Örülök, hogy jobban vagy.
Unatkozol, szegénykém? Jó lenne, ha közelebb laknánk, tudnánk együtt menni könyvtárba. Meg pont most hívott a tesóm, hogy menjek neki megnézni ezt-azt, tök nincs kedvem egyedül menni.
Én nagyon tudok unatkozni,és mindenki olyan elfoglalt.Tancsu Gergő miatt,a két barátnőm is így unalom van.Mindig L-el se lehetek.Neki is kell tér meg nekem is.
Mi 3 évig úgy jártunk, hogy én Nyíregyházára jártam suliba, és csak hétvégenként jöttem haza és akkor taliztunk, aztán meg ő kezdett el járni Sopronba, bár ő nem minden héten, de amikor igen, akkor egész héten ott volt. Én is nagyon nehezen viselem, főleg azért, mert hiányzik, amúgy nem f.....ok.
Én olvasni pl. nagyon szeretek, de most csak olyan könyveket vettem ki a könyvtárból, amik a tételekhez kellettek, és nem igazán van most türelmem olvasgatni, elkalandozni a figyelmem. Viszont ha meglesz a nyavalyás kártya, ha nem, akkor is elmegyek majd, mert vissza kell vinnem könyveket, azt kártya nélkül is lehet, és meg akarom keresni a régi újságokban az ikres cikkeket.
Majd L.t ráveszem,hogy mi is lemenjünk egyszer hozzátok jövőre.Meg mindenkihez.Legalább lesz okunk bejárni az országot.Sose tudtuk hová menjünk így nem indultunk el,hát most van egy pár úti cél!
Ikres cikkek?Van ilyen?Tapasztalatokat írják le?
A reality tv-n szokott egy műsor menni már sokszor ismételték a fogantatástól a szülésig és van egy ikres változata is.Azt láttad már?
Nem, nem láttam.
Régen olvastam valamelyik újságban (vagy az Ideálban vagy az Elixírben) olyan cikkeket, amelyek a méhen belüli fejlődésről szólnak, nagyon érdekes volt, más megközelítésben, mint ahogy pl. a dvd-n van, amit most rendeltem.
Nem, nem, én a Gy.-t nem akarom bezárni egy városba, amikor mehetne túrázni. Bocsánat, de ezt nem bírná, bár én napokig lennék veletek, és biztos ő is szeretne veletek lenni, de nem lenne elégedett, ha csak erről szólna a hétvégéje. És ezt nem mondja, de én tudom, és tiszteletben kell tartanom.
Szerintem induljunk ki abból, hogy szombat de. ott vagyunk nálatok. Hová menjünk először? Hozzátok vagy a Tancsuhoz? Vagy hogy legyen? Vagy menjünk el sétálni? Tervezgessünk.
Ami a tv-be volt az nagyon szuper volt.Méhen belül mutatta a babákat mondjuk lehet,hogy nem igazi felvétel volt csak animácio de nagyon jól meg volt csinálva.A szülést meg igaziból császárosat is meg a simát is.
Értem én szerintem Tancsu is úgy gondolja,hogy menni aztán pihi náluk.Amúgy gondolom Tancsuhoz kéne mennetek mert én oda letudok 5 perc alatt sétálni.Meg náluk nagy hely van Itt van azért látnivaló pl most Bükkszentkerszten lehet posta kocsikázni.
Suliból.
Lehet,hogy azon a csatornán volt,már nem vagyok benne biztos de az tuti jó volt.Neked jó volna,mert egy pár kérdésre rögtön meg kapnád a választ.
Jól van, Márti, menjünk akkor a Tancsuékhoz, ha nekik is jó úgy (de nem aludni! ebben hajthatatlan vagyok, bár köszönöm szépen a felajánlást), de a ti lakásotokat is meg fogjuk ám nézni (ha lehet).
Mi sose szoktunk előre foglalni szállást, megyünk, aztán majd lesz valami. Csak ha anyuékkal megyünk valahová, akkor foglalunk előre. Kettesben (négyesben ) nem.
Mi jártunk már úgy hogy lefoglaltuk a szállást csak a tulaj elírta a napot és nem volt hely.Ajánlott egy másikat d3e ott meg két vén banya lakott tisztára olyanok voltak mint két boszi,úgyhogy magunk kerestünk szállást.Ez Bogácson volt.De ott minden második házra ki van írva,hogy szoba kiadó.
Nem aggódom,úgy se az utcán fogtok aludni az tuti.
De egy csomó helyre el kell menni.Este a sétálón végig kell menni,akkor Tapolcára,Lillafüred,Diósgyőri várba,nem tudom,hogy a Vadaspark nyitva van e ilyenkor azt Tancsu tudja.Szóval sűrű az egész.