A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

((((((((((((((((((BABA))))))))))))))))))))))))))

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Babácska! Csak closty? Akkor mennyit szeretnél? A darabszám okés, nőni pedig most fognak, nagyon!

Rana! :D
estike66

Babim, de hát most nem lényeg, hogy hányan vannak és mekkorák, nem? Az a lényeg, hogy vannak. A fagyis beülti előtt ezeket is leszívják?

skrisz72

Baba, ha neked most fagyis lesz, akkor mindegy hány van, nem??? A méret meg még tuti nőni fog, egy nap alatt 2 mm is lehet. Négy nap múlva 18-20-asok lesznek!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dokim azt mondta, kell pé., mert anélkül nem jó a ciklusom. Gondoltam, biztos nem gáz, hogy csak akkorák, hisz csak Closti volt, meg úgyis a ciklus a lényeg meg a méhnyálkahártya (na az is gyenge, csak 6), de a szavaiból nekem az tűnt ki, hogy meglepte az eredmény. Én meg elkenődtem

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Nekem csak egy fagyisom volt. uhuztuk petikét, amikor megrepedt az az 1,azaz egy darab, akkor 2 nap mulva jött beülti.
Nyálkahártyára, palástfű(mostantól 13 hétig :D ) mézespempő.
estike66

Skrisz :D szerintem semmi kétség :D :D :D
Dezsi,örülök nektek.Nekünk még semmi konkrét,lehet majd egyszerre megyünk :wink:
Baba,nyugi és hajrá :wink:
Vendég

Sziasztok!

Elnézést lányok, nagyon eltűntem. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Visszafogadtok még?

Pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Micsoda kérdés! Naná! :D :D :D
estike66

Zsu,
pont tegnap - mikor meglestem Legyekmami csemetéit - gondoltam írok neked, hogy mizu felétek.
Nos, mizu felétek? :D

Csajok,
a FEM minek a rövidítése? (Femibion talán?)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Zsu! Üdv megint! :) Mi van veled???

Hajnoca! A FEM nem rövidítés (először én is azt hittem). Ez a neve a kapszulának. Brizotol lehet rendelni (nem drágán), vagy Estikétől (ingyen). :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csak azért kérdezem, mert a babaszobán most játszottam a Merck féle játékban és ott a Femibion magaztvédővel kapcsolatos volt a játék.
Meg egy Metafolinról volt kérdés( Metafolin egy újonnan felfedezett és szabadalmaztatott vegyület).

http://www.than-karoly-patika.hu/index. ... t&Itemid=4

http://209.85.129.132/search?q=cache:xb ... lr=lang_hu

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

Baba :( hozzászólni nem tudok, sosem volt fagyis beültetésem.

Skrisz, érik az a magas hcg :D drukkolok (és persze mindenkinek, akinek kell, csak kicsit kiestem a ritmusból, nem akarok senkit sem kihagyni a sorból)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, írd meg, mizu otthon (privi).

babaimádó
Kép
babaimado

Hajnoca! A Femibion 800 és a Femibion 400 új magzatvédő vitaminok, az előbbit a terhesség 12. hetéig kell szedni, az utóbbit utána. Én is ezt szedem (mármint a 800-ast, egyelőre! :wink: ). Úgy rémlik, a Metafolin ezek hatóanyaga, mert ezekben több folsav van.

Alle, veled mi van???? Írhatnál gyakrabban.... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Vagyok, olvasok, csak nem sok mindent értek a leírtakból :oops:

Drukkolok az akciózóknak!!!!
Vendég

Hajnóca :D

Hali! Bogyika hogy van? Szövegel ezerrel?

Rana :D

És veletek mi újság?

Rólam: Úgy néz ki, most már jól vagyunk,minden visszatért a régi kerékvágásba, csak anyagilag nem állunk fényesen. :? Így most nem tudom mikor lesz a kövi lombik. Január volt a terv, de majd meglátjuk. Tegnap megérkezett piri néne, úgyhogy most új ciklus új remény. Lehet, hogy ma este felhívom a dokimat, hogy meg kell-e újítani a lombikhoz a vizsgálatokat, vagy jók-e még az ezelőttiek.Röviden ennyi.

Pusz mindenkinek!

kobzoszsu

Igen, Zsu.
A halandzs, a kínai és néha a magyar is belevegyítve megy egész nap 1000+1gyel. :lol:
Növünk, mint a gomba. Tegnap ráadtam azt a kantárosnadrágot amit majd Mikulásra fog kapni a Kerianyujáéktól és már most passzentos rá úgy, hogy 86ost vettünk. Lejjebb kellett varrnom aa gombokat, hogy hordható legyen. :? :)

hajnoca
Dunakeszi

Szia Zsu! Na végre! Láttalak bejelentkezve, csak nem tudtam melyik topikba írsz. Hajrá spontán babák!!! A kaális topikban már a második lánynak sikerült egy hónapon belül!

Mabe, kérdezz, ha valamit nem értesz. :wink:

skrisz72

Rana,
annyi minden, hogy mire idejutnék babanetre, inkább elalszom. Nagyon húzós most ez az időszak, a munkahelyen főleg, egyedül viszem egy kisebb pénzintézet hitelezését a központban, meg a szabályozást és ez nem egyszerű :oops:

A blogomban igyekszem írni aktuálisat, szívesen látok mindenkit. Aki kér, priviben küldök címet.

Baba, megírom itt is, mert jó hír: apunak nem daganata van, ez most már biztos. A szövettan negatív. Belgyógyászatra utalták, ott fogják kezelni :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle,
küldesz nekem címet? :)

hajnoca
Dunakeszi

Oh, Alle, úgy örülök apudnak! A frászt hozta rám... De most már minden rendben! Ha lenne borom, innék az egészségére!

skrisz72

Alle, igen, küldd a címet! Bár ezt a sok blogot nehéz követni, jobb lenne, ha mindenki csak itt blogolna! :oops: :roll: Bár tudom, ez önzőség... Bár én nem ismertem az előzményeket, de azért kitaláltam, és annak nagyon örülök, amit a párodról írtál!!!! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

kérhetek egy szavazatot Tündének
http://www.amalom.hu/angyalibabakszepse ... y/szavazas
előre is köszi

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Tüncikére ment 1 szavazat. :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

Nyulaszka, el ne tűnj megint!

Skrisz,
nagyon drukkolok továbbra is, a mai teszteden mintha énvaksi is látnék második csíkot...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, Rana, Mabe +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estike és Lola +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek,
én holnap megyek vvt és uhu-ra, addig növesztgetem a tüszőket.

Kép
kisbuta

Kisbuta, hajrá tüszőcskék!!

skrisz72

Hali!

Nekem ma érzékeny volt kicsit a hasam és zúrkált is rövid ideig többször is.Remélem a beágyi miatt! :D
Matek a hcg-ről :lol: :
vas 180 körül lehetett a hcg szintem ...átlag
-ha naponta feleződik akkor:h 90, k 45, sz 22,5, cs 11, p 5,5, sz 2,5...
-ha 36 óránként:sze 45, szo 4,5 (csüt este 22,5, péntek reggel 15 körül)
-ha 48 óránként:k90, cs 45, szo 22,5, h 11,5
A tájékoztatók 24-36 órát írnak...de volt olyan doki, aki szerint 4 nap alatt kiürül a szervezetből.

A hcg viszont, amit a babók termelnek szintén a 9. dpo-tól mutatható ki...és én ma azon voltam...szóval erősödhetne nekem is végre egyszer az a csík!

Bocsi, csak unatkozom. :roll:

Hajnoca
Tündéri lehet az a benemállószájú csöppség!!! :lol:

Baba
Mennek a tüszőérlelők és a nyh növelők!!! :D

Rana
Lehet, hogy a beágyi vitte le a hődet és holnap szépen felmegy!!!Vagy nagyon hideg volt ma nálatok reggel? :D

Zsófi
Hogy megy szurizás?
vizkriszisback

Skrisz
Neke a melleim fájnak a beülti óta.
Magától egy évben egyszer fáj...a progitól szokott, de nem tudom mikrotól...mindjárt visszakeresgetek miket éreztem az első 2 lombiknál.
vizkriszisback

Vkrisz, nekem is fájtak, de már elmúlt. :? Nekem már a 8. napon mutatott egy halvány csíkot a teszt. Persze ez nem jelent semmit. Hétfőn irány a vérvétel.

skrisz72

Vkrisz, remélem én is, hogy a beágyi vitte le a hőmet, bár sztem még kicsit korai. (4.-5. DPO) :roll: Nincs meleg a hálószobában az igaz, de máskor se volt melegebb. Na 10 nap múlva megtudom...

Kisbuta, Baba, Zsófi, tüszőnövi drukkok!

Két darab Krisznek meg csíkerősítők mennek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Megtaláltam az első két lombik hozzászólásaimat...ettől se lettem okosabb. :? Hosszú lesz, ugaorja át, akit nem érdekel! :D

Lombik 1

Na teszteltem reggel a 26. cn-en, de ez nekem ET után csak a 7. nap, tüszörepi szuri után pedig 5-7, 13-án és 15-én kaptam ugyanis 1-1 fél adagot. Na mindegy, arra számítottam, hogy halvány pozitív lesz a tüszőrepi miatt...de tök nega lett. Akkor gondoltam, hogy nem tesztelek minden nap vasárnapig...mert az lett volna a hiteles talán...az addigiak meg csak kontrollnak, hogy nem a tüszőrepi miatt pozitív.Jól kigondoltam ezt, aztán vetettem még egy pillantást a fürdőszoba felső polcán fekvő tesztre...ami mostmár halvány pozitív. Egyértelműen.Sose volt ilyen.Szóval mégis van vmennyi HCG bennem, úgyhogy tessék semmisnek venni az eddigi írásomat és mégis tesztelek minden reggel. Látnom kell, hogy halványodik vagy erősödik-e a 2. csík. Izgi.

Most én is mintha érezném a pocim. 21.e péntek

Nekem is fájnak a melleim már a leszívástől kezdődően...mikortól is szedjük az utrot...de már egyre jobban.Hasam fuffadt kicsit...ami nem csoda...a hormonok miatt...meg, hogy nem hasizmozunk. Ha visszább olvasol...én már tesztelgetek...az előző oldalon van a sok hüleségem. Amúgy jól vagyok, érzem a pocim kicsit...sokat alszom, de ennyi..s.emmi extra.Nekem ez már a 27. ciklusnap mert a 16-on volt a leszívás és a 19-en a beülti.

Jelentem:teszteltem:még mindig halvány csíkos. Mint tegnap kb.

Hőm 37,3...a 2. csíkot viszont nem látom a teszten...vagy legalábbis nagyon halvány. Na jó, mostmár látni...megint vagy 10 perc után...de haloványka. Hát a hármas ikrek már nem valószínűek. Nem vágtam szét a tesztet...úgyhogy holnapra nem maradt más csak a vérvétel...az majd megmondja a tutit.

Nekem fájnak a mellim mint állatt és most először állíthatom, hogy nőttek is. Kis pattanásaim lettek, folyton aludnék, a hőm még jó...szóval egyenlőre legalábbis ezek a tünetek nem szólnak a terhesség ellen és ez is vmi.

Én egy kicsit betaknyolódtam mára úgyhogy megy a méz, c vitamin, gyümi ezerrel...most meg megyek inhalálni kamilla teával.

Nekem is volt valami pociérzésem vagy 2 napig...de főleg felkelés után éreztem mindig...reggel vagy délután.Nem volt olyan komoly...de el is múlt.
Nekem a melleim fájnak elég szépen, nagyobbak is és sztem vhogy más az állaguk-tapintásuk.A pattik meg csak jönnek....

Nekem nincsenek jó híreim.HCG 5,5.Valószínűleg még a hcg szuritól. Szóval a Lily teszt elég érzékeny.Legyek erre én intő példa.Azt mondta a doki, hogy látott ő már terhességet ennyi hcg-vel...de ott nem volt hcg szuri.Szóval a déli utrot már elhagytam.Várom Pirit.A náthám csak rosszabbodott...úgyhogy a héten sztem még nem megyek dolgozni.

2.lombik

Tegnap 6 petesejtet sikerült leszívni...még a doki poénkodott is velem utána a megbeszélésen, hogy nem tudja honnan volt annyi..azt hitte az asszisztensnőt szúrta meg...ha-ha

Ma hívtam őket 11-kor. Egy szabálytalan volt. 5-öt tudtak megszúrni, azokból 2-őn látszik egyértelműen, hogy megtermékenyültek. Hát remélem holnapra azért javul a helyzet. Az a kettő tuti a két nagy volt.

Megjöttünk Debrecenből.Mostmár hárman vagyunk a családban:apa, én és a kis Alex. Elneveztük Alexnek mert Alex vagy Alexandra lesz "the great".

Most tuti terhes vagyok ...a hcg szintem is igazolná, ugyanis ma is meg holnapután is jár nekem egy fél hcg szuri....szóval megint nem lesz értelme hamar teszelni. 17-én kontroll vérvétel.

Én próbálom majd magam nem túlstresszelni, hogy csak egy embriót sikerült visszaültetni és, hogy a múltkor három 8 sejtes sem tapadt meg.Kicsi Alex pedig négy sejtes,... igaz tökéletes.Remélem bebizonyosodik a "Kicsi a bors de erős" mondás. Na meg a spontánnál már ez is százszor jobb, végülis már ott van a kicsi pihe puha ágyikójában...és legalább van elég helye. És hát az ikerterhesség nem veszélytelen. (Ikres kismamiknak üzenem:dehogynem. )

Vérvétel hétfőn...de én kb péntektől tesztelgetek majd....van összahasonlításik alapom a múltkorival...azaz a fél óra múlva megjelenő csík már nem csík. dec 12

Ma mértem reggel hőt kiváncsiságból:37,0 volt 5.20-kor. Éjjel most nem kellett kimennem, okosabban ittam este. Reggel olyan mindjárt megjön érzésem volt megint.Érdekes. Melleim viszont nem fájnak...nem is tudom mi okozza azt...nekem volt , hogy progipót nélkül is fájtak veszettül most meg itt a sok progi és semmi.Furán működök.

Szép jó reggelt!

Na ma sokáig aludtam egyhuzamban, nem kellet aput költeni.Ennek megfelellően a hőm is 8.30-kor 37,3.

Megcsináltam az egyik tesztet és nincs rajta 2. csík. Mivel csak 2 tesztem van, így holnap nem tesztelek...majd vasárnap.

Pregimax a teszt neve, 25-ös érzékenységű, de senkinek sem ajánlom, hogy ezt vegyen...mert bár csíkos, nem lehet szétvágni.Már eleve olyan vékony, mintha szét lenne vágva. dec14 ET+8

Ez a teszt viszont megbízhatóbbnak tűnik a Lilly-nél.15 perc múlva sincs második csík.Amúgy valamennyi (kb 10 egységi hcg)ilyenkor volt még a véremben a múltkor a szuritól, most is lehet kb ennyi mert ugyanúgy kaptam a szurit..de már azt ez nem mutatja ki.

Ma megint volt pocófájás nálam.Olyan menziszerű...de nem tart túl sokáig..ált 15-20 perc.Jelentsen jót!

Én reggel 37,4 voltam.Nem vagyok beteg ne izguljatok! Csak ha 8-ig alszom, ilyen szép a hőm.Azaz rég volt már ilyen szép.Az előző lombikkal sem volt asszem progi ide vagy oda.dec 15

Nem szolgálhatok jó hírrel. Hőm ugyan 37,4 , de a teszt egy csíkos. Et után 10 nappal...hát nem túl biztató.dec 16 ET+10

Holnap vérvétel igen.Azért holnapig mi is bízunk. Túl optimisták vagyunk ahhoz, hogy másképp tegyünk.
A többi jel még mellettünk van:erősödő mellfeszülés, magas hő, piri közeledtét jelző pattik nincsenek, azok a fura pocifájások mostanában(ma még nem)...

Bocs a késésért de most estem haza.Nem sok időm van mert holnap mennem kell dolgozni...ebből gondolhatjátok, hogy az eredmény: nem terhes. Hcg:5,5.

A dokim elemezte az eredményeket, hogy elég rossz minőségűek voltak a petesejtek most, meg előjött az első lombik csak 4 petesejtjével(amiből hárman 8-9 sejtesek és gyönyörűek voltak..amúgy), aztán a sikertelen stimulációval, aztán az endometriózissal, aztán a cisztákkal.Keresett volna összefüggést.Kérdeztem tőle, hogy nem lehet, hogy a mostani rossz minőség annak köszönhető, hogy eléggé meg voltam fázva egész stimu alatt???Hát...végülis lehet hozzá köze...mondta.Ennyit erről.MAjd legközebb kiderül, hogy múló állapot volt-e vagy sem a rossz eredmény
vizkriszisback

Alle, ez csodás! Ugye, mondtam, hogy nem biztos, hogy daganat!

babaimádó
Kép
babaimado

Hát Vizkrisz végigolvastam. Úgy látszik, te konzekvensen 5.5-öt produkáltál eddig (de majd most SOKKKAL TÖBB lesz!!! :wink: ). Mit mondott a doki, ez még a hcg szuri hatása, vagy "elindult valami"? Mert nekem is 5.6 volt, és nekem az utóbbit mondta, de lehet hogy csak vigasztalt. :roll: Most hány babócát is kaptál vissza és hány sejteseket (hányadik napon)? (Bocsi, már elfelejtettem) És hány petesejted lett?

Tényleg, az hogy lehet hogy Krisz (meg sokan még) nem kapott HCG szurit, mi meg igen??? :roll:

Na csajok nem túl nagy itt a mozgás, úgyhogy megyek TV-t nézni. (Jól kirúgok a hámból, mi?? :wink: :lol: :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz :D

Itt vagyok. :wink: Hétfőn mész vérvételre? Egy kicsit lemaradtam. :oops: Mi történt veletek???

Hajnóca :D

Kíváncsi lennék Bogira mekkorát nőtt már, s mennyit változott mióta nem láttam.

Kisbuta :D

Hajrá tüszők!Növesztgesd szépen őket!

Megyek lepihenek, hosszú volt ez a hét. Pusz mindenkinek!

kobzoszsu

Rana
Mármint, hogy Skrisz nem kapott és még sokan mások?
Akinek sok tüszője volt, annak nem adnak...nehogy rontson a hyperstimun...ennyit tudok.
Hát ha az a hcg..akkor tényleg lassan ürül...kb 2 naponta feleződik..ET+11-en 5, 5, akkor ET+9-en 11, ET+7-en pedig 20...ezt pedig az én 10-es tesztem simán mutathatta ma.
vizkriszisback

A magne B 6-ról:
Béres Magne B6 filmtabletta 50 db os 1400 ft

(48 mg magnézium és 5 mg B6-vitamin)

Mivel az enyém ma elfogyott, apa vett a drogériában JUVITA magnézium pus B6-ot 1025 ftért 50 db-os.És ebből csak napi egy kell mert 250gr magnéziumot tartalmaz és 2mg B6-ot.

Na most már eldugulok..szép jó éjt!!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok!

Küldöm a drukkokat MINDENKINEK.

Baba, szerintem teljesen mindegy, hogy mekkora tüszőket látnak, a lényeg, hogy vannak. A mnyh-t pedig növesztgesd méhpempővel, és akkor tutti rendben lesz minden.

Krisz, én is erősödni látom. Drukkolok hétfőre.

Dezsi, örülök, hogy a január lázba hoz, és meghozta a kedved.

Nyulasz, jó hogy jöttél ennyi idő után.

Kép
petne

Szép hétvégi reggelt babásodók, babára vágyók és bebabásodottak :lol:

vizkriszisback: én női megérzésemből érzem, hogy most neked sikerült a 3. lombik :lol:
Neked mikor is kell menned vérvételre?

Hajnoca: én nálam lehet FEM kapszulát vásárolni.

Csajok ma reggel kezd megjönni a menszim, annyira repdesek az örömtől, mint a kisangyal Kép
Pontosan ma kellett amúgy is megérkeznie. Úgyhogy hétfőn megyünk vérvételre.
Felkeltem (szokásomhoz híven) korán, hogy németezzek egy picit, de nem köt le, máshol járnak a gondolataim :wink:

Kép
brizo

Rana: köszi a kis darácskákat :lol:
Én is nagyon remélem, hogy a beágyazódás vitte le a hődet.
aloe veraból a foreverest iszom, állítólag az az igazi. Vettem most foreveres méhpempő kapszulát is, a méhnyálkahártyára vastagítására.
Szedett már valaki ilyet?
Kiolvastad már a gólyás könyvet? Arwen tornába belenéztél-e már?

Skrisz72: hétfői vérvételhez Kép szurkolok neked is

Vettem még termékenység kristály köves nyakláncot és karkőtöt, meg követ a pénztárcámba, úgyhogy teljes mértékben készen állok a 2. lombik indulásához Kép

Kép
brizo

Szép jó reggelt!

Brizo

Adja Isten, hogy a női megérzéseid igaznak bizonyuljanak!!! :D

Hát azt mondta a doki, hogy h, k, vagy sz-n menjek v-re, de aztán megegyeztünk a keddben, ET+11 nap...eddig mindig akkor mentem...igaz, akor 3 napos embriket kaptam vissza, így mehetnék akár szerdán is.De ha nem lesz pozitív tesztem addig, lehet, hogy nem is megyek...nem tom.
Ma 22.cn, 12. volt punkció, 14-en beülti, ET+8 nap.
Hő 37,2 6.20kor.Teszt 40 mp után nega, 3 perc után nega, utána már derengett vmi halvány csík, de az már nem értékelhető.A párom már csak azt látta és azt mondja"Ez tök erős!"Hát de az elejétől kell nézni, akkor jó a viszonyítási alap...ET+6 napon elég hamar ott volt egy elég nyilvánvaló csík, azóta csak halványodik...de ez még belefér...
Skrisznek is csk ET+8-on lett először halvány pozitív és ne felejtsük el, hogy ő 5 napos babókat kapott vissza én meg 2.
Szóval még terhes vagyok. :lol:

Akkor neked is indul a lombik!!! :D Drukk, drukk, drukk!
Jól felszerelkeztél! :D

Melyik kő a termékenységi kő?
vizkriszisback

Skrisz
Te mindig ilyen későn kelsz? :shock: :lol: Tűkön ülök minden reggel...várva a tesztedet.Amúgy milyen érzékenységű a teszted?10, 25?
vizkriszisback

Jó reggelt!
Megcsináltam a kaális tesztet. Pozitív!! Sokkal jobban látszik rajta a csík, mint a másik 10-es érzékenységű teszten. Igaz, vastagabb a teszt is. :lol:

Vkrisz, mennek a csíkosító drukkjaim!+++++++++++++++++

Kisbuta, jó tüszőnövelést mára!!!

Rana, babaragi!!!

Estike, Lola továbbra is drukkolok!

Brizo, hajrá vérvétel!

Puszedli, léleksimi! :)

Akiket kihagytam, szimplán puszilom.

skrisz72

Skrisz
Gratulálok!!!Miért ma mivel teszteltél?Képet!!! :D
vizkriszisback

Skrisz
Most nézem...Kaális.Az hanyag érzékenységű?
Nekünk nem adtak Debrecenben...budán amlékszem adtak az inszemek után.
vizkriszisback

Ezeket kimásoltam egy blogból, Hannáé...ő is kontrollálta a hcg szurit:
Kép

26-án 280 volt a hcg-je, ez ET+14 ha jól értelmezem
vizkriszisback

Micsoda napra ébredtem! Odakint gyönyörűséges fehérbe öltözött a világ :D :D :D , egyszerűen imádom a telet a havat és mindent, ami vele jár. (lapátolás, hógolyózás, szánkózás, nagy séták az erdőben, állatok etetése, forralt bor stb, stb) Ilyenkor nem bírok magammal, majd kiugrok a bőrömből :P :D

És akkor még a hírekről nem is beszéltünk.

Skrisz!
Én eddig is tudtam, naná hiszen láttam, de most már tök biztos és nagyon örülök, de nagyon! :D

Krisz! Higgy apácskádnak, a férfiak sokkal élesebb szeműek, na és persze sokkal okosabbak is! :D

Brizó! Utólsó ciklus első napja! Hurrá! :D Szerintem az mind tök jó, amit szedsz. A gyerekem szedi a nektárt, a pempőről is csak jót hallottam. :wink:

Ranácska pedig beágyaz!

Mindenkinek drukkolok ezerrel és mindenkit ölelek! A mindenkiben mindenki bennevan, a meg nem szólítottak is!! :D
estike66

Estikee
De jó, hogy nálatok már esett a hó! :D
Nálunk itt Észak-keleten még nem...hacsak Bánkúton vagy Kékesen nem. :D
A tesztjei száradás után jól mutatják a halványodást...de a fenti mintákból okulva még ráérnek erősödni, hisz én még csak ET+8. napon vagyok, Hannának is csak ET+11-en kezdett visszaerősödni...várunk... :D

Rana
Beágyi drukkok!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk
Krisszek mennek nektek a drukkok!!!!! :D :D :D Ott vannak azok a babák :D :D :D
Ja,és mindenkinek mennek a drukkok :wink:
Kisbuta,nem tűnök el :lol: egy lakásfelújítás elég volt erre az évre.
Vendég

Vkrisz, kép a blogomban van. A One Step érzékenysége 10-es, a kaális teszt szerintem csak 20-25-ös.
Nem kelek későn, csak nekem minden reggel az első teendőm, hogy el kell mennem a helyi nővérkéhez, és be kell adatnom a progi szurit. Utána szoktam csak jönni fórumozni. :lol:

Estike, nálunk ragyogó napsütés van, és egy csepp hó sem. Ez Vác mellett van, Rádon. Lányok? Mindenki tudósítson a lakóhelyéről. :lol:

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: