Olyan jót álmodtam!!!!
Kismama voltam megint és vizsgált a doki ,kérdezte, hogy hogy vagyok és én meg teljesen döbbenten mondtam ,hogy jóóóóóól, nem fáj a pocim, jól vagyok...és már elmúltam "annyi" idős terhes....és már tudtam, hogy nem lesz baj...
de fura álom...
Boboka,megnéztem én is ,hogy mikor leszek a sráccal és azért hetente két-három alkalommal együtt leszünk beosztva!Ő egészen el tudta felejtetni velem, hogy mi is van és egy időre minden olyan volt mint "előtte"..és az a furcsa látod, hogy ővele nem is akarok beszélni Violáról, hiszen mit tudhat erről egy ilyen fiatal fiú, ennek ellenére van, hogy kérdez valamit, mi hogyan volt és akkor válaszolok, megérti..azt nehéz elfogadni, hogy akitől vártam valamit, az hátat fordít..ez van.
Hiányoztok ám!!!
Napközben annyiszor akarok valamit mondani és nem tudok..
Remélem megcsinálja az IT-s srác a netes gépet a melóban, akkor egy-egy mondatra tudok jönni..
Melcsike!Én is azt tanácsolnám, ohgy egy kis idei ne látogass el az angyalokszüleire!
Akkoriban én is sorban olvastam és minden történet feltépte a sebeimet...Te olyan drága és érzékeny ember vagy, ne fájdítsd még jobban a szíved!!!!
Betti!
a kezelésért úúúúúgy irigyellek!!!Olyan jó lenne egy kis kényeztetés nekem is!!!
A munkában pedig relax!
Leda,Tildi!!
Helloooooo,már köröztetni akartunk titeket!!!Pussz mindenkinek!
Usgyi, készülődni....