

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Helló Heni! :D
A névadásban ezek szerint nagy az összhang. :lol: :lol:
Te nagyon profi vagy, hogy két fórumban is helytállsz. Én biztos elfelejtenék mindent. :oops: :lol: :lol: Így is. :lol: :lol: Vagy több fórumban is vagy? Reggel beleolvastam a májusiba, és láttam, hogy te karácsonyi ajándékokat fogsz készíteni. Tessék velünk is beszélgetni erről. Flóra is nagyon kreatív! :D :D :D :D

KépKép
benó

Nagyon zabálnivaló feje van a kutyutoknak! :D :D :D :D

KépKép
benó

Helló Heni!Nekünk csak egy neven kell gondolkodni és csak fiú néven de az se jön össze.Eddig úgy volt,hogy Attila vagy Nándor de két napja L.hezitál. :?

De jó nektek,hogy kreatívak vagytok.De kérünk ötletet!!!

Kép
martik77

Könnyűt. :lol: :lol:

KépKép
benó

Kezdi a filmet Benó és L. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Ja, egyébként képzeljétek, hogy így követjük egymást:
Márti 21 hetes lesz hétfőn
Én 14 hetes leszek kedden
Heni 13 hetes lesz szerdán

Tehát: hétfő - kedd - szerda, és még babakorban is ez a sorrend. Ezt jól összehoztuk. :D :D

KépKép
benó

Heni:Jaj de bunkó vagyok! :oops: Azt meg meg se írtam,hogy milyen édesek a kutyujaid.Az egyiknek miért olyan fura a szeme?De lát vele igaz?A mi lépcsőházunkba is van egy menhelyes kutya ő Áfonya és nagyon édes.Egy kebeleb. :D

Kép
martik77

Jaj, én még nem! :shock: Melyiken is lesz/van?

KépKép
benó

A júniusiban, Benó... a májusiról lecsúsztam. :) Ráadásul vagyok még egyben, az első babát tervező harmincasok néven. :)
Hát tudod, ha már 12 éve tanítottam, akkor profitálnom kell vmit a kreativitásból... és így lényegesen olcsóbban jövünk ki karácsonyra.Lesz mit venni a babának, bár gondolom, Te ezt tudod, Nektek kettőnek kell vásárolni. De szerencsére megkapunk majdnem mindent a sógornőmtől, mert eltette a nagyobb dolgokat az ikrektől. Nem érdekel, mit szól akár ő, akár anyósom, nekünk nagyon jó lesz az a kiságy, és az a babakocsi, amiben a gyerekek voltak még annak idején. Tök szép állapotban vannak, így sajnálnék érte pénzt kiadni.

Heni

Kép
szheni

Hol láttad a kutyukat, Márti? :roll: Én nem láttam őket! shock:
Én most csak a te kutyudat láttam. Megint miről maradtam le? :roll: :lol:

KépKép
benó

És azt nézted Benó,hogy itt csak hat nap van a vonalzón mert a hetedik nap az már a következő hét nulladik napja.Szóval én most 21 hetes és nulla napos vagyok.

L.szerel valamit itt is kb 10 percet nem leszek.

Kép
martik77

Márti, olyan keverék, aminek az egyik szeme kék, a másik barna. Imádnivaló, és persze, lát rendesen. Tök jó neve van Áfonyának... :) Nálunk Mázli van és Sammy...

Heni

Kép
szheni

Benó, iwiwen vannak a kutyás képek. :)

Heni

Kép
szheni

Én viszont mára elköszönök, holnap jövök egy kicsit... Benó, írhatnál arról, hogy mit tanítasz, vagy tanítottál. Milyen suliban? Mert láttam, hogy Neked "nagy" tanítványaid vannak.
Jó éjt mindenkinek és millió puszi!

Heni

Kép
szheni

Na, tessék, erre se emlékeztem. Pedig tudom, hogy jún. elejére vagy kiírva. Ez már szörnyű.
Persze, hogy jó lesz a cucc, ha jó állapotban van. :D De miket készítesz? Pl. én csináltam az esküvőre ajándékba a vendégeknek szappant, azt nagyon könnyű volt, csak fel kellett melegíteni és beleönteni valamibe. De más hasznos ötletem nemigen van.
Mi is kapunk majd a tesóméktól is cuccokat, és a karácsonyi vásárlást én is szeretném minimálisra redukálni.

KépKép
benó

Bemásolhatom a másik topikból?

Heni

Kép
szheni

Karácsonyra sálat kötök a férjemnek, és gyertyát fogunk önteni, amit ajándékba adok mindenkinek. Mézeskalácsot is sütök, ezt minden évben kapnak a szüleink, szépen kidíszítjük, és hát persze, hogy közösen. :) Nagyon jókat poénkodunk a díszítésekkel, néha nagyon vicces dolgokat tud Miki a tojásfehérjével és a tésztával alakítani... :) Azt terveztem, mindenkinek készítek egy karácsonyi képeslapot, talán ismeritek a fonalgrafikát, amivel tök jó képeket, mintákat lehet hímezni. Nagyon egyszerű, és egyedi is. A képeslap mellé teszek egy saját kezűleg készített gyertyát, néhány díszített mézeskalácsot, és egy szép kis celofános csomagolást kap karácsonyi szalaggal és egy ajándékkísérővel, amiket már megcsináltam. Nálunk szinte minden évben ilyen ajándékok voltak... tavaly kartonlapból, néhány flitterből, gyöngyből, tortapapírból és vattából készítettem angyalkát, tök jó fenyőfadísznek is... ja, és mellé tobozból manót... Smile Tök örült neki mindenki. Azt hiszem, azért tavaly valami apróságot vettem ezek mellé az angyalkák és karácsonyi manók mellé... De eddig nagyon kreatívnak kellett lennem, mert a szülők a suliban- az osztályomban- olyan ajándékot kellett kapjanak, ami nem került túl sok pénzbe. És a gyerekeknek is iszonyú igényeik voltak... :) (Hála Istennek, mert így kénytelen voltam utánanézni egy-két dolognak) Remélem, idén mi sem kapunk drága ajándékokat, mert most tényleg sikerült látszólag megegyeznünk mindenkivel, hogy tényleg legyen csak jelképes értékű a karácsony, inkább jöjjünk össze, beszélgessünk, legyünk együtt a sok emlékkel a családban, de ahogy anyut és a keresztanyámat ismerem.... Mindegy, reménykedek. :)

Heni

Kép
szheni

Na, szia Heni, oké, majd én is írok. Én nem kreatív dolgokat csinálok sajnos az iskolában, az általánosban tanító ezerszer ügyesebb. Jó éjt, és gyere majd, ha tudsz! :D :D :D :D :D Az iwiw-en csak benneteket néztelek, nem nagyon igazodok ki ezeken a fényképalbumokon, amik mostanában vannak. De majd megnézem a kutyákat is, biztos arik. :D :D :D Puszi, puszi

De akkor, Márti, azt hiszem, visszajössz és utána én is lekopok, ok? :wink:

KépKép
benó

Jól van Benó, akkor aludjatok jól, és adj jóéjt-puszit Mártinak helyettem is. :) És Zsuzska, Neked is szép álmokat! Gondoltam ám Rád, hogy hogy sikerült a "bejelentés"... Remélem, minden rendben.

Heni

Kép
szheni

Reméljük, biztos minden rendben volt. :D
Szia Heni! :D Neked is szép álmokat! :D Mártinak meg átadom majd. :D

KépKép
benó

Oké, Heni, akkor holnapi kérdésem: hogy kell a tobozból manót csinálni?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: