A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sehol senki? :(

Kép
martik77

Helló! Most jöttem haza, itt vagyok. :D

KépKép
benó

Irtam pü-t azt hiszem sikerült elküldenem. :oops: :D

Kép
martik77

Aha, elolvastam. :D

KépKép
benó

De kettőt írtam :D
A Heni ott lakik ahol re vagyis közel hozzád?Mert írta,hogy náluk esik a hó.És kérdezte,hogy nálatok is?

Kép
martik77

Megnéztük anyuékkal a tesómat, ott üldögéltünk mellette néhány órán keresztül, vettem összesen 300 Ft-ért mézet a Gy.-nak (két kis aranyos üvegcsében), aztán ettünk egy csomó gyümölcsöt (ki voltak rakva :oops: :lol:), meg sétálgattunk. Utána hazamentünk enni, aztán hazajöttek a tesóm gyerekei (elmentek az apjukkal Pestre csavarogni vonattal :lol: ), és élménybeszámolót tartottak, aztán velük is felmentünk a tesómhoz, ott volt egy gyerekszínház, oda elmentünk a kisebbikkel, a nagyobbik meg közben zöldségekből készített kutyákat. :D

KépKép
benó

Nem olvastam vissza, de a Heni nem tudom, hogy hol lakik, ugyanis kb. annyi ideje ismerem, mint ti. Csak véletlenül írtam neki (a sors akarta, hogy Zsuzsinak legyen segítsége, meg új társunk) üzenetet és aztán már beszélgetésbe fogtunk. :D :D :D

KépKép
benó

Hali

Anyóséknál vagyunk,visszaolvastam,bejelentkeztem és erre megjöttek a vendégek babanézőba...
Majd jövök..

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Egyébként nálunk is hullott a hó, de rögtön el is olvadt, mert közben sütött a nap. Viszont baromi hideg van, nagyon. :x

KépKép
benó

Ó, ezek a vendégek....

KépKép
benó

Értem.Majd ír magáról.De jó,hogy jött jót tesz Zsuzsinak. :D
Tesód mennyivel idősebb tőled?

Akkor te se pihentél ma :?

Kép
martik77

Nem. De nem is dolgoztam. :lol: A fejem csak nyomott, nem fáj.
A tesóm 4 évvel öregebb.

KépKép
benó

Pont most gondoltam rád Tancsu,hogy már tuti anyósnál vagy és alig tudsz jönni.De legalább lassíts és pihenj. :D

Kép
martik77

Sziasztok. :D Megint olvashatok vissza. :lol:

Kép
flóra 11

Öregebb :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Majd azért lehet, hogy leírom neki röviden összefoglalva, kiről mit kell tudni, mert én is csak néznék, mint Rozi a moziban egy új társaságban. :roll:

KépKép
benó

Mindig cukkolom ezzel. :lol:
Még én se olvastam vissza, megvár. :wink:

KépKép
benó

Ezt írtam én is,hogy te röviden le tudod írni. :D

Kép
martik77

A saját hajadat fodrászkodtad vagy kiét?

KépKép
benó

Olvass vissza csak egy oldal.

Elég 4-5 mondat mindenkiről a lényeg.

Kép
martik77

Jaj,Tancsu! Megint anyósnál. :(

Kép
flóra 11

Oké, megnyitottam már egy másik oldalon is a babanetet, és akkor visszaolvasok és privit is írok neki. :D

KépKép
benó

A sajátomat múlthéten ez a miskolci barátnőm.Akinek meg tegnap volt egy hónapos a babája annak holnap festem a haját.

Kép
martik77

Most gyorsan visszaolvastam, alig kellett valamit. :D

Kép
flóra 11

Helló Flóra.Rossz hírekre jössz vagy Timi beteg(de már jól van :D ),vagy Tancsu szenved az anyósnál :?

Kép
martik77

Visszafogtuk magunkat :oops:

Kép
martik77

Örülök, hogy Timi, meg tudtad szopiztatni Sanyikát. :D :D :D :D És akkor ezek szerint már jobban is vagy. Szuper, szuper. Azért pihenj sokat.

Flóra, a narancssárga szín nagyon jót tesz, optimistává teszi a viselőjét. És a derékfájásra is jó, ha narancssárga ruhával vagy kendővel melengeted magad.

KépKép
benó

Benó és Márti=Mariska és Juliska :lol: :lol: :lol: a falu pletykásai.

Kép
martik77

Délelőtt már visszaolvastam, tudok a Timiről,Tancsuról, Heniről, mindenkiről mindent. :lol:
Most olvastam Benó napját.Jó programotok volt.

Kép
flóra 11

Jaj tényleg Benó amit tegnap felraktál képeket narancsbőr stb eltudod emil küldeni?

Kép
martik77

Fáj még a fejed, Flóra? :wink:

Márti, ezt fejtsd ki: "Jó étvágyat.Nekem most elment minden étvágyam.A szomszédkisfiúnak hörcsögei vannak,és neki is érezni a ruháján.Majd elájulok a szagtól." Volt nálatok a szomszéd kisfiú? Te voltál náluk? Ott van nálatok? Stb.

KépKép
benó

Az akkor nagyon jó,Benó,mert utóbbi időben fáj is a drekam. A gerincem mellett jobbra pici csomók vannakés fájnak,mintha megütöttem volna, de semmi kék folt vagy jele nincs. Inkább csak tapintáskor fáj, néha magától is. Nem tudom,mi lehet ez.

Kép
flóra 11

Szerintem már kitöröltem, de majd megírom a Dettinek, hogy küldje el újra. De le is tudod menteni, ha rákattinsz a képre, ha úgy jó neked.

Heni, mi nagyon örülünk ám neked! :D :D :D

Na, Mariska, fejtegetsz? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Át jött a szomszéd kisfiú Döme vele cimborál.Nekik otthon van hörcsög,tengerimalac kb 5-6 db,és a kisfiú ruháján éreztem a hörcsög szagot amikor nálunk volt és attól fordult fel a gyomrom. :?

Kép
martik77

Most nem fáj.Aludtam egy órát,de utána is fájt. :( Aztán ittam egy kávét,pedig már nem akartam, de attól jobb lett. Talán még egy séta hiányzik.

Kép
flóra 11

Értem. Szerintem fertőtlenítsd a gyereket, mielőbb belép. Vagy tiltsd el Dömétől. :lol: :lol: :lol: Legalább a kismamaság idejére. :lol:

KépKép
benó

Azért vigyázok nyugi. :D

Kép
martik77

közben főzök. Borscsot csinálok. A múltkor nem került rá sor,hát most bepótlom.

Kép
flóra 11

Menj sétálni egyet, Flóra. Bár biztos nagyon fúj a szél.

KépKép
benó

Mi az a borscs? Már a múltkor is mondtad? És a krumplis tészta hogy is van?

KépKép
benó

Oké, Márti, megnyugodtam. :lol: :lol:
Tesóméknak is van 2 tengerimalacuk, mondjuk nem szoktam hozzájuk menni (ők jönnek). :D

KépKép
benó

Örülök, hogy nem fáj már a fejed, Flóra. Szerintem az időjárás-változástól fáj(t).

KépKép
benó

Márti? Hol vagy?

KépKép
benó

A borscs orosz káposztaleves. Melyik krumplis tésztára gondolsz?

Kép
flóra 11

Bocsi vagyok csak egy osz.társam hív most skype.

Kép
martik77

A krumplis tésztát te valahogy máshogy hívod.

KépKép
benó

Jó, telefonáljatok csak (vagy mi a túró az a skype). :lol:

KépKép
benó

Hogy kell csinálni ezt az orosz káposztalevest?

KépKép
benó

Aha, granatír mars. :D

Kép
flóra 11

Na, ez az. :lol: Köszi. Megpróbálom megjegyezni. :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: