A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni: Nektek is, Grétinek is!

Jajj, már szerettem volna kérdezni: el tudnád nekem küldeni annak az almafőzeléknek a receptjét, amit a múltkori talin Zsófi megevett Gréti elől? :oops:
Vendég

Sziasztok

Granada: Nem semmi amin kerezstül mentetek.De reméljük most már nem lesz baj.

Mesi: Zsozsinak+++++++++ Jobbulást! Ne legyen beteg++++++

Panndi,Lmóni: Pussz a lányok lila pöttyeire :)

Kép

Kép
agica1126

Jaj, lányok, csak pár órára kapcsolódok ki, és milyen szörnyű dolgok történnek: Linda, Zsozsi, Domi, Gréta :? És a többiek... Gyógyuljatok meg hamar :!:

Rólunk: Rugó rájött, hogy tud ő cél nélkül sétálgatni is, és kb. 3-4 óra alatt eljutott a három-négy lépés után a kezembe huppan-tól odáig, hogy kisétált a konyhába :!: Azt hittem, rosszul látok, de nem :shock: Persze esett is egy nagyot. De azt hiszem, ez ezzel jár.

Én most megyek, mert dolgoznom kell, a fene essen bele, napok óta csak lazulok 8) :?

Ja, és Gábor elkezdett Angolkákat nézni :D Kerestem neki a youtube-on.

Szép éjszakát, bár még benézek éjfél körül.
V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Sense: Nagyon kis pasis Boti az új frizkójával :D (Ilyen kalapácsolósat én is akarok Máténak Karira venni :wink:)

Granda: Sajnálom a kálváriátokat, küldöm a gyógypuszikat Lindusnak. az engem is érdekelne, hogy végül is mi okozta ezt a magas lázat :roll: +++++++

Tündi: Dominak is jobbulást ++++++

Mesi: ++++++, hogy ne legyen Zsozsi beteg!!!

Puklis lányoknak is sok puszi ! :)

Kesztyű: Egy fél párat már sikerült elhagynunk, mielőtt zsinórt varrhattam volna rá.:( Amúgy elviseli a kezén, most már zsinóros van, úgyhogy ha leszedi sem tudjuk elhagyni, viszont így meg lóg és állandóan rázza és nem érti, hogy miért nem esik le :lol:

Jó éjszakát! :)

KépKépKépKép
meryke

Na, Vindo akkor Rugó is beindult :lol:

Jó munkát! :)

KépKépKépKép
meryke

Jó reggelt :D !
Beteg, puklis babáknak sok-sok gyógypuszi!! Gyógyuljatok meg gyorsan, ki megy így talizni és milyen képeket fogunk nézegetni?????

Kesztyű:
Kép
Nőből van, ugyanúgy vagyunk vele, mint a cipővel: otthon is odahozza, hogy adjam rá :lol: .

Egyébként nem tudom, kitől van nőből, én is inkább fiús vagyok, bár a fekete ruhatáramat már felváltotta a sötétbarna, de amióta van lányom, azóta lett tűsarkú cipőm, rózsaszín, világoskék, krémszínű ruhatáram, miniszoknyám, csípőgatyám stb., szóval lehet, hogy a lányommal együtt fogok "nőcisedni".
Viszont a smink nálam eddig az volt, hogy kihúzom a szemem, ebben is fejlődtem, de évente max. 2x vagyok sminkben :oops: . Engem megrémít, hogy más arc néz vissza rám a tükörből, illetve sajnos a bőröm sem bírja, a szememről nem is beszélve: egyszer sminkelt kozmetikus, gyönyörű volt, el voltam ájulva magamtól :D , de mire hazaértem, lesírtam az egészet, úgy könnyezett a szemem a festéktől 8) :lol: .

Na még egyet:
Kép
Tudja, mit kell csinálni, ha fényképezek :shock: . Mondom, hogy csííííz, és megmerevedve vigyorog, még a szemét sem moccantja, amig nem villan a vaku :lol: :lol: .
dettyk

Soha többet nem írom be ha cica tovább alszik :evil: :( :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Majd írok meg teszek meglepi képet :wink:

Most el mert Cicusom hív

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Vindo! Köszi! :) Megnézem őket!

Kesztyű: Asszem Szelinek is inkább az 5ujjas jönne be, mindig mindent meg akar fogni, főleg a kavicsokat imádja.

Sense! De jóóó! :)
Boti édes az új frizuval! :)

Silka! Nekem is mondta anno a szonográfus csajszi, talán a 29. héten, hogy már látja a haját Szelinek! :)

Granda! Ezek a kórházi viszonyok... borzalmas! :( Remélem, Lindus már teljesen jól van!

Dominak is jobbulást!

Zsozsi remélem nem lesz beteg!!! ++++++++++++

Jaj, szegény Cicus! :(
Zsófi is...

Egyébként már megint egyszerre történnek a balesetek? Szeli tegnap nagy hévvel rohangál a kanapén, és már csak azt láttam a szemem sarkából, hogy átesik a karfán, persze megint fejjel lefelé... :shock: Volt nagy sírás, de úgy tűnik, nincs baja!

Váo! Rugó jól belehúzott! :) Innentől nincs megállás! :)

Panka nagyon huncut! Csúcs a kesztyűje is! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok! :D

Boti és Panka is szuper :D

Lindának és Zsozsinak és Dominak hess-hess csúnya betegség.
Zsófinak és Grétinek puszi a puklikra.

Rugónak gratulálok. :D Most már lehet szaladni utánna :lol:

Tegnap este Ildike fel állt egyedül olyan cuki volt ahogy egyensúlyoz.
És meg áll egyedül.
Már fel-le mászik az ágyról és a lépcsőn.Ha mind két kezét fogom szalad alig bírom követni,de ha csak az egyiket akkor is szépen jön mellettem.
Végül is már csak a egyedül járás hiányzik.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ja! A talira nem muffint viszek, hanem más túrós sütit, remélem, sikerül, mert ilyet még nem sütöttem! :?

Kép

Kép
regcsiken14

Ildike is nagyon ügyes! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Talira megpróbálok sütni de eléggé le vagyok maradva :?

Vindo gratulálok rugónak :lol: :lol:

Hörcsög Ildike is nagyon ügyes :lol:
Majd holnap a talin elsajátítja az egyedül járás tudományát :wink: :lol:

Mesi hogy van Zsozsi baba?

Dettyk Panka nagyon huncut :lol:

Panndi holnap a talin elmondom.
nagyon egyszerű :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo bocsánat Rugó így helyesen

KépKép
Kép Kép
l.móni

bocs,csak
Heni!
írtam mélt légyszi válaszolj nagyon fontos :)

KépKép
viranka

Szép napot :)

Én olyan kipihent vagyok csajok :) Majdenm 7ig aludt Bálint,persze ma MÍra kelt hamarabb :) ez kellett már nekem :)

Granda!
Gyógyuljatok :) s kiderült mi baja volt LIndának?sajnálom a talit :(

tegnap mit műveltek a csajszik :shock: biztos a hülye szelet érezték...

Rugónak,Ildikének gratukla .)

Zsófinak,Dominak jobbulást :)

Heni telszámát nem tudja vki?Nincs benne a Mesi féle telefonos táblázatban :( Nagyon kellene vele beszélnem,emailt váltanom :wink:
pusza :)

KépKép
viranka

Zsozsi tegnap lázas lett, este 11-kor adtunk Neki Nurofent. Hajnali 5-kor, majd fél6-kor hányt (jól megijedt, az orrán is jött).
h9-kor keltünk, hőemelkedése van, alig eszik/iszik valamit, és most 1 perce azt a kicsit is kihányta.
Beszéltem anyuval, rajtunk 24 óra alatt ment át, nagyon remélem, hogy estére jól lesz, és tudunk menni a talira.

Kép
Kép
Kép
gremese

oh...hogy mik vannak!

Zsozsi Domi: gyors gyógyulást!!! +++++++++++++++++++++++
Zsófi, Grétike: puszi a puklikra lila pöttyökre!

Ildike, Rugó: ügyes nagyon! Ha egyszer beindulnak......nincs megállás!

Panka: nagyon csajszi!!!! édes abban a kesztyüben. dobok én is nemsoká képeket!

Aludtam egy jót megint! :wink: hagytak :wink: De kell is! Engem is elkapott vmi. fáj a torkom...alig bírok nyelni...köhögni kell folyton de olyan szárazan..az orrom is beindult..fejem is meg mindenem fáj... :( szedek vitaminokat, teázok...remélem hamar elmúlik és nem leszek megint lázas!

KépKép
kaqk
Debrecen

kesztyűs!
Kép

már csak kicsinyíteni kell és jönnek a Maggie-Bercós talis képek, meg amik otthon készültek. Nagyon sok van..nem győzök szelektálni... :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Édes Emma!
Kérjük a képeket nem baj ha sok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Megismeritek a csinibabát a képen :lol: ?
Már elég régen láttunk róla képet :wink:

Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi mennek a Zsozsigyógyító vuduk++++++++++++++

Kaqk Emma nagyon édes rózsaszín csinibaba :lol:

A képen látszik a baleset nyoma :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zsozsinak jobbulást! :(

Lilla és Gréti tüneményesek! :)

Emma csinike azzal a kesztyűvel! Kis bájos! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szegény kis Zsozsó :cry: :cry: :cry:
Kérlek gyógyulj meg hamar, mert szeretnélek látni!!!!!

Emma nagyon csajos!!!!

Panka meg a kis huncut!

Sok fránya betegség :evil: :evil: :evil: boszitopic ez vagy sem????

Heni
KépKép
heni81

Lányok, nem tudok sem olvasni, sem írni, mert Rugó elől dugdosom a noteboook-ot :shock: Most a konyhában ülök :lol:

Ha elalszik, jövök ám...

Bárcsak már ott tartanánk!

Kép
vindolanda

Halihó!

Megjöttünk a csavargásból, pontosabban a vásárlásból. Meleg az ebéd, de apa még bütyköli a Gergő gépét.
De miket olvasok!!!!!!

Granda! Ez igazi horror. A hajam is égnek állt és ment fel a pumpa, miközben olvastam. :twisted: Remélem hamar elfelejtitek ezt a rémálmot. Ez is az itt divatos 3napos láz volt?

Emesém! Szegény Zsozsi! :cry: Gyógyuljon nagyon gyorsan!

Tünde! Domikának is küldöm a gyógypuszikat!

Balesetes Grétit és Szelikét is pusszantom. Bercó is minden áldott nap összetöri valamelyik testrészét, leginkább a feje, a szája sérül meg. De rendszerint odazárja a kezecskéit is. Majd változik ez is.

Ildikének gratulálok, Rugónak meg főleg! Nagyon örülök.

Képek: Emma angyalka nagyon trendi. :lol: A sapója nagyon cuki, kesztyűk: :lol:
Tazi és Cica találkozó annyira tündéri. Mintha éppen igazi barátság szövődne. :lol:
Egyébként éppen tegnap gondoltam, hogy Fleur már nagyon régen jelentkezett.
dmaggie

Sziasztok

Mesi: Jobbulást a kis drágának! Gyógyuljon meg hamar!!!

Fleur,Lmóni: Lilla és Gréti tündér. És Lilla milyen sokat változott annyira édi.

Gratula Ildikének és Rugónak!

Kaqk: annyira csini Emma ebben a szerkóban.

Regi: Jó nagyot eshetett Szeli de tényleg az a lényeg hogy nincs baj bár nem tudom te hogy vagy vele de én nekem az a bajom hogy mindig megfogadom hogy esésnél nem "hííííígetek" de valahogy mindig kiszalad a számon :oops: pedig mennyiszer megfogadtam :roll: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Bercó még alszik, az autóban egy kis szopival elaludt, felhoztam, levetkőztettem, betettem a kiságyba, még bírja.

Vettünk ma neki téli cipőt, sajnos a Kedvesnek nem tudtunk. Gergő már letudva, Dávidot meg el kell cipelni.

Alvás: borzasztó volt a mai éjszaka is. Szerintem, soha nem jönnek ki azok a fogacskák. :twisted: Alig élek, Bercó eléggé veszekedős, nyűgös. No, de nem rontom itt a hangulatot, egyébként is olyan szomorú az idő is.

Ágica! :lol: Hííííígetés. :lol: Naná, hogy megijed mindenki.
dmaggie

Sziasztok Lányok!

Csak átfutottam amiket írtatok, sajnálom, hogy sok kis beteg van :( Jobbulást nekik!!!

Éjszakák pár napja tűrhetőek, most inkább az elalvással van gond. Este megint hisztizett, nem akart sehogysem elaludni, pedig álmos volt :roll:

Karácsonyi ajándék: ma kinéztem egy Fisher Price sütifaló kincsesbödönt. Szerintetek?Esetleg van valakinek?Vagy a másik, egy Fisher Price pelikán, ez új játék. Ismeri valaki? :roll:

A képek nagyon cukik :) Mi is igazítottunk Dávidka frizuráján, majd teszek fel képet róla.

Most megyek, hamarosan felébred szerintem.

Kép
aniko15

Sziasztok!

Jobbulást minden betegeskedőnek!

Remélem holnapra mindenki jobban lesz.

Azt hiszem ennyi voltam mára, manó kb. 20 percet aludt csak és áll a bál. Ráadásul esik és ki sem tudom vinni. :evil:

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nagyon jók a képek, milyen gyorsan nőnek a gyerkőceink... :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Lilla és Gréti: Annyira cukik..tényleg mint egy barátság kezdete! :D :D :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, elaludt végre 8)

Most gyorsan írok, aztán levágom a körmét meg kiigazítom a frufruját.

MIcsoda kesztyűs képek :D Lehet, kipróbáljuk majd az ötujjasat :roll: Panka, Emma - micsoda csajok :shock: Biztos Rugónak is tetszenének. A Deichmannban is kiszúrt magának egy babacsajt, és három pár cipőt is odavitt neki hódolata jeléül.

Ildikének gratulálunk, majd megy a járás is nemsokára :wink:

Kaqk - jobbulást akkor, kúrálgasd magadat :?

A mi éjszakánk nem volt túl rózsás, többször is sírva ébredt. De a reggelünk az nagy tuti volt, negyed tízkor kelt fel Rugó, én röviddel kilenc előtt. Így tudtam nyugodtan reggelizni is :P Aztán meg jött a reggeli műszak, pakolás, levegőztetés, majd én ebédeltem, Rugó ebédelt...

És micsoda ronda sötét idő van. Alig múlt fél három, de már villany kell :idea:

Szerencsére Gábor ma már olyan hat óra körül itt lesz, juhéjj 8)

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

jönnek a képek
Csirkecsont..mmmm de jó rágcsálni :)
Kép
Paprika mmmm
Kép
Anyáskodunk :-)
Kép
Akkor hova megyünk?
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

továbbá...

Kép
Nagyi kalapjában. :-)
Kép
Zenebölcsiben..találtam egy lovagot aki tologatott. :-)
Kép
Kép
Végre találkoztunk!
Kép
Kép
Kép

Bocs sok lett.....nagyon sok készült..nem egyszerű válogatni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

jut eszembe ebédelni kéne
:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Ezek a képek... Eszméletlenül jók! Emmácska mennyire szép baba! És persze Bercó egy igazi pasi! 8)

Jut eszembe! Dmaggie! Mikor azt mondjuk Zsozsinak: Kézcsók, kinyújtott karral dugdossa az öklét felváltva az Apja, és az én számhoz. 8)

Jaj, felébredt. Ma már 2x1,5 órát aludt, érdemben egy fél epres aktívia van benne...

Kép
Kép
Kép
gremese

Sok sok képet kérünk a taliról!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

lanyok ugye 10 rol van a tali? hanyan leszunk lehet tudni??? uditot hoz vki v mindenki visz?

Kép

Kép
mmarica

Nektarin! Mit is írtál? Milyen útvonalon jöttök???

Emma képek csúúúcs! :)
Megmarad a hajgumi a hajában??? Szeli mindig kiveszi, így inkább vágtam frufrut. Silka, most nem lett katonás! ;)
A hajcsat meg nem marad meg sokáig, mert ahogy játszik kicsúszik.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi:bírja a hajgumit..az jobban megmarad mint a csat..de jobban is huzzaa haját. szokja a hajpánot, hajráfot...muszáj a szemébe lóg.viszont alacsony a homloka és nem lenne neki frufru jó..azt mondta egy fodrász rokon..inkább oldalra fésüljük..amúgyis arra áll a hajja. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na sziasztok itt is!

Voltam ma védőnőnél, híztam egy kilót :lol:
Zsófi végig tök jól elvolt, aztán jött a vérnyomásmérés, akkor már görbült a szája, aztán elkezdett sírni, utána meghallgattuk tesó szívhangját, na akkor már zokogott :? Minden ultrahangot végigsír, meg kiabál közben, hogy anaaa, anaaaaaaa! Olyan édes, hogy ennyire sajnál :lol:
Vendég

Bunkóbunkóbunkóén :oops:

Jobbulást minden kis betegnek!

Remélem akinél kétséges, az is jön holnap!
Vendég

Kaqk!
Nagyon jók a képek Emma nagyon édes persze Bercó is. :D

Én viszek üdítőt és sütit is csak a sütit nem én készítettem.

Ildikének se lehet se csatot se gumit rakni a hajába,
egyből ki szedi. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

eleinte emma is kiszedte a csatot, gumit...mindent. aztán beraktuk és azonnal eltereltük a figyelmét...így egyre tovább bírta...mostmár nem zavarja..sőt ha kiesik jön hozza h tegyem vissza

Köszi a dicsiket!büszke vagyok! :oops: :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Micsoda hölgyek vannak itt, kíváncsi vagyok Zéti melyik szépséget nézi majd ki magának! :wink:
Kár, hogy nem tud mindenki jönni. :(

Én gyümileveket, ásványvizet (menteset) és üveges Lipton teát vettem. Ja és édes rágcsit.

Zétivel most megyünk először nagyobb gyermektársaságba, olyan kíváncsi vagyok! Egy időben sírt mindenkitől, de úgy vettem észre elmúlt.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Tali!

10-13-ig

Budapest, 1171. Rákoskert sugárút 167.

3/4 10-től lehet menni.

remélem mindenki tud jönni aki jelezte :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zsófi most hányt :? Ha fog még hányni, nem megyünk holnap :cry:
Vendég

Lányok, halihó,
szomorúan olvasom, hogy mennyi baba beteg, nagyon sajnálom! De szinte mindenhonnan ezt hallom ismerősöktől, felnőttek-gyerekek betegek. Nagyon gyors gyógyulást kívánok mindenkinek!

Nekünk a holnap azon múlik, Ádi hogy lesz reggel és hogy mikor kell, mert szombat óta nagyon sokáig alszik reggelente, és elképzelhető, hogy már nem lesz értelme elindulnunk... ma meg nagyon sokat aludt napközben, még most sem tudtuk letenni, de ennek az lesz a következménye, hogy reggel később kell. És nyugtalanít ez a sok alvás, rá nem jellemző. Szóval meglátjuk. De hát a szívem vérezne, ha nem jönne össze a dolog. És aranyosak vagytok, hogy beleegyeztetek, hogy menjünk, a dokinkat is megkérdezte, szerinte nem fertőző már Ádó (már a pöttyei is elmúltak).

A képek csodásak voltak, Gegi baba haja meg... hááát, szívmelengető mindig ilyet látni! :-)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Basszus, mi van itt, hogy minden babával van valami? :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: