A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Aranyos vagy,köszi!

Este végiggondoltam,hogy mennyi minden történt fél év alatt és még ez csak a bemelegítés volt! :wink:

Okosbabaprogram?Valaki vélemény?

Én most a napokban szerintem csak olvasni nézek be!Vigyázzatok babókra és magatokra is!
Tegnapra igértem,de ma majd keresek aktuális fotókat! :wink:
Vendég

Tényleg! Zoé féléves! Boldog féléves szülinapot!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella köszi!

Édi-bédim még mindig alszik!

Eyi!
válaszoltam!
Vendég

Zoénak boldog féléves fordulót!

A pihenőszék új és olyan,mint az oszmanéké,amit feltett a napokban.

Kép
melike

Ténleg onnan vetted? Meg is nézem.

Kata&Milán

oszman777

melike! megnéztem 26.000ft?????????????? :twisted: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nem semmi az ára.
majd csinálj már fotokat, ugy hogy Máté már benne űl. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
vagyok ám, csak olvasó üzemmódban. Valahogy nem sok kedvem van írogatni most, bocsi. Marci pocsékul alszik, tegnap pl. óránként (!!!!!!!!) kelt fel. Legalább 10 percre. Minden óra 16-kor pontosan felkelt. Szóval fáradtabb vagyok a szokásosnál, így nyűgösebb is, és nem akarok senkit megbántani, ha durvábban szólok a fáradtság miatt. Apa tegnap este szerencsére hazajött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Oszman:a játsszvelem.hu oldalról rendeltük 11500ért.Remélem hétfőre megjön.Majd fotózok.

Kép
melike

Zoé babanák Boldog féléves fordulót!
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk! Andóca, köszi a hiányolást, de nincs most időm többre.
Zoénak boldog félévest!!!

Kittinek pedig jobbulást!

Néhány kép:
Kép Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Csiri: mi az az okosbaba program?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Milyen szép Dorina. Nekem a második kép jobban és nagyon tetszik!!!

Képzeljétek: ma adtam Mercinek alma-málna desszertet, és úgy izlett neki, hogy előre nyitotta a száját!!! :shock: :shock: :shock:
Nem adtam neki sokat, mert ugye először kapott.
Ha nem lesz baja, holnap is adok neki. Olyan jó volt látni, hogy végre lefogad valamit rendesen, és nem tolja ki a szájából....
Este nagyon nyűgi volt. Du. semmit sem aludt, és volt ám zokogás 7-kor. Csak lestem. Ma mozdulni sem tudok mellőle, mert ha nem lát, már hiszti van. Kicsit már el van kényeztetve :oops: :oops: :oops: (és sajna lehet, hogy ezt már javítani sem lehet)

Tudom, hogy a szülinapra gyúrsz Csiri, de Boldog félévest Zoénak!!!
Végülis ez már egy FÉL szülinap :lol:
bszilvi25

Bogi:Dorina tündéri!Nem pihenőszékben van?Nekem olyan.

Szilvi:Máté is ezt csinálja a foga miatt.Sír rögtön,ha nem lát.

Kép
melike

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, nemrég értem meg a dokitól, és megetettem Marcit, meg most már alszik is, így van pár percem, hogy gyorsan leírjam mi volt.
Hát sajna jövő héten csütörtökön megműtenek. Nem lett nagyobb a csomó, de kisebb se, és már 2 éve ott van. Így azt mondta a doki szabaduljunk meg tőle, aztán legalább nem lesz vele több gond.
Hát most aztán be vagyok szarva. A költözést is mostanában terveztük, de úgynézem még maradnunk kell anyuval egyenlőre, kell a segítsége, mert ugye utánna meg nem emelhetek. :evil: De már beletörödtem (nem mintha lenne más választásom), szerencsére csak 1 nap az egész és jöhetek haza Marcihoz. Úgy utálom, hogy velünk mindig történik valami :evil: :evil: :evil: :evil: Egyszer a Marcit műtik most meg engem. Remélem több ilyen már nem lesz!!!

Köszi a drukkokat! Remélem még maradt belőle a jövő hétre is!:D

Most egyenlőre ennyi, majd ha visszaolvastam írok még!

ancsika82

Sziasztok!

Mégegyszer köszönjük a köszöntéseket!Fél év=fél torta...! :wink:

Ancsika!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bogi!
Dorina nagyon helyes kislány!És a 2. képen az a kis huncut nézés! :wink:

Na és akkor 2 mai féléves fotó a kis betegemről!
Kép
Kép
Vendég

Csiri: Nagyon édesek a csajok. És Cintia hol van? Végre fénykép!!!!!

Ancsika: ne aggódj kitart a drukk jövő hétre is, sőt azutánra is!!!

Bogi: nagyon édi Dorina.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Visszaolvastam:
Kittinek jobbulást, remélem már nincs láza. Dokinő mit mondott?

Zoénak boldog fél éves szülinapot!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tündi-bündi a képeken!

Bogi: Dorina nagyon-nagyon édi, nekem is a második kép jön be, azon olyan kis huncut.

Szilvi: ügyi Mercike! Látod belejön ő a kóstolgatásba. Ráérez, hogy vannak nagyon fini ízek is a cicin kívül!

Nyűgösködő babáknak pedig egy nagy pusszancs! Az én Marcim is nyüglődik, már 3. szorra aludtunk el 1 óra alatt. Valami van a levegőben biztosan :roll: :roll: :roll: !

Mindenkinek szép napot és jó sétálást! Mi hamarosan megyünk egy kört.

ancsika82

Ooooo és ezt meg kell mutiznom.
Tegnap esti fürdés, Marci négykézláb fürdik :lol: :lol: :lol:
Kép

ancsika82

Ancsika: nagyon ügyi Marci! Nagggyon jó a kép!

Dokinő azt mondta, hogy addig ne vigyem sétálni amig nem lesz 1 lázmentes nap. Ma "csak" hőemelkedése volt eddig, ami ugye még estére feljebb mehet! :twisted: :twisted: :evil: :evil: Amugy azt mondta, hogy a torka egy picit piros. Holnapi babamasszázs és szombati uszi lemondva...!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: jobbulást Kittidnek még mindig!!!!

Ancsi: én szorítok, abban biztos lehetsz! :wink:
(azért sajnálom, hogy nem úszod meg a műtétet)
KIRÁLY A KÉP!!!

Ezeken a képeken felbuzdulva, már én is térdeltettem Mercit, és meg tudja tartani magát, ha nem is sokáig, de egy 2-4 másodpercig. Csak egyedül nem tudom le is fotózni. :roll: :roll:
bszilvi25

sziasztok,

csak egy villám-bejelentkezés... visszaolvasni is csak ezt az oldalt tudtam.

csiri: boldog félszülinapot Zoénak. és mi lesz a torta másik felével? :wink:

ancsika: szurkolok a műtéthez! ne aggódj, nem lesz semmi baj!

mi ma megjártuk a dokit ketteskével. egyszerre volt az első vérvétel meg a tarkóredő vizsgálat. :D tök sokat nőtt, minden okés, tarkóredő, orrcsont, a fejlődés üteme... 11-12. hétben vagyunk az uh szerint. és a lábai között MINTHA lett volna valami a doki szerint. szerintem tuti volt, de azt mondta a doki hogy ezt majd később meglátjuk. :D

íme a nagyfiú/nagylány:
Kép

és nemrég hívtam a dokit, hogy mi újság a laborommal. kicsit féltem, hogy biztos ki lettem szipolyozva azért most, hogy nemrég szültem, meg Milán azért szopizik, meg azért a pocakban hihetetlen iramban fejlődik egy kisember... gondoltam tuti szar lesz az összes értékem. DE NEM! azt mondta a doki, hogy tökéletes vérkép, tökéletes vizelet... maga a tökély! mondom az meg hogy lehet? nem szedek vitamint, nem eszem zöldségeket... aszondja tuti jó anyagból lettem gyúrva. szerintem meg tuti a vörösbor miatt van de ezt azért nem mondtam neki. :lol:

és íme Milán mai produkciója: önállóan játszik ülve!
Kép

mia_snow

ÉDESEK!!! Grat. a sok jó eredményhez. Ha fiú lesz, anyós ki lesz??
Tudod Mia mit álmodtam? Én voltam a topicból a második, aki terhes lett (de ez álmomban mintha pl. ma lett volna) és tök furi volt.
Apa is mondogatta Nektek, hogy pedig mi nem akartunk, de ha már összejött, akkor marad! :wink:
Pedig tudom, hogy nekünk csak Merci van/lesz.
bszilvi25

Sziasztok!

Bocsi, ma nagyon eltűntem. Apa beteg lett, a gépet nem tudtam bekapcsolni, mert szitne egész nap aluszkált :cry:

Most ment el este a dokijához.

Mia: hatalmasat nőtt KETTESKE :wink: Nagyon szépen nevelgeted :wink: És a neveken gondolkoztatok?????
bluebox

Köszi aranyosak vagytok, hogy szorítatok értem.

Mia: milyen szuper az uh fotó. Örülök, hogy minden rendben veletek.
Milán pedig szuperügyes, hogy már így ül. Tündi-bündi.
Belegondoltál már, hogy 1 hsz-ben már mindkét babád fotóját fel tudtad rakni? Hihetetlen......de tök jó lehet.:)

Mári: apának jobbulást. És gyere azért ha tudsz.

ancsika82

Ancsika: köszönöm. Figyelmetlen voltam, pedig gondoltam ma Rád. Továbbra is szorítok :wink:
bluebox

Sziasztök!

Negyed 10kor én vagyok az első?????????
Sz@r idő van,lehet ma itthon maradunk.

Mia:nagyon szépen növöget Ketteske!Jó a kép!De Milán is gyönyörű,vigyorgós baba!

Ancsika:Marci nagyon ügyes!Máté ilyet még nem tud.

Márti:Apának jobbulást!

Mi elég jól aludtunk most is.Reggel amit művelt,azt látni kellett volna!10 perc alatt kb. 4szer fordult hasra én meg vissza fordítottam,mert előtte evett és ki is jött egy csomó kaja.Utána keresztbe az ágyban és majd el szállt úgy járt keze-lába. :lol:

Hétvégén már tényleg lejjebb tesszük az ágyat,mert veszélyesnek látom így.

Kép
melike

Megjött a pihenőszék!Összerakom.

Kép
melike

Hát,ilyen lett.
Nagyon tetszett neki és el is aludt ahogy hintáztattam. Kép Kép

Kép
melike

Ja,és végülis nem tudom miért (nem is érdekel :lol: ) kevesebbet fizettem,mint amennyit a neten láttunk.Szállítással együtt 12.680ft.

Kép
melike

sziasztok,

köszi a dícséreteket. :)
én azért nem voltam eddig mert kissé rohanós volt a reggel... ki kellett ugranom a körzeti dokihoz a táppénzemet intézni, addig anyu vigyázott MIlánra, aztán dumcsiztunk, kávéztunk.. jó zsúfolt reggel, mi? :D

Ancsika: jaja nagyon jó hogy egy hsz-ban két gyerkőcről írhatok/rakhatok képet. bár furcsának nem furcsa mert Milánról mindig is úgy beszéltünk mint nagytesója a "többieknek". :)

melike jónak tűnik a pihiszék. édi ahogy alszik benne. :D

mia_snow

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket!

Igen, az elsőn pihenőszékben ül.

Rohannom kell, csak gyors bekukk volt. zép napot mindenkinek!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Hova rohan mindenki?És hol van,aki nincs itt?

Kapott Máté egy -két rucit mamától. Mutizom.Kép Kép
Legalább én írjak,mert amúgy ma nem lenne semmi. :cry: :lol:

Kép
melike

én itt vagyok. nemsokára ebédelek. hagymaleves van tegnapról, a másodikom lehet hogy torta lesz. :D

melike jók a rucik. :)

mia_snow

Na,de jó Mia.Jó étvágyat!

Kép
melike

kézeljétek ma mit csinált Milán... négykézlábazásból kinyújtotta a térdeit, feneke az égnek, és csak a talpai és a kezei voltak a földön. úgy inogott egy jódarabig. vicces volt, ma már többször csinálta. újabban minden nap megörvendeztet valami új produkcióval. :D

mia_snow

[quote="melike"]N írta:melikea,de jó Mia.Jó étvágyat!

köszi. és mindenkinek viszont. úgy látszik ma senki nem főz, nem eszik, nem csinál semmitse. :D

mia_snow

Én lángost sütöttem ma :wink: Krumplis lángost :wink:
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:51-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:52-kor.
pironya

gyümölcskenyeret én nem, pedig imádom. lehet hogy karácsonykor megpróbálkozom vele. :D

szokta valaki nézni a hal a tortán-t?

mia_snow

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:52-kor.
pironya

Sziasztok!

Én is vagyok. Délelött még voltunk sétálni, meg is úsztuk az esőt!!!
Viszont mióta itthon vagyunk, azóta esik :lol: :lol:
Mercikém kidőlt
Kép
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:53-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:53-kor.
pironya

pironya: kérekbelőle! :D

Szilvi: jóó kép. milyen nagynak tűnik így már....

hehe nálunk én vagyok antitévés, viszont apának mindig van mit néznie este amikor itthon van. pl a hal a tortán. csak azt akartam mondani hogy ez a kriszrudi mekkora egy idiótabarom... :roll:

mia_snow

Nincs agyon öltöztetve. Van rajta egy body meg egy pulcsi
alul egy naci, meg zokni. És a zoknin az a csíkos izé játéka.......
bszilvi25

Sziasztok!
Pronya,nem éppen gyümölcskenyér recept,de gyümölcsös és nagyon gyors és fini!
1 pohár joghurt
3 pohár liszt
2 pohár cukor
1 pohár olaj
2 db tojás
1/2 csomag sütőpor!

kikeverni alaposan...tördelt dió vagy bármi mehet bele (meggy,eper,málna,alma)
Vendég

hűű csajok olyan bulizhatnékom van... :roll:

mia_snow

Helló!

Mia:mi bajod van?Bulizhatnék???Két gyerekkel?(Csak vicceletem.)

Szilvi:de cuki Mercike.Máté is szokott így aludni.

Piri:de karácsonyi ajándék.De most porosodjon addig? :wink:

Mi elindultunk sétálni....Elkezdett esni mire leértünk.Na,fél órát tologattam egy fedett helyen,közben a barinőmmel dumáltunk.Jó volt. :lol:
Aztán feljöttünk hozzánk.

Kép
melike

Csajok. (már aki szopiztat)
Ti már éreztetek olyat etetés közben, hogy szinte forró az ínye?
Én ma igen....... Ez esetleg a fogzást jelentheti?? (hogy hamarosan??)
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: