A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Látom, most éppen a frizurás témát pötyögitek!
Meg azt is láttam, hogy egy pici hógörgeteget elindítottam a hőmmel, mindenki nekilátott hőmérőzni. :D

Kérdeznék még valamit: tudtok olyan magyar nyelvű oldalakat, ahol a lombikkal foglalkoznak, esetleg a fagyasztott babókkal?

Úgy olvasnék valami hasznosat. Norm. könyvet próbáltam, de nincs türelmem hozzá, teljesen máshol jár az agyam.
mamaleszek

Húh... mennyit írtatok... suliban voltam, nem tudtam net-et olvasni...

Brizo
Igen, long lesz nálam... ezt javasolta T. és én bízom benne... (gy ismerősömnek is ez jött be... ma már 2 gyerekes anyuka)

C-vitamin
Én úgy tudom, hogy vigyázni kell vele... a túlzott fogyasztása vesekő-képződéshez vezethet...

Babaimado
Sok-sok folyadék...

Skisz
Barátnőm az ET utáni 9. napon tesztelt...vv. már 10-11. nap után biztos...

Zsófi
Altatás előtt általában kutya közönsége EKG-t kérnek...

Dezsina
Mindenhol, ahol OEP támogatás van, működik a TVK (teljesítény volumen korlás)... szóval az, hogy mennyi kliens ellátását fedezi havonta az OEP...
Vendég

Mabe!
köszönöm szépen , de ezt az infót én tudtam :roll: :)
dezsina

Estike, köszi a kérdésed, de őszintén azért nem írok bővebben magunkról, mert nem akarom senki érzéseit megbántani, felkavarni. A vonalzóm ma azt mutatja, hogy 3 napja voltam vizsgálaton, ami nem igaz, mert a megfázásom miatt el kellett halasztani, így jövő héten megyek. Mindjárt javítom is.
Ma elég sokat görcsöltem, kicsit meg is voltam ijedve, de úgy tűnik, rendeződnek a dolgok (kop-kop-kop). 2 hét múlva megyünk 4D-re, méreteket csak ott kapunk, utána ígérem, megírom, mekkora már a kicsi lány.

Mamaleszek, üdv itt. Nagyon jó társaságba csöppentél! Van egy lány, aki Legyekmami néven fut itt, éppen most vitte haza az ikreit a kórházból. Hasonló jókat kívánok Neked is.
Nekem nem voltak ilyen tüneteim, de a tüneteknek nem szabad hinni. 2 terhességnél is teljesen eltérőek. Higgyél, légy optimista és pozitív, ez a lényeg.
Egyébként a fagyibabák szerintem sokkal stramabbak. Gondold el, hogy mit átéltek már! Kapaszkodnak, nyugi! Mikor tesztelsz?

Legyekmami info: a „Ma megint megjött”-ben találtok képeket a kicsikről. Tündériek!!!
Mami, ha erre jársz, gratulálok!!!!

Kép
petne

Petné!

Köszi Legyekmami infót, meglestem a srácokat, gyönyörűek. :lol: :wink:
Érdekes, amit írsz. Már több kismami is bújkált, félve attól, hogy a még csak gyermekrevágyó lányok lelke ripityára tör, ha a babájáról beszél. A többiek nevében nem nyilatkozhatom. Én személy szerint minden kisbaba láttán csak mosolyogni tudok, tudtam mindig is. Amióta gyermekre vágyom, pedi előszerettetl nézegetek babás forumokat, képeket, sok-sok képet. Ez inspirál kell. Jó, volt egy nagyon rossz időszakom, de akkor én vonultam el, és nem azt vártam, hogy a topiktársaim maradjanak háttérben. Itt mindenki kismami lesz, előbb vagy utóbb. Jobb, ha tudjuk, mikor mi történik, mi várható. Szóval csak azt akartam mondani, hogy várom a híreket! :D :D

Bogyimami! Nagyon dögös menyasszony voltál!!! :lol: :lol: :lol:
estike66

Petne, ne hülyéskedj már!! :evil: Már csomószor megbeszéltük, hogy mennyire örülünk sorstársaink sikereinek. Akit meg zavar, úgyis lelép innen. És különbenis, az a fontos, hogy a baba egészségesen a világra jöjjön. Addig egy csomó érdekes dolog történik, amire mind kíváncsiak vagyunk. Rengeteget lehet tanulni ezekből is. Úgyhogy kérlek, mesélj időnként, ha történés van! Puszillak

skrisz72

Petné
Imádjuk a babás sztorikat, igaza van Skrisznek! :D Én is szívből tudok örülni mások sikerének! :D
vizkriszisback

Egy kis táblázat: :D

HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
vizkriszisback

"Fontos, hogy a fenti értékek (napok száma) a fogantatástól számítva értendő, tehát a ciklus félidejétől, ugyanez az előző menstruációtól számítva +14 nap (attól függ, milyen a ciklusod), ez adja meg a terhesség korát. Tehát a fogantatás időpontjában a terhesség már 2 hetes, a beágyazódáskor 3 hetes, mire beágyazódott a petesejt, 26 napos a terhesség, azaz már csaknem túlvagy az első hónapon a 9-ből."...ez volt még ott.

Na eldugultam mára...jó éjt!!! :D
vizkriszisback

most jutottam géphez... Hogy ti mennyit írtatok...! :shock: :lol:

Skrisz, Vkrisz, Rana, mindkettőtöknek nagyon drukkolok!
(és Vkrisz, neked mondom, hogy a hcg nagyon lassan ürül ki a szervezetből, sokkal lassabban, mint ahogy termelődik. Nekem anno hetekkel a baba elvesztése után is kétezernél magasabb hcg-t mértek.)

Zsófi, Baba, +++++++++++++++++++++++

Katica, végre :D

Nyulasz? Nem vagy jól? Sokat gondolok rád.

Dezsi,
a szülinapi kívánságot kötelező teljesíteni!!!! Küldök neked drukkot, hamarosan Eisprung!

én ma voltam vvt és uhun, a drukkjaitok valóban műkszenek, mert az ösztradiol nem zuhant be, csak stagnált, de a tüszők növekedésnek indultak. Remélem, minden rendben lesz továbbra is.

Kép
kisbuta

Lányok, aranyosak vagytok, jövök a hírekkel hétfőn doki után.

További drukkok és jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!!! :D :D :D

Kisbuta! :lol: :lol: :lol:

Ma pótolnom kell a tegnapi semmittevés miatti lemaradásomat.

Skrisz, Krisz, Rana, Zsófi, Baba és Kisbuta
továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
estike66

Sziasztok!
Beléptem az oldalra,és azt hittem rossz helyen járok :roll: üdv az új topictársaimnak :wink:
Rettenetesen lemaradtam,nem tudom,hogy valaha visszaolvasok-e,esetleg ha valaki egy-két mondatban összefoglalná,hogy mi történt a majdnem két hét alatt,azt megköszönném.
Én jól vagyok,végetért a felújítás,még egy két apróság maradt.
Vendég

Petne!

Köszönöm a biztató szavakat! A névválasztás nem volt véletlen, igenis én tudom, hogy egyszer anya leszek- a kérdés, mikor? :D
(Bár szerintem ezzel nem vagyok egyedül, ugye?)
Még mielőtt kiderült volna, hogy természetes úton kevés esélyünk van egy babára, valahol mindig az motoszkált a fejemben, hogy egyszer majd ikreim lesznek. Persze azt nem gondoltam volna, hogy ilyen útra terelődik a babatervezés. Hátha én is úgy járok, mint az általad említett Legyekmami, ikrekkel a karján hagyja el a szülészetet. Őszintén szólva dupla izgalommal, de hatalmas nayg örömmel tenném én is. Tesztelni nem tesztelek, korai még, és szeretném kibírni a vérvételig. Előző lombiknál már a vérvétel napja előtt jó pár nappal piriztem, így nem volt kérdéses az eredmény.
mamaleszek

Nyulaszkám! A legfontosabb, hogy nagyon hiányoztál, és végre itt vagy! van egy csomó kismami jelölt :D , most induló :D és közeljövőben induló :D és mindenki nagyon bizakodó :D :D

mamaleszek! Mikor lesz vérvétel és hol? Drukk!
estike66

Szép jó reggelt! :D

Hőm 5.55-kor 37,2.
A mai tesztem haloványabb a tegnapinál, ahogy az várható is volt...de remélem nemsoká erősödik..én terhesnek érzem magam. :D

Kisbuta
Tudom, tudom...én csak kiviből tesztelek...majd viszonyítgatok...mert amúgy kinek jutna eszéba a 9.dpo-n/ET+7. napon tesztelni? :shock: :lol:
Mondjuk a fenti táblázat szerint már lehet értelme... :roll:
vizkriszisback

Estike!
Olvastam az e-mailt,bocsi,hogy nem válaszoltam,de asszem nem nekem szántad :oops: Én nem tudom,mi az a FEM :shock: Mire jó???Ja,és a legfontosabb,mikor lesz uhu???? :D
Vendég

Vizkrisz,már itt tartasz???? :shock: Megadrukkok! :wink:
Vendég

Skrisz!
Ne csigázz!!!Teszt???
vizkriszisback

Skrisz!
Ne csigázz!!!Teszt???
vizkriszisback

Nyulasz
Igen, már itt. :D De látom te is ciklus végén vagy! :D Én drukkolok egy csodabébihez!!!

Én kaptam fél hcg-t az ET napján és egy felet ET+2-őn...szóval ezek a pozitívak még azok...de mostmár lassan termelődhet hozzá az enyém :D ...szóval tesztelem a teszteket. :lol:
vizkriszisback

Sziasztok,
Mindenkinek mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++

Nyulasz,
Jó hogy visszatértél.

Mamaleszek
Ha beírod a google, elég sok lombikos oldalt találsz

Legyekmami babái csodaszépek, mégegyszer hatalmas gratula neki.
Vendég

Jó reggelt!

Nyulasz!!!
Úgy örüök, hogy előkerültél! :lol: Hiányoztál! :wink:

Skrisz??? Drukk!!!

Vizkrisz!
Még jó, hogy terhesnek érzed magad, hiszen az vagy!!!
+++++++++++++

Rana!+++++++++++++++++++++++++

Kisbuta!
De jó, nagyon szorítottam, hogy helyreálljon a rend odabent!!! Mikor mész legközelebb????
Drukk!!!!!!!!!!!++++++++++++++++

Szezso!
Mikorra is várod pirit? Lehet beleférne még karácsony előtt a fagyi, nem?

Esti!
Hajrá munka!!!

Mamaleszek!
Tetszik a neved és biztos az is leszel! :lol:

Puszi!
Hogy vagy? Nektek lettek fagyibabáitok? :roll: Pusszancs!

Nekem ma Pestre kell mennem, mert holnap reggel 8-kor suli. Hajnalban nem akarok menni, de ma sincs kedvem, mert esőt és viharos szelet mondanak és én utálok ilyenkor vezetni! :evil:

KépKép
zsófikukac

Nyulaszkám! :oops: :oops: Ezt várhatta Rana. :oops: :oops:

Kisbuta! kaptál valakitől felhomályosítást?
estike66

Vizkrisz,köszi,bár tényleg csoda lenne :lol:
Bella,már hiányzott,hogy nem vagyok,nem tudtam kivel mi történik.
Vendég

Zsófi! Lógjál, mint én :D
estike66

Nyulasz, hétfő uhu
estike66

Kukacka,longon vagy?Milyen vv és uhu lesz 25-én?
Estike :lol: de mi az a FEM???
Vendég

Hétfőre+++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Nyulasz! Tehát a FEM egy kapszula, amely a női méh tonizálására szolgál. Forrés Brizó. Rana és én is szeftük. 100 db van egy dobozban, de én alig valamennyit szedtem, mert csak beültiig szabad. Maradékot felajánlottam. Kisbuta kért(de még mindíg maradt), tájékoztatót nem tudtam köldeni számára. Én Ranától akartam segítséget kérni. Szörnyű béna vagyok. :oops:
estike66

Nyulasz!
Longon, de már tegnap óta gonal f-t is szúrok! Szóval elkezdődött a tüszőnövelés!!! :lol: Kicsit késve, mert a 3. napon még volt sárgatestem. :evil: 25-én tüszőkukucs lesz! :lol:

Esti!
Hát a lógással két baj van. Utoljára szeptember végén :shock: voltam az egyetemen, és a holnap dupla ea lesz polgári jogból, ráadásul a piszok tanár nem a könyvet, hanem az ea anyagot kéri. Aminek nincs, úgyhogy kunyerálnom kell. :oops: :lol: A másik, hogy legközelebb már csak vizsgázni megyek. Ja és a harmadik, hogy az ikeában nekem kell megvenni a férjem szülinapi ajándékát. Szóval azért csavargoni is fogok. Este pedig megnézem a Madagaszkár 2-t. :lol:

KépKép
zsófikukac

Estike,és én eddig miért nem tudtam erről a csodaszerről? :lol: Hol lehet beszerezni?
Kukacka,a tüszőnövelők mennek :wink: +++++++++++++++
Vendég

sziasztok!

hello Nyulaszom! :)

Kisbuta!
köszönöm...
mennek a tüszőnövelő drukkjaim!!!

Skrisz!
gyere a hírekkel!

Estike!
drukkok továbbra is!

Vizkriszi!
drukkhegyek! :wink:

Katica!
hogy állsz azzal a rengeteg vizsgálattal és mikor mész ahoz a dokihoz?

a többieknek is drukkhegyek....

Petne!
fentebb már mondták az én véleményem is! Tessék jönni és mondani! :twisted:
dezsina

nem akarok kötekedni... de mit is tartalmaz ez a FEM nevezetű csodaszer? nem találam róla semmit a neten a forgalmazónál. Itt az összetételre gondolok :roll:
dezsina

Dezsi :D szia.Tea,e-vitamin megy?Hogy vagy?
Vendég

Sziasztok!
Na Nyulasz, legalább megvan a titok nyitja: Estike hozzád küldte az emailemet (a múltkor meg Brizonak) :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsi, Nyulasz! FEM:

Összetevők:
Szabadalmazott összetétel: Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó vörös málnalevél, vadon termő viaszbokor, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó gyömbérgyökér, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó paprika, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szegfűszeg.

Főbb hatásai:
Tisztítja, tonizálja és erősíti a női szerveket, endometriózis, meddőség, terhességre való felkészülés, erősíti a méh szöveteit, menstruációs görcsök, késő vagy hiányzó menstruációs ciklus.

Ajánlott adagolás:
Naponta 2-3 kapszula 2-3-szor vagy ahogyan a kezelőorvos elrendeli. Ez a formula kifejezetten ajánlott terhesség előkészítésére.

Tradicionális és modern alkalmazása:
Ez a növényi formula has széles körűen alkalmazható a női szervek tisztítására, tonizálására és erősítésére.

Egyéb:
A termék szabadalmaztatott összetétele miatt a pontos összetevők arányait nem közölhetjük. Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, keressen minket emailen az info@creationsgarden.com címen, vagy telefonon a 1-866-675-1999-as számon.

Rólam: leesett a hőm 4 DPOn. (36.7) :( Progi ellenére. :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Itt vagyok! Picit erősödött a csík. :lol: Kép a blogban megtekinthető, akit érdekel.

Mennek a drukkok tüszőnöveléshez, babakapaszkodáshoz!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Krisz,
szerintem is erősödött.

Esti,
és hol lehet ilyen FEM-et beszerezni?
Vendég

Nyulaszom!
tegnap óta jól vagyok, mert aktualizáltuk illetve realizáltuk a január havi kezdést. Vagyis jan 15-16 3.napi vv. és kezdés, vagyis beülti febr. közepe!!!! na ez igazán feldobott :D
Tea + vitamin hegyek, tuningolás a januárra. Ez sikerül most!
és Ti? szintén év eleje?

Rana!
köszönjük a kimerítő tájékoztatás! :) :wink: Rendi vagy!

Skrisz!
:D igen :!: valóban! mennek a drukkok :!: :!: :!:
dezsina

Hát Krisz itt tényleg baba (babák) van(nak)! :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba, te ma mész UH-ra?

Bella, piri?

skrisz72

Skrisz! Semmi kétség! :D :D :D

Rana! Köszi, hogy kisegítettél! :oops: :D
estike66

Estike, te hogy vagy?

skrisz72

Köszi Skrisz, az hiszem jól! :D Néha-néha görcsölök, este és éjjel többet. Aludni mindig tudnék és zabálok. Ennyi. Ja meg abszolut hüle vagyok :lol: :lol:
estike66

Hahó!

Skrissz, VKrisz, Rana, Zsófi, Kisbuta, Babim: Kép

Zsófi: nincs fagyibabánk sajnos. :cry:

Estike: privi ment!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hétfőn mész vérvételre?
estike66

Esti, igen. :lol: Már nagyon várom.

skrisz72

Puszi! Válaszoltam.
estike66

Csajok, aztán nehogy ilyen cumit adjatok majd a gyerekeiteknek:

Kép Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

El vagyok kicsit keseredve. Crying or Very sad Mai uhu eredménye:2 tüszike meg több kicsi, de a 2 tüszi is kicsi, mert csak 12 és 13 mm. Mi lett volna, ha nem kapok Clostit???Semmi nem lett volna?? Shocked Crying or Very sad

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: