Banana,
hát ez a tükörben kukkolós kép csúcs!!

Lementettem, ha megengeded, elküldöm ismerősöknek. Nagyon édi!
De szépek vagytok a fürdősön is!
Cebiont csak belecseppentem a szájába direktbe'. Bogi, mikor már felé tartom, nyitja a száját, mint egy kis fecskefióka, aztán meg sokat nyammog rajta, mert savanyúúúú! Jókat szoktam rajta nevetni! Asszem kb 10 cseppet lehet nekik egy nap, én kb 2-3-at adok, ha nem tüsszög.
Érdekes, nekünk a konakiont hetente kellett adni (mondjuk elfelejtettem 2-3 hétre.) De ha már almát kap, akkor már nem kell egyáltalán.
Adri,
igen, ezzel én is így vagyok. Fura. Valahogy, amit az anyum generációjától hallok, és elsőre nem értek vele egyet, azt idejétmúltnak gondolom.. pedig, ki tudja...
Judy,
Annácska nagyon helyes!

És milyen jó kis lapozója van! Ezt ő kapta, vagy esetleg még Te? Csak mert olyan normális, szép képek vannak benne. Amiket én láttam, az mind rikító vagy neon-színű, idétlen rajzokkal van tele, de ilyet, mint a tietek, én is vennék!
Ja és tápi: szóval az íz a trükk! Erre nem gondoltam. Eddig Bogi szívesen issza ezt, de lassan lehet, váltanom kéne a 2-esre, mert abban a tápanyag is nagyobb szükségletű babákra (6 hótól) van tervezve.
Eni,
gratula a 3x-hez (az ittenihez elsősorban

). A kéz témában meg: én nem tudtam, hogy dühödben vágtad oda, de ezen jót nevettem (már bocs

), csak mert annyira magamra ismertem!!

Én egyszer dühömben a bringám kerekébe rúgtam bele (szandálban), olyan ügyesen, hogy a körmöm leszakadt egyből!

Egész nyáron ragtapaszozhattam

és persze strand, iszap, stb, napokig zéró..
Steffi,
kincsesláda Intersparban volt. Van hozzá tető is persze, olyan íves (akváriumdísz-szerűnek hívom). Én is azért nem bánom, hogy ez lett és nem kiskád, mert kacat/játéktartónak is ideális.
Jóéjt mindenkinek!
Bogi ma szinte egész nap alszik

Átaludta az éjszakát, s reggel 9-11 és du 2-5 között volt csak ébren. Azóta alszik

Lehet, hogy beteg??? Bemegyek, megböködöm néha, akkor mocorog, sóhajt egyet és alszik tovább. Tuti mire én kényelmesen elhelyezkedem az ágyban, rájön a szteppelhetnék