A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ja, talán mondanom se kell, hogy még nem voltam sehol. Úgyhogy megvárlak, Márti, egy fél órát dumálunk, aztán elmegyek végre. Ja, és megtaláltam a kártyámat az előszobában. Rend a lelke mindennek. :lol:

KépKép
benó

Lehet, hogy megint be fog krepálni a net, de akkor nagyon mérges leszek.

KépKép
benó

Vagyok!!!! :D

Kép
martik77

Na, helló! :D

KépKép
benó

Vettél bugyit, melltartót? :D

KépKép
benó

Azért nem fájt akkor a fejed mert a kezed fájt és az ember egyszerre csak egy fájdalmat érez!Szóval legközelebb ha fáj a fejed és akkor valaki jól bokán rúg tuti nem fog fájni a fejed! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Na, hová tűntél? :lol:

KépKép
benó

Ja, ja. :lol: :lol: A Gy.-nak is ez volt a véleménye. :D De tényleg, utána is jobb volt. :wink:

KépKép
benó

Ezt ismerem Benó, de nekem ez sosem használt! De most a Cataflam se! :cry: :evil:

Kép
szilzi

Ú, de gáz! És közben dolgozol, mi? :cry:

KépKép
benó

Bocsi visszaolvastam és majd lefordultam a fotelből a képek láttán annyira röhögtem,de még az L.is.
Vettem 3bugyit db290ftmeg turiba is voltunk ott vettem egy farit meg egy melegítőt.Ennyi.Cicitartót nem kaptam.De nincs is úgy lóvé,viszont csak egy nadrágom volt cicitartót meg itthonra akartam.

Kép
martik77

Oké, akkor végül is minden megvan, és jól ki is jöttetek anyagilag. :D

KépKép
benó

Igen, dolgozom :cry: Szól a karácsonyi zene, csipognak a kasszák, a gyerekek visítanak... :evil:

Márti, melltartó helyett farmer, nem rossz! :wink: :lol:

Kép
szilzi

Bocsi Szilzi nem köszöntem.Szia!!

Vegyél be gyógyszert!!Vagy rúgd bokán magad :lol:

Kép
martik77

Élvezetes lehet.... :evil:
Rúgd bokán a Tescót! :x

KépKép
benó

Tényleg, karácsonyi ajándékokkal ti hogy vagytok?
Én most nem nagyon szeretnék/tudok vásárolgatni, úgyhogy szerintem a gyerekek kapnak valamit (mármint a keresztlányok) és slussz.

KépKép
benó

Anyagilag nem lehet jól kijönni :? :? :?
Szóval itthonra akartam mert amik itthon vannak azok már kicsik és nem jó,hogy szorít,amit meg dokihoz hordok vagy bárhová azt nem akarom itthon elnyúzni.Tudjátok a súly miatt nem olyan hosszú életűek mint egy kis méretű.

Kép
martik77

Ti a karácsonyt hogy szoktátok csinálni, Szilzi? Mentek anyukádékhoz haza, vagy hogyan?

KépKép
benó

Majd meglesz az is, ne aggódj. Anyagilag nem lehet jól kijönni, ebben igazad van. :? De ezt akkor hagyjuk is, ugye, ezt beszéltük meg? :wink:

KépKép
benó

Ok, elekzdem magam rugdalni! :lol:

Kép
szilzi

Király, szólj, hogy használt-e! :wink:

KépKép
benó

Lányok, már napok óta érzem, hogy egyre gázabb a szemem. Egy az, hogy állandóan (a sulibani is, ugye) a gép előtt rohadok, itt is, és már a szemügével se látom tisztán a nem is annyira távoli arcokat. Basszus. Szódásszifon-szemügém lesz. :x

KépKép
benó

Jaja.Szóval kari ajándék nálunk mindig az utolsó pillanatban dől el.De semmi extra.Csak olcsóba.

Gyerünk Szilzi,csak ügyesen!!!!

Kép
martik77

Így van. :D

KépKép
benó

Írtam egy olyat, hogy Márti?, de eltűnt. :shock: :lol:

KépKép
benó

Ne aggódj az enyém is szokott gyenge lenni.Sokat kell nézni és erősen :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Te se akarsz szódásszifont, mi? :lol: :lol: Nem is értem, miért nem. :lol: Remélem, a gyerekek nem az én szememet öröklik. :shock: A Gy. azt mondta, reméli, az agyamat se öröklik, meg még egy csomó mindent, magyarul, tőlem ne örököljenek semmit. :lol: :lol: De a szememet tényleg ne. :?

KépKép
benó

Mi tavaly külön voltunk karácsonykor, mindegyikőnk otthon, mert úgy gondoltuk, hogy idén már lesz baba, de legalább terhes leszek! :cry: Idén pedig 24-én dolgozok, utána megyünk le Füredre, 26-án reggel Starjánba. Bevállaltam a karácsonyt, mert A. mindenképp elakar menni szilveszterezni és nekem is fontos lett a dolog a Zsuzsi miatt! :wink:

Kép
szilzi

Ja, igen, azt már tényleg írtad, hogy aznap dolgozol. :cry: 24-én mentek még este anyukádékhoz?

KépKép
benó

Na, csajok, én már csak 10 percet leszek.

KépKép
benó

Neked milyen erősségű a szemüveged?

Kép
martik77

3 és feles. És távolra nem látok.

KépKép
benó

Én se sokáig.L.mindjárt neki kezd szerelni a gépet én meg úgy döntöttem csinálok krumplis tésztát.

Kép
martik77

Az nem olyan erősén is távolra nem látok nekem 2-es.

Kép
martik77

Volt már kontak lencséd?nekem még sose de nem hiszem,hogy megszoknám mert mindig dörzsölöm a szemem ha fáradt meg volt már egy párszor kötőhártyagyull.is és nem hiszem,hogy tudnék a szemembe nyúlkálni.

Kép
martik77

A krumplis tészta az finom. :D
Szilzi, neked pedig jobbulást.
Mi meg addig legalább pihentetjük egy kicsit a szemünket, a gép tuti nem tesz jót neki(k). :wink:

KépKép
benó

Igen, 24-én megyünk még le anyuékhoz, elvileg csak kettőig leszünk nyitva, már benyujtottam a kérelmet rá! Én nem akarok a tesóm gyerekei nélkül lenni :oops: Ők mindig anyuéknál vannak és most az én drága keresztlányom az mondta, ha kell, eljönértem Pestre, gyalog. Aztán elgondolkozott és ezekkel a szavakkal: "felfizetem magam a vonatra és hazahozlak"!!! Punk-tum, nincs apelláta! :D

Kép
szilzi

kis édes!!!!

Kép
martik77

Nekem volt egy kis ideig, meg az esküvőre is azt tettem be (egynaposat, többet egyszerre, mindegy, ez az én bénaságom), szóval volt, de egyszer én is annyira dörzsöltem, hogy valamit kilyukasztottam vagy mit csináltam a szememmel és minden reggel sokáig kellett vele sz....kodni, jobb a szemüge.

KépKép
benó

Majd egyszer gazdagok leszünk meg műtetjük a szemünket. :D

Kép
martik77

Tényleg édes! Menj is haza hozzájuk. :D

KépKép
benó

Na megyek krumplit pucolni.Majd még jövök később.

Puszi.

Kép
martik77

Rendben. :D

KépKép
benó

Oké, én is megyek.
Sziasztok, szia Szilzi és vigyázz a fejecskédre! :wink:

KépKép
benó

Puszi.

Kép
martik77

lányok ha mindig ilyen sokat fogtok irni, akkor soha nem fogok tudni vissza olvasni és mindig le fogok maradi!!!
ma árultak a kulturba és mi is elmentünk. Sanyim vitte Törpét, persze az ismerösök azonnal mentek hozzá kukkolni én addig körbe néztem.
sikerült téli cipöt vennem, ugyan olyat mint a tavalyi /amit el kellett dobnom, mert melóba hordtam és a szallag ledarálta a talpát/ és csak 1300ft-ba került.annak ellenére, hogy olcsó, nagyon strapabiró cipö.
na megyek, mert a drágám már ébredezik

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Bocsi, Timi! :oops:
Örülök, hogy tudtál venni cipőt jó olcsón. :D
Pusziljunk Sanyikát! :D :D :D

KépKép
benó

Márti, hogyhogy nem jöttél még? :wink: Én voltam könyvtárban, kivettem két könyvet, az újságokat nem néztem meg, mert most nem olyan könyvtárosok voltak, akiket szerettem volna terrorizálni azzal, hogy hozzák fel őket a raktárból, aztán elmentem a tesóm által megadott 2 helyre, feladtam egy csekket, voltam anyuéknál, meg vettem laskagombát (levesnek, keveset, másmilyen nem volt), meg petrezselymet a vitamin miatt (az nagyon jó ám, és olcsó is, Márti, neked is mondom - pl. kenyér, rá vaj, tojás/sajt, neked husi, plusz petrezselyemdarabok: nagyon jó reggeli és uzsi/vacsi). A koliban mindig petrezselymet vettem zöldségnek, mert sose volt pénzem, és az mindig nagyon olcsó volt.

KépKép
benó

Timi, neked igazoltan elnézzük a "nem visszaolvasást" :wink: Jó, hogy így tudtok már császkálni! :D

Én lelépek, mert ma csak hatig vagyok és holnap szabad! :D

Puszi Nektek!

Kép
szilzi

Mi van a fejeddel, Szilzi?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: