Sziasztok mindenkinek!
VERONIKUSZ!
KATÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!
És téged pedig a világért sem akartalak megbántani,mikor türelemre szólitottalak az öreg banyákat illetően!Tudom,hogy abszolut toleráns vagy(aki a férje munkamániáját is telejs nyugalommal viseli

),csak próbáltam egy kicsit okoskodni
A kozmetikusomat anno én is azért hgytam ott,mert téríteni akart..
ENI!
Kösd már le a kezedet a combodra!!!!!! mit lóbálod ott szerte szét a tested mellett???!!!!!
HENI!
Jól vagy? remélem sikerül a terved!!
BORSIKA!
tényleg,most hogy így mondják,beugrott..angelina !!!!tisztára!!!!
mint egy ilyen címlapfotó.
én egyértelműen FÉLTÉKENY vagyok a csajra,mert Brad Pitt a férje és mert KÉPES VOLT ELCSÁBÍTANI JENNIFER-től
(mókás,nem,hogy 37 évesen ilyenfajta érzéseim vannak..)
BETEG GYEREK
Én aztán benne vagyok rendesen,úgyhogy a saját bőrömön átéltekről beszélek.
Ha a terhesség alatt kiderül bármilyen rendellenesség(ami borcsának van,nem mutatta volna ki a magzatvizvizsgálat,ugyanis erre a kormoszómára nem szűrnek)nem biztos,hogy nem engedtem volna megszületni..(de csak azért,mert akkor még nem ismertem a mostani önmagamat),azt hittem,hogy én soha nem lennék képes egy sérült gyereket nevelni,ugyanakkor a sérült emberek soha nem álltak távolt tőlem,nekem nem jelentett gondot közeledni hozzájuk(Tünde,te hoztad ezt fel,az integrált ovi kapcsán).
Mikor Boróka megszületett és elindult a kálváriánk(egy páran köztületek még emlkeznek rá),ugye 2 hónapig nem tudtuk,hogy genetikailag nem is akárhogyan sérült,kűzdöttünk érte,mint egy ép értelmű beteg gyerekért..
aztán mikor megtudtuk,hogy sérült..hosszú,hosszú hetek következtek,dönteni kellett sorsáról...vagy hagyjuk meghalni vagy esélyt adunk a szívműtéttel az életre,de milyen életre??
először szerettem volna úgy dönteni,hogy ne éljen...igen,mert belegondoltam,hogy milyen életünk lesz..neki,mandulának,nekem a férjemnek...imádkoztam azért is,hogy ha másnap bemegyek a kórházba,rossz hírt közöljenek...ami nekem a megváltás lett volna...gondoltam ezt akkor..
aztán teltek a napok és tudtam,hogy csak egyféleképpen dönthetek,esélyt adok neki,mert a vérem,mert én vagyok az anyja,mi vagyunk a családja..
és ahogy ez a döntés megszületett,hihetetlen nyugalom és béke költözött belém és akkor már nem volt kérdés,hogy mi lesz velünk..az volt a bemondás,hogy majd megoldjuk,mindent megoldunk..
Boróka egy tünemény..hálás minden mosolyért,simogatásért,pusziért...érti a viccet,imád minket,megzabálom mikor azt mondaj,hogy anya...add ide...
igen,gyötör néha a bánat,hogy Mankának nem adtam egészséges testvért,hogy mi lesz majd Borcsával,ha mi már nem leszünk..,de ezek valahogy eltörpülnek azok mellett az örömök mellett,amit nekem ő ad,pusztán a létével..
sokszor gondolok arra,hogy ha egészséges lenne már járna,csacsogna,tudna énekelni..de arra is gondolok,hogy ha most másképp döntöttem volna,már nem élnék...mert nem bírtam volna megölni a már élő gyerekemet...
Mindezek mellett nem török és nem törhetek pálcát azok felett akik,elhagyják beteg gyereküket és nem gondoskodnak róluk...biztos meg van/volt jó okuk így dönteni.
ja képet én nem tudok idevarázsolni,de ha kíváncsiak vagytok borcsára(is),akkor a
www.taby.freeweb.hu-n van egy rakat kép róla,rólunk..
szép hétvégét,durca